احتمالش تقریبا زیاده ولی نمیشه گفتنقل قول:
یک سوال داشتم اگه الان این بازی رو تهیه کنم کرکی که داخل دی وی دی هست مشکل داره؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
احتمالش تقریبا زیاده ولی نمیشه گفتنقل قول:
یک سوال داشتم اگه الان این بازی رو تهیه کنم کرکی که داخل دی وی دی هست مشکل داره؟؟؟؟؟؟؟
من بازی رو از فروشگاه خود پی سی ورلد خریدم و هنوز به دستم نرسیده میخواستم ببینم کرکی که تو بازی هست درسته
سلام
کسی میتونه سیو بعد از اون مرحله ای که سوار آسانسور میشه و چند
تا پلیس بهش تیر میزنن رو برام بذاره؟
هر کاری کردم اون مشکل حل نشد.
ممنون
خب این بازی هم تموم شد
کوتاه بودش
نکات + :
نو آورانه بودن
گرافیک خوب
انیمیشن حرکات عالی
هیجان خیلی زیاد به طوری که تو یکی از قسمتا قلبم ایقدر سریع میزد که گفتم الان سکته میزنم ! :دي
طراحی مراحل خیلی خوب
فیزیک خوب
نکات منفی - :
نور پردازی در بعضی جاها افتضاح ! به طوری که به قدری نور زیاده که هیچی معلوم نیست ! حتی با کم کردن کنتراست و روشنایی هم مشکل حل نمیشه ...بعضی جاها هم از دو رنگ سفید تند با قرمز تند استفاده شده ! که باعث میشه چشمای آدم از حدقه در بیاد ! :دي
دیگه همین نکته ی منفی دیگه ای به ذهنم نمیاد !
این فیزیک بازی کجا تاثیر خودشو نشون میده من فرق زیادی بین physx offو روشن بودنش ندیدم شاید کارت من که 8400نشون نمیده
مهم اینه که وفتی با یکی درگیر میشی فیزیک عالیه و...
FULL SAVE
اینم سیو کامل بازی که وقتی دان شد فایل رواستخراج میکنین تو یه درایو بعد فلدر TdGame رو باز میکنین و فلدر Savefiles رو هم باز میکنین فایلی که داخلش هست رو RENAME کنید و اسم USER کامپیوترتون و جاش بنویسید بعد فلدر TdGame رو به این ادرس کپی کنیدنقل قول:
کد:http://rs232.rapidshare.com/files/185461495/Me_SGame.zip
C:\Documents and Settings\......\My Documents\EA Games\Mirror's Edge
بعد YES کنید و وارد بازی شوید
من یه مرحله گیر کردم فک کنم مرحله اخر باشه! یه هلیکوپتر از رو به رو م بلند میشه و همینطور که میره به من تیر میزنه اونجا چی کار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام .
دوستان من این بازی رو گرفتم ولی یه مشکلی داره .
هر Loading که داره پر میشه یه دفعه میاد منوی اصلی بازی .
بعد که Continue میزنم بر میگرده Check Point قبلی .
مشکل از کرک نیست ؟
منم متاسفانه همین مشکلو دارم تو مرحله دوم فکر کنم وقتی سوار آسانسور میشم یهو میاد تو منو و وقتی Continue رو میزنم منو برمیگردونه عقب
دقیقا مال منم همونجا این مشکل رو داره .نقل قول:
بعد از اینکه از دست هلیکوپتر فرار میکنی .
کسی نمیدونه مشکل از کجاست ؟
به صفحه 19 پست هو.س. عزیز مراجعه کنیدنقل قول:
دقیقا مال منم همونجا این مشکل رو داره .
بعد از اینکه از دست هلیکوپتر فرار میکنی .
کسی نمیدونه مشکل از کجاست ؟
مشکل از کرکه
از کرکی که تو صفحه ی 19 گذاشته شده که پچ هم اونجا هست خلاصه یکیش کارتو راه می ندازه ! :دي
با نصب پچ سیو بازی خراب نمیشه ؟نقل قول:
نه تا حالا من که هرچی پچ نصب کردم, هیچ خدشه ای به سیو ها وارد نشده. برای اینکه خیالت راحت بشه, سیو ها رو یه جایی کپی کن.نقل قول:
بهتره یک پشتیبان از سیوها بگیری چون من با ریختن پچ سیوام پاک شد...نقل قول:
با نصب پچ سیو بازی خراب نمیشه ؟
بالاخره بعد از کلی مشکل و مصیبت و امتحان و ... تونستم بازی رو تموم کنم! واقعا یکی از معدود بازی های بود که دوست نداشتم تموم بشه! بازی خوب هیجانی داشت , (مخصوصا موقعی که باید فرار می کردی که با حال ترن قسمت بازی بود ) و بعضی وقتا خودم از پرش های این دختره می ترسیدم ولی خوب اینم تموم شد و پایان بازی هم قشنگ بود! دوستان به هر زحمتی شده این بازی انجام بدید که واقعا ارزشش رو داره : دی
در ضمن همچنین قراره که در آینده ای نه چندان رو یه Map جدید برای بازی که به صورت رایگان هستش برای دانلود منتشر بشه! که برای دانلود تریلر مربوط به همین Map می تونید به سایت بازی یعنی mirrorsedge.com برید و تریلر که در همون صفحه هستش رو دانلود کنید!
