دقیق نمیدونم ولی فکر کنم کیلوبایتی 10 ریال بودهنقل قول:
Printable View
دقیق نمیدونم ولی فکر کنم کیلوبایتی 10 ریال بودهنقل قول:
دوستان به سوال من جواب ندادید!
پرسیده بودم ام ام اس همراه اول هم راه افتاده یا نه؟!
ممنون...
تا اونجا که من میدونم از ساعت 23 تا 8 صبح و کل روزهای جمعه و تعطیل 4 ریال و از ساعت 8 تا 23 که الان فعال نیست 14.8 ریال البته به ازای هر کیلوبایتنقل قول:
تا اين لحظه كسي موفق شده وصل بشه؟
سلام دوستان
من قبلا درخواست فعال سازی GPRS رو داده بودم و الآن دوباره میخوام تنظیمات GPRS رو فعال کنم ولی سایت mci.ir این اجازه رو نمیده و میگه قبلا فعال سازی شده حالا میخواستم ببینم من باید چکار کنم؟
اس ام اس فعال سازی رو اکش کردم و دیگه هم ندارم حالا باید چکار کنم؟
خوب شما اس ام اس رو پاك كردي ، كاري به درخواست نداره ، برو توي بخش تنظيمت gprs شمارتو بده و مراحل رو تكميل كن ، دوباره برات اس ام اس مياد .نقل قول:
اس ام اس فعال سازی رو اکش کردم و دیگه هم ندارم حالا باید چکار کنم؟
اين تنظيمات پيشفرضش ناقصه فكر كنم ، اصلا يوزر و پسورد ندارده ، همه بخش هاش هم خاليه...
شما به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید و دوباره درخواست تنظیمات رو بدیدنقل قول:
من دیشب و پریشب به اینترنت وصل شدم البته خودتون میدونید که فعلا از 23 تا 8 صبح و تمام روزهای تعطیل میتونید وصل بشیدنقل قول:
در ضمن اگر گوشیتون سونی اریکسون هست و از برنامه خود گوشی برای وصل شدن به اینتر نت استفاده میکنید باید از تنظیمات Wap استفاده کنید برعکس اگه از اپرا مینی استفاده میکنید باید از تنظیمات اینترنت استفاده کنید من این دو رو امتحان کردم و جواب داد.
من الان سوني k750i دارم ، در خواست دادم wap و mms و اينترنت رو فرستادننقل قول:
من دیشب و پریشب به اینترنت وصل شدم البته خودتون میدونید که فعلا از 23 تا 8 صبح و تمام روزهای تعطیل میتونید وصل بشید
در ضمن اگر گوشیتون سونی اریکسون هست و از برنامه خود گوشی برای وصل شدن به اینتر نت استفاده میکنید باید از تنظیمات Wap استفاده کنید برعکس اگه از اپرا مینی استفاده میکنید باید از تنظیمات اینترنت استفاده کنید من این دو رو امتحان کردم و جواب داد.
حالا چجوري تنظيم كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون دوستان من رفتم و درخواست دادم
ولی این صفحه من قبلا رفته بودم تو سایتش پیداش نکردم شما این صفحه رو از کجا پیدا کردید هرچی قبلا میزدم میگفت شما قبلا این سرویس رو فعال کردید ولی به هر حال ممنون کارم راه افتاد
معمولا برای نرم افزار خود گوشی تنظیم خاصی نباید انجام بشه بیشتر این تنظیمات برای اپرا مینی لازم هست که اونم میتونید از طریق گزینه more و انجام تنظیمات اینترنت برای همون نرم افزار انجام بدید.نقل قول:
درضمن آیا برای شما ایمیل و پیامک فعال سازی اومده؟
به هر حال من دیشب هم وصل شدم و هر روز که میگذره سرعتش میاد پایین.
