نقل قول:
ببخشید من طبق اموزش جلو رفتم اما وقتی که گوشیم را روشن می کنم صحفه سیاه و سفید می شه
مدل گوشیتون چیه ؟
Printable View
نقل قول:
ببخشید من طبق اموزش جلو رفتم اما وقتی که گوشیم را روشن می کنم صحفه سیاه و سفید می شه
مدل گوشیتون چیه ؟
گوشیم درست شد اما این الف تاریخ شمشی چکار کنم که تاریخ به روز و بزرگ بشه مانند عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال من فونتش کوچک است از فونت سایت استفاده کردم
نقل قول:
شما باید فایلini رو تنظیم کنید
برای فونت هم برو تاپیک فونت
فایل layout را از کجای گوشی تغییر بدهم یعنی کجای گوشی هست
ببخشید یک سوال دیگه هر کاری الف مال دسکتابم اجرا نشد گوشی ریست می شود من جدید ترین لیب را هم ریختم گوشی من w610 است یعنی دسکتاب عین این عکس بشود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه فایل layout گوشی خودت و لیب و الف ها و فونت ها و هر چیزی دیگری که استفاده کردی برای ما اپ کنی
این فایل رو نتونستم دانلود کنم. مثل اینکه پاک شده.......نقل قول:
لینک مورد نظر در پست اول ویرایش شد
سلام
دوستان یعنی کسی نمی دونه پوشه ها رو برای گوشی w200 چطور باید ساخت؟
Flash Light
با این الف می تونید فلش دوربین گوشیتون رو کنترل کنید و نورش رو کم و زیاد کنید و کار های دیگر
فایل flashlight.cfg رو داخل notepad باز کرده و مقادیر رو به دلخواه تغییر بدید در ضمن این فایل رو باید در مسیر tpa/ other/Config/ قرار بدید
SERVER 1
کد:http://adrenalin.persiangig.com/document/ELF/FlashLight%20v7.7.rar
SERVER 2
کد:http://www.2shared.com/file/3732863/2bec00dd/FlashLight_v77.html
نقل قول:اولا لیبت آپدیت نیست...دوما سایز گوشی تو با گوشی من یکی نیست ...سوما ریختمش فایلای مال خودمو...البته بغیر فونت که تو کلوپ فونت هستش...نقل قول:
بیشتر توضیح بده دوست عزیز ....منظورت از پوشه چه چوشه اییهنقل قول:
نوشته شده توسط reza mohammad mahdi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
منظورم پوشه های zbin , config , .. هست که کجا ها باید ساخته بشه .
آخه برای بعضی گوشی ها پوشه config داخل پوشه zbin ساخته میشه برای بعضی گوشی ها پوشه zbin , config , ... کنار هم داخل پوشه other ساخته میشه. و اینکه باید داخل مموری کارت باشه یا داخل فون مموری
باتشکر
دوست عزيز رااندازي الف براي گوشي شما مثل گوشي هاي K750i.W800i و غيره هستــــ :11:نقل قول:
نوشته شده توسط reza mohammad mahdi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد!:40:نقل قول:
برای راه اندازی elfpack در این گوشیها باید 3 فولدر با نام های ZBin,Daemons,Config را در فولدر other ایجاد کنید.
Zbin,Config در حافظه داخلی گوشی
Daemons در مموری کارت
Salam khaste nabashin
agha accounte Persiangiget moshkel dare
download nemishe
hamun parsaspace behtare ha
nemituni yekarish bokoni
]
اولا فارسی تایپ کن :20:نقل قول:
Salam khaste nabashin
agha accounte Persiangiget moshkel dare
download nemishe
hamun parsaspace behtare ha
nemituni yekarish bokoni
]
دوما کدوم الف رو میخوای
(کسانی که نمیتونند از پرشین گیگ دانلود کنند isp خودشون رو عوض کنند ):11:
آقا من یه مشکل دارم.
اون پچ که اول باید بریزی رو گوشی که الفو بشناسه هستا
وقتی می ریزمش تو گوشیم گوشیمو که روشن می کنم هی ال سی دی چشمک میزنه و گوشی بالا نمیاد.
