دوست عزیز خوب شما باید رتبتونو بدید تا صاحب نظر ها جوابتونو بدن. نمیشه که مثلا با رتبه بالا از غیر انتفاعی سوره قبول شد!
ولی در 95% موارد قبول شدن در غیرانتفاعی در رشته های کارشناسی اسون تر از روزانه شبانه آزاد همون رشته ها است.
دوست عزیز خوب شما باید رتبتونو بدید تا صاحب نظر ها جوابتونو بدن. نمیشه که مثلا با رتبه بالا از غیر انتفاعی سوره قبول شد!
ولی در 95% موارد قبول شدن در غیرانتفاعی در رشته های کارشناسی اسون تر از روزانه شبانه آزاد همون رشته ها است.
دوست عزيز خيلي ممنون كه جوابمو داديد.خيلي خيلي ممنونم.
اگه ميشه با عرض پوزش اين 2 سوالم رو نيز جواب بديد متشكرم.
1-به غير از سوره ايا امكان قبولي در دانشگاه ديگه اي هست؟
2-من در سايت سنجش در دانشگاه سوره به عنوان علاقه مندي ثبت نام كردم .حالا چه زماني و از كجا بفهمم كه قبول شدم؟
خواهش می کنم
1- اگر رتبه لازم رو بیارید چرا نشه. واقعیتش چون خودم رشتم مهندسی هست چندان اطلاعی از دانشکده های هنر ندارم(سوال شما هم فکر کنم مربوط به کارگردانی بود)
2- ببینید معمولا سایت سنجش ثابت کرده سایت خوش قولی هست. اون تاریخ هایی که خودش اعلام می کنه به دقت دنبال کن و اگر هر روز یه سر بزنی بهش ضرر نکردی.
ببینید معمولا رشته هایی مثل کارگردانی ظرفیت واقعا محدودی دارند و دانشکده های خیلی کمی هم وجود داره در این مورد به همین خاطر مثلا مثل رشته مدیریت نیست که شخصی ادعا کنه حتما قبولید.
امیدوارم کمکی کرده باشم به شما.
سلام
رشته ی مهندسی نرم افزار (کارشناسی ) ترمی چند میگیرن؟
سلام
من امروز یه pdf از سنجش دانلود کردم که توش پذیرش رشته های دانشگاه ها رو اورده
تو دانشگاه های غیر انتفاعی تمام زده کاردانی علمی-کاربردی نرم افزار کامپیوتر
چرا نوشته کاردانی علمی-کاربردی نرم افزار کامپیوتر ؟ هیچ کدوم کاردانی نرم افزار کامپیوتر نیست
کاردانی علمی-کاربردی نرم افزار کامپیوتر ایا همون کاردانی نرم افزار کامپیوتره ؟
پارسال رفیقم با رتبه ی نزدیک 10000 منطقه ی یک تونست عمران تهران (فکر کنم اسم دانشگاه اش صدرا بود)
بنظرتون امسال بالاترین رتبه ای که بشه باهاش مهندسی توی تهران (غیرانتفاعی) قبول شد چنده؟
شهریه ی نرم افزار(کارشناسی) یا حسابداری تو غیر انتفاعی چقدره؟
اگه میشه ترم اول رو بگید و بعد به طور متوسط بگید توی ترم های دیگه چقدره؟
كسي جواب ما رو نميده ؟
ما تو صفیم داداش :دینقل قول:
كسي جواب ما رو نميده ؟
شهریه ی نرم افزار(کارشناسی) یا حسابداری تو غیر انتفاعی چقدره؟
اگه میشه ترم اول رو بگید و بعد به طور متوسط بگید توی ترم های دیگه چقدره؟
نقل قول:
سلام بر تو:10:
از ترم یک تا چهار >>>> با فرض برداشتن 20 واحد >>> حدودا بین 320 تا 390 هزار تومن:5::5:
از ترم پنج تا فارغ التحصیلی >>> با فرض برداشتن 20 واحد >>> حدودا بین 360 تا 480 تومن :5::5:
