برا ترکیبات (در کل گسسته) کتاب تست 20آزمون موسوی و انیشه فائق و حتی گاج سفید خیلی مفیدننقل قول:
برا ترکیبات (در کل گسسته) کتاب تست 20آزمون موسوی و انیشه فائق و حتی گاج سفید خیلی مفیدننقل قول:
تعریف مبتکران رو شنیدم ولی خودم استفاده نکردم ...نقل قول:
قواعد + تست ; یه کتاب جیبی برای لغات هم داره ...
دوستان من کنکور 87 دادم این کتابایی که به نظر من عالی بودن و واقعا تا ثیر گذاشتن رو رتبم..
شیمی 2 بارزگانی (مبتکران)
کلا کتابای شیمی بازرگانی
برای اینکه تو شیمی بترکونین حتما باید تستای کانون جامع! رو بزنین شیمیش حرف نداره!
فیزیک خوشخوان پایه که عالی بود و کتاب تست فیزیک 3 انرژی اتمی این 2 تا واجبه
فیزیک گزینه2 رو هیچ جا نداره حتما از یه جا گیر بیارین تستای آزموناشو..
گسسته که دیگه خوشخوان روانیه ولی خیلی سنگینه باید کم کم بخونین
هندسه پایه کانون و هندسه تحلیلی مبتکران(اندیشه) بد نیستن ولی بهترش باید باشه
دیفرانسیل باید هر چی گیرتون اومد بزنین چون گستردس نمیشه بگی چه کتابی خوبه
دین و زندگی کتاب سبز خوب بود ذهن و باز می کنه ولی دینی باید تکرار کنین و تفسیر کنین حسابی
عربی برای تست بچسبین به سراسری و چند بار بزنین ولی برای درس هر چی خلاصه تر بهتر
ادبیت و زبان برین تحقیق کنین چون من توش ضربه خوردم با اینکه وحشتناک خونده بودم
بازم هر کی کمک خواست بگه:thumbsup:
نقل قول:
منظورم از ترکیبات تست های مربوط به تبدیل و ترکیب و جایگشت و ترکیب این ها با هم در یک سوال و از این قبیل هستش نه فصل ترکیبیات گسسته.... (همون ترکیباتی که تو ریاضی 2 اومده)
مثل اینکه کسی برای ترکیبات و زبان فارسی غیر از گاج چیزی سراغ نداره....
دوست عزیزنقل قول:
من هنوز برای فیزیک هیچ کتاب تستی نگرفتم. این کتاب فیزیک انرژی اتمی در حدی هست که به جای سفید گاج و آبی کانون ازش استفاده کنم؟
پاسخ تشریحی مناسب داره؟
آره فیزیک 3 انرژی اتمی آلیه جوابم کامل داره و این قدر تست داره که تسلط کامل پیدا میکنی ولی درس نداره فقط تستهنقل قول:
سلام
امروز رفتم انقلاب یه سری به این کتاب های معرفی شده توسط دوستان بزنم
فیزیک اندیشه سازان رو که از هرجا پرسیدم نداشتن.. ... احتمالا باید تو دست دومی فروش ها دنبالش رفت!
فیزیک 3 انتشارات انرژی اتمی رو هم دیدم. چیز مالی به نظرم نیومد. به نظر من فیزیک 3 آبی کانون خیلی بهتره...
فیزیک های پایه و پیش خوشخوان رو هم دیدم . یه ایراد بزرگ دارن و اون اینکه بعد از خلاصه درس تعداد تست هاش خیلی کمه!!!!
خلاصه اینکه: از کتابهای فیزیک چیزی چشم مارو نگرفت .... کسی کتابی سراغ داره که 1- سوالاتش تا ممکنه سخت باشه 2- تالیفی باشه 3- تعداد سوالاتش زیاد باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
================================================== =================
هندسه پایه خوشخوان رو هم دیدم. همون مشکل فیزیک رو داشت.