شما برای رفتن به این قسمت باید روی اون قسمت فلش که از توش گوشیها رد میشن کلیک کنید در ضمن اگر برای شما ایمیل فعال سازی اومده توی اونهم این لینک وجود داره.نقل قول:
================================================== ======
اینهم اعلام رسمی قیمت GPRS تو سایت همراه اول
نقل قول:
کد:http://www.mci.ir/?11
این یعنی چی؟
هزینه ثابت GPRS اعلام شدساعت خبر: 11:31 - تاريخ خبر: 15/08/1387 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران اعلام کرد: جلسه مجمع عمومی عادی صاحبان سهام شرکت ارتباطات سیار تشکیل شد و در زمینه تعرفه استفاده از خدمات GPRS و MMS پس از بحث و تبادل نظر با اعمال تعرفه های مربوط تا سقف های تعیین شده تصمیم گرفته شد.
این تعرفه ها به این شرح است: هزینه ثابت ماهیانه ارسال و دریافت خدمات عمومی بسته های رادیویی GPRS تا سقف 5 هزار کیلوبایت در هر ماه، 50 هزار ریال. همچنین هزینه هر کیلوبایت، مازاد بر 5 هزار کیلوبایت در ماه، 9 ریال است ، به علاوه هزینه ارسال هر سرویس پیام رسانی صوتی - تصویری MMS با حجم 50 کیلوبایت، مبلغ 500 ریال است. در پایان این اطلاعیه آمده است: این مصوبه در اجرای بند (ج) ماده 5 قانون وظایف و اختیارات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات پس از تایید کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات قابل اجراست.
Gprs که خیلی گرونه .
چرا کسی جواب منو نمی ده؟!
این برای سومین بار ، ام ام اس هم می تونید بفرستید؟!
خیر هنوز راه اندازی نشده ولی یه جایی خوندم گفته بودن حدود یک ماه دیگه راه اندازی میشهنقل قول:
===============================================
دوستان من همین الان متوجه شدم که روی گوشیم بجای علامت G علامت E افتاده یعنی شبکه از GPRS به EDGE تغيير پیداکرد:18::18:
چه احمقایین ، هر کیلوبایت اضافه 1 ریال ارزونتره!!!نقل قول:
عزیزم توهمه!!!نقل قول:
شاید شبکه گوشیت روی ایرانسل رفته!
سرویسی که براش سقف استفاده تعیین میکنند ، قابلیت ارتقا داره؟
نقل قول:
طبق آخرین خبر قراره از اول آذر راه اندازی بشه
ولی اگه یه دودو تا 4 تا کنیم و ام ام اسشون هم بخواد مثل اینترنت باشه میشه 1 سال دیگه
ولی به نظر من وقتی gprs تو کل استان ها راه اندازی بشه بعدم ام ام اس راه اندازی بشه چون خود mms نیاز به چیز دیگه ای نداره یه gprs میخواد و یک مجوز که بازم طبق آخرین خبر ها برای مجوز در حال بررسی تجهیزات مورد نیاز در همراه اول هستند
آقا این همراه اول IR-mci فقط یا IR-Tci هم شامل میشه ما که گیج شدیم به خدا
اون جریان قیمت ثابت که منتفی شد خودشون دیشب باعجله اعلام کردن که قیمت ها همون کیلوبایتی حساب میشه هم تو اخبار 20 و هم 20:30 و هم 22:30 من شنیدم که اون اطلاعیه رو لغو کردن و همون تعرفه روزهای پرترافیک 14.8 ریال و شبها و روزهای تعطیل 4 ریال اعمال میشه.نقل قول:
اما من خودمم اول شک کردم که گوشیم مشکل داره و رو ایرانسل افتاده ولی IR-TCI رو نشون میده با دوتا از دوستا تو همین منطقه چک کردم مال اونهاهم تبدیل شده بود به EDGE جالب اینکه تو همه جای خونه E داره اما تو اتاق خودم تا وارد میشم تبدیل میشه به G این رو چند بار امتحان کردم حتی وقتی میری ته کوچه G نشون میده و وقتی میری سر کوچه تبدیل میشه به E .نقل قول:
گروه اقتصادي / حوزه ارتباطات و فن آوري اطلاعات
16:01 - 15/08/87 شماره:8708151112
اطلاعيه جديد روابط عمومي شركت مخابرات ايران در خصوص هزينه سرويس GPRS
خبرگزاري فارس: شركت مخابرات ايران تعرفه سرويس GPRS را اعلام كرد.