مهم مهم مهم:
البته این قدر هام مهم نیست ولی خیلی جالبه :31:
Mirror's Edge رو سوم شخص بازی کنید!! :18: واسه خودم که خیلی عجیب ولی امتحانش کردم و جواب داد!!!!!!
خوب برای انجام این کار به آدرس زسز برید:
Documents/EA Games/Mirror's Edge/TdGame/Config
خوب حالا "TDInput" رو توسط notepad بازکنید.
حالا خط زیر رو به لیست "bindings" اضافه کنید( جاش فرق نداره فقط بین خط هایی باشه که با bindings شروع مشن باشه)
(Bindings=(Name="F4",Command="FreeFlightCamera",Co ntrol=False,Shift=False,Alt=False
تغییرات رو سیو کنید و بعد داخل بازی برین و موقع وارد شدن به مرحه دکمه f4 رو چند بارفشار بدین که در اولین دفعه شما یه free cam رو بدست میارید بعد بازی میشه سوم شخص!!
تذکر!
اول از فایل TDInput یه کپی بگیرید و جایی برای خودتون ذخیره کنید که اگر از این حالت خوشتون نیومد بتونین دوباره همون شخص اول باز کنید!
تریلر زیر تفاوت فعال نبودن و بودن PhysX رو بخوبی نشون میده.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
NVIDIA Physx Demo
SD Size: 14.5MB
HD Size: 43.7MBکد:http://www.gametrailers.com/download/43552/t_mirrorsedge_nvidiaphysx.mov
کد:http://www.gametrailers.com/download/43551/t_mirrorsedge_nvidiaphysx_h264.mov
من دو سه روزي هست تو اين مرحله گير كردم، البته ديگه زياد بازي نميكنم.
ولي يكي بگه اين مرحله رو چه جوري رد كنم ؟
از لوله ها ميرم بالا بعدش نميفهمم چه جوري بايد برم رو پشت بوم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب مجید جان همینطوری هم که نگاه کنی معلومه !
از لوله های سمت راست برو بالا . بعد بپر روی لوله ی سمت راست . برو بالا بعد بپر روی طبقه ی دوم .
از اونجا هم ( فکر کنم ) باید روی دیوار بدویی ، که بتونی بری یه طبقه بالا تر ، بعد دوباره از روی دیوار بدو که بری یه قسمت بالا تر . از اونجا هم با نردبان برو بالا .
اینم رو عکس واست مشخص کردم :
خب من پچ + درایور + کرک + فیزیک رو دانلود کردم :d
هنوز خود بازی رو نگرفتم . :دی فردا به دستم میرسه . البته به پست نمیشه اعتماد کرد . اگه نرسید صد درصد شنبه میرسه .
راستی کرک (فیکس) با پچ تضاد ایجاد نمیکنه که ؟
ببخشید دوستان مرحله اول رو چه جوری می شه رفت؟
من تازه می خوام بازی کنم
سلام
مشکل من( وقتی سوار آسانسور میشم یهو میاد تو منو و وقتی continue رو میزنم منو برمیگردونه عقب) نه با کرک حل شد نه با پچ اگه میشه سیو بعد از اون مرحله رو یکی برام بذاره.
ممنون
دوستان من پچی که صفحه 19 بود رو دانلود کردم ولی نصب نمیشه .
اونجایی هم که بازی رو نصب کردم کپی میکنم ولی بازم نصب نمیشه .
یه ارور میده میگه بازی نصب نیست .
کسی کرک سالم داره آپلود کنه ؟
همون crack fix که تو صفحه ی 19 هست با اینکه مربوط به پچ 1.01 هست ولی کار میکنه !! :blink:نقل قول:
دوستان من پچی که صفحه 19 بود رو دانلود کردم ولی نصب نمیشه .
اونجایی هم که بازی رو نصب کردم کپی میکنم ولی بازم نصب نمیشه .
یه ارور میده میگه بازی نصب نیست .
کسی کرک سالم داره آپلود کنه ؟
برای من که کار کرد
بازی دستم رسید .