================================================== ===
شیمی2 آموزش ( بهمن بازرگانی ) خریدم که واقعا عالیه.... همین جا از خدا می خوام که روز به روز به تعداد کتاب هایی از این دست اضافه بشه که امکان فراگیری یه درس در حد اعلا برای همه فراهم بشه. دوستان برای تست شیمی چیزی سراغ دارن که همون سه ویژگی قبل رو داشته باشه یعنی: 1- سوالاتش تا ممکنه سخت باشه 2- تالیفی باشه 3- تعداد سوالاتش زیاد باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شیمی بازرگان (تست*)
بله بله .... اصلاح کردمنقل قول:
سپاس گذارم
چندتا سوال داشتم
1 گسسته خوشخوان جلدش ابي ديگه؟
2 براي اموزش تحليلي چي سراغ داريد؟
3 زبان شبقره( كاش مي شد تلفظ شو بدونم چيه) فقط پيشه يا باسوم پيش با هم ؟
4 تست ادبيات به غيراز سفيد گاج چيزي هست؟
درضمن من چندتاازكتاباي قلم چيو ميخوام عوض كنم وجديدشو بگيرم ميشه منوراهنمايي كنيد ازكجا وچه جوري؟
1-ارهنقل قول:
2-خوشخوان هست
3-shabghare
آره سوم و پیش با همه
4-سبز
5-باید منتظر بمونی تا اعلام کنه
behnam_n80 جان
ممنون
واسه تاریخ ادبیات چیزی سراغ دارید ؟ یه چیزی که همه رو کامل نوشته باشه و درقطع جیبی هم باشه چه بهتر ...
آره گاج زده همه تاریخ تو کتاب آخر کتاب و حتی از تو زبان فارسی هم داره و کامله ولی مشکل اینه که تاریخ ادبیات بهترین شکل خوندنش استفاده از حافظه تصویریه بهتره همون کتابو بشینی مثل کتاب داستان که می خونی مرور کنی .خلاصه نظره منو می خوای دنبال کتاب تاریخ ادبیات نباش بچسب به کتاب اصلی!!
کاملا موافقم!!نقل قول:
اصلا شما اون کتابرو ببینی هنگ می کنی!!:20: فکرشو بکن! باید این کتاب به این کلفتیو کلشو حفظ کنی ولی اگه همون کتاب درسیو بخونی به چشم نمی یاد!!!
ممنم با شما کاملا موافقم قسمت اعلام کتاب از همه کامل تره و خوندنش راحتترنقل قول:
شیمی 2 دبیرستان اندیشه سازان (بازرگان) جلد سبز (الان به مبتکران واگذار شده)
شیمی 3 و پیش 1 و 2 گاج (احمدی)
من در مورد تست و آموزش فیزیک فقط از کتاب ها اندیشه سازان استفاده کردم و بسیار جواب داد. (البته برای فیزیک پیش 1 بخش حرکت دایره ای من گاج 3 جلدی سفید رو پیشنهاد می کنم فقط یه کم که نه خیلی خیلی وقت گیر و سخت هستش)
تمام دروس عمومی (گاج سبز و سفید)
تحلیلی (گاج سفید) (منصف شکری)
گسسته(گاج سفید) (محسنی) (خیلی خیلی خیلی وقت گیر هستش 3500 تا تست داره)
دیفرانسیل 1 و 2 (گاج سفید) (موئمنی)
کتاب های کوچک گاج مخصوصا در مورد ادبیات به شما توصیه می کنم.
جلد سرمه ای
برا گسسته و دیفرانسیل 20 آزمون موسوی و اندیشه فائق
اندیشه فائق تستای نکته دار خیلی خوبی داره
من هنوز برا عربی کتاب نخریدم
یک بنده خدایی که مشاور کانون هم بود و تو این حرف ها وارد بود ، می گفت: کتاب "عربی را 100 بزنیم" رو بخر!
