lمی خوام این فایلو بریزم روی گوشی راهنمایی کنید لطفا
lمی خوام این فایلو بریزم روی گوشی راهنمایی کنید لطفا
یکی میتونه جریان ای فایل برنامه های sis رو واسه ما موشخص کنه من هرچه فایل با فرمت sis نصب می کنم نصب میشه ولی برنامه بالا نمی یاد
اما این برنامه های که داخل این تاپیک گذاشته میشه با این که همون sis هستن بدون هیچ موشکلی نصب میشن
فکر کنم اگه یه بار گوشیت رو آپدیت کنی کارت حل بشه:10:نقل قول:
کسی نیست جواب منو بده دستتون درد نکنه کیجن ورزن جدی xplore می خوستم
من گوشیمو وقتی روشن میکنم یا از یوسبی جدا میکنم چنتا برنامه درخواست اینستال میدان. چیکار کنم؟
شما حتما" یبار گوشیتون رو فلش یا آپدیت کردی این پیام میگه برنامه های که قبا از اینکه گوشیت فلش یا آپدیت کنی تو مموریت نصب بوده میخواد نصب بشه:10:نقل قول:
اگه نمیخوای تو این آدرس پاکش کن
D\private\1003a3f
نقل قول:
همچین فولدری نداره:18:
ممنون ولی تازه آبدیت کردم . یعنی گوشی شما همه ای فایل های sisرو می خونه مثل برنامه های گوشی های نوکیا:18:نقل قول:
نه بابا برنامه های نوکیا و دیگر ورژن های سیمبین به uiq3 نمیخوره.
show system folder رو فعال کن.چون این یه فولدر سیستمیه.نقل قول:
اگه نشد از کامپیوتر پاکش کن مشکلت حل میشه.
اصلا ربطی به فلش یا آپدیت نداره عزیز مثلا من هیچ کدوم از این کارا رو نکردم یعنی فلش و .......نقل قول:
ولی برنامهی mcleaner رو که پاک کردم با همین مشکل یعنی این پیغام مزاحم مواجه میشم
شما مطمعنی با پاک کردن حله؟؟؟؟؟؟
خیلی ممنون از لطف و توجهنقل قول:
مستفیض شدم از کیجن xploe
نقل قول:
بله حله..
كيجن نداره اين ورژن جديد.نقل قول:
شما اگه يه سر ميرفتي تو تاپيكش كه حامد خان معرفي كرده ميديدي كه همه با اين مساله درگيرن.
موفق باشي.
آخه اصلا جنین فایلی با اون اسم که گفتن توی privet نیست دقت کنید فکر کنم توی پوشه سیستم باشهنقل قول:
همانطور که یه نفر هم بالا حرف منو تایید میکنه در این باره
سلام...نمیشه با GPRS گوشی برنامه هایی مثل Xplore رو آپدیت کرد؟مرسی...
میشه و مشکل هم نداره ولی بعد باید رجیستر بکنینقل قول:
سلام...نمیشه با gprs گوشی برنامه هایی مثل xplore رو آپدیت کرد؟مرسی...
سلام به دوستان عزیز
چنتا سوال دارم خدمتتون
1- چجوری میتونم گوشیم رو فلش و آپدیت کنم ؟ مدل گوشی سونی اریکسون p1i
2- مدتی هستش که delivered نمیده گوشیم، سپس راه افتاد و دوباره از بین رفت، چیکار کنم ؟ با اینکه فعاله ولی کار نمیکنه
مشکلت با آپدیت حل میشهنقل قول:
بفرما
آموزش آپدیت
برنامه مورد نیازکد:http://www.4shared.com/file/61914599/a3aae6f/SE_Update_Training.html
:11:کد:http://www.4shared.com/file/97188503/2a48840a/Update_Service_Setup-29212.html
نقل قول:
نشد.وقتی آپدیتش تموم میشه,بدون هیچ پیغامی میاد بیرون!مشکل کجاست؟
نمیدونم من یه بار خودم اپدیت کردم ولی الان نمیشهنقل قول:
نشد.وقتی آپدیتش تموم میشه,بدون هیچ پیغامی میاد بیرون!مشکل کجاست؟
سلام جدید
آقا من دادم گوشی فلش کردم حالا 2 تا مشکل برام پیش اومده ولی سرعت گوشی خیلی خوب شده
1 دیگه قسمت فارسی توی نوشتن مسیجام نیست جایی که میریم توی setup انتخاب میکنیم منظورمه
2 برای زوم کردن دوربین قبل از فلش کردن از چرخک گوشی اسفاده میکردم ولی حالا نمیشه وقتی می چرخونی روشنایی تصویر تغییر میکنه
چی کار کنم از اساتید اهل فن مثه ساسان حمید حامد و.............هر کی میدونه کمک کنه
آیا آپدیت کنم حله؟؟؟؟؟؟؟؟
به احتمال زياد با آپديت درست ميشه.
اگه فارسي گوشيت بعد از آپديت پريده كه حتما آپديتش كن.
موفق باشي.
یه مشکل خیلی بد.....
وقتی sms میاد گوشیم نشون نمیده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
از برنامه SMS Spam Manager استفاده میکنی؟
کلا فارسی نپریده با دکمه ها میشه نوشت فقط توی کیبورد مجازی که میری فارسیو انتخاب می کنی دیگه نیستشنقل قول:
بازم دمت گرم به تو که جواب دادی
کسی هست بازم کمکی چیزی حرفی
نه.مشکل چیه پس؟نقل قول:
کسی نظری دره درمورد فلشی که من کردم
به به چقدر نظر!!!!!!!!!!!!!!!
