دوست عزیز این چه طرزشه والله ما اینجوری جواب بدیدم اخطار میگیریم کش نده چیه!!! من امروز زنگ زدم میگه کلا شرکت مشکل داره میگم کی درست میشه میگه درست میشه بهش میگم خوب کی میگه درست میشه!!!!
Printable View
دوست عزیز این چه طرزشه والله ما اینجوری جواب بدیدم اخطار میگیریم کش نده چیه!!! من امروز زنگ زدم میگه کلا شرکت مشکل داره میگم کی درست میشه میگه درست میشه بهش میگم خوب کی میگه درست میشه!!!!
سلام
ببخشید ها ، من دخالت می کنم ، اما اگه این جواب رو به من می داد ، من شرکت رو رو سرش خراب می کردم ، شما ها خیلی لی لی به لالای داتک می ذارید :13:
مرسی :46:
یا حق :11: :10:
[QUOTE=ghelmaan;2956485][FONT="Tahoma"][SIZE="2"][COLOR="DarkRed"]این تنظیم خودکار کامپیوتر برای دانلود شبانه هم حکایتیه! والا من حیرونم! احتیاج به 10 تا نرم افزارو ماکرو و ... فلان نداره که! من خودم هر شب اینکارو میکنم:
چه ربطی داشت
دوست عزیز که شما میگی به منطقه مخابراتی هست، من وایرلس دارم به همه آنتن ها هم دید دارم
میشه این را هم توجیح کنید که چرا سرعت دانلود من از 27 آمده روی 6
جالب اینجاست که خود پشتیبانی میگه مشکل پهنای باند داریم ولی شما میگید از منطقه مخابراتی هست...
دوست عزیز ! مگه من چی گفتم که به شما اینگونه برخورد ! شما میگی چون اینترنت من خوبه دلیل نمیشه شرکت خوب باشه ، خب عقل منطقی حکم میکنه که خب قاعدتا برکسش هم وجود داره و اون اینکه چون اینمترنت یه عده ای خراب باشه نباید بیگم اون شرکت مزخرفه !نقل قول:
در ضمن بگم که این پشتیبانان آدمهای درست و حسابی ای نیستند و خود مدیران هم باهاشون مسکل پیدا کردند ! دوست دارید به جواب درست برسید زنگ بزنید با بخش مدیریت صحبت کنید !
[QUOTE=rozbeh85;2956805]دوست عزیز ! من از حضور شما بسیار معذرت میخوام ! من فکر کردم منظور شما سرویس ای دی اس ال این شرکنت است ! من در مورد وایرلس اطلاعات ندارم و اظهار نظر نمیکنم !نقل قول:
من بزودی برای علت استفاده و دلیل فرق داشتن نتایج یک توضیح می زارم تو تاپیک مقالات که انقدر بحث سرش نشه و علت را دیگر نگن چرا نتایج فرق می کنه:46:نقل قول:
وقتی ناچاری ادم سرویس بگیره دیگر خراب کردن شرکت معنی نداره چون می گن برو یک شرکت دیگر و ادم بگه که نمیشه می گن همینی که هست باید صبر کرد( البته این جواب ها در صورتی است که بشه پشتیبانی وصل شد و گرنه بی معنی است:31:)نقل قول:
[QUOTE=rozbeh85;2956805][QUOTE=mostafaeshghi;2956976]نقل قول:دوستان یک نکته تاپیک داتک هم باسه adsl است هم باسهipw لطفا در صحبت هاتون در صورتی که مربوط به یکی از سرویس ها است نوع را حتما در پستتان ذکر کنید که سو تفاهم نشهنقل قول:
شما از چه سرويسي استفاده مي كني كه با 40 تا ثابت تورنت دانلود مي كني؟نقل قول:
بچه ها فکر کنم این جواب از طرف شرکت بتونه به کسایی که می خوان داتک بگیرن ولی منطقه شون تحت پوشش نیست بدرد بخوره:
سوال:
و پاسخ داتک:نقل قول:
با سلام اگر در مراکزی که سرویس adsl ارائه نمی کنید(و تحت فیبر نوری نیست)و کاربران خواهان استفاده از سرویس شما باشند در صورتی که بخش درخواست اشتراک ADSL رو پر کنن و به تعداد کافی برسن ایا شرکت شما تغییری در زمانبندی راه اندازی سرویس adsl در ان مرکز انجا می دهد یا خیر؟ تشکر
دوستانی که می خوان منطقه شان بره تحت پوشش داتک باید یکی از این دو تا فرم(بهتره هردوش )رو پر کنید و برید تو لیست درخواستی ها:نقل قول:
دوست عزیز
سلام
تعداد مشترکین در هر مرکز مخابرات حداقل 400 نفر باید باشد اگر تعداد متقاضیان به این تعداد برسد اقدامات از طرف شرکت انجام می شود.