به گزارش فارس به نقل از روابط عمومي شركت مخابرات ايران راه اندازي مرحله نخست سرويس GPRS همراه اول از روز يكشنبه آغاز شده و تعرفه اين سرويس در ساعات پيك 8/14 ريال و در شب و روز تعطيل 4 ريال براي هر كيلو بايت است .
بنابر اين اطلاعيه اين سرويس تا يك ماه ديگر به صورت 24 ساعته ارائه مي شود همچنين سرويس خدمات اينترنت تلفن همراه در مرحله اول براي مشتركان سيم كارت هاي دايمي با كد 0912 فعال مي شود و هزينه ثابت ماهيانه سرويس GPRS حذف مي شود. بدين ترتيب اطلاعيه قبلي روابط عمومي شركت مخابرات ايران اصلاح مي شود.
انتهاي پيام/
منبع:کد:http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8708151112
شاید به این خاطره که ما تو منطقه ای هستیم که سه تا آنتن نزدیکمون هست و احتمالا دوتاشون تبدیل شده و هنوز یکیشون مونده ولی کلا برام خیلی جالب بود که هنوز تمام شبکه تبدیل نشده.
آقا سیم کارت های دولتی چه دائمی چه اعتباری چه tci چه mci همه اسم شرکتشون همراه اولنقل قول:
آقا این همراه اول IR-mci فقط یا IR-Tci هم شامل میشه ما که گیج شدیم به خدا
من خیلی جاها عامه مردم و دیدم که فکر میکنن همراه اول یه شرکت که سیم کارت اعتباری میده بعد سیم کارت دولتی هم یک چیز دیگست
این نوع طرز فکر ها به این دلیل:
شرکت مخابرات یا همو ارتباطات سیار 14 سال پیش فعالیت خودش رو شروع کرد و تو این مدت هیچ اسم تجاری نداشت تا این که ایرانسل اومد و یادش اومد که آرم و نام تجاری نداره و شروع کرد دنبال اسم گشتن که بالاخره نام همراه اول و انتخاب کردن وچون این نام گزاری مقارن بود با ارائه سیم کارت ها با نام شبکه mci وهمچنین سیم کارت های اعتباری خیلی از ملت که از این قضایا خبر ندارن فکر میکنن همراه اول یه شرکت جدید که اومده و جدا از سیم های دولتی
ببینم شبکه قرار به چی تبدیل بشهنقل قول:
اما من خودمم اول شک کردم که گوشیم مشکل داره و رو ایرانسل افتاده ولی IR-TCI رو نشون میده با دوتا از دوستا تو همین منطقه چک کردم مال اونهاهم تبدیل شده بود به EDGE جالب اینکه تو همه جای خونه E داره اما تو اتاق خودم تا وارد میشم تبدیل میشه به G این رو چند بار امتحان کردم حتی وقتی میری ته کوچه G نشون میده و وقتی میری سر کوچه تبدیل میشه به E .
شاید به این خاطره که ما تو منطقه ای هستیم که سه تا آنتن نزدیکمون هست و احتمالا دوتاشون تبدیل شده و هنوز یکیشون مونده ولی کلا برام خیلی جالب بود که هنوز تمام شبکه تبدیل نشده.
علامت g که خوب معلوم مال gprs که خوب وقتی همراه اول راه اندازی کرده نشون میده
ولی در مورد علامت E توهمی بیش نیست که رو آنتناشون گذاشتن و هنوز تو همون نسل 2.5 و gprs موندن که بخوان 2.75 کنن edge ارائه بدن
سلام
من ثبت نام کردم الان sms هم اومد بلافاصله بعد از باز کردن هم save کردم دیگه کد 1234 هم نخواست ! اما وقتی از تو Conectivity گوشی سیستم Gprs رو فعال میکنم هیچ علامتی نمیاد !