چکارش کنم؟؟؟ الف مد 4 هم همین مشکلو داره...
من الف می خوام...مامان....
یه راهنمایی کنید ممنون میشم.
همه چیزم چک کردم می خونه مثلا فریمور پچ با گوشی یکیه.....
دوست من شما پچ GFX روي گوشيتون فعاله شمــا اينكارو كنيد بعد بريزيد روي گوشيـــ :11:نقل قول:
موفق باشيد!:40:نقل قول:
تذکر مهم : اگر قبل از نصب این پچ بر روی گوشیتون از پچ SysGFX استفاده میکنید باید پچ ElfPack_v10.vkp رو با Notepad ویرایش کنید به اینصورت که چهار خط اول پچ رو با گذاشتن ; در ابتدای آنها غیر فعال کنید.
نقل قول:
سلام اين لينک کار نميکنهدر ضمن اون لينک بعدي هم قايل elfpack_v10.vkp را ندارد.کد:http://uploadbazar.com/349elf%20_pack_for%20DB2020_byADRENALIN.rar
لینک مورد نظر در پست اول ویرایش شد
آقایون سلام.
من سه تا مشکل دارم :
1) الف لوگو چنجر ریختم و ادیت کردم.وقتی الفو اجرا می کنم لوگو رو عوض می کنه ولی بالاش می نویسه:SEARCHING
2) الف اسکرین شاتر رو اجرا کردم.وقتی می زنم عکس بگیره گوشیو ری استارت می کنه.مشکلش چیه؟؟؟
3) من رم ندارم و توی INI ی اسکرین شاتر اینو زدم:
PHONE/Pictures/ScreenShots/
مشکل از اینه؟؟؟
نقل قول:
سلام براي k810 نداري؟ توي اين فقط k800 و k790 بود.
با تشکر:11:
لازم به نقل قول به این بزرگی نبود فقط میگفتی که نداره کافی بود
فایل مورد نظر رو در پست اول گذاشتم
آقایون من اسکرین شاترو میخوام.
یکی کمک کنه...
ای بابا...
اخه برادر من شما اگه صفحات گذشته رو نگاه می کردی پیداش میکردی وقت خودت هم طلف نمی شدنقل قول:
با همین حال بفر ما اینم لینک اسکرین شاتر :11:
به وسيله ي اين الف شما ميتوانيد از صفحه ي گوشي عکس بگيريد به صورت پیش فرض دكمه اي كه براي اين مار به مار ميرود كليد play واكمن است اما توسط فايل ini لين دكمه قابل تغيير است نحوه ي تنظیم فایل ini در ادامه امده است
START_KEY كليدي را كه با آن الف فعال مي شود را تعيين مي كند در پست قبل كد تمامي كليد ها را گذاشتم مي تونيد از آنها استفاده كنيدکد:[START_KEY]: 0x20;
[KEY_MODE]: 0x00;
[PATH]: /card/MSSEMC/Media files/image/ScreenShots
KEY_MODE نحوه ي فشار دادن كليد را تعيين ميكند كد ها در پست قبل موجودند
PATH محلي كه بايد عكس هاي انداخته شده تز صفحه در آن ذخيره شوند را تعيين ميكند
فايل ini را در مسير phone memory > other > ini ذخيره كنيد
کد:http://adrenalin.persiangig.com/document/ScreenShooter_v1.2.zip
سلام،
گوشی من k550 هست که به w610 تبدیلش کردم.
من elfpack و lib مربوط به w610 رو گوشی نصب کردم ولی گوشی موقع روشن شدن صفحه ش سیاه میشد که مجبور شدم پچ ها رو پاک کنم.
حالا نمی دونم elfpack و lib مربوط به w610 رو باید نصب کنم یا مربوط به k550 رو باید نصب کنم.
شما که دیگه تبدیل کردی شده w610 یعنی فایل های مربوط به w610 رو باید دانلود کنینقل قول:
سلام،
گوشی من k550 هست که به w610 تبدیلش کردم.
من elfpack و lib مربوط به w610 رو گوشی نصب کردم ولی گوشی موقع روشن شدن صفحه ش سیاه میشد که مجبور شدم پچ ها رو پاک کنم.