از این محدوده خارج نیست
بله دوست عزیر....خوب دقت کن به کلمات زیر :10:نقل قول:
شما کاردان میشی >> یعنی کار رو بلدی >> یعنی فن بکارگیری ابزارآلات رشته ی خودت رو بلدی >> یعنی از طریق یادگیری علم در مدت دو سال ، میدونی رشته ی خودت در این دنیا ، کجاها کاربرد داره و میتونی در اون زمینه کاری انجام بدی
فن بکارگیری ابزارآلات = کاربرد ابزارآلات
مطمعنا دوستتون در انتخاب رشته ی ورودی دانشگاه اشتباهات بزرگی کرده...چون با این رتبه به راحتی میتونست روزانه قبول بشه:18::18::18::18:نقل قول:
:11::11::11:اون بالا جوابتو دادم رفیق:11::11::11:نقل قول:
در ضمن ، حسابداری نسبت به مهندسی نرم افزار حدودا 30 تا 50 تومن ارزونتره.چون تعداد واحد های عملی کمتری داره:10::10:
فکر نکنم با 10000 بشه توی تهران و یا شهرهای بزرگ نزدیک جایی قبول شدنقل قول:
مطمعنا دوستتون در انتخاب رشته ی ورودی دانشگاه اشتباهات بزرگی کرده...چون با این رتبه به راحتی میتونست روزانه قبول بشه
البته فکر کنم کاردانی علمی-کاربردی قابلیت ادامه ی تحصیل در مقاطع بالاتر رو نداشته باشهنقل قول:
بله دوست عزیر....خوب دقت کن به کلمات زیر
شما کاردان میشی >> یعنی کار رو بلدی >> یعنی فن بکارگیری ابزارآلات رشته ی خودت رو بلدی >> یعنی از طریق یادگیری علم در مدت دو سال ، میدونی رشته ی خودت در این دنیا ، کجاها کاربرد داره و میتونی در اون زمینه کاری انجام بدی
فن بکارگیری ابزارآلات = کاربرد ابزارآلات
1-شما درست میگید.ولی خدا وکیلی شما غیر انتفاعی تهران رو به مهندسی نرم افزار دانشگاه گیلان ترجیح میدی؟؟؟!!!نقل قول:
2-دوست عزیز ، نمیدونم شما از خصوصیات رشته های نظری (ریاضی فیزیک - علوم تجربی - علوم انسانی) اطلاعی دارید یا خیر ؛ ولی لازم میدونم به عرضتون برسونم ، کسی که این سه رشته رو انتخاب کنه و از سد کنکور بگذره ، با خیال راحت میتونه تا هر مقطعی که دوست داشت ادامه تحصیل بده (چه در داخل ایران و چه در خارج ایران)
حرف شما برای تعداد کمی از رشته های غیر نظری صادق است.مثل ؛ کار و دانش و یا فنی حرفه ای
اگه تاکید بر درستی حرفتون دارید ، منبع ارایه بدید:3::3::3::3:
من زیاد در این مورد اطلاع ندارم ولی یه جایی شنیده بودم که فرق کاردانی با کاردانی علمی-کاربردی اینه که دومی قابلیت ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر رو نداره
چرا همه رو زده کاردانی علمی کاربردی ؟
پاراسال کاردانی خالی بود :31:
بیشتر توضیح بدید
من که قاطی کردم
این دفترچه انتخاب رشته کی میاد؟؟
بچه ها به نظرتون من با 6000 منطقه 3 معماریه غیرانتفاعیه کجا رو میارم؟؟؟
ممنون میشم جواب بدید
اینجا پرسیدم چون فکر کنم شما در مورد غیر انتفاعی بیشتر اطلاعات دارید....
من غیر انتفاعی بیارم خواهم رفت.
آزاد هزینه اش روز به روز داره سنگین تر میشه.