می خوام بدونم کسی این کتاب رو دیده؟ چه سبکی هست؟ اگر اطلاغاتی دارید به من بگید چون تو آدینه بوک و ایفه هم ایم کتاب نبود
من اعتقاد دارم عربی را فقط باید کلاس با یه معلم توپ رفت(مثلا بوذری)
من که تا حالا نشنیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ول کن اینا رو ، واسه آموزش یه ایاد فیلی ، واسه تست هم سهیلا خاکباز رو بیگیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایید میشه.:12:نقل قول:
من عربی رو 60 بزنم معجزه الهی است!:27:نقل قول:
عربی را 100 بزنیم
بهنام جان، حالا اگر من از جزوه یه معلم توپ استفاده کنم چی میشه؟ بازم کارم راه نمی افته به نظرت؟ :21:نقل قول:
مثلا بوذری
با احترامی که برات قائلم باید بگم هیچی سر کلاس نمیشه
اگه عربیت ضعیفه یا حتی قویه کلاسشا برو
اگه هم نمیخوای زیاد هزینه کنی حداقل نکته و تستشا تو اردیبهشت برو
سلام
دوستان واسه فیزیک چه پایه چه پیش آیا کتابی سراغ دارین که تست هاش تالیفی باشه و تعداد تست هاش هم زیاد باشه و سوالاش تا حد ممکن سخت باشه؟
اگه واقعا به معنای واقعی سخت می خواینقل قول:
انرژی اتمی(نشر الگو)
رضا خالو
البته تست های تکمیلی کتاب فیزیک پیش انتشارات خوشخوان هم پیشنهاد می گردد
:10:
سلام دوستان
من يه كتاب خوب طوري كه رون همه مطالب گسسته و جبر و احتمال رو درس داده باشه ميخوام كه از پايه درس داده باشه تا پيش . من تا حالا اين درسا رو نخوندم لطفا كسي كتاب خوبي ميشناسه راهنمايي كنه .اگه كسي Vcd ياcd , ... خوب ميشناسيد هم راهنمايي كنيد.
ممنون
اگه واقعا میخواهید بخونید (که حتما میخواهید) کتاب میکروتست ریاضیات گسسته و جبر و احتمال گاج تالیف مهندس علی منصف شکری. توی قسمت پاسخنامه ی تستهاش درسنامه های کاملی دارهنقل قول:
البته اینو بگم این کتاب یه خورده بیش از حد اعتدال کامله :46:
سلام مرسي از پاسخ به نظرتوننقل قول:
از بين كتاب هاي گاج و خوشخوان و مبتكران كدومشون براي يادگيري جبرواحتمال و گسسته بهتر هست ؟
ممنون
از من میشنوید مبتکران که کامل هم هست البته نه مثل گاج کامل غیر عادینقل قول:
خوشخوان گسسته رو من فقط دست دوستام دیده بودم اطلاع چندانی از مطالبش ندارم
:10:
من برا گسسته فقط گاج سبز را معرفی می کنم
شبقره هم یه گسسته داره که مولفش حسین خزایی
اینجا که همه ریاضین . تجربیای بدبخت چیکار کنن پس؟
شوما فقط یه کتاب زیستت فرق می کنهنقل قول:
تو بقیه درسا کتابه کمک درسی خواستی جواب می گیری
سلام من تازه عضو شدم فقط واسه همین تاپیک
ما معلم گسسته و هندسه مون جواد ترکمن و شیمی مون بیرکی و فیزیک مختاری وادبیات سلطانی و عربی فانی پور و دیفرانسیل هم رضایی کسی اینا رو میشناسه و کتا با شونو؟ راستی منم اندیشه فایق واسه دیف میزنم ولی خیلی ابتداییه!
ترکمن یه تست هایی میده معلوم نیست از کجا اینا رو در میاره معلم خوبیه و خیلی کامل درس میده ولی من نمیفهمم مثلا هفته پیش امتحان مدرسه گسسته رو 87 زدم و هندسه رو 100
هندسه 1 و 2 چی پیشنهاد میشه؟