نقل قول:
مودم adsl اینترنال نیست فقط مودم اکسترنال
Printable View
نقل قول:
مودم adsl اینترنال نیست فقط مودم اکسترنال
شما مودمت چیه؟نقل قول:
شرکتهای ADSL خودشون کانفیگ میکنن البته مودم هایی رو که روتر و اترنت دارن
مثلا D-link نیازی به کانفیگ نداره
Comtrend رو اضافه کنید
سلام من تازه یه سرویس حجمی 512 گرفتم با مودم زولتریکس و کامپیوترم از اون قدیمی هاست و پورت لن نداره
و با usb وصلش کردم(فکر کنم usb2 نباشه)الان سرعت دانلودم از 13 بالا تر نمی ره و با 135 kbps وصل میشم به نظرتون
مشکل از کجاست راهنماییم کنید چیکار کنم سرعتش درست بشه(باید 512 باشخ ولی 135 هستش)
مرسی
کی گفته که مودم اینترنال وجود نداره وجود داره خوبشم داره اینم یه نمونه از نصب یکیشوننقل قول:
طریقه نصب مودم Internal PCI ADSL مدل T&W 388لطفا جهت نصب مودم توجه داشته باشید که از دو شاخه های ضد برق تلفن برای اتصال به هیچوجه استفاده نشود و ابتدا به ساکن کلیه دستگاهای تلفن و آی دی کالر های متصل به خط تلفن در نقاط دیگرمنزل یا محل کارتان را قطع و از پریز در آورید و برای استفاده از هردستگاه تلفن نیاز به یک نویزگیر دارید .1- کیس دستگاه را باز کنید ، مودم MODEM PCI ADSL را درون یکی از اسلاتهای PCI نصب کنید.2- سیم تلفن را به مودم و از سوی دیگر به پریز تلفن متصل کنید.3- دستگاه را روشن کنید ، پس از بالا آمدن ویندوز سی دی مودم را درون دستگاه قرار دهید.4- یکی از فولدرهای درون سی دی به نام 388 نام دارد . داخل فولدر شوید و Setup.exe را اجرا کنید.5- در صفحه ظاهر شده ، گزینه Next را چندین بار انتخاب کنید. در یکی از صفحات نوع سرویس را PPPOE انتخاب کنید.6- بعد از اتمام نصب ، جهت تنظیمات شبکه از منوی Start سپس All Programs سپس GLOBSPAN و سپس CONFIGURE را انتخاب نمایید.7- در صفحه ظاهر شده ، VPI: 0 VCI : 35 و گزینه ENCAPSULATION را بروی گزینه 2516 تنظیم نمایید.8. نصب به اتمام رسید ، بعد از یک بار RESTART دستگاه ، از گزینه روی دسکتاپ خود به نام GLOBSPAN DIAL UP پس از وارد نمودن نام کاربری و رمز عبور به شبکه متصل شوید.
ماله سایت صبانته
:31: مودم زولتریکس ؟؟ از کجا سرویس گرفتی؟نقل قول:
آقا مودم smc رو نديدم تو ليستتون. اونم اضافه كنين.
من وقت گزاشتم کل تایپیک و خوندم اینجور که از صحبت ها برداشت شد بهترین حالت اینکه برا adsl ببینیم شرکت چه مدم هایی رو پیشنهاد میکنه وتوی اونا خودمون بهترین رو انتخاب کنیم وبریم خودمون تهیه کنیم یه مطلب دیگه هم بود واونم اینکه پروت usb مودم ها زیاد کارایی نداره وبهتره لن و وایرلس باشن حالا کدوم مدل هست که هم لن داشته باشه و هم وایرلس اما نه 4 تا لن یه لن هم کافیه usb هم نداشته باشه اشکال نداره ولی داشته باشه بهتره؟(البته قیمت هم نسبتا مناسب باشهو مهترم از همه اینا کارایش هست که عالی باشه) یه سوال دیگه اگه کارت شبکه رو به مودم وصل کنم اونوقت دیگه نمیتونم کامپیوترم رو با یه کامپیوتر دیگه شبکه کنم؟ یا از طریق مودم میشه؟
توی این سه تا اسم هم موندم کدوم رو بخرم
U.S.Robotics
Asus
D-link
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
مرسي آقا.به نظر شما اينترنال بهتره يا اكسترنال؟نقل قول:
نقل قول:
خوب این که معلومه... همه چیز Externalشون بهتره... و همینطور گرونتر... چون توی External محدودیت فضا وجود نداره و هر چی بخوان میتونن توش بچپونن... از انواع تکنولوژی های داخلی گرفته تا انواع پورت های خارجی...
:8:
متاسفانه شركت هاي خوب مدل اينترنال ندارن.وگرنه اينترنال ميگرفتم.:20:نقل قول:
الان بين 3 تا مارك موندم كه كدوم رو انتخاب كنم.
Asus---Us Robotics---D-Link
اگه يه نگاهي هم اينجا بندازين ممنون ميشم.(در مورد شبكه وايرلس)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خونم شهرستانه اما از داتکنقل قول:
نقل قول:
من پیشنهاد می کنم D-Link بگیری چون 3 سال گارانتی تعویض داره
نقل قول:
از چه شرکتی سرویس گرفتی ؟
چون مودم دیگه اینقدر تاثیر نمیگذاره
به نظر من مودم اکسترنال بهتره چون از لحاظ سخت افزاری از مودم اینترنال قوی ترهنقل قول:
سلام به همه
من دستور 192.168.01 و 192.168.1.1 و 192.168.2.1را در ادرس بار وارد میکنم اما وقتی اینتر میکنم منوی کانککشنم باز میشه و وارد منوی تنظیمات مودم نمی شه مودمو ریست هم کردم ولی نمی شه
چطوری باید وارد بشم و ایا این مودم سایت مشخصی داره
من سی دی درایور این مودمو ندارم ایا لازم هست تهیه کنم فایل درایور usb را از اینترنت گرفتم ونصب شده
برای استفاده از lanحتما باید تنظیمات منوی مودمو اجام بدم؟
من سرویسو تازه گرفتم و هنوز خطم رانزه نشده گفتند 5/18بعدازظهر درست میشه
سرویسهای فن اوا چطوره؟
اگه زودتر پاسخ بدید ممنون میشم.
با سلامنقل قول:
دوست عزیز، مشکل شما نرم افزاری و عوامل متعددی میتونه داشته باشه.
مثلا:
1- اگه شما در Local Area Connection تنظیمات خاصی انجام دادین، اونها رو به حالت اول برگردونید.
2- همچنین ، هرچی کانکشن دارید، حذف کنید
3- کش یا همون حافظه مرورگر تون رو پاک کنید.
4- بعد سیستم رو ریستارت کرده و بعد از 2 دقیقه (پس از ریستارت شدن) وارد مرورگر شده و وارد کنید: 192.168.1.1
(من عرض کردم عوامل زیادی میتونه داشته باشه.)
در نهایت اگه حل نشد، با عوض کردن ویندوز ، مشکلتون حل میشه (چون مال خودم هم یک بار اونجوری شده بود)
موفق باشید.
من می خوام بدونم ممکنه این سرعت پایین ماله قدیمی بودن سیستمم باشه چوت پرت lan نداره و با usb وصلش کردم و usb 1 هم دارم نه2نقل قول:
اگه نه بگید برم سراغ isp در ضمن اگه کرمونشاهی داریم من از حسابگر گرفتم (مرکز مخابرت امام خمینی)
دوست عزیز فکر نکنم محل Lan نداشته باشه، شما باید در پشت سیستم و در کنار usb ها اون محل رو باز کنید. (مال خود من هم اونجوری بود)نقل قول:
برای این که بتونی وارد روتر بشی باید این اعداد رو بدی بعدش ok کنی اونوقت گرچه تا حالا زولتریکس برای adsl نشنیدم ولی عموما آی پی همینه:نقل قول:
من بهت USRobotics رو پیشنهاد میکنم... یه جنس آمریکایی معتبر و با کیفیت... همچنین مارک LinkSYS که همون Cisco هستش هم آمریکایی و با کیفیته...البته LinkSYS تجهیزات سطح پایین و خونگی کم میسازه و معمولا قیمتای بالایی داره...نقل قول:
برای مشاهده مدل های مختلف مودم های ADSL2+ شرکت USRobotics (یو.اس.روبوتیکس)(US مخفف United States) میتونید به لینک زیر برید و با بردن اشاره گر موستون روی هر کدوم از نام هایی که وسط صفحه نوشته مدل های اون شاخه نشون داده میشن که در حدی که شما میخواید باید موستون رو ببرید روی اسم 54Mbps ببرید تا محصولاتی که در حد چیزایی که شما خواستید هستن رو ببینید... توجه کنید که محصولات وایرلسی که همراهشون یه چیز شبیه فلش مموری هستش پورت USB ندارن... و همچنین نیازی به کارت شبکه بیسیم ندارن... چون اون چیزایی که شبیه فلش مموری هستن درواقع کارت های شبکه بیسیم به شکل USB هستن که شما با اینا آزادی زیادی خواهید داشت و مودمتون رو هر جایی میتونید ببرید... البته با کارت های شبکه بیسیم هم کار میکنن... و همچنین پورت لن هم دارن... شما به صفحه زیر برید و با توجه به چیزایی که نیاز دارید و همچنین امکانات هر مدل، مدل مورد نظرتون رو انتخاب کنید (توجه کنید که این سایت خاورمیانه این شرکت هستش و محصولاتی که توی خاورمیانه ارائه میشن رو فقط به شما نشون میده... چون بعضی محصولات منطقه ای هستن و یه سری فقط توی آمریکا ارائه میشن و یه سری فقط توی آسیا یا خاور میانه یا... و یه سری هم سرتاسر جهان ارائه میشن...) :
و بعدش با شماره تلفن 88812353 الی 7 شرکت انفورماتیک گستر (گارانتی USRobotics توی ایران و همچنین یکی از بهترین شرکت های گارانتی ایران) تماس بگیرید و ضمن اینکه میتونید ازشون بپرسید که این مدل رو وارد ایران کردن یا نه (چون همه مدل ها رو وارد نمیکنن)، از قیمت مدل مورد نظرتون با خبر بشید... اینم سایت انفورماتیک گستر :کد:http://www.usr-emea.com/products/p-broadband-menu.asp?loc=mest
برای تماس با این شرکتم میتونید به این صفحه برید :کد:http://www.infogostar.com/
اگه تصمیم به خرید این مارک گرفتید حتما یادتون باشه که با گارانتی "انفورماتیک گستر" بخرید... چون این مارک هم مثل بقیه مارک های معروف (مثل Linksys و D-Link) توی بازار مدل های ریمارک شدش زیاد هستن و نباید به گارانتی های متفرقه اعتماد کرد...کد:http://www.infogostar.com/contact.asp
برای خرید هم اگه توی تهرانید میتونید به بازار کامپیوتر ایران (ضلع عربی خیابون ولیعصر - بین طالقانی و میدون ولیعصر) - طبقه سوم - مغازه انفورماتیک گستر / مراجعه کنید... چون اونجا مغازه تامین کننده جنس کل بازار کاپیوتر ایران (برای مارک های OCZ و USRobotics و Biostar و چند تا مارک معتبر دیگه) هستش و تقریبا تمام مدل هایی که اون شرکت وارد ایران کرده رو داره و یا به زودی میاره... و همچنین قابل اطمینانه و با قیمت واقعی...
موفق باشید... :11: :8: :20: :40:
مودم من رو هم كه USRobotics هست اين گارانتي به راحتي برام عوض كرد يدون هيچ بحثي!!
من خودم Td-8811 دارم !
آقا دستت درد نكنه.اگه ميشه يه نگاهي هم به اينجا بندازين ببينين با اين امكاناتي كه دارم كدوم مدل برام بهتره.نقل قول:
در ضمن تو سايت USRobotics كلا 2 تا مدل ديدم كه هر دو تاشون هم روتر بودن.با داشتن يه شبكه وايرلسکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2780969#post2780969
آنبورد و 2 شبكه معمولي آنبورد فكر نكنم به روتر احتياجي داشته باشم.حالا شما چي ميگين؟
ایمر منظورات همون تی پی لینکه؟نقل قول:
راضی ازش مشکلی نداره؟
من مودم وایرلس D-Link 2640 T خریدم واقعاً راضیم .
اون لینکی که من از USRobotics به شما دادم لینک مربوط به قسمت محصولات BroadBand این شرکت هستش و تمامی محصولاتی که اونجا هستن ADSL2+ هستن... شما موستون رو روی اسامی ای مثل Ethernet Routers و یا 54Mbps و... که ببرید محصولات اون رده رو بهتون نشون میده... فکر کنم شما موستون رو روی Ethernet Routers بردید... این اسامی ای که نوشته از راست به چپ گرون تر میشن... یعنی مدل های زیر مجموعه Ethernet Routers ارزون تر از 54Mbps هستن و اونا هم از MAXg 125 Mbps ارزون ترن و این یکیا هم از 802.11 Ndx ارزون ترن و همچنین هر چقدر گرون تر باشن حرفه ای تر هم میشن... اینجوری باید توی این سایت عمل کنید:نقل قول:
طبق اون چیزایی که شما گفتید که نیازی به مدل های چهار پورت لن و چیزای حرفه ای و... ندارید، مثلا :کد:http://www.usr-emea.com/products/p-broadband-menu.asp?loc=mest
مدل 9114 با یه پورت LAN و استفاده از استانداردهای 802.11b/g برای شبکه وایرلس :
و مدل 9108 که یه مدل حرفه ای تر هستش با 4 پورت LAN و یک پورت USB و استانداردهای802.11b/g/i [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بسیاری قابلیت های داخلی خوب با قیمت 100000 تومن و یه محصول عالی :کد:http://www.usr-emea.com/products/p-broadband-product.asp?prod=bb-9114&loc=mest
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.usr-emea.com/products/p-broadband-product.asp?prod=bb-9108&loc=mest
بازم میگم که به شرکت انفورماتیگ گستر زنگ بزنید و بپرسید دارن یا نه... این دومی رو که میدونم دارن ولی اولی رو نمیدونم... البته جدیدا محصولات بیشتری از USRobotics رو وارد کردن که توی سایتشون نیست...
در مورد روتر بودن هم اکثریت این مودم ها (همه شرکتا) روتر هم هستن... این قابلیت عجیب و اضافه ای نیست... در ضمن وقتی شما یه مودم وایرلس دارید میتونید چندین کامپیوتر رو با هم بهش وصل کنید (بدون سیم) و حتی میتونید از موبایل هایی که دارای WiFi داخلی هستن از شبکه این مودم ها استفاده کنید...
:11: :11: :11: :11::11:
یا خدا
سلام . من یه مودم D-Link مدل DSL-322T خریدم ولی چون تا حالا ADSL نداشتم نمیدونم چه طوری باید باهاش کار کنم. بهد از نصب درایور میگه که باید یه IP بدم به مرورگرم تا وارد تنظیمات بشم ولی مرورگر میگه باید به اینترنت وصل بشی!
لطفا یکی کمک کنه.
سلامنقل قول:
تموم کانکشن ها رو پاک کنید.
بعد در آدرس بار مرورگرتون این رو وارد کنید: 192.168.1.1
و هنگامی که از شما Username و password میخواهد، برای هر دو تایپ کنید Admin.
موفق باشید.
یا خدانقل قول:
عزیز مشکل اینجاست که اصلا من به هیجا وصل نیستم و با USB اتصال دارم و روی جفت کامپیوتر گوشه صفحه ضربدر زده!
کمممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم مممممممممممممممممممک.:19:
اون ضربدر مربوط به USB نیست.نقل قول:
اگه بخواهید پنجره ای رو که با اون کانکت هستید ببینید، به ترتیب زیر عمل کنید:
1- وارد کنترل پانل بشید.
2- Network Connections رو باز کنید. خواهید دید که دو تا Local Area دارید. یکی مربوط به LAN و دیگری مربوط به USB . مطابق شکل:
3- روی اونی که مربوط به USB هست راست کلیک کرده و Properties رو انتخاب کنید.
4- در پنجره ای که باز میشود، مطابق عکس، تیک گزینه مربوطه رو بزنید تا همیشه آیکن مربوط به اتصال USB رو کنار ساعت (در سیس تری) ببینید.
در ضمن اگه ADSL تون وصل هست و کانکت نمیشید، به تنظیمات تونIP ندید. تا ویندوز به طور اتوماتیک مودم رو برداره و ازش استفاده کنه. مثل عکس:
در ضمن نتیجه رو به من هم بگید.
موفق باشید.:11:
سلام دوستان .
آقا زنگ زده ام مرکز ، می گه خطتون رانژه شده است ، می بینم که چراغ استتوس مودم روشن نشده ، زنگ می زنم آسیاتک ، می گه از نطر ما رانژه نشده است ( نامه اش هنوز نرفته .... )
به نظر شما مشکل از کجاست ؟
مرکز دروغ می گه ، یا یه مشکلی هست ؟
مرسی
بعد از 2 ساعت قطعی تلفن ، زنگ زدم معاون مرکز ، گفتم چرا این جوری می کنید ، تازه قرار بود رانژه بکیند که نکردید ، گفت قطعی برای رانژه بود ، الآن هم رانژه شده ، گفتم پس چرا چراغ مودم روشن نمی شه ، گفت به ما دیگه مربوط نیست ، باید زنگ بزنی آسیاتک ، زنگ زدم اونها ، می گن هنوز که نامه رانژه برای ما نیومده ، اما باید ، یکی رو می فرستیم ببینیم مشکل از چیه ....:13:
دوستان تاب تحمل ندارم ، بگید من چی کار می تونم بکنم تا مشکل رو حل کنم ؟ نمی تونم صبر کنم تا 2 روز دیگه که حالا اونها وقت کنن بیان یا نه ....
مرسی
نقل قول:
این چیزا اصآ به شما ربطی نداره که به ام دی اف یا رئیس مرکز زنگ بزنید و پیگیر خططون باشید شما بعد از بستن قرار داد باید منتظر باشید که مسئولای شرکت مربوط باهاتون تماس بگیرن و آماده شدن خططون رو بهتون گزارش بدن
حالا اگه احیانآ مشکلی پیش اومد و بعد از چند روز خط رانژه نشد شما باید به جای تماس با مخابرات یه سر برید شرکت مربوط و با اونها هماهنگ کنید که پیگیر بشن
تو بعضی موارد اصلآ با تلفن کا راه نمیفته...:11:
ممنونم دوست من .نقل قول:
چند روزی بود ، من مشکل قطع و وصلی داشتم ، یه بار هم از مخابرات اومدن ، گفتن مشکل ، داخلیه ، اما به سیم کشی خودم ایمان داشتم ، با این حال عوض کردم ، حل نشد ، برای مودم هم این دفعه رفتم از دم در زدم به تلفن ، دیدم چراغش روشنه ، یه خرده جلو تر ، یه جا سیم قطع و وصل می شد ( سیم عوض می شد ) اون رو هم چک کردم ، مشکلی نداشت ، تا رسیدم به یه 2 شاخه که مال پاناسونیک بود ، از این ها بود که توش یه تیکه مدار داره ، اون رو برداشتم ، همه چی حل شد ، فکر کنم قطع و وصل تلفن هم مال اون بوده ، لامصب ....
گفتم هم از شما تشکر کنم ، هم انیجا بگم تا عبرتی بشه برای آیندگان :31:
باز هم مرسی
یا حق :46:
سلام
من امروز ای دی اس ال گرفتم ولی یه دستگاه هست که 4 تا چراغ داره چراغ Data هی چشمک میزنه و چراغ Pc Usb هم هی چشمک میزنه
مشکل از چیه که چشمک میزنه ؟ مرسی
آخوند عزیز اون تیکه مدار هم اسمش برق گیره واسه اینکه اگه احیانا خدایی نکرده زبونم لال تلفن رو به برق زدید تلفن نسوزه و به جاش اون مدار بسوزه
به هر حال خوشحالم که کارت راه افتاد
از اینترنت پر سرعت!! لذت ببر
عزیز اون مودمهنقل قول:
چه مارکیه؟
چه اینترنتی گرفتی محدود یا نا محدود؟
هیچ مشگلی نداره فقط 2 تا چراغ باید ثابت باشند چراغ پاور و چراغ استتوس بقیه چشمک میزنننقل قول:
اقا نگاه کنید چند تا چراغ هست :
power ثابت
link ثابت
data بعضی موقع چشمک میزنه
PCUSB مدام چشمک میزنه
این طرز کار درسته؟
بله ، از این تعجب بودم که این دو شاخه ، ماله یه تلفن پاناسونیک هست که بر می گرده شاید به 20 سال پیش ، این که اون هم ضد برق داشته تعجب می کنم ، و این که چرا این قطعه هم باعث قطع و وصلی تلفن می شده ، هم باعث مشکل تو کانکشن اینترنت ؟نقل قول:
به هر حال مرسی