اولین چیزی که جلب کرد توجهمو صدای های زیاد بازی بود ! از صدای ماشین و کامیون گرفته تا صدای هلیکپتر و آهن آلات ....
منم حوصلم نکشید Training رو رد کردم . ولی صد بار به خودم لعنت می فرستم کاش رد نمیکردم :D آخه الان گاهی جا ها ...:D
تقریبا توی ترینینگ تا اونجایی رفتم که یه ساختمون بود که باید میپردی و وقتی همینطوری می پردی Fail می شد . منم اسکپ کردم و ... خلاصه الان گیر کردم
:D
کسی میدونه بعد از اینکه کیفو ورداشتی و اون پله ها که پایینش پلیسا هستن میری بالا چند تا دره میرسی پشت بوم . بعد از اون همینطوری میپرم پرت میشه پایین ! چی کار باید کرد ؟
این خط آخر رو خودت بخون... اصلا نمیشه فهمید!! :blink:نقل قول:
آموزش رو هم 100% برو چون هر چی که یاد میگیری در طول بازی به دفعات تکرار میشه. به خصوص بخش مبارزه!
آخه یه جایی توی آموزشش گیر کردم
یه جایی بود یه ساختمون بلند که باید از روی یه سکو میپریدی . خودشم میگفت Left Shift بگیر !
منم همینطوری میپریدم با مخ میرفتم توی اون ساختمونه مورد نظر و Fail میشد !
با Left Shift میگرفتم میرفتم توی کوچه ! :D
کلا نفهمیدم چطوری باید رفت .
میخوای عکس بذارم .
بعد از شروع پرش و هنگام رسیدن به زمین, کلید Shift چپ رو نگه دار تا روی زمین غلت بخوری.نقل قول:
نشد
من از سکو میپرم , Space میزنم . هنگام رسیدن به زمینم دستم تمام روی شیفت هست اما بازم Fail میشه
دقیقا اینجا رو میگم :
یکی دقیقا بگه چیکار کنمکد:http://i40.tinypic.com/zyh8n8.jpg
تو از روي عكس داري به من ميگي يا اين كه خودت مرحله رو رفتي ؟!!!نقل قول:
خوب مجید جان همینطوری هم که نگاه کنی معلومه !
از لوله های سمت راست برو بالا . بعد بپر روی لوله ی سمت راست . برو بالا بعد بپر روی طبقه ی دوم .
از اونجا هم ( فکر کنم ) باید روی دیوار بدویی ، که بتونی بری یه طبقه بالا تر ، بعد دوباره از روی دیوار بدو که بری یه قسمت بالا تر . از اونجا هم با نردبان برو بالا .
آخه من هر كاري ميكنم نميشه.
حالا بازم بازي ميكنم ببينم چي ميشه.
آقا ما هر کاری کردیم نشد !
قبلش Left Shift زدیم پریدیم افتادیم زمین !
پریدم Left Shift زدیم ! بازم کاری نکرد
هر دو رو زدیم بازم نشد !
شما یکی دو متر که مونده به زمین برسی باید شیفت رو نگه داری ...;)
راستی تعداد پستات بسی باحال بید !! 888 !! :دي
انگار نه انگار ! اصلا هیچی نمیشه !
دورخیزم کردم پریدم سریع شیفت زدم بازم با کله خورد زمین :d
من الان از وست گیم گرفتم پچ 1.1 با کرک مخصوص پچ هم توشه
ایول
1.1 نصب نشد برای من
فیکس رو بریز
همین
------
اون مرحله هم به لطف علی جان حل شد :d
البته یکمیم فنون رزمی یاد گرفتیم ! اما بیشترین چیزی که مورد نیازه سرعت !
-----
یه Easter Egg بسیار بسیار خنده دار برای Mirror's Edge
فکر کنم اونجا خونه موشه بوده :Dکد:http://www.xfire.com/video/6c156/
نصبش کردم امروز
جالبه
ببینم چه طوریاست...
نوآوری بازی منو کشته !
بعد از چندین هفته بازی کردن Gta واقعا همچین بازی که هیجان داره میچسبته !
اکثر بازی مثل Gta باید بکشی و فرار کنید ! ولی اینجا باید فرار کنی و بکشی !
نقل قول:
منم اینجایی که دوست عزیزمان گیر کرده گیر کردم. اگه می شه جواب بدید
من چیکار کنم ؟
کلی از یه مرحله رو میری وسطش بازی هنگ میکنه !
هر دفعه همین اتفاق افتاد.
چیکار باید کرد ؟ راهی نیست ؟
من بازی رو از وقتی که نصب کردم دارم بازی می کنم خیلی جالبه من وقتی بازی رو ریختم همون موقع پچش هم ریختم