حالا نمی دونم elfpack و lib مربوط به w610 رو باید نصب کنم یا مربوط به k550 رو باید نصب کنم.
من آخرین لیب رو که شما زحمتش رو کشیدین رو گوشی نصب کردم ولی همونطور که گفتم کار نکرد.نقل قول:
راه حل دیگه ای نداره ما هم بتونیم از الف استفاده کنیم؟
میتونید از الف مود ورژن 4 استفاده کنید چون الان الف جدید هم بیاد روی همین کار می کنهنقل قول:
من آخرین لیب رو که شما زحمتش رو کشیدین رو گوشی نصب کردم ولی همونطور که گفتم کار نکرد.
راه حل دیگه ای نداره ما هم بتونیم از الف استفاده کنیم؟
سلام دستت درد نکنه نصبشون کردم. حالا وقتي الف مي ريزم سافت کي سمت چپ نوشته شروع به جاي ارسال ولي وقتي شروع را مي زنم فقط گوشي خاموش و روشن ميشه و هيچ کار ديگه اي نميکنه لطفا باز هم راهنمايي کن.نقل قول:
با تشکر:11::11::11:
سلام،
از دوستان اگر کسی پچ elfpack رو روی گوشی K550@W610 نصب کرده ما رو هم راهنمایی کنه.
هیچ کدوم از elfpack ها روی گوشی من کار نکرد.
ببخشید دوتا شد
شما لیب جدید رو هم امتحان کردی اگر نه به امضام برونقل قول:
سلام دستت درد نکنه نصبشون کردم. حالا وقتي الف مي ريزم سافت کي سمت چپ نوشته شروع به جاي ارسال ولي وقتي شروع را مي زنم فقط گوشي خاموش و روشن ميشه و هيچ کار ديگه اي نميکنه لطفا باز هم راهنمايي کن.
با تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Weather Control
با این الف می تونید وضعیت آب و هوا رو به صورت به روز داشته باشید البته باید اینترنت GPRS داشته باشید و با نرم افزار Java از سایت مخصوص وضعیت رو دانلود کرده و در روی صفحه نمایش میده :
نسخه بتاست و هنوز اشکالاتی داره
(اخه خط من همراه اول وگر نه خودم امتحان میکردم ):11:
دوستانی که ایرانسل دارند امتحان کنند ببینند چطوره
SERVER 1
SERVER 2کد:http://adrenalin.parsaspace.com/ELF/WC.rar
کد:http://www.2shared.com/file/3765994/66e5544f/WC_online.html
من گوشيمو بهk810 تبديل كردم وپچهاي مربوطه رانصب كردم ولي elf ها عمل نمي كنند ودكمه شروع هركدام راكه ميزنم گوشيم restart ميشه مشكل از كجاست
شما لیب جدید رو امتحان کردید اگه امتحان نکردید به امضام مراجعه کنید .نقل قول:
من گوشيمو بهk810 تبديل كردم وپچهاي مربوطه رانصب كردم ولي elf ها عمل نمي كنند ودكمه شروع هركدام راكه ميزنم گوشيم restart ميشه مشكل از كجاست
SleepMode 1.28
این الف از الف های جنجالی و معروف است که قابلیت Sleep mode رو به گوشی اضافه می کنه در عکس معلومه :
برای کار کردن این الف روی گوشی باید این توابع رو به LIB اضافه کنید :
کد:;K790 SW-R8BF003
06F0: 00000000 ED5CD244; 1BC: char REQUEST_DATEFORMAT_GET(const int *SYNC, char *DateFormat);
06F4: 00000000 815DD244; 1BD: char REQUEST_TIMEFORMAT_GET(const int *SYNC, char *TimeFormat);
;K810 SW-R8BA024
06F0: 00000000 91EEE544; 1BC: char REQUEST_DATEFORMAT_GET(const int *SYNC, char *DateFormat);
06F4: 00000000 25EFE544; 1BD: char REQUEST_TIMEFORMAT_GET(const int *SYNC, char *TimeFormat);
;W580 SW-R8BA024