چند وقت پیش توی همین انجمن یکی از کاربر ها گفته بود که قراره عبارت {مهندسی} رو از کارشناسی ها بردارند و اگه کسی بخواد مهندسی بگیره ، فقط از طریق موسسات غیرانتفاعی میتونه مهندس بشه.(یعنی فقط غیرانتفاعی مهندسی میده و بقیه ی دانشگاه ها دیگه به همین راحتی مهندسی نمیدن و مدرک کارشناسی ارائه میدن):39::39:نقل قول:
داداش اینا همش شائه هست...مملکت بی حساب کتاب نیست که !! (البته در این زمینه):31::31::31::31:
در رشته ی ریاضی - فیزیکنقل قول:
اگه رشته ها رو به دو دسته ی رشته های فنی و غیر فنی تقسیم کنیم ، متوجه میشیم که در رشته های غیر فنی از کلمه ی {کاردانی} و در رشته های فنی از عبارت {کاردانی فنی} و {کاردانی علمی - کاربردی} استفاده شده که با توضیح من در پست 250 فکر کنم متوجه بشید
در ضمن ؛ لازم به ذکر هست که در رشته های ریاضی ، فقط سه رشته ی مخابرات - کامپوتر (نرم افزار) - کامپوتر (سخت افزار) ، از کلمه ی علمی - کاربردی استفاده شده.پارسال که اینطور بود.
در رشته ی علوم تجربی
:31::31::31:راستش و بخوای نمیدونم رو چه حسابی علمی کاربردی میشه:31::31::31: مثلا ؛
کاردانی علمی - کاربردی امور زراعی و باغی
کاردانی علمی - کاربردی تولید و بهره برداری گیاهان دارویی
کاردانی علمی - کاربردی پرورش زنبور عسل
در رشته ی علوم انسانی
:41::41::41:اینم نمیدونم:41::41::41::41: مثلا ؛
کاردانی علمی - کاربردی فرش دستباف
کاردانی علمی - کاربردی اشتغال
کاردانی علمی - کاربردی اقتصاد کار و بهره وری
چه چیزی براتون ابهام داره رفیق؟:10::10:نقل قول:
دفترچه شماره 2 - راهنمای انتخاب رشته های تحصیلی آزمون سراسری سال 1388
کد:http://www6.sanjesh.org/download/sar88/daferm288.html
سلامنقل قول:
من پارسال رفتم دانشگاه...توی دانشگاه یه رفیق فابریک پیدا کردم که هنوز هم باهاش در ارتباط هستم.از نظر درسی خیلی زرنگ بود.همه ی مفاهیم درسی رو عمیقا استدلال می کرد.مثلا در همین ترم یکی از رغیب های جدی من بود و در نهایت اون شاگرد دوم شد و من شاگرد اول.(البته با کلی خر خونی):31::31::31::31:
اهل طبس بود و با رتبه ی 6000 منطقه ی 3 توی دانشگاه ما قبول شده بود.(موسسه ی غیر انتفاعی احرار - رشت - کاردانی مکانیک)
شما محل سکونت خودتون رو بگید تا من تخمین بزنم که نزدیکترین جایی که ممکنه قبول بشید ، کجاست:6::6::6:
من محل سکونتم جایی نمیشه دورش قبول شد:27:...آخه دبی زندگی میکنم:31:نقل قول:
شما محل سکونت خودتون رو بگید تا من تخمین بزنم که نزدیکترین جایی که ممکنه قبول بشید ، کجاست:6::6::6:
ولی بومیه تهران حساب میشم:31:
بعد هم همش دارم کارشناسی میزنم چون اصلا حوصله ی کاردانی ندارم:31:....ولی دیگه حالا نمیخوام مکانیک قبول بشم...مثلا یه چیزی مثل معماری به پایین...برق و مکانیک و معدن رو نمیخوام...سخته..حسش نیس(حالا انگار اومدن التماس کردن گفتم تورو خدا بیا:27:)
ممنون
