خوب احتمالا درست دانلود نشده . ببینید اگر می تونید چک سامش رو تست کنید ببینید درست هست یا نه .
در غیر اینصورت سفارش بدید براتون بفرستند . اگر کارتون فوری هست بخرید .
حالا متن ارور چی هست ؟
Printable View
خوب احتمالا درست دانلود نشده . ببینید اگر می تونید چک سامش رو تست کنید ببینید درست هست یا نه .
در غیر اینصورت سفارش بدید براتون بفرستند . اگر کارتون فوری هست بخرید .
حالا متن ارور چی هست ؟
ممنون دوباره دانلود کردم و نصب شدنقل قول:
درایورها رو از کجا باید دانلود کنم Geforce6200
میگفتن یه برنامه ای هست تا بشه باهاش فایلهای Exe رو اجرا کرد
ممنون
این درایور واسه گرافیک از سایت nvidia گرفتم چجوری باید اجراش کنم
NVIDIA-Linux-x86-1.0-9755-pkg1.run
خوبه هنوز کسی جواب نداده. آقا من دیگه ابونتو کار میکنم حالم از xp بهم میخوره فقط چنتا مشکل دارم
فونت فارسی
اسکنرو چجوری نصب کنم
بعد یه \ک کامل نداره جایی دانلود کنم انقد دونه دونه خودش نیاد دانلود کنه
ممنون
سلام
ببین دوست عزیز میتونی سی دی هما رو هم دانلود کنی ...من دیروز دانلودش کردم توش هم درایور Ati هست هم Gforce ولی نمی دونم راست کار شما هم هست یا نه ؟
کلی برنامه ی با حال توش داره ....دیگه آخرشه....دست بچه های هزاردستان درد نکنه...... بریل رو که دیگه نگو ...نصبش کن و از پنچره های ژله ای لذت ببر .....
:46:
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 10. Beryl (desktop graphics)
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9. Checkgmail (email notifier)
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8. Brightside (mouse gestures)
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7. Katapult (program launcher)
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6. Liferea (feed reader)
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5. Kopete (IM client)
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4. gParted (disk partition utility)
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3. Samba (file sharing)
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2. AmaroK (jukebox)
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1. Automatix (installer)
تکراری معزرت
ممنون رفتم برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام آقا یکی جواب مارو بده این همه میگین لینوکس نصب کن حالا که نصبیدیم کسی نیست جواب بده
چجوری \رینتر و فولدرها رو شیر کنم تو ویندوز بشه استفاده کرد الانم میبینید \ زدم بخاطر اینه که جای همون پ رو نمیزنه
ممنون
سلام دوست من
خوب اولا گوگل فراموش نشود ! فراموش شد جستجو تو انجمن فراموش نشود ! فراموش شد باز ما هستیم در خدمت !
خوب برای اینکه از سیستم عامل ویندوز بتونی فایل های به اشتراک گذاشته شده رو ببینی اون فایل ها و چاپگر ها باید با تکنولوژی خودش share شده باشند . چون لینوکس هم یک پرواکل و تکنولوژی واسه خودش داره پس مشکل پیش می یاد ! واسه رفع این مشکل از یک سرور با نام Samba استفاده می شه که یک سیستم ان اتی رو شبیه سازی می کنه و توسط این سرور می شه فایل و چاپگر رو به اشتراک گذاشت .
بله حتما من تابع قوانین هستم . از بس دنبال این برنامه ها گشتم گیج شدم به مولانقل قول:
الان دنبال یه برنامه ام که بتون برنامه های ویندوز رو تو لینوکس اجرا کنم ولی خودتون میگید Wine درست و حسابی جواب نمیده بعد میرم دنبال Vmware اونم کرکش پیدا نمشیه تو انجمن لینوکس قربونش برم کسی نمیاد این چیزا رو معرفی کنه بعد اگه بخوام برم تو انجمن درخواست نرم افزار بزنم Wookman عزیز ما رو شوت میکنه اینجا:8:
سلام
برای ماشین مجازی اکیدا توصیه میکنم از virtual box استفاده کنی که توی همون هما هست بسیار برنامه ی سبک و عالی هستش...
در مورد حرف ؛پ؛ عزیز جان بجای \ از m استفاده کن درست میشه
برای این سیستم عامل سی دی ای هست که بشه باهاش بصورت bootable و بدون نیاز به نصب ازش استفاده کرد؟
اگه هست از کجا میشه دانلود کرد؟
بله خود سی دی نصبش بصورت لایو هست و اگه خواستید از داخل همون نصبش می کنیدنقل قول:
:46:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1186605&postcount=16
یعنی نصب کردن میخواد؟نقل قول:
من یه چیزی میخوام که بریزمش رو سی دی و کامپیوتر باهاش بالا بیاد و نیازی هم به نصب کردن نداشته باشه
داره همچین چیزی؟
نقل قول:
دوست عزیز همون طور که گفتم این لینکی که دادم کامله و سی دی بصورت لایو بالا میاد و می تونی باهاش کار کنی اگه خواستی از همونجا هم نصبش می کنی
آها
مرسی
رفتم برای دانلود
سلام
من چجوری میتونم با اوبونتو و کوبونتو به اینترنت وصل بشم؟
اگه میشه درایور nvidia رو هم بذارید
اینجا برای نصب اینترنت و نص سخت افزاری می تونه کمک کنهنقل قول:
توصیه میکنم سی دی هما رو دانلود کنی تو اون اکثر برنامه های مورد نیاز و درایور ATiو Nvidia هست ارزش دانلود رو دارهکد:http://wiki.ubuntu-ir.org/HardwareSupport
کد:URL="http://belnet.dl.sourceforge.net/sourceforge/hezardastan/homa-multimedia-7.04.1.iso
چطوری به اینترنت وصل می شید ؟ ADSL ؟ مودمتون چه نوعی هست ؟نقل قول:
تو انجمن یه چرخی بزنید قبلا هم کلی رو این موضع بحث شده .
سلام
توی فایلهای دانلود آفلاین با یک Image سی دی برخورد کردم. توی درایو مجازی قرارش دادم و Kubuntu 7.04 می باشد.
لطفا کمی اطلاعات از این سیستم عامل رو کنید؟ فقط در حد 2 3 خط کافیه!
دوستان چجوری می تونم از فایل های با پسوند GZ استفاده کنم؟
مودم من دایال آپzoltrix smrat sprit هست
پس از تهيه سي دي اوبونتو براي نصب مراحل زير را طي مي كنيم :
ابتدا سي دي اوبونتو را درون cd Drive قرار دهيد وكامپيوتر را ريستارت كنيدتا صفحه شروع نصب اوبونتو نمايان شود در اين صفحه براي نصب گزينه اول را انتخاب كنيد.
پس از انتخاب گزينه اول اوبونتو اوبونتو از سي دي به حافظه رم منقل مي شود پس در اين مرحله كمي صبور باشيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس از بار شدن اوبونتو شاهد ين تصوير خواهيد بود كه پيش نمايي از اوبونتو را به شما نمايش مي دهد و مي توانيد در آن گشتي بزنيد و براي ادامه نصب دوبار بر روي آيكون install كليك كنيد.
از اينجا نصب اوبونتو شروع مي شود و در اين مرحله بايد زبان را انتخاب كنيد . پس از انتخاب زبان بر روي Forward كليك كنيد تا به مرحله بعد برويد.
در اين جا بايد زمان وتاريخ را تنظيم كنيد ماوس را روي نقشه بچرخانيد و موقعيت مورد نظر خود را انتخاب كنيد و روي Forward كليك كنيد.
در اين صفحه بايد تنظيمات صفحه كليد را انتخاب كنيد هر چند اغلب خود اوبونتو كيبرد را شناسايي مي كند.
اين مرحله مهمترين قسمت نصب است و بايد پارتيشن لينوكس را براي نصب اوبونتو مشخص نماييد. در اينجا سه گزينه پيش روي شماست . گزينه اول Guided- use entire disk است كه چنانچه بخواهيد تمام فضاي هارد ديسك را به لينوكس اختصاص دهيد اين گزينه را انتخاب نماييد .
گزينه دوم : Guided- resize the partition and use the freed space است كه توسط اين گزينه مي توانيد مقدار فضاي دلخواه هارد را به اوبونتو اختصاص دهيد ( توجه داشته باشيد اوبونتو براي نصب به حداقل دو گيگابايت فضاي بدون فرمت بر روي هارد نيازمند است .
گزينه سوم Manual است كه تنظيمات دستي براي پارتيشن بندي جديد است كه بهتر است از آن صرفه نظر كنيد ( به نظر من بهترين گزينه گزينه دوم مي باشد ).
چنانچه قبل از نصب اوبونتو 7.4 ويندوز بر روي سيستمتان نصب است در اين مرحله تنظيمات ويندوز به اوبونتو منتقل مي شود 0 البته اگر پارتيشن هاي ويندوز را بتواند شناسايي كند )
در اين صفحه بايد براي خود نام كاربري و رمز عبور انتخاب نماييد ، پس انتخاب كنيد.
در اينجا هر آنچه از ابتدا انجام داده ايد را مشاهده خواهيد كرد در صورت اشتباه به عقب بازگرديد و آن را تصحيح كنيد در غير اينصورت بر روي گزينه install كليك كنيد. +خوب حالا نصب ubuntu 7.4 آغاز مي شود .اين مرحله كمي زمانبر است پس لطفا شكيبايي خود را از دست ندهيد و منتظر باشيد .
خوب ديگر نصب كامل گرديده وبايد سيستم خود را restart نماييد پس بر روي گزينه Restart now كليك كنيد.
cd را از درايو خارج كنيد . اوبونتو از روي هارد اجرا خواهد شد
در اينجا صفحه اوبونتو را خواهيد ديد نام كاربري و روز عبوري كه انتخاب كرده ايد وارد نماييد تا به اوبونتو وارد شويد.
كار تمام شد صفحه زيباي اوبونتو را مشاهده مي كنيد . لذت ببريد
چند نكته :
براي دريافت cd اوبونتو به ابنجا سري بزنيد ( فكر كنم ارسالش رايگان باشه )
من به همين شيوه بر روي سيستمم هم ويندوز را دارم .هم اوبونتو را . براي اين منظور قبل از نصب اوبونتو بايد ويندوز نصب شده باشد.کد:http://wiki.ubuntu-ir.org/CdDistribution
اين راهنما براساس تجربيات خودم در نصب اوبونتو نوشته شده اگر چنانچه ناقص است دوهفته نامه عصر شبكه شماره 49 را از روزنامه فروشي ها تهيه نماييد كاملتر است.
خوب منبع که معلومه در ضمن مشکلی داشتین تو انجمنش مطرح کنید
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=57719
Shahvand جان آموزش خوبی بود ، یک کپی به اینجا ( انجمن لینوکس) فرستادم.
تصمیم گیری برای ادغام تاپیک با تاپیک های قبلی و یا جدا ماندن این تاپیک با مدیر محترم انجمن.
حداقل کارت گرافیک لازم برای ubuntu چقدر باید باشه؟
سلام
ubuntustudio بیشتر از 800 مگ شده.من غلط دانلود کردم. یا CD تازه 900مگی داریم.چطوری رو سی دی بزنم.؟؟
ارادتمندیم
نقل قول:
چیزی از گرافیک پیدا نکردم . اصلا گرافیک نمیخواد:31:
کد:System Requirements
The minimum memory requirement for Ubuntu 7.04 is 256MB of memory. With only the minimum amount of memory available, the installation process will take longer than normal, but will complete successfully, and the system will perform adequately once installed.
یه مشکلی
وقتی سی دی رو میذارم که باهاش بالا بیاد
بعد از اینکه install or start رو میزنم
بعد از یه مدت توی یه صفحه مثل داس این پیغام رو مینویسه:
/bin/sh: can't access tty : job control turned off
این یعنی چی ؟
چیکار باید بکنم؟
نقل قول:
اگه موقع دانلودش Pause کردی برو دوباره دانلود کن چون من چند سری این مدلی دانلود کردم و رایتیدم اما هیچکدوم کار نکردن:41:
مطمئنی مشکل از فایل دانلود شده ست؟
اینطوری که خیلی ستمه
هی دانلود کنیم هی کار نکنه!
نقل قول:
باید بزاری یه دفعه دانلود کنه بره
من شب ساعت 11 گذاشتم تا 12 ظهر طول کشید البته با 128
فعلا متن ارور رو دادم به گوگل
دارم نیگا میکنم ملت چطوری از پس این مشکل بر اومدن...
سلام
وقتي يه cd رو دانلود مي كنيد md5sum رو چك كنيد تا دچار مشكل نشيد و دوباره دانلود نكنيد
نقل قول:
چطوری میشه بیشتر توضیح بدین؟
Learn how to verify that your CD download ok:نقل قول:
با تشکر از نکته ای که rootnt عزیز یاداوری کردنکد:https://help.ubuntu.com/community/HowToMD5SUM
همونطور که حدس میزدم فایل درست دانلود شده:27:
نقل قول:
خوب فایل دانلودت سالمه پس مشکل نصبش چیه ؟:27:
اگه میدونستم چشه که اینجا نمی پرسیدم!:31:نقل قول:
اقا بکی لطف کنه روش نصب کارت گرافیک nvidia رو مرحله به مرحله توزیه بده
از همه ممنونم که تحویلم گرفتن.لااقل مدیر محترم فاروم یه جوابی می داد.مثلا دوباره برگشتم به پی سی ورلد!!نقل قول:
بازم کماکان
ارادتمندیم
سلام به همگي. من يه مشكلي تو kubuntu دارم . هنگام پخش فيلم زير نويس فارسي رو خوب نشون نميده. unicode رو هم هر چي ميزارم نميشه. كسي ميتونه كمكم كنه؟
سلام دوست مننقل قول:
خيلي خوشحالم كه برگشتي
والا من كه جديدا زياد تو كار ubuntu نيستم
به دليل امتحانات هم كمي سرم شلوغه
ولي خوب اين ubuntustudio بيشتر از 800 مگ هستش
مي توني روي dvd رايت كني