باتشکر
وکد:http://www.datak-telecom.com/id/request_
امیدوارم یک مشکل از کسایی که مشکل ساپورت نشدن منطقه توسط داتک رو دارن حل بشه.کد:http://datak-telecom.net/register
دوستان، داتک مودم USRobotics رو پشتیبانی میکنه؟!
دوستان یه نظر خواهی میخوام بکنم
الان من 256 دارم.میارزه آدم تقریبا 50 تومن بده ماهی و 512 بگیره؟
من مندم بگیرم یا نه
طبق گفته پشتیبانی سازگاره:46:نقل قول:
یک بار بگیر تست کن مشکلی پیش نمیاد.اگر خوب بود که هیچ ....اگر سرعت زیاد نبود دوباره میای رو 256:46:نقل قول:
مطمنی ؟نقل قول:
یعنی من زنگ بزنم بخش فروش بگم اگه میشه به من 512 بدید واسه تست؟
خودت اینکارو کردی قبول میکنن همچین کاری بکنن؟
از لحاظ پولی چی میارزه بخرم؟
باورت بشه یا نشه من الان با 42 تومن دارم 128 می گیرم( از رو ناچاری)نقل قول:
یک ماه گرفتن 512 با ان قیمت به هیچ کس ضرر نزده فوقش می بینی ان سرعتی که انتظار داشتی نبود میری دوباره 256 چند روز قبل از تمدید قرار داد زنگ بزن بگو می خوام 512 کنم بهت می گن چی کار کنی.
البته اگر دقیق بررسی کنید قیمتش با عوازض و مالیات و کوفت و زهرمار در میاد 50 هزار و 900 تومان !:31:نقل قول:
نری اونجا پول کم بیاری !:31:
به 1 ماه تست کردنش میارزه !
البته حواست باشه ، اگه وسط شارژ ، می تونی بکنی 512 ، اما دیگه وسط 512 ، نمی تونی بکنی 256 ، می گن باید تا آخر شارژ صبر کنی ، کلک شونه که ضرر نکن :13:نقل قول:
فکر کنم اگه بزاری ، هفته آخر شارژ 256 ات ، بعد بکنی 512 ، یه هفته زمان تست مناسبی باشه ، هم خیلی هزینه نداره ، هزینه یک هفته 512 رو می دی ، هم اگه بد بود ، تحمل یک هفته ای ، بهتر از یک ماهه است ، دیدم کسانی رو که سر این موضوع کلی جر و بحث می کردن :13:
ببین چی می شه ...
یا حق :11:
دوستانی که256 گرفتن با چه سرعتی دانلود می کنند 32 یا کمتر بیشتر بین چه محدوده هست
ما تو دفتر داریم با 30 دان می کنیم ( دفتر خیلی کم می رم ، همین چند وقت پیش بودم ، اوایل ماه مبارک ) البته خیلی ثابت نیست بین 27 تا 31 متغیره ، ولی مشکل دیگه ای نداریم ( لینک ها هم مستقیم می ذریم ، تورنت و رپید رو نمی دنم )نقل قول:
این شرایط دفتر ما هست با پیش شماره 6601 ، بقیه رو نمی دونم
سلامنقل قول:
من 256 دارم! اکثر دانلودهام از رپید شر هست که اکانت پرمیوم رپید شر را هم دارم! و سرعتم هم زیر 31 نیومده در این 6 ماه استفاده ام !
سوال دیگه ای هست بگید !
اخه به نظرم اینقد پول دادن بابت اینترنت زور داره اما ممنن از راهنماییتوننقل قول:
خواهش می کنم ، خب من هم واسه همین می گم دیگه ، اگه بذاری یه هفته آخر ، فقط پول یک هفته 512 رو می دی ، نه همشو ، اگه خوب و بود و راضی بودی که هیچ ، اما اگه نخواستی ، یا سرعت اش بد بود ، خیلی متضرر نشدی ...:5:نقل قول:
یا حق
من الان یک هفته است که درخواست اشتراک دادم ولی هنوز وصل نشده شروع قرار دادمم از 28 شهریور تا 30 مهر زدن که 3 روزش فعلن گذشته........
بکجا باید زنگ بزنم برای پیگیری قرار دادم؟
من از نمایندگیش در خواسن دادم و موقعی که در خواست دادم خطم هنوز رانژ شرکت دیگه ای بود که بعد از دوروز از درخواست جمع آوری خطم از رانژ خارج شد.
ممکنه تو این دو قسمتش کارم گیر کرده باشه؟
اینو همه میدونن که نمیشه تاریخ دقیقی برای برقراری تعیین کرد و معمولش اینه که از اولین اتصال زمان محاسبه میشه ولی این داتک نه که آفتابه دزده تاریخ تعیین میکنه تا از همین چند روزها که وصل نشده بدزده.نقل قول:
دوست عزیز ، اگه موقعی که در خواست رانژه تون رفته بوده مرکز ، خطتون هنوز رانژه اون یکی شرکت بوده ، با احتساب زمان رفت و برگشت و تاخیر ها و این مسخره بازی ها ، فکر کنم یه هفته ای تاخیر بیافته حتما ، اما شما بی کار نشین ، تلفن بزن ، پیگیر شو ، این ها کار رو می اندازن پشت گوش :13:نقل قول:
یا حق
ممنون شماره تماس مستقیمی نیست که بشه پیگیری کرد من فقط شماره 81681 رو تونستم از تو سایت بردارم که اونم تابحال موفق به برقراری تماس نشدم
راستش تا جایی که یادمه ، توی فاکتور ، شماره تلفن مستقیم اون مسول فروش رو می نوشت ، دیگه حالا رو خبر ندارم ، اما شما فقط با داتک در تماس نباش ، یه زنگی هم به مرکز بزن ، درسته که با من دعوا می کرد و می گفت که شما نباید با ما تماس بگیری ، اما خب ، نکشتنم که ، طرف باید کار شما رو راه بندازه ، و شما هم می تونی زنگ بزنی ، اگه بد اخلاقی دیدی ، اهمیت نده ، گفتم قبلش بهت بگم :10: :11:نقل قول:
یا حق
برای شارژ سرویس باید چیکار کنیم
ایا شماره حسابی هست که بشه پول رو ریخت یا باید بلند شیم بریم نمایندگی
ای دی اس ال
شماره حساب داره ولی راه ساده تر پرداخت اینترنتیه من که خودم اینترنتی میدم خیلی راحت.نقل قول:
یه راه دیگه هم هستنقل قول:
برای من یه نامه از داتک اومد که گفته بود به فلان شماره حساب پول ماهانه را بریزید و با یه شماره موبایل 912 طبق فرم زیر به قلان شماره شماره فیشتون را اس ام اس کنید !
ولی من که خونمون نزدیکه برم شرکت خیلی راحتترم !
من تقریبا یه ساله که به همین روش دارم پول میریزمنقل قول:
پس چرا برای ما نامه نمیاد؟؟!!!
از اینترنت چه جوری بریزیم؟؟ توضیحاتم که تو سایتشون نیست
راستی اگه اکنتومن تموم شه چی من الان اکانتم تمومه
دوستان از دیشب تاحالا وسط کار اینتترنتم یهو قطع میشه .و مجبورم دوباره بزنم وصل شه.دیگه نمیتونم بزارم دانلود بشه و برم.نمیدونم واسه شمام اینطوری شده.
اگه نشده کسی میدونه باید چیکار کنم؟
آقا یون من ویندوزم رو عوض کردم خواهشن بگین چه جوری مودم رو تتنظیم کنم به صفحه اصلی می رم ولی تنظیمات از جمله آی پی و ... رو چیکار کنم ممنون اگه بگین
امروز دیگه واقعا کندی سرعت به حد نهایی خودش رسیده حقیقتا صفحات هم بزور باز میکنه زنگ زدم پشتیبانی خوده یارو هم شاکی بود و میگفت میدونم سرعت افتضاحه و مشکل پهنایه باند متاسفانه عمومی هم هست گفت من کاری نمیتونم بکنم بهتره با پشتیبانی مشتری یا همون Customer Care تماس بگیری همون شماره 81681 ولی جالبه که به این شماره که میزنگی اصلا بخشی به نام پشتیبانی مشتری وجود نداره بخش فروش داره فقط برای ADSL نمیدونم .
یچیز براتون بزارم بخندین همه این تست اینترنت 512 منه واقعا کی چیزی نمیشه گفت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شماره پشتیبانی فنی اینه
81686868
ولی جوابه درستی بهت نمیدن امروز بدتر شده
پشتیبانی فنی رو که میدونم , پشتیبانی فنی زنگ زدم گفت زنگ بزن پشتیبانی مشتری دیگه (Customer Care) این دو تا با هم فرق میکنن اتفاقا تو سایتشم برید تو بخش تماس با ما ببنید پشتیبانی مشتری رو همین 81681 زده . همونیه که زنگ میزنن میگن از سرویس راضی هستی یا نه بره من یه بار زنگ زدن یادش بخیر اون موقع وضعیت خوب بود هیچی نگفتم .نقل قول:
ببنیم دوستان دیگه مشکل کندی سرعت ندارن .
مال من سرعتش فرقی نکرده فقط چند شب پیش یهو قطع میشد همین.الانم خداروشکر خوبهنقل قول:
وایرلس 256، فاجعه، مصیبت
سرعت در حد دایل آپ
ای کاش این اپلودت مال من بود خیلی می تونستم به بچه ها کمک کنم:19:نقل قول:
کدوم انتن اینجوری شده؟نقل قول:
اوه اوه امروز سرعت از دیروزم بدتره دیگه غیر قابل تحمله دقیقا سرعت اینترنت من الان از دایل آپ کند تره دوباره زنگ زدم پشتیبانی میگه تحمل کنید دیگه نمیدونم چیکار کنم .