مشکل من هم همینهنقل قول:
یه راهش اینه که از بعد عید شرکت کنیم
حالا چند تا امتحان بعد عید داره؟؟
مشکل من هم همینهنقل قول:
یه راهش اینه که از بعد عید شرکت کنیم
حالا چند تا امتحان بعد عید داره؟؟
نقل قول:
کلا زیاد خوب ندادم ولی فیزیک رو بالا تر از بقیه زدم .
راستی کسی جواب سوال من رو نداد...:41:
موفق باشی ...نقل قول:
باید خودت رو ببینی که وضعت چطوره ...نقل قول:
من رتبه ام 19 هزار منطقه دو شده به نظرتون بخونم برای سال دیگه یا هر چی قبول شدم برم
اگه می تونی بخونی و بهترش رو بیاری این کار رو بکن ...
اما اگه فکر میکنی بیشتر از این توانت نیست خوب بهتره وقتت رو هدر ندی ... شاید همینم از دست بدی ...
البته اگه بخوای و حداکثر تلاشت رو بکنی می تونی ...
در کل بستگی به خودت داره ..
پویا جان این حرفا هر ساله همه مدرسا می زنندنقل قول:
ساله ما هم این حرفا زدن و خیلیا کانون ننوشتند و با برنامه آزمونای مدرسه مون پیش رفتند(سوالاش خوب بود)
ولی به اسفند که رسیدیم کسایی که کانون می رفتند از خیلی از اون هایی که کانون ندادند جلو تر بودند.و بعضی از افراد از اسفند نوشتند که هیچ فایده ای نداره.
به نظر من از اول مهر بنویس و باعث تلاش بیشتر و افزایش ساعات مطالعاتی میشه.
بعد عید هم ادامه قبل عید و جامع نیست که یکسری میگن بعد عید می نویسیم.
جامعا کانون از خرداد شروع میشه
دوست عزیز mohsensoft ! خدمت شما عرض کنم که امتحان تغییر رشته که همین 4 شنبه است!!!!
تو پستای قبل گفته بودید 32 روز دیگه!!!!
راستی ضریب دروس هم به من گفتن که اگه تغییر رشته بدی ( از ریاضی به...) جبر و هندسه حذف می شه بقیشون عین ماست فقط 15% نیست 10% میشه!!!!
در این مورد زیاد بحث شده ، اکثرا با قلمچی موافقن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان برادر من امسال پشته کنکوریه شما چه کتابهایی توصیه میکنید و آیا کلاس و تسته قلمچی شرکت کنه یا نه راستی برادر من رشتش انسانی هست
خواهشا یه کمکی کنید
بچه ها یه چیزی!!:
دقت دارید که تابستون داره تموم می شه!!!!
خیر سرم چه فکرایی برای این تابستون کرده بودم!!!
کسی برا تقویت اراده معجونی چیزی نداره بخوریم!!! می گن عسل و کنجد و شیر و یه چیز دیگه که یادم نیستو قاطی کن شاید یه چیزایی شد!!! ما که ترسیدیم بخوریم!!!
با این وضع درس خوندن(خودمو می گم) خدا عاقبتمونو به خیر کنه !!
دعا کنید دعا!!!
سلام خدمت همه ي دوستان من امسال دانش آموز سال سوم دبيرستان هستم چون 15 درصد كنكور ما امسال تعين ميكنه از همه ي دوستان مي خوام يه برنامه ي خوب واسه امسال وكنكور بهم بدن چون مي خوام پزشكي قبول بشم خيلي احتياج دارم تو رو خدا جواب بديد ضروريه
اگه از حالا قلم چی نمی نویسی حتما امتحانای جامع آخر سالش رو شرکت کنید !نقل قول:
مدرسه ما میگه قلمچی ثبت نام نکنید چون برنامه ما بر اساس سنجش هست و بعدا واستون مشکلات پیش میاد ، واقعا امکان ایجاد مشکل هست ؟ چه کنم ؟
هنوز هم وقت هست حالا یه ماه به آخر تابستون مونده!این یه ماه رو بشین بخون! من هم مثه تو هستم زیاد نخوندم تو این دو ماه! این یه ماه رو من می خوام بخونم ! شما چطور؟!؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بچه ها یه چیزی!!:
دقت دارید که تابستون داره تموم می شه!!!!
خیر سرم چه فکرایی برای این تابستون کرده بودم!!!
کسی برا تقویت اراده معجونی چیزی نداره بخوریم!!! می گن عسل و کنجد و شیر و یه چیز دیگه که یادم نیستو قاطی کن شاید یه چیزایی شد!!! ما که ترسیدیم بخوریم!!!
با این وضع درس خوندن(خودمو می گم) خدا عاقبتمونو به خیر کنه !!
دعا کنید دعا!!!
در این مورد بردیا بهتر می تونه پاسخگو باشه.نقل قول:
بدبختیه ماهم همینه! یه عمره داریم میگیم از فردا!نقل قول:
هنوز هم وقت هست حالا یه ماه به آخر تابستون مونده!این یه ماه رو بشین بخون! من هم مثه تو هستم زیاد نخوندم تو این دو ماه! این یه ماه رو من می خوام بخونم
به قول یکی از برنامه های رادیو:
فردا روزه تنبل هاست..
شنبه هیچگاه نمی اید...
آره والا من نمیدونم چرا نمیتونم بشینم خر بزنم ! معمولی میخونم ولی اینکه روزی 6-7 ساعت و اینا بخونم عمرا!:19:نقل قول:
نقل قول:
عربی کتاب عمومی گاج رو بگیره و برای اختصاصی هم دوباره همون گاج رو بگیره و تستاشو کار بکنه.
من یه ماه عربی اختصاصی گاج رو زدم و درصدم از 55درصد توی آخرین سنجش به 75درصد توی خود کنکور رسید.
ریاضی قلمچی بد نیستش.هرچند میگن گاج هم خوبه
اقتصاد علاوه بر اینکه کتاب رو میخوانه گاج رو هم بگیره.کلیه تستای سنجش و کنکور از 3-4سال قبل.
برای ادبیات اختصاصی و تست زنی کلک معلم رو بگیره.
عربی که گفتم.
تاریخ جغرافی من کتاب تست نگرفتم و فقط خود کتابا رو میخوندم ولی بد نیست که اگر مال قلمچیو بگیره.
علوم اجتماعی هم قلمچی برای تست زنی.ولی به فکر خوندن درس نامه هاش نباشه به جای خوندن خود کتاب
فلسفه منطق من فقط خود کتابا رو خوندم و 89 درصد زدم که البته با اشتباه سنجش شد 84 درصد.البته من تستایی که معلممون میداد رو هم میزدم.
روان شناسی رو هم فقط کتابا رو خوندم و تستای مدرسه رو زدم.
نرم افزار آزمون یار ویرایش جدید رو هم بگیره بد نیست.چون برای کار تست زنی خیلی خوبه و یه بانک اطلاعاتی داره
سلام دوستان
میبینم که درساتونو عالی میخونید!من 2 تا سوال دارم :
1.من اگه تغییر رشته بدم به نظرتون تو این فرصت کم میتونم جبر وهندسه رو بخونم؟
2.کسی هست که هدف بره ؟
نقل قول:
عربی کتاب عمومی گاج رو بگیره
این کتاب عربی واسه بقیه رشته ها هم هست؟
منم می خوام بخونم!! یعنی همه می خوان!! کییه که نخواد؟؟!!نقل قول:
ولی آخه نمی شه!!! قبلا هم می خواستم بخونم دیگه! پس چرا نشد!!!
راستی یه بار یه جمله نوشتم دوباره تکرار می کنم: امروز همان فرداییست که دیروز در انتظارش بودی!!
چند تا از این فردا ها گذشت!!!؟؟؟؟
1) رشتت چیه؟!! فکر می کنم امتحانای تغییر رشته رو گرفتنا!!! ولی اگه نگرفتن به نظر من می رسی!!! جفتش کاره 3 ،4 روزه!! هندسه که همون هندسه راهنماییه!! جبرم که کلا آسونه!!! ولی کاره خوبی نیست!! من تا حالا کسیو ندیده بودم که سال پیش بیاد ریاضی!! برعکسش خیلیه ها ولی...!!! خود دانی!!!نقل قول:
6-7 که عمرا نمیشه البته میشه ولی فعلا وسه من نمیشه و فکر نکنم تا نزدیک کنکور به این حد برسمنقل قول:
ولی من تمام تلاشمو کردم و به حد نصاب 15 ساعت توهفته رسیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دارم تلاش میکنم به 20 نزدیکش کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به دوستانی که به اندیشه سازان علاقه مند هستن بگم که کتاب های اندیشه سازان با انتشارات مبتکران(جزئی از مبتکران شده)هر سال به روز میشه.تست های تالیفش نه ولی سوالات کنکور همون سال بهش ضمیمه میشه.پس احتیاج نیست دست دوم بخرید.
بعضی از دوستان هم کتابهای اندیشه سازان رو که با انتشارات مبتکران چاپ میشه با کتابهای خود مبتکران اشتباه گرفتن.
اگر خواستید کتابهای اندیشه سازان رو بگیرید حتما پشتش نوشته که به مبتکران واگذار شده.
مثلا در مورد فیزیک کتاب غلامعلی محمود زاده از خود مبتکرانه نه اندیشه سازان.
در مورده کتاب هم اگه توی تاپیکش بحث بشه زودتر پیگیری میشه.بعضی از دوستان هم گفتن که نویسندگان اندیشه سازان برای انتشارات دیگه ای هم کتاب نوشتن که توی تاپیکه مربوطه هست
نقل قول:
مطمئنی میرسم؟!آخه اولین کسی هستی که اینو میگی!بس که بهم انرژی منفی دادن کلا ناامید شدم!
البته این فقط نظر من نیست با همه دوستان تصمیم گرفتیم در طی یک عملیات خفناک تغییر رشته بدیم !
البته مدیرمون یه سری جلسات توجیهی گذاشته که مارو منصرف کنه ولی بدجور رو تصمیممون هستیم
اینو جدی گفتی کار 3.4 روزه؟؟!یعنی اگه تو بودی میتونستی بخونیش؟
دوست عزیز بهتر بود شما برنامه ای خودتون طرح کنین و بزارین اینجا تا ما نظر بدیمنقل قول:
چه درسایی دارین؟
وقتاتون کی خالیه؟
کسی بهتر از خودتون نمیتونه برنامه ریزی کنه
من مشاورمو اون جا می رم چطور مگه؟نقل قول:
نه منظورم کلاساش بود!نقل قول:
من مشاورمو اون جا می رم چطور مگه؟
ببینم مگه تو دختر نیستی؟
واسه تغییر رشته بگم که کافیه که فقط بری و سر امتحان بشینی بعدا دوباره دی می تونی امتحان بدینقل قول:
پیشنهاد می کنم که واسه این امتحانا نخونی چون به هر حال تو این 2 3 روز نمی تونی جوری بخونی که نمره ی خوب بیاری واسه همین اگه الان نمرت بد شه یعنی قبول نشی مطمینا واسه کنکورت تاثیر ندارهمی تونی بزاری واسه دی که نمرت خوب شه
کاش قضیه به همین راحتی بود که میگی!نقل قول:
واسه تغییر رشته بگم که کافیه که فقط بری و سر امتحان بشینی بعدا دوباره دی می تونی امتحان بدی
پیشنهاد می کنم که واسه این امتحانا نخونی چون به هر حال تو این 2 3 روز نمی تونی جوری بخونی که نمره ی خوب بیاری واسه همین اگه الان نمرت بد شه یعنی قبول نشی مطمینا واسه کنکورت تاثیر ندارهمی تونی بزاری واسه دی که نمرت خوب شه
نقل قول:
آره دخترم .من فقط مشاوره میرم
من فکر میکردم هدف فقط پسرونس!
نقل قول:
یا خدا
یا الله...........
این تاپیک دیگه کجا بود!
دوستان اینجا پشت کنکوری ها رو هم راه میدن؟؟ اگه راه میدن که بیام تو
هرکی که گرفتار کنکور شده میتونه بیاد!
من تقریبا از جریان تغییر رشته اطمینان دارم دوست من امسال از ریاضی به تجربی داره تغییر رشته میده زیست 3 رو کامل نرسیده داره میزاره واسه دی ماهنقل قول:
یه چیز میگم نارحت نشی ! ولی باید بگم دوستت نمیفهمه داره چه اشتباهی میکنه !نقل قول:
من تقریبا از جریان تغییر رشته اطمینان دارم دوست من امسال از ریاضی به تجربی داره تغییر رشته میده زیست 3 رو کامل نرسیده داره میزاره واسه دی ماه
مطمئن باش من خل نشدم که رشتمو عوض کنم برم درسای سخت رشته ریاضیو بخونم
همه میتونن از کتاب عربی عمومی گاج برای تست زنی استفاده بکنن.بهترین کتاب عربی هستش با یه مجموعه بی نظیر از تستای آزاد و سراسری و سنجش درس به درس
بچه ها شما عمومی های پایه رو هم دارین می خونین؟
وقت نمیشهنقل قول:
ولی قصد دارم عربی و زبان ترجمه و یه ذره ادبیات بخونم
من تو برنامه تابستونم فقط اینارو میخونمنقل قول:
بچه ها شما عمومی های پایه رو هم دارین می خونین؟
عربی 1.2.3
زبان فارسی 3
دین و زندگی 2
فکر نکنم این امتحان تو کنکور تاثیر داشته باشه!! فقط باید قبول شی!! یعنی بالا 10!نقل قول:
مطمئنی؟؟؟
نقل قول:
خوبی دمپایی جون ؟!یعنی با 10 حله دیگه !؟ تاثیر مستقیم نمره درسای تخصصی توی کنکور و بی خیالش!
فکر نکنم کاره خوبی باشه!!!نقل قول:
من که یادم میره!!! ترجیح می دم رو اختصاصیام کار کنم!!!
دینی رو الان نخون ، یادت میرهنقل قول:
به جای زبان فارسی هم ادبیات بخونی بهتره
من می ترسم یه چیز بگم بعد پشیمون بشم!!!نقل قول:
ببین من گفتم که کلا با ذات این کار مشکل دارم!! کار خوبی نیست!!
ولی اگه واقعا تصمیمتو گرفتیو مطمئنی شدنیه!!!
هندسه و جبر از درسای آسون سال سوم بودن!!
هندسه که کلا تکراریه!! مال سالای قبله!! فقط یه بخشش هندسه فضاییه که جدیده و البته آسون!!!
من خودم تو نهایی هندسه رو 20 شدم. کاملا شب امتحانی خوندم!!
جبرم درس آسونیه !! خیلی کمه !! ولی نمی دونم چرا من خودم همیشه توش سوتی می دم!!!
فکر می کنم تو نهایی 17 شدم!!!:41: اونم شب امتحانی خوندم اصلا خیلی جاهاشو نخونده رفتم سره جلسه!!
در کل: اگه همه می گن نکن!! خب نکن!( منم میگم کاره خوبی نیست)
ولی خودت می دونی!!
موفق باشی
فقط عربی 2و 3 ! عربی یک هم که هیچی نداره که بخونی!نقل قول:
از تخصصی ها من تا حالا بیشتر حسابان و ریاضی 2 و فیزیک 2 رو خوندم!
به اختیار خودم نیست که بخونم یا نخونم !این برنامهای که مدرسمون گذاشته وطبق همین درس میدن اگه نخونم همه آزمونامو گند میزنم !ولی چون این درسارو دوباره تو زمستون میخونم مشکلی پیش نمیاد!نقل قول:
ممنونم
نقل قول:
در کل: اگه همه می گن نکن!! خب نکن!( منم میگم کاره خوبی نیست)
ولی خودت می دونی!!
فردا مدیرمون یه جلسه توجیهی واسه بابام گذاشته مطمئنم مخشو میزنه یعنی همه رشته هام پنبه میشه!
مطمئنی هیچی نداره ؟به نظر من که خیلی نکته داره!نقل قول:
فقط عربی 2و 3 ! عربی یک هم که هیچی نداره که بخونی!