100% همین کار رو بکن...البته به دلایل زیر ؛نقل قول:
1- هزینش فوق العلاده نسبت به آزاد پایین تره (آزاد که تا شیره ی تو رو نکشه دست بردار نیست):31:
2-اگه سرت توی کتاب باشه و بتونی شاگرد اول یا دوم و یا سوم بشی ، از شهریه ی ثابت یا بخشی از اون معاف میشی.(البته در 80% موسسات غیرانتفاعی).مثلا ، نفر اول از 100% شهریه ی ثابت و نفر دوم از 70% شهریه ی ثابت و نفر سوم از 50% شهریه ی ثابت معاف میشه.اصلا خودم رو مثال میزنم ؛ من در این ترم شاگرد اول شدم و دیگه ترم بعد شهریه ثابت نمیدم.از طرفی وام دانشجویی هم گرفتم.با توجه به این دو ، من میتونم ترم بعد 20 واحد بردارم و هیچ پولی نمیدم و بدون هیچ هزینه ای میرم توی کلاس میشینم:31::31::31:
3-میتونی به راحتی از ترم دوم وام دانشجویی بگیری (در مقطع کاردانی ششصد هزار تومن و در مقطع کارشناسی یک ملیون و دویست هزار تومن) در صورتی که در دانشگاه آزاد وام نمیدن و یا اگه هم بدن ، باید هفت خان رستم رو پشت سر بزاری و مقدارش هم کمتر از موسسات غیرانتفاعی هست.:31::31:
4-روی مدرک تو ، مهر وزارت علوم و تحقیقات میخوره و همه ی کشور های خاورمیانه مدرک تو رو به عنوان مدرک رسمی کشور ایران میشناسن در صورتی که روی مدرک دانشگاه آزاد مهر وزارت علوم و تحقیقات نمیخوره.من از دوستام شنیدم که آزمون ورودی شرکت نفت یا پالایش یا یه همچین چیزی ، تنها مدارکی رو قبول میکنه که مهر وزارت علوم داشته باشه.(به طور کل ، مدرک تو عین مدرک های روزانه هست ، فقط عبارت {موسسه ی غیردولتی و غیرانتفاعی} روی اون نوشته شده)
5- نصف استاد هایی که مشغول تدریس در موسسات غیرانتفاعی هستند (به خصوص دروس اصلی و تخصصی) ، از دانشگاه معتبر اون حوالی گرفته میشن.:21::21:
6-حراست موسسات غیرانتفاعی سخت گیر تر از حراست دانشگاه های آزاد هست (این البته نظر شخصی منه):27:
نمی دونستم آسمون دبی ستاره نداره :16::16::16:نقل قول:
اولین توصیه ای که بهت میکنم اینه که از 100 انتخاب ، 40 تای آخر رو به موسسات غیرانتفاعی اختصاص بده:5:
ببین اینا رو دوست داری؟ ؛
1-مهندسی فناوری اطلاعات
2-مهندسی معماری
3-مهندسی عمران (میگن خیلی راحته)
4-مهندسی کامپوتر (نرم افزار)
5-مهندسی کامپوتر (سخت افزار)
6-مهندسی تکنولوژی آبادانی روستا ها:34::34:
7-کارشناسی علوم کامپوتر
8-مهندسی صنایع
9-کارشناسی حسابداری
10-مهندسی مواد(متالوژی صنعتی) موسسه ی غیردولتی غیرانتفاعی فولاد اصفهان
اینا رو در اون چهل انتخاب آخر به ترتیب علاقه وارد کن...مطمعنا یکی از اینا رو قبول میشی.:santa::santa:
اقایون قزوینی این دانشگاه کار غیر انتفاعی قزوین کجاست ادرس میخواما
سریع باشید
نیاز به قزوینی بودن نداره تو خود دفترچه هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
من قزوینی نیستم
شهر صنعتي البرز
میشه لینک دانلود این دفترچه رو به من هم بدیدنقل قول:
واااااااااااا !!!!!!!!!!!
من در پست 258 بهت دادم که !!!