06F0: 00000000 C591D444; 1BC: char REQUEST_DATEFORMAT_GET(const int *SYNC, char *DateFormat);
06F4: 00000000 5992D444; 1BD: char REQUEST_TIMEFORMAT_GET(const int *SYNC, char *TimeFormat);
;W610 SW-R6BC002
06F0: 00000000 312BD544; 1BC: char REQUEST_DATEFORMAT_GET(const int *SYNC, char *DateFormat);
06F4: 00000000 C52BD544; 1BD: char REQUEST_TIMEFORMAT_GET(const int *SYNC, char *TimeFormat);
;W660 SW-R8BB001
06F0: 00000000 692BE744; 1BC: char REQUEST_DATEFORMAT_GET(const int *SYNC, char *DateFormat);
06F4: 00000000 B12BE744 ; 1BD: char REQUEST_TIMEFORMAT_GET(const int *SYNC, char *TimeFormat);
;K750 R1CA021
+451CFC00
06F0: FFFFFFFF C9910B45; 1BC: char REQUEST_DATEFORMAT_GET(const int *SYNC, char *DateFormat);
06F4: FFFFFFFF 69920B45; 1BD: char REQUEST_TIMEFORMAT_GET(const int *SYNC, char *TimeFormat);
;W810-R4EA031
06F0: FFFFFFFF BD555945; 1BC: char REQUEST_DATEFORMAT_GET(const int *SYNC, char *DateFormat);
06F4: FFFFFFFF 5D565945; 1BD: char REQUEST_TIMEFORMAT_GET(const int *SYNC, char *TimeFormat);
;W850 SW-R1KG001
06F0: 00000000 A11CE744; 1BC: char REQUEST_DATEFORMAT_GET(const int *SYNC, char *DateFormat);
06F4: 00000000 351DE744; 1BD: char REQUEST_TIMEFORMAT_GET(const int *SYNC, char *TimeFormat);
;K800 SW-R8BF003
06F0: 00000000 B164E544; 1BC: char REQUEST_DATEFORMAT_GET(const int *SYNC, char *DateFormat);
06F4: 00000000 4565E544; 1BD: char REQUEST_TIMEFORMAT_GET(const int *SYNC, char *TimeFormat);
SERVER 1
کد:http://adrenalin.parsaspace.com/ELF/SleepMode%20v1.28.rar
SERVER 2
کد:http://www.2shared.com/file/3771741/1bbd4d60/SleepMode_1_28.html
:21:
سلام داش احمد..
اخرین ورژن sleep mode برا k810 میخواستم
نقل قول:
سلام به داش محمد گل از این طرفها .....
یه پست قبل از خودت رو نگاه کن
1.28
اینم اموزش
SleepMode v1.28با اين elf ميتونيد يه مديا پلير توپي داشته باشيد
طريقه ي كار:
1.ابتدا فايلها رو كپي كنيد تو پوشه ي مورد نظر تو پوشه ي ini فقط از bin ها baltic.bin رو كپي كنيد چون بقيه احتياجي نيست
2.پوشه ي mp3 به دلخواه است ولي من تو sleepmode.ini غيرفعال كردم
3.تو پوشه ي ini دوتا پوشه است يكي 176-220 و يكي 240-320 كه به گوشي سايز گوشي تون بستگي داره هر كدومه فايل داخلشون رو تو ini كپي كنيد
4.فايل shutdown.ini به دلخواه هستش كه من كپي نكردم چون يه چيز مسخره ايه دكمه ي BACK رو چند ثانيه نگه داريد با كم و زياد شدن نور LCD گوشي خاموش ميشه
5.SleepMode.elf رو تو پوشه يDaemons كپي كنيد
6.گوشي رو ريست كنيد
8.حالا بريد تو مديا پلير و آهنگي پخش كنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکس از گوشیم گرفتم اینجا بهتر میشه فهمیدلیبت باید اپدیت باشه :11:
نقل قول:
پس چرا w800 داخلش نیست واسه اونم اگه هست بزار:19:
اگه بود که تقدیم میکردمنقل قول:
پس چرا w800 داخلش نیست واسه اونم اگه هست بزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]