گوشی من مدل نوکیا 6610i هست که برا 4 سال پیشه ! علت چیه ؟
سلام یه سوال داشتم
بعد از ثبت نام و فعال سازی آیا هزینه ای رو قبض برای فعال سازی یا استفاده از این سرویس (غیر از هزینه تعرفه استفاده از جی پی ار اس)هم روی قبض میاد؟
مثلا قبلا برای استفاده از اس ام اس ماهی 1000 تومن میمومد
این چطوریه؟
ای بابا یه سرویسم که میخوان بدن ..............
خدا آخر عاقبت را بخیر کند
باید حتما سیم کارت Ir-mci باشه ? ? ? ?
خیر، چون مال من IR-TCI هست و تا حالا وصل شدم حتی دیروز (جمعه هم ) دو سه تا سایت رو رفتم اما هی بگیر نگیر داشت یدفعه نصف سایت رو میاورد بینش پیغام میداد ارتباط برقرار نیستنقل قول:
سلام.
آقا کی واسه ما راه میفته 0914 هااا تبریز !!!
من از اون روز اول یه ثانیه هم کانکت نشدم... همش میگه : No Gateway reply
تنظیماتش هم با اون اس ام اسش فعال کردم...
تو همه مناطق تهران راه افتاده؟... یه چند تا منطقه رو بگید که کانکت شده...؟؟!!
من یک بار کانکت شدم . سرعتش از ایرانسل خیلی کمتره خیـــــلی !
تازه ایرانسل من یه مدت مجانی بود ! 6 -7 ماه پول نمی انداخت منم نامردی نکردم و 7-8 گیگ دانلود کردم ! بهترین دوران استفاده از اینترنت توی کل عمرم بود !!!! :دی
من تو شهرک غرب وصل میشم اما یه چیزی رم بگم که یه روز تا ساعت 1 صبح وصل نمیشه و مثلا از 1 تا 1:30 فقط وصل میشه یه روز فقط صبح از 7:30 تا 8 وصله یه روزم فقط از 23 تا 24 وصله من تا حالا هیچ وقت نتونستم به صورت کامل وصل بشم مثلا دیروز که جمعه بود فقط ساعت 12 ظهر تا 1 وصل بود و قبل و بعدش دیگه وصل نشد و پیغام میداد که شبکه در دسترس نیست حتی 11 شب به بعد هم وصل نشد که خودشون گفتن 11 شب به بعد و روزهای تعطیل میتونید وصل بشید فعلا اوضاعش معلوم نیست
فکر کنم هر نیم ساعت فقط یه منطقه رو فعال میکنن و دیروزهم که روز تعطیل بوده هر 2 ساعت یک منطقه رو فعال کردن
من فقط تونستم با مرورگر گوشی برم بعضی وقتا پیامNo Gateway reply میده
با اپرا نتونستم نمیدونم چرا ؟؟؟؟
آخرین ورژن اپرا هم نصب کردم افاقه نکرد
رسالت و 7حوض کیفیت کانکت بد نیست
با سلام .
من 4 روز رفته بودم مشهد چقدر شلوغ و پلوغ شده اينجا . ( جاتون خالي ).
1- فعلا هزينه ها همونه كه قبلا گفتند : 14.8 و 4 ريال .
2- ساعت استفاده همون شبهاست .
3- Mci و Tci فرقي نداره جفتش كار ميكنه ( امتحان شده ) . اگر كار نكرد ممكنه نوع خدمات انتخابي گوشيتون به جاي Gprs گزينه Gsm انتخاب شده باشه . عوضش كنيد درست ميشه .
4- نكته جالبي كه باعث شد فكم بيفته پايين اين بود كه ( يك مگ دانلود برابر است با 1024*14.8=15155.2 ريال به فارسي ميشه هزار و پانصد تومان ) . البته همه ميدونيم كه اين يك مگ از لحظه باز كردن وب شروع ميشه .
5- توي چند صفحه پيش هم يكي از دوستان يك آدرس گذاشته بود كه ميشد تنظيمات گوشي رو دريافت كرد .
جمله بهتري از جمله پايين ندارم كه بگويم :
اين راه خوبي براي آتش زدن به پولهايم نيست .
این که همش مشکل داره با این وضع بخاد به کل کشور برسه چندین سال باید صبرد .بازم دم ایرانسل گرم هرشهری که میزنه سریعا جی پی ار اس اش هم نصب میکنه.دوستان ایرانسل یادشون که ایرانسل واسه اشنای مردم چندین ماه مجانی بود اما همراه اخر حتی یک بایت هم نمیزاره کاربراش مجانی استفاده کنن فکر نکنم خودخواه تر از همراه اخر اپراتور تو دا باشه
بابا ول کنید همراه اولو
اگه میتونست کاری بکنه و امیدی بهش بود تو این 14 سال کرده بود
برید 10 تومن بدید ایرانسل بگیرید کیفیت اینترنت خدمات نوین تکنولو ژی برتر رو برای خودتون به ارمغان بیارید
به همراه اول امیدوار نباشید هنوز خیلی راه داره تا به ایرانسل برسه(البته با این پیشرفت رو به جولویی که ایرانسل داره دیگه عمرا برسه)
نمیدونم ملت دنبال چیه این همراه اولن ولش نمیکنن
آنتن دهي و قيمت بگي نگي مناسب...نقل قول:
نمیدونم ملت دنبال چیه این همراه اولن ولش نمیکنن
والله خیلی جاها از قبیل ولایت ما کیفیت آنتن دهی ایرانسل چندین برابر همراه اول شده حالا جای شمارو نمیدونم آنتن دهی برتر همراه اول بحثی بود که تا یک سال پیش مطرح بود نه الاننقل قول:
آنتن دهي و قيمت بگي نگي مناسب...
قیمتم دیگه به ملت رجوع کن ببین چی میگن به سایتهای دو شرکت رجوع کن(گرچه همراه اول لس که تعرفه های اعتباریش بالاست اصلا تعرفه های اعتباری رو نذاشته) وتعرفه هاروببین طرح های رنگی ایرانسلم ببین بعد یه دو دو تا 4 تا کن ببین کدوم ارزونتره
من خودم فعالش کردم ولی یه ذره راضی نیستم
به نظرم هر چی جلوتر میره بدتر میشه چون دزدییشون بیشتر میشه
جز اینکه بخوان به پول فکر کنن چیزی دیگه نیست
ازتعرفه ای که گذاشتن معلومه الان همه جای دنیا مردم پول کیفیت و استفاده از اون سیم کارت به اپراتور میدن ولی اینجا از او لحظه اول که سیم کارتو میخری تا لحظه ای که استفاده میکنی اونم چه استفاده ای باید پول بدی
اگه دیشب 20 و 30 رو دیده باشید یه مقایسه ی کوچولو بین قیمت های ام ام اس ایرانسل و همراه اول نشون داد!
همراه اول - به ازای هر 50 کیلوبایت 50 تومن!
ایرانسل - به ازای هر 300 کیلو بایت 32 تومن!
-----
نظرتون چیه؟!
درست فقط mms ایرانسل 48 تومن نه 32 تومننقل قول:
همراه اول - به ازای هر 50 کیلوبایت 50 تومن!
ایرانسل - به ازای هر 300 کیلو بایت 32 تومن!
-----
نظرتون چیه؟!
من از اولین روزی که mms اومد فعالش کردمو ازش استفاده میکنم خوبی که داره اینه وقتی mms میفرستی پولی کم نمیکنه وقتی که mms به دست طرف رسید پول کم میکنه (این در حالیه که هنوز sms های همراه اول چه برسه چه نرسه پول کم میکنه)
راستش این تعرفه رو از 20 و 30 شنیدم و اینجا گفتم...نقل قول:
چه جالب!نقل قول:
تنها دلیلی که باعث شده همراه آخر رو نگهدار دارم اینه که شمارم دست میلیون ها نفره :19: ولی صبر میکنم ببینم اپراتور سوم جریانش میشه ...
دقیقا و 100% مشکل منم همینه دوست عزیز...نقل قول: