سلامنقل قول:
تو اين نرم افزار برين يه قسمت change setting اونجا يه قسمتي هست Entry-Base Settings چك كنيد ببينيد نام هر ويندوزي كه مياره با اسم درايو مطابقت داره اگر كه نه اسم ويندوز رو تغيير بديد وsave كنيد.
Printable View
سلامنقل قول:
تو اين نرم افزار برين يه قسمت change setting اونجا يه قسمتي هست Entry-Base Settings چك كنيد ببينيد نام هر ويندوزي كه مياره با اسم درايو مطابقت داره اگر كه نه اسم ويندوز رو تغيير بديد وsave كنيد.
سلام بچه ها من لينوكس نگارش سوسه رو با ايكس پي داشتم با كلللللللي چيز توش بعدش مجبور شدم ايكس پي رو عوض كنم حالا چي كار كنم لطفا كمكم كنيد
سلام دوست عزيزنقل قول:
سوالتون نا مفهوم بود دوست عزيزم
سلام به اساتید.
من دو تا ویندوز روی سیستمم نسب هست و هر دو از نسخه 64 بیت.
هردو هم آخرین آپدیت ها روشون انجام شده.
حالا یه مشکل دارم.
هر دو ویندوزم هم زمان اکتیو نمیمونن , یعنی اگه ویستا رو اکتیو کنم سون not active میشه و بالعکس
نرم افزاری یا راهی هست که بشه این مشکل رو بر طرف کرد؟!
نقل قول:
يعني چي برادر من من اميدوار بودم امروز وشكلم حل شه
اما سوالم من هم ايكس پي داشتم هم لينوكس نگارش سوسه بعد از يه مدت ايكس پي گفت غير قانوني هستش منم ويندوز عوض كردم حالا مجبورم لينوكس رو دوباره نصب بكنم ؟ لطفا يه راهي جلوپام بزاريد :41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::4 1::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41: :41::41::41::41::41::41:
:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::4 1::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41: :41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::4 1::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41: :41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::4 1::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41: :41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::4 1::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41: :41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::4 1::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41: :41::41::41::41::41:
[QUOTE=kertob;4918377]يعني چي برادر من من اميدوار بودم امروز وشكلم حل شه
اما سوالم من هم ايكس پي داشتم هم لينوكس نگارش سوسه بعد از يه مدت ايكس پي گفت غير قانوني هستش منم ويندوز عوض كردم حالا مجبورم لينوكس رو دوباره نصب بكنم ؟ لطفا يه راهي جلوپام بزاريد :41:
سلام
اولا كه دوست عزيز شما مي تونستيد با نرم افزارهايي ويندوزتون رو قانوني كنيد وديگه لازم نبود اون رو عوض كنيد.منظور شما اينه كه گزينه لينوكس تو انتخاب ويندوز نمياد.اگه اينطوره نرم افزار زير رو نصب كنيدبعد مي تونيد از تنظيماتش مشكل تون رو حل كنيد.
کد:http://www.4shared.com/file/129346245/55de98aa/EasyBCD_172.html
سلام
من وقتی دو ویندوز اکس پی و سون رو نصب میکنم یکیش اصلا کار نمیکنه و انگار اصلا نصب نیست و پاک شده در حالی که پوشه هاش موجوده
من اکس پی داشتم بعد سون نصب کردم بعد که رفتم تو سون دیگه اکس پس بالا نمویمد و بلعکس
چیکار کنم؟
سلامنقل قول:
ميشه بيشتر توضيح بدين يعني چي؟(بعد که رفتم تو سون دیگه اکس پس بالا نمویمد و بلعکس)يعني تو منوي بوت گزينه هاش رو نداريد يا وقتي ميرين تو 7 برنامه هاي xp رو نمي تونين اجرا كنين؟
[QUOTE=_sharifdorsa;4918476]نصب كردم اميدوارم بتوني آموزشش رو هم برام بزارينقل قول:
واقعا ممنون:10::10::10::10::10::10::10::10::11::11: :11::11::11::11::11::11::11::11::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::40::40:
نقل قول:
سلام
اولا ممنون جواب دادید
دوما شرمنده مبهم توضیح دادم
من سون نصب داشتم بعدش اکس پی نصب کردم رفتم تو اکس پی کار کردم بعد رستارت کردم که برم تو سون اما گزینه سون نیست و مستقیم میره تو اکس پی
اما تو درایو سون پوشه های ویندوز هست فقط گزینش نیست تو منو اول که سیستم رو روشن میکنم
شما میباست از این نرم افزار استفاده کنید.نقل قول:
http://www.4shared.com/file/129346245/55de98aa/EasyBCD_172.htmlدر بخش Add/Remove Enteries میتونی تنظیمش کنی.
سلام از vista boot pro هم میتونی استفاده کنی
ممنون اما توضیح ندادید که چحوریه کارش؟
سلامنقل قول:
چرا دوستمون گفتند که ازremove /add entries میتونید تنظیمش کنید.ببینید تو این قسمت میرید بخش پایینش یعنی add entry و اونجا نوع ویندوزو اسم ویندوز و درایوش رو مینویسید و add entry رو می زنید.
در ضمن باید از اقای مسعود عزیز تشکر کنیم که زحمت آپلود این نرم افزار مفید رو کشیدن و مشکل خیلی ها رو با استفاده از این نرم افزار حل کردند.
من میخواستم لینوکس و ویندوز باهم نصب کنم چیکار کنم؟
میشه کسی لطف کنه کامل توضیح بده
سپاس
سلامنقل قول:
این تاپیک رو نگاه کن :
نصب همزمان چند ویندوز و لینوکس
موفق باشید :40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=291438
سلام ..استاد..اموزش کامل نصب ویندوز سرور یا همان شبکه ای را می خواستم ویندوز سرور ویندوزی استکه برای شرکتها و بانک ها و کافی نت استفاده می شود اگر درست گفته باشم ... ممنون می شوم به صورت pdf باشد ....2- ایا استاد در یک درایو مثلا c میشود 2 تا ویندوز ایکس نصب کرد یا 2 تا ویندوز 98 و ایکس پی در یک درایو نصب کرد ...ممنون
در مورد نصب 2 ویندوز در یک درایو بگم که نمیشه.
---------- Post added at 12:17 AM ---------- Previous post was at 12:13 AM ----------
من امروز اومدم یه ویندوز xp sp2 x 64 که 64 بیتی هست رو نصب کنم که نصب کردم و همه چیز خوب بود تا این که درایور
گرافیک که مخصوص 64 بیتی بود رو نصب کردم بعد از این که رستارت شد دیگه بالا نیومد و ازوز صفحه ابی میده خیلی هم سریع
رد میشه که نمیشه خوند و هی رستارت میشه
در ضمن من یه اکس پی 32 بیتی هم نصب داشتم.
مشکل چیه؟
دوستان سلام
من هم وایوCW1NFX/B دارم xp نصب كردم ديگه 7 بالا نمي ياد و فقط xp بالامياد
100 آموزش هم خوندم ولي چيز روان و خوبي نديدم!!!
خواهشا يكي كمك كنه
نقل قول:
شما میباست از این نرم افزار استفاده کنید.
http://www.4shared.com/file/129346245/55de98aa/EasyBCD_172.htmlدر بخش Add/Remove Enteries میتونی تنظیمش کنی.
سلام با تشکر از شما ....اما اصلا این گزینه ویندوز 7 نداره که......چون زمان ساخته شدن این نرم افزار اصلا ویندوز 7 وجود نداشته ......از سال ساخت نرم افرار فهمیدم...ماله ساله 2007 هست....ابدیت هم نمیشه......
من که ویندوز 7 رو نتونستم باهاش بیارم بالا
نقل قول:
کسی چیزی نمیدونه
سلام
من 2 تا هارد دارم که تو هر کدوم ویندوز اکس پی نصبه. فایل Boot.ini چطور باید تغییر بدم که هر دو ویندوز در بوت سیستم باشد و از هر دو استفاده کنم
فكر ميكنم اين نرم افزار حلال مشكلت باشهنقل قول:
بازم تشكر از مسعود خان كه اين نرم افزار رو در اختيار ما و دوستان گذاشتن :11:
موفق باشيد.
ظاهرا این نرم افزار برای ویندوز ویستا هستش. ویندوز اکس پی پیدا نمیکنهنقل قول:
سلام.
آقا من یه زمانی دوتا هارد داشتم که رو هرکدوم یه ویندوز بود.وقتی سیستم بالامیومد دوتاگزینه نشون میداد که یکی از ویندوزها رو انتخاب کنم با یه ثانیه شمار.الان که یکی از هاردا رو درآوردم و کامپیوتر فقط یک هارد داره بازم اون دوتاگزینه میاد بایه ثانیه شمار!
وقتی ویندوز بالایی رو انتخاب میکنم میره تو ویندوز و وقتی هم پایینی رو انتخاب یه پیام نشون میده بعد سیستم ریست میشه.
نمیشه کاری کرد که این گزینه ها رو دیگه نشون نده؟؟؟
نرم افزاری که سه پست قبل هست، کمکتون میکنه :31:نقل قول:
اون برای vista هستش.برای ویندوز xp نرم افزاری سراغ دارید؟
روی XP هم جواب میده که :27:نقل قول:
سلام
من laptop خریدم و هیچ چیزی روی آن نصب نیست به جز dos برای ریختن ویندوز اول باید پارتیشن بندی کنم و بعد ویندوز نصب کنم؟
اگر میشه پارتشن بندی رو برام توضیح بدبد و اینکه از طریق داس چطور میتونم ویندوز نصب کنم.
سلام
من 3 تا ویندوز نصبیده بودم
2 تا ایکس پی یه سون امروز اومدم یکی از ایکس پیارو پاکیدم یه دونه sp3 نصب کردم حالا وقتی پیسی میاد بالا
میخام انتخاب کنم تو یکی از ویندوزا بره فقط دو تا از ویندوزام هستش یعنی ایکس پی جدیده و قدیمیه
ویندوز 7 نیستش که انتخاب کنم برم توش:دی
چکارش کنم؟
سلامنقل قول:
سوال یک نفر از ضمیمه کلیک.
من روي سيستمم ويندوز7 داشتم و سپس روي آن ويندوز اکسپي نصب کردم. حالا وقتي سيستم بالا ميآيد بهطور خودکار وارد محيط اکسپي ميشود و به من اجازه انتخاب يکي از ويندوزها را نميدهد. اين مشکل چطور رفع ميشود؟
شما ابتدا بايد ويندوز XP را نصب كنيد و سپس ويندوز7 را در درايو ديگري نصب كنيد. چنانچه پس از نصب ويندوز7، ويندوز اكسپي را نصب كنيد، اين ويندوز فايلهاي بوت ويندوز7 را از بين ميبرد.
حال چنانچه در چنين وضعيتي قرار گرفتيد، سيستم خود را با ديسك بوت ويندوز7 راهاندازي كنيد.
در صفحه Install كليد Repair را بيابيد، پس از Repair ويندوز7، سيستم دوباره راهاندازي خواهد شد و فايلهاي بوت ويندوز7 نيز كپي خواهند شد. بنابراين اينبار به هنگام بالا آمدن سيستم، حق انتخاب يكي از 2 ويندوز را خواهيد داشت.
نقل قول:
اقا برای من مشکل ایجاد شده.......من 7 داشتم بعد xp نصب کردم دیگه7 بالا نیومد..چند روزی با همون xp کار کردم خسته شدم دوباره تو یه درایو دیگه 7 رو دوباره نصب کردم که هر دو تا ویندوز را با هم داشته باشم. طبق گفته دوستان که اول xpبشه بعد سون مشکل نیست.....اما برای من بعد از 7 الان xp بالا نمیاد ...خستم کرد به خدا اینقدر ویندوز عوض کردم ...چی کار کنم....!!!
نقل قول:
نقل قول:
سلام....نشد که نشد......نمیدونم چرا ایکس پی دیگه نمیاد بالا..............!!!!!!!!!!!!!
سلامنقل قول:
نباید براتون این مشکل پیش می اومد چون همه با این روش ویندوزها رو نصب می کنند.شما تو این نرم افزار وقتی تو قسمت add/remove entries قسمت پایینش یعنی add an entry ویندوز xp ودرایوش رو انتخاب میکنید و add entry رو میزنید اون بالا باید دو تا گزینه داشته باشید و سیو که کنید باید تو گزینه بوت دو تا ویندوز رو نشون بده.همه این مراحل رو درست میرید؟
نقل قول:
اول کار که نرم افزار بالا میاد میزنه که با سون مشکل داره..بعد که میرم داخل..همه کارها رو میکنم تو بوت هم اضافه میشه اما بعدش که میخوام با xp بیام بالا این ارور میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
شما ويندوزتون مشكل داره.سي دي ويندوز xp رو تو سي دي رامتون بزاريد.بعد بزاريد كامپيوتر از سي دي بوت بشه بعد تو صفحه اي كه مياد R رو بزنيد كه بره تو recovery console خوب اونجا گزينه 1 يا2 كه مربوط به xp هست رو انتخاب كنيد.بعد اينها رو اونجا بنويسيد و enter بزنيد.
\: COPY *:\I386\NTLDR C
\:COPY *:\I386\NTDETECT.COM C
به جاي * اسم cd_rom رو ميزاريد و اگه ويندوز xp رو تو درايو c نداريد وجاي ديگه هست اسم اون رو ميزاريد.
سلام
من میخوام ویندوز xp و 7 رو داخل یک درایو نصب کنم ، این امکان وجود داره ؟؟ و آیا نیاز به تنظیمات خاصی هست ؟
اول باید xp رو نصب کنم یا 7 رو ؟؟؟:19:
تا جايي كه ميدونم امكان نصب يه ويندوز در يه درايو امكان نداره :31: :27:نقل قول:
موفق باشيد.
من یه seven و xp نصب کردم اما برای xp مشکل پیش اومده ومن باید دوباره نصبش کنم . چطوری seven رو فرمت کنم ؟