کسی میدونه توی این ورژن چند تا ورزشگاه داره؟؟؟
کفش ها بیشتر شده یا نه؟
Printable View
کسی میدونه توی این ورژن چند تا ورزشگاه داره؟؟؟
کفش ها بیشتر شده یا نه؟
بچه ها من این مطلب رو از سایت pesgaming پیدا کردم:
1. Man Utd & Liverpool are the licensed teams.
2. Spanish League has not been axed. Same leagues as PES2008.
3. You CAN use Master League teams online!!
4. New Game mode entitled “Become a Legend” more on this later.
5. There is NO Official Licensed Champions league mode. Despite the rumours. More to follow.
6. 19 Stadiums including Wembley. Ps3 version though so could be different.
7. No Bayern Munich.
8. The team replacing Bayern is Zenit St Petersburg, with an improved Arshavin
جالبه مگه نه!
البته خود pesgaqming این مطلب رو از یکی از کاربرهایش نقل قول کرده که من هم مصاحبه کاملش رو اینجا میزارم:
Originally Posted by Interview
With regards to the gameplay, would you say it resembled PES6 or PES2008, and what aspects differ.
The gameplay is PES2008, the way it should have been. You can no longer run straight through everyone with Etoo or Ronaldinho without any effort but you can beat players by running if you time your moves correctly. It is very realistic and the AI in defence and attack is massively improved.
The refereeing in PES2008 was abysmal, has it got any better? (please elaborate with examples i.e bringing play back etc)
The refereeing is probably the same although the collisions are much better so the decisions are often correct. The diving works better too. Managed to win a pen with an expertly timed dive over a defenders outstretched leg - looked class.
PES2008 definitely favoured the attacking side with scoring being particularly easy. Is this the case in 2009?
Shots don't seem to be as easy as 2008 and the keepers cover their area much better. Obviously if you get up to them and pass across them its easy but that's the same in real life. The defence also like to play cat and mouse with the offside trap so it’s harder to get in to create the easier chances.
Have we finally moved into the "Next Gen" or are we still polishing a turd (graphics wise)
The graphics are similar but the lighting effects (floodlights/sun etc) are spectacular. It really adds to the feel of the game, definitely the best I have seen in a sports game but I haven't seen Fifa 09 yet
PES2008's goalkeepers were total garbage. Please tell me they've improved.
They seemed to have improved but after only a day, I can't be 100% sure. I haven't seen one soft shot being fumbled and tapped in though so that's a good thing.
Who are the officially licensed England League teams?
Liverpool & Man Utd although most sides have nearly every player's real face.
Please list the leagues included.
The same as last time, England, France, Spain, Holland & Italy
Any major non leagued teams removed or added?
Off the top of my head I think the only change is Zenith St Petersburg replacing Bayern Munich
Off the top of ur head, how many stadiums are there, and which famous ones are new? i.e stamford bridge etc
There are 19 stadiums, the only new one I remember is Wembley, although I suspect Old Trafford & Anfield will be there as part of the licensing agreement eith the 2 clubs
You mentioned "become a legend" mode. Can you explain this in more detail? & how it relates to the "new exciting online mode"
You create a player and start off at a team - A made up side (Think it's a youth side). You control just yourself (With the Be a Pro mode camera from FIFA). As you play your player improves in stats and sides become interested and make offers for your services, I had Hull & Everton after me.
When you save your player stats, you can then take him online to team up with other "legends". This adds a whole new side to the game as you can actually play in a side day in day out and have leagues set up etc. I haven't really got far into it but it is a great addition in my opinion.
does this imply that u can play online with other ppl playing inthe same team as u???
yeah. I am not sure how many you can have but I have heard its 7 vs 7, don’t quote me though as this is 2nd hand info (tough I’m quoting you anyway!)
Any word on online lag yet?
I don't work on the online section of the game but I am assured that the lag is 100% a thing of the past and this years will be the smoothest yet.
Of the big names, who has been greatly improved stat-wise, and have any of the silly super slags been downgraded?
Most of the stats are the same as last year (not completely finished yet) but Arshavin is better but not amazing. The slags dont need to be downgraded as the collisions are calculated better so its just a matter of defending them right. In my opinion your league wouldn't need to remove any players as Messi can be handled by a competent defender as long as you time your challenges.
If you had to be disappointed with one thing, what would it be?
There are a couple for me (But I could be over critical). Crossing seems to be a bit floaty (from corners) and the shooting has completely changed again so it needs a good practise again. Shooting like PES 2008 will result in you scoring 0. This isn't so much a bad thing but a nuisance.
Also on the be a legend mode the user is unable to create a goalkeeper or defender to play with which is a shame
I am disappointed that Bayern have gone and the master league hasn't changed - even the menus are the same.
Overall its the best footy game out there by a country mile up to now. Roll on October for the release
Links:
راستی هر کی زبانش خوبه ترجمه کنه بقیه هم سود ببرند:20:
حداقل یکی دو خط مهمشو خودت ترجمه میکردی.نقل قول:
البته خود pesgaqming این مطلب رو از یکی از کاربرهایش نقل قول کرده که من هم مصاحبه کاملش رو اینجا میزارم:
من خودم از این مصاحبه فهمیدم که :
1-بجای بایرن مونیخ- زنیط سنت پترز بورگ قرار گرفته است
2-لیسانسها تغییری نکرده و فقط از لیگ انگلستان لیورپول و منچستر یونایتد لیسانس گرفته اند
3-گیم پلی بازی و دروازهبان ها و داورها بهبود یافته اند و به واقعیت نزدیک شده اند
4-به بازی یک قسمت جدید اضافه شده که در ان شما می بایست یک بازیکن بسازید و به وسیله ان در مسابقات شرکت کنید
5- شما میتوانید در مستر لیگ انلاین بازی کنید
6- 19 ورزشگاه در این بازی وجود دارد که ورزشگاههای آنفیلد و الترافرد هم جزء انها هستند
7-بازی در اکتبر همین سال به بازار می اید
8-بعضی از ستاره های جدید در بازی مثل آرشاوین و مسی افزاش قدرت داشته اند
و...
یک عکس تازه از menu بازی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا جایی که حسش بود نوشتم :نقل قول:
میگه :
گیم پلی مثل 2008 اه.شما نمیتونید کل زمین رو بدوید با بازیکنهایی مثل اتوو یا رونالدینیو.ولی میتونید با دویدن درست و در جهت صحیح بازیکن را جا بگذارید.هوش مصنویع بازی در دفاع و حمله بهتر شده.
داوری تقریبا مثل قبله همچنین برخورد بازیکنها به همدیگه بهتر و طبیعی تر شده و تصمیمات داوری صحیح تره.گول زدن داور هم طبیعی تر شده.
شوت ها به آسانی 2008 نخواهند بود و دروازهبان منطقه بیشتری را پوشش میدهد.دفاع مانند بازی موش و گربه عمل میکند و همچنین آفساید گیری دفاع بسیار بهتر شده و عبور از دفاع به آسانی قبل نخواهد بود.
گرافیک بازی بهتر شده.
دروازه بان بهتر شده و دیگه یه شوت آروم پس از برخورد به دروازه بان تو گل نمیره.
بازی 19 استادیوم داره.استادیوم ومبلی و اولدترافورد و انفیلد اضافه شده.
تو هر نسخه از این حرفا زیاد میگن ولی هیچ کدوم به چشم نمییاد.
کاملاً به یاسر موافقم.هیچ کدوم که از اینا میگن عملی نمیشه:13:نقل قول:
حالا بیاد ببینیم چه کاری از آب در اومده!
فکر نمی کنم زیاد با08 فرق بدن مگر تو چند تا جزئیات!
حتما بازم شایعه س !نقل قول:
تا جایی که حسش بود نوشتم :
میگه :
گیم پلی مثل 2008 اه.شما نمیتونید کل زمین رو بدوید با بازیکنهایی مثل اتوو یا رونالدینیو.ولی میتونید با دویدن درست و در جهت صحیح بازیکن را جا بگذارید.هوش مصنویع بازی در دفاع و حمله بهتر شده.
داوری تقریبا مثل قبله همچنین برخورد بازیکنها به همدیگه بهتر و طبیعی تر شده و تصمیمات داوری صحیح تره.گول زدن داور هم طبیعی تر شده.
شوت ها به آسانی 2008 نخواهند بود و دروازهبان منطقه بیشتری را پوشش میدهد.دفاع مانند بازی موش و گربه عمل میکند و همچنین آفساید گیری دفاع بسیار بهتر شده و عبور از دفاع به آسانی قبل نخواهد بود.
گرافیک بازی بهتر شده.
دروازه بان بهتر شده و دیگه یه شوت آروم پس از برخورد به دروازه بان تو گل نمیره.
بازی 19 استادیوم داره.استادیوم ومبلی و اولدترافورد و انفیلد اضافه شده.
منو داداشم که با هم هر روز بازی میکنیم جدا دیگه همه بازی ها تکراریه !
اصلا روند بازی تکراریه.
گل ها اکثرا یا از راه دور میزنی میره تو گل ...
یا رفت و برگشت گل میشه که آدم حرصش میگیره.
تک به تک با دروازبان که خیلی سخته بخوای گل بزنی ولی تو واقعیت که اینجوری نیست !!!
داداشم پرتغال رو میگیره ... توپ دست کریستین رونالدو میاد من دیگه مطمئنم یا پاس گل میده یا گل میشه !!!
دیگه خسته کننده شده.
فیفا هم که از این مسخره تر.
بلد نیستن فوتبال بسازن !
پس فوتبالش براي من كه زياد جذابيتي نداره.نقل قول:
گرافیکش که نیازی به تغییر نداشت...خوب بود
فقط این خنگ بازی های دروازه بانان رو درست کنند خوبه
این داور هم زیاد جلوی دست و پاست
در ضمن اینا بیشتر شایعه است
مثل ورژن قبل که می گفتن ادیت توپ و ورزشگاه داره
همه تیما لیسانس دارن
باید صبر کرد
نقل قول:
چطور میشه بایرمونیخ نباشه ؟
راستی لیگ پرتقال چی شد؟
لیسانس champions leuage چی شد؟
اینم منوی اصلی بازی شک نکنید.
نقل قول:
این حرفا چیه ؟
غیر منطقی!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟
اصلا فک کنم شما تا حالا فوتبال بازی نمی کردی؟
نقل قول:
این عکس به نظر من اصلا منطقی نیست
این اصلیست
حالا چرا غیر منطقی؟نقل قول:
خوب نظر شخصی ایشونه.:10:
ولی منم خیلی طرز گل زدنش خوشم نمی یاد.
من خودم بعد از مدتها منتظر pes2008 بودم و تا اومد رفتن برای ps3 گرفتمش اما از بس بیخود بود رفتم فروختمش و دوباره pes6 رو روی pc ریختم
چرا فحش میدی ؟!! :13:نقل قول:
این حرفا چیه ؟
غیر منطقی!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟
چرا میزنی ؟! :13:
من چند ماهی کارم فقط نقد و بررسی نرم افزارها و بازی ها بود و تو سایت گیم اسپات review می نوشتم، از چیزی که بدم میاد هم غیر منطقی بودنه. یعنی واقعا شما نسخه ی 6 و 2008 رو با هم مقایسه کنی به این نتیجه میرسی که 2008 بهتره ؟!!
حالا از حرفای من کدومش غیر منطقی بود ؟
بگو تا قانعت کنم. :10:
راستی خیلی معذرت میخوام یادم رفت جواب این رو بدم :
فوتبال واسه منو داداشم مثل ویروس میمونه ... یعنی وقتی بخریم اینقدر بازی میکنیم که فوتباله از دست ما خسته میشه.نقل قول:
بهتره دیگه این رو نگی. از صد تا فحش بدتر بود.
چرا دوتا پست پشت سر هم میدی :18:
.
.
.
.
.
میگم حالا یکی نیست بگه به تو چه ربطی داره :31:
بچه ها کدومتون فوتبال نینتندو رو بازی کردین اولین کنسولی بود که بازی فوتبالی را در خودش جای میداد * چه قدر خوب بود طوفان میومد توپ رو بر میداشت و یا بازیکنان رو باد میبرد ...
بوی بازی میاد اون هم از نوع فیفا ... FIFA Soccer 09
ببخشید ... قصد بدی نداشتم.نقل قول:
چرا دوتا پست پشت سر هم میدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
.
.
.
میگم حالا یکی نیست بگه به تو چه ربطی داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حال نداشتم برم ویرایشش کنم گفتم یه پست دیگه بزنم.
الان حتما میخواید بگید "میخوای پستت رو زیاد کنی؟"
نه ... نمیخوام این کار رو کنم خیالتون جمع.
آخه يكي بخ ما بگه fifa هم شد بازي ، به نظر من رو دست pes بازي نيومده و نخواهد اومد fiffa هر چقدر خودشو بكوشه به pes نخواهد رسيد .اصلا هم خسته كننده نيست من خودم حيلي pes بازي ميكنم هر چقدر بازي ميكنم بازم خسته نميشم. اوميدواريم 2009 عاليتر باشه ...
منم خیلی طرفدار بازی فوتبال نیستم ولی هر از چند گاهی بازی می کنم انشاءالله که نسخه جدیدش توپ باشه:20:
من واقعا نسخه 6 رو به 2008 ترجیح میدم.خدا کنه گیم پلی 2009 مثل 6 باشه.
من عقیده دارم که خود تهیه کنندگان این بازی به این موضوع رسیدهان که نسخهی 06 خیلی بهتر بود ولی نسخه 2008 اولین تجربه next gen برای pes بود و بخاطر همین بازی به مذاق خیلی ها خوش نیامد بطور مثال در نسخه 2008 بازیکننا خیلی کند بودند و اصلا روان بازی نمیکردند
.
.
.
.
راستی لیسانسها تفاوتی نکرده و فقط جای بایرن مونیخ زنیيط سن پترز بورگ قرار گرفته و از لیگ انگلستان تنها تیمهای منچستر یونایتد و لیورپول لیسانس دارن
بابا یکی به من بگه NEXT GEN یعنی چی ؟!! :20:نقل قول:
من عقیده دارم که خود تهیه کنندگان این بازی به این موضوع رسیدهان که نسخهی 06 خیلی بهتر بود ولی نسخه 2008 اولین تجربه next gen برای pes بود و بخاطر همین بازی به مذاق خیلی ها خوش نیامد بطور مثال در نسخه 2008 بازیکننا خیلی کند بودند و اصلا روان بازی نمیکردند
بعد شما نمیدونی next gen چیه!نقل قول:
من چند ماهی کارم فقط نقد و بررسی نرم افزارها و بازی ها بود و تو سایت گیم اسپات review می نوشتم
next gen یک موتور گرافیکی جدیده که توبازی 2008 pes اجرا شده
میتونی بری قسمت data نسخه ی 2008 رو با 6 مقایسه کنی
سلامنقل قول:
خوب عبارت Next Generation همون نسل بعد خودمون میشه!!!
عبارت نسل بعد میتونه در کنسولها و تقریبا خیلی از چیزها تعریف بشه!!!
مثلا برای کنسولها که میگن نسل بعد یعنی نسبت به کنسولهای قبلی از نظر سخت افزار قویتر و بهتر هست!!
مثلا شما کنسول Ps2 را در نظر بگیر وقتی که PS3 را ساختن و منتشر کردن کنسول PS3 به علت سخت افزار فوق پیشرفته نسبت به Ps2 دست سازنده های بازیها را بیشتر باز میکنه تا یک بازی به مراتب بهتر نسبت به قبل بسازن!!!
و حالا که کنسول PS3 امده یعنی نسل بعد از Ps2 هست!!و خوب با وجود سخت افزار بهتر نسبت به Ps2 مد نظر خواهد بود و با اومدن ان دیگه کنسول Ps2 باید نسل قبل گفته بشه که به اصطلاح Current Generation میگن!!!این قضیه در مورد XBOX هم صدق میکنه و خوب نسل بعد Xbox هم Xbox360 نام داره!!!و همینطور ادامه پیدا میکنه!!!مثل زمانی که PS4 بیاد دیگه نباید به PS3 نسل بعد بگیم!!
و اما نسل بعد در بازیها!!در واقع این طور میشه گفت که به بازی نسل بعد میگن که هم از نظر گرافیک و گیم پلی و صداگذاری و هوش مصنوعی .....نسبت به بازیهای قبلی پیشرفت قابل ملاحضه ای داشته باشه!!!البته به لطف سخت افزار قدرتمند که کنسولهای نسل بعد و همینطور نسل بعد سخت افزار PC این امر اتفاق می افته!!!
در ورژن Ps2 به علت سخت افزار ضعیف شما نمیتونه چمن 3بعدی در بازی ببینی یا پیراهن های رها و ازاد و یا هوش مصنوعی پیشرفته یا خیلی از چیزهای دیگه!!!که در ورژن PC ,X360,PS3 به علت سخت افزار پیشرفته و قدرتمند میتونن سازنده ها همه ی این چیزها را در بازی جا بدند!!!
امیدوارم فهمیده باشی!!!:10:
مثلا همین PES 2008 ورژن Ps2 را با ورژن PC مقایسه کنید تا بفهمید که کدام نسل بعد هست کدام نسل قبل
خیلی ممنونم. فکر کنم فهمیدم.نقل قول:
سلام
خوب عبارت Next Generation همون نسل بعد خودمون میشه!!!
عبارت نسل بعد میتونه در کنسولها و تقریبا خیلی از چیزها تعریف بشه!!!
مثلا برای کنسولها که میگن نسل بعد یعنی نسبت به کنسولهای قبلی از نظر سخت افزار قویتر و بهتر هست!!