از همیاری صمیمانتان خیلی هم ممنونیم لطف فرمودین
این سوالت رو تو کل سایت P30World پرسیدی:31:
این برنامه رو نصب کن زبون فارسی میاد ولی برای کیبرد مجازی اگه با خود کیبرد می خواهی فارسی بنویسی باید از سایت سونی اریکسون زبان فارسی رو دان کنینقل قول:
1 دیگه قسمت فارسی توی نوشتن مسیجام نیست جایی که میریم توی setup انتخاب میکنیم منظورمه
[php] http://www.4shared.com/file/87353286/39470e2d/Keyboar_Farsi_With_Font.html[/php]این غیر ممکن یه بار اپدیت کن فلش منظورم نیستنقل قول:
برای زوم کردن دوربین قبل از فلش کردن از چرخک گوشی اسفاده میکردم ولی حالا نمیشه وقتی می چرخونی روشنایی تصویر تغییر میکنه
چی کار کنم از اساتید اهل فن مثه ساسان حمید حامد و.............هر کی میدونه کمک کنه
آیا آپدیت کنم حله؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.
دوستان من گوشیمو فلش کردم.حالا برنامه هام نصب نمیشه واین ارور را میده:
component failed security check cannot install.
لطفن راهنماییم کنید که چه جریانی داره.
ممنون
اس ام اس بهت نميرسه يا اينكه ميرسه ولي آيكنش نمياد؟نقل قول:
از برنامه ي Mcleaner هم استفاده نميكني؟
اي بابا استاد تو ديگه چرا؟؟؟؟:13::31:نقل قول:
ارور مربوط به تاريخه...
دكمه detail رو بزن و تاريخ گوشي رو بين دو تا تاريخ نوشته شده قرار بده.
اگه هك ساين رو انجام بدي ديگه لازم نيست هر دفعه تاريخ رو دستكاري كني.
موفق باشي.
اول اینجا پرسیده بودم کسی نتونست جواب بده!!!!!!!!!!نقل قول:
مرسی که جواب دادی
نه برای همون کیبرد مجازی می خوام کیبورد خودش مشکلی نداره فقط کلا عربی میشناسه نه فارسی
ینی حتی روش hand write هم عربی مینویسه بعد از فلش کردن
در رابطه با زوم کردن هم همانطور که گفتم عجیبه ولی شده دیگه ینی با چرخک زوم نمیکنه و ممکن شده
cda گوشی گذاشتم توی کلوپ p1 اگه یه نگاه بکنی دمت گرم یکی از دوستان گفت آپدیت کن
دوستان این جمله یعنی چی ؟
در ابتدا نیاز است شما قبلیت pop3 را برای Accoumt یا حساب کاربریGmail خود فعال نمایید
برای این منظور ابتدا وارد سایت Gmail شده و با حساب کاربری خود به آنLogin نمایید
برای اینکه ایمیل هات رو روی گوشی (تو Messanging گوشی) ببینی باید تنظیم کنی گوشیت رو مثل زیر و یه اکانت Gmail داشته باشینقل قول:
در ابتدا نیاز است شما قبلیت pop3 را برای Accoumt یا حساب کاربریGmail خود فعال نمایید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا وحید ازت ممنونم شما که زحمت درج تصویر رو کشیدید کاش از ابتدا برام بگی فرق ایمیل با جی میل چیه؟ و این تصویری که شما درج کردی از کجا بیارم و پر کنم ؟ ببخشید که با این ریز سوال ها باعث زحمت می شم
خواهش میکنم
ایمیل برای سایت Yahoo هست و جی میل برای سایت Google و برای ساختن جی میل باید بهبریکد:www.Gmail.com
اگه گوشیتون از گوشی های P990,P1,W960,W950,G700,G900 هست باید برید تو Messaging گوشی بعد Setting بعد Email Accunt و یه ایمیل بسازید
مثل این عکس که گذاشتم برای هر قسمت رو پرکنید
گوشیم سامسونگ D900i و این امکاناتو داره ایمیلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . میخوام به راحت ترین راه ممکن ایملامو ببینم
آیا اول بایید به آدسی که دادی ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) برم و جیمیل بسازم ؟ تا بتونم اونو تو گوشیم وارد کنم ؟ یا نه اصلن یه آموزشی تصویری گام به گام برای افراد مبتدی سراغ نداری که خودتو از دست من راحت کنی ؟ !!!!!!!!!
اره اول باید یه جیمیل بسازینقل قول:
آیا اول بایید به آدسی که دادی ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) برم و جیمیل بسازم ؟
من همچین اموزشی ندیدم ولی برنامه جاوا دیدم که همین کارو میکنهنقل قول:
یا نه اصلن یه آموزشی تصویری گام به گام برای افراد مبتدی سراغ نداری که خودتو از دست من راحت کنی ؟
این
[PHP]http://www.iranmeet.com/mobile1/software-java/1135-mobile-java-gmail-mobile.html[/PHP]
و این
[PHP]http://www.mobile4persian.com/forum/applications-java-f37/mujmail-t22264.html[/PHP]
سلام
من چند وقتیه دنبال هک شده ی این برنامه که با جاوا ساختنش می گردم اما اصلا چیزی پیدا نکردم . این برنامه همون MobileMath هستش که برای گوشیهای لمسی جواب نمی داد (مثل UIQ3) . اگه یه طوری بتونید اونو کرک یا قعالش کنید خیلی رو خوشحال میکنید . خیلی ممنونم