مرزیک بازی جاست کاس خیلی قشنگه خیلی دوس داشتنیه وبه محیط بازی میاد باهم کاملا مچ هستن
علی.
Printable View
مرزیک بازی جاست کاس خیلی قشنگه خیلی دوس داشتنیه وبه محیط بازی میاد باهم کاملا مچ هستن
علی.
آخرین بازی که یادم میاد Assassin's Creed .کلا بازی از نظر موسیقی خوب بود.خیلی خوب.یه آهنگ خیلی خوب با نام Access The Animus داشت که قسمتهای هیجان انگیز بازی میشنیدیم.اون قسمت از بازی از سری قتلها که باید از قایقها عبور کنیم که برسیم به هدفمون که تو کشتیه.یارو فرار کرد.موسیقی رسیده اوج هیجانش ، راه رو با تنه باز کردن ،من بدو اون بدو .مـن بدو اون بدو ....وای پسر.کلا این قسمت از بازی خیلی چسبید.
یه آهنگ دیگه یادم اومد.اونم عجب آهنگی . Mafia .آهنگ منوی بازی نه ها . آهنگی که بازم قسمتهای حساس بازی و معمولا سرانجام ماموریتها میشنیدیم.اسم آهنگ بود Carchase 2 .اینجا :
کد:http://www.youtube.com/watch?v=9duBpDPg_x8
فقط بازی Chicken Invaders 3 عجب موزیکی داره
Assassins cread 2
فقط مافيا 1
موسیقی بازی فقط mw2
اخه هانس زیمر که موسیقی الکی نمیسازه.
AC1 بیشتر آهنگهاش قشنگ بود مخصوصاً آهنگهای کوتاه ورود به عکا (Acre) و آهنگ عربی ورود به دمشق و اورشلیم.
mirorrs Edge
آهنگ آخرش که میخونه. من این آهنگ رو بخوام از کجا باید گیر بیارم؟:41:
بازیش رو ندارم دیگه!
راستش من از صدای موبایل اسنیک خیلی خوشم می اومد ... آهنگ نیست ولی خیلی هیجان انگیز و خاطره آلود بود ...
از دوستان کسی این صدا رو نداره ... ؟؟؟
Afro Samurai موزیک متن خیلی قشنگی داشت جدیدا هم از موزیک AC2 خیلی خوشم اومده
من عاشق موزیک RE3 ام . خیلی قشنگه ... قسمت سیوش چه آرامشی به آدم میداد
الانم موزیک بازیشو دارم گوش میدم خیلی خوفه
سلام
من از موزیک مکس پین 2 خیلی خوشم اومد
بازی شرلوک هلمز هم اهنگ زیبایی داشت
بازی2 vegas هم خیلی قشنگ بود
موسیقی های world of goo خدا بود!
RE3
و سبک جالب موسیقی متن بازیه COD MW2 که موقع دویدن و صحنه های اکشن موزیک تند میشد آدم حسابی حول می کرد:31:
guitar hero
Braid
....
موسیقی اول hitman blood mony
call of dudy 6
COD MW 2 ...............
منم با اهنگ رزیدنت اویل 3 واقعا زندگی کردم :40:. عالی بود . تو بازی های نصل حاضر هم MW2 واقعا عالی بود ... راستی دوستان نامردا تو این سریال جراحت که از tv3 پخش میشه اهنگ cod6 رو گذاشته بودن:18: ... حیف اهنگ :41:... شما هم شنیدید ؟اگه نشنیدید فردا به زورم که شده تکرارشو ببینید :2:
منم میخام ...:10:نقل قول:
همه موسیقی های متال گیر1 عالی بودن
هر چی از این متال گیر 1 بگم بازم کمه واقعا با این بازی دوره نوجوانی رو به بهترین نحو گذروندم
شیطونه میگه دوباره بازی کنم:31:
فقط battlefield bc2
وقتی بعضی مراحل بازی صدای اون سلاح عجیب میومد خیلی ترسناک میشد!
MAFIA 1&2
RE3
BarBie از همه قشنگتره موزیکش:40:
تو قدیمی ها قشنگترین MAX PAYNE1 بوده و تو جدید ها هم CONVICTION به خصوص اون مرحله آخرش(کاخ سفید)
بدترین هم AC2 به نظرم باشه
سر و صدای فیل بود توش دی:
موزیک Devil may cry 4 خیلی باحال بود به خصوص قسمت دموی اول بازی
به واقع اگر بخوایم از نظر هیجان وارد کردن به گیمر حساب کنیم,COD6 MW2 فوق العادست...هنگام دویدن و تعقیب و گریز موزیک به طرز شک آوری تند میشه و همین باعث میشه گیمر بیشتر احساس حراس و دستپاچگی کنه...
Hitman Blood Money
Mafia 1&2
Silent Hill: Shattered Memories (psp
IGI 2
...
البته قطعا بازي هاي ديگه اي هم هستن كه الان تو ذهنم نيست...
آهنگ بازی Gears of War 2 !!!
اهنگ بازی های
Hitman Blood Money اسم اهنگش Ava Maria که روح ادم رو زنده میکنه.حتما بشنوید.
Silent Hill همش شاهکاره یکی از بهترین ها.
Devil کلا همش خوب بوده.
Evil هم خیلی ملایم و زیبا بود.
MW1 هم خوب بود.
Evil 5
Mafia2
Braid موزیک هاش فوق العاده قشنگه
max payne
hitman blood money
Call Of Duty Modern Warfare 2
آهنگ بازی God of War واقعا با بازی پیش میرفت و عالی بود :20:
آهنگ GTA: Liberty City Stories که DJ Dangermouse ساخته خیلی خیلی خیلی عالی بود :40: آهنگ زنگ گوشیم بود یک زمانی :21: ( اگر کسی نشنیده نصف عمرش بر باده, به همین دلیل لینکشو میذارم تا نصف عمرتونو پس بگیرید :27: ):
کد:http://artofgta.cocolog-nifty.com/LCS_THEME_A_DARK_MARCH.mp3
Call OF Juarez Bound in Blood هم خوب بود
آهنگای metal gear salid همه نسخه هاش عالی بودن که تو نسخه چهارش دیگه فوقالعاده میشه heavy rain وgod of warو هم حرف نداشتن
Max payne 1
COD MW
به نظر من کلا کارهای یسپر کید فوق العادند
موسیقی سری pop و بازی های وسترن مثل خوارز و رد دد عالین