اصلا بگو چه رشته ای هستی؟؟
کاردانی های غیر انتفاعی چطورن؟؟
کدوم رشته های کاردانیش می ارزه که آدم بره؟؟؟
لطفا یکی غیر انتفاعی های اصفهان رو به ترتیب اولویت بالا بودن سطحش دسته بندی کنه
ممنون
حالشون خوبن:31:نقل قول:
شما چطورید :31:
خوبید:31:
اگه ریاضی هستی فنیاشا بزن ان شاا... که میاری
اگه اصفهان خواستی بزنی از چند تا دانشگاهاش اطلاعاتی بهت بدم
موفق باشید
همه ی رشته هایی که اولش نوشته شده {کاردانی فنی} و {کاردانی علمی - کاربردی} خوبه و به قول شما ، می ارزه که آدم در اون مشغول به تحصیل باشه:20::20:نقل قول:
از نظر کیفیت ؛نقل قول:
1- موسسه غیرانتفاعی صنعتی فولاد (بقیه ی غیرانتفاعی های اصفهان به گرد پای این هم نمیرسن.یکی از آرزو های من بود که اینجا قبول بشم:37::37::37::37:)
2-دانشگاه غیرانتفاعی شیخ بهایی اصفهان
3-موسسه غیرانتفاعی علوم و فناوری سپاهان اصفهان
4-موسسه ی غیرانتفاعی دانش پژوهان
بقیه شبیه هم هستند و مزیت خاصی نسبت به همدیگه ندارند
از منظورت از کیفیت- اموزشی باشد که اصلا جهاد دانشگاهی یادت رفتهنقل قول:
از نظر کیفیت ؛
1- موسسه غیرانتفاعی صنعتی فولاد (بقیه ی غیرانتفاعی های اصفهان به گرد پای این هم نمیرسن.یکی از آرزو های من بود که اینجا قبول بشم)
2-دانشگاه غیرانتفاعی شیخ بهایی اصفهان
3-موسسه غیرانتفاعی علوم و فناوری سپاهان اصفهان
4-موسسه ی غیرانتفاعی دانش پژوهان
بقیه شبیه هم هستند و مزیت خاصی نسبت به همدیگه ندارند
اکثر استاداش فارغ التحصیلای دانشگاه صنعتی هستند(یکی از استاداش اقای ربیعی که مدار درس میدد خودش استاد دانشگاه صنعتیه)
در مورد صنعتی فولاد فکر کنم بخاطر این ارزوی شما بوده چون کارشناسی پیوسته متالوزی-صنایع داشته:31:
ولی نظر شماست
از نظر کیفیت اموزشی
1.جهاد دانشگاهی
2.شیخ بهایی
3.اشرفی اصفهانی
موفق باشید
بین مدیریت ها ی غیرانتفاعی
مدیریت بازرگانی-مدیریت جهانگردی-مدیریت صنعتی-مدیریت دولتی کدوم بهتره؟کدوماشو بزنم؟؟
3-مدیزیت بازرگانی(در گمرک و شرکت های واردات صادرات)
4-مدیریت جهانگردی(نمیدونم به درد چی میخوره ولی فکر کنم باید جذب توریست به داخل کشور انجام بدی)
ببخشید اما به نظر من همش خوبه
اگر مخیله رو کار بندازی میدونی باید چکار کنی به نظرم الان بورس بورس مدیریتی است البته اگر فعال باشی
ببخشید من پیوست رو دانلود نکرده بودمنقل قول:
اما دوستان من میخوام در قزوین انتخاب رشته کنم و همش هم دو رو بر مدیریت و اقتصاد و از این چیزاست
به نظرتون این رشته ها رو تو غیرانتفاعی بخونم یا پیام نور؟؟؟؟؟؟؟
اگه بخوای رشته های عمومی مثل مدیریت رو بخونی ، به نظر من بهتره جایی رو انتخاب کنی که کمترین هزینه رو داشته باشه.پس بهترین گزینه ، فعلا همون پیام نور هست...به دلیل زیر ؛نقل قول:
در رشته های عمومی مثل مدیریت واحد های عملی نداری و نیازی نیست که کسی بیاد و بهت چیز میز یاد بده.فقط لازمه چهار تا کتاب بخونی و یه مدرک کارشناسی بگیری.منظورم اینه که چرا باید پول مفت به استاد بدی ، وقتی خودت میتونی 4 تا جمله رو حفظ کنی....ولی در رشته های فنی ، به حظور استاد نیاز داری و نمیتونی بدون داشتن استاد ، مهندس بشی:31::31::31::31::31:
غیرانتفاعی رشته کشتی سازی هم داره؟
اگه کسی مهندسی آی تی و گرایش های پی سی رو خیلی دوست داشته باشه به نظرتون اولویت رو بعد از مهندسی های غیر انتفاعی به مدیریت های غیر انتفاعی بده یا به مهندسی های آی تی و گرایش های پی سی پیام نور؟؟
نه دوست عزیز ، نداره...(ولی مطمعن باش که تا چند سال دیگه ، اونم میاره):46:نقل قول:
غیر انتفاعی مهندسی پتروشیمی داره؟
نه این رشته فعلا در اختیار موسسات غیرانتفاعی سراسر کشور قرار نگرفته:13::13:نقل قول: