بچه ها لینک اون iranian face رو میخواستم که فقط دو سه تا بودن و توشون زندی هم بود
من یه بار دانلودش کردم تو فایل زیپش فقط یه عکس بود
مرسی
لینکین جان بله .... من با GGS روی 251 گذاشتمش ...........
Printable View
بچه ها لینک اون iranian face رو میخواستم که فقط دو سه تا بودن و توشون زندی هم بود
من یه بار دانلودش کردم تو فایل زیپش فقط یه عکس بود
مرسی
لینکین جان بله .... من با GGS روی 251 گذاشتمش ...........
سلا دوباره
میبخشبد...
لینکین جان من اونو توی unnamed_270 ایمپورت کردم
چون خودت توی اون پستی که فرستاده بودیشون همینو گفته بودی
مرسی
ببین شما کودومو میگی اونی که موتو و زیدان و رونالدینیو رد میشه رو میگی ؟ اون 251 هست ...
ولی اونی که ماله قسمت Press any key هست ماله 270 هست ...
اینم از بک گراند یوفا !!!
که تو بازی WEFA نوشته :lol:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد 145 !!!
جناب لینکین جان ... واسه شما این Uefa ، Wefa هست یا نه ... یعنی عوضش کردی ... اگه اره چجوری ؟
میخواستم بگم اگه کسی توی کامپیوترش اینا همه درستن یعنی غلط املایی !!!!!! نداره همون فایل 1 مگابایتی رو اپلود کنه تا بقیه بچه ها هم ازش استفاده کنن .... ممنون
بعد میخواستم بپرسم اصلا این اشتباهات واسه چیه ؟ ... عمدیه ؟ یا نه .... همین اشتباهات املایی رو میگم .. یا مثل اسم تیمها و بعضی بازیکنها .......
هر کدوم از بچه ها میدونه لطف کنه جواب بده ....
راستی یه سوال دیگه .... چرا کونامی فوتبالشو به دو اسم میده بیرون ؟..... اول Pes بعد We ... این درسته که میگن اولی ورژنه بین المللیشه و دومی مال خود ژاپنه ؟
مرسی
دوستان عزیز چجوری میشه منوی اول بازی را فارسی کرد . باید فونت را عوض کنیم یا چیز دیگری است لطفا یه توضیحی در این باره
بدید .
دوست خوبم ! در جواب شما باید بگم که بلی ! کونامی برای اینکه اجازه استفاده از نام ها رو نداره ( یعنی باید عین فیفا بره مجوز بگیره اما نمیخواد ) به خاطر همین نمیتونه از اسم های اصلی استفاده کنه ! لذا یک اسم شبیه از خودشون برای عنوان ها و افراد در وکنن و اون رو در بازی قرار ودن ! :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط ELMO
سوال دوم شما هم خودتون جوابش رو دادین ! پی ای اس برای بین الملل هست و دارای چندین زبان میباشد اما وینینگ الون فقط و فقط در زبان ژاپنی به بازار عرضع میشود !
البته اين آخرشو يه خورده بد اومديا. چون وينينگ الون هم به زبون ژاپنی هم به انگليسی هم به اسپانيول عرضه ميشه. تازه، وينينگ الون 8 بود(همون پی ای اس 4) اون تمام زبونای PES 4 رو داشت.نقل قول:
نوشته شده توسط Soso
بچه ها من We 9 خریدم !!!
عالیه !!!
حتما بخرید !!
اینم از تفائتاش که خودم نوشتم :
سلام بچه ها از اونجایی که این بازی زیبا دو روزه برای کامپیوتر اومده .. ومن هم همین امروز خریدم ... این تاپیکو زدم تا بهتئن ثابت کنم این بازی از هر نظر از PES بهتره ...
چرا ؟
- چون اگه خریده باشید فرق در گیم پلی رو مشاهده میکنید :
- پاس های نرم
- سانتر های نرم و طبیعی
- خنگ نبودن در وازه بان
و
.
.
.
البته این فقط گیم پلی بود ...
و یک خبر خوب هم برای ادیتور ها دارم شما میتونید بدون هیچ مشکلی Option File PES رو روی WE بریزید و بازیتونو ادامه بدید ...
حتی کد های 0_text و بقیه فایل ها هم یکی هست ... و من حتی 0 و E خودمو هم روش کپی کردم و اومد ...
یعنی حتی پچ لیگ برتر هم که ریخته بودم بخوبی اومد !!!
پس از این به بعد من برای این بازی ادیت میسازم ... البته فرق زیادی با PES نداره ولی خوب گیم پلی اش تقریبا 40 در صد تفاوت داره !!!
بهتون توصیه میکنم حتما بخریدش !!! و نگران ادیتشم نباشید . !!!
خیلی طبیعی تر از PES هستش !!!
نظراتتونو بگین ...
یه چیزه دیگه دموی اول بازی هم خیلی خیلی جالبه !!!
اینم از اولین کار من واسه WE !!!
آقا توی اين وينينگ 9، GO FOR 2006! رو داره؟
راستی، اين همون ورژنی هستش که تمام تيم های آسيايی که توی مقدماتی جام جهانی بودن رو داره؟ آخه من دو عکس WE 9 گرفتم که توش ازبکستان کويت بحرين و ... رو داشت. البته می دونم هميشه WE دو نسخه ی متفاوت داره. مثلا قبلا يه ورژن داشت به نام Live ware evolution و يه دونه ديگه به نام International که همين اينترنشنال اصلا هيچ فرقی با پی ای اس نداشت ولی اون يکی کاملا فرق ميکرد.
سلام
آقا اگه كسي يه back ground منو واسه اينتر رو داره
قربون دستش بذاره تا فيض ببر يم
اقایون سلام
میخواستم بگم چجوری باید سیو های پی ای اس رو بیاریم تو We9
چون من وقتی کپی ، پیستشون میکنم نمیشه و اونجا چیزی نمیاد
مرسی
ببین شما همه فایل هایی که تو فولدر Konami هست تو قسمت Pes کپی کن روی فایل هایی که تو همون Konami به نام We هست ... همین ...
سلام
یه چیز جدید واسم توی مینینگ پیش اومده که میخواستم بپرسم چجوری میشه تغییرش داد .....
من توی مستر لیگ بعد از کپی کردن سیوهای قبلیم ، وقتی وارد بازی شدم اسم بازیکنها رو هم روی سرشون مینویسه
میخواستم ببینم چجوری میشه اینا رو از رو سرشون برداشت ... مرسی
در ضمن لینکین جان با کپی ساده اینکار یعنی جابجایی سیو ها انجام نشد
توی اسم هر فایل اسم بازی به صورت اختصار میاد ... من اونا رو از Pes5 به We9u تغییر دادم
بعد از این کار همه چی درست شد
یه چیز دیگه ... این We9 چرا دو سی دی هست ؟
واسه شما هم همینجوریه؟
به نظرتون نسبت به Pes5 خیلی کمتر نیست ؟
یا اینکه دلیل داره؟
مرسی
برای برداشتن نام بازيکن ها از روی سرشون، همون جايی که می خوای چند دسته بودن بازی رو انتخاب کنی جای هشتا دسته مياد، دکمه دايره رو بزن و default کنش. تازه تو اين بخش ميتونی حتی به جای نام خود بازی کنها، نام خودتو بنويسی.نقل قول:
نوشته شده توسط ELMO
We 9 واسه کامپیوترش هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله در بازار هست و میتونین تهیه کنین :)نقل قول:
نوشته شده توسط ramin-ahmadi
سلام.........اشکان جان ممنوننقل قول:
نوشته شده توسط ELMO
کسی جواب این سوال اخریرو نمیدونه
مرسی
ELMO جان نه فرقی نمیکنهنقل قول:
نوشته شده توسط ELMO
بخاطر اینه که در we 9 زبانهای دیگه رو برداشتن و فقط زبان اینگلیسی رو گذاشتن و شما اگر موقع نصب زبانهای دیگه رو انتخاب کنی نصب نمیشه و ارور میده چون اون فایلهای زبانهای دیگه توی سیدی نیست.
pes 5 هم اگر زبانهای دیگشو بردارید میشه 2 سیدی موفق باشی :)
خیلی ممنونم امید جان
لطفا اگه ميشه اموزش طراحي مثل پچ يا ساختن طبليغات كناره زمين رو بزاريد pdf
بچه ها یه خبر من تا پایان امسال میام تهران ...و دیگه شیراز نیستم .... و تهرانم اونقدری که اینجا وصل میشم نمیتونم وصل شم ...
خلاصه یعنی کمتر میبینمتون ...
انشاالله یه وقتی بشه که شما یا بیای دوبی یا بیای کانادا ! پیش خودم ! :happy:
اما اگر رفتی تهران , تابستان یه قرار میذاریم تا ببینیمت !
لطف داری دوست عزیز ...
لینکین جان میشه یه اموزش واسه ساختن این پس زمینه هایی که خودت زحمتشو میکشی بذاری تا ما هم یاد بگیریم و خودمونم بتونیم بسازیم
و اینکه این فرمت bin رو چجوری میشه ساخت؟
مرسی از لطفت
همون چيزي كه من در بالا گفتم
سلام
لینکین جان میشه یه اموزش واسه ساختن این پس زمینه هایی که خودت زحمتشو میکشی بذاری تا ما هم یاد بگیریم و خودمونم بتونیم بسازیم
لینکین جان میشه درباره ی این یه توضیح بدی؟!...اینارو کجا باید ایمپورت کنیم...مرسی! :blush:نقل قول:
نوشته شده توسط linkin_park
میشه دوباره لینک این برنامه رو بزاری ممنون میشم
DKZ Studio
دل پيرو اينم لينك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Azadiplayer چاکرتم هستیم ... منم عشق Alexi هستم ... از امضام و آواتارم معلومه ....
لينكين پارك جان چي شد آموزش؟
ما الان داریم اسباب کشی میکنیم و نصفه اثاثامون جمعه ... وقتی اومدیم تهران چشم حتما ....
بابا يكي نحوه import با ggs رو توضيح بده.
چاکر لینکین پارک عزیز و دوستدار یووه و دل پیرو
اگه میشه یه بگراند زیبا از دل پیرو برای pes5 برایم درست کن و بفرست اینجا
ممنون
علی جون وقتی رفتی تهران جواب سوال ماروهم بده...مرسی! :tongue:نقل قول:
نوشته شده توسط Faraz_VivaJuve
امين جان خيلي بيكار شدي :biggrin: دست بكار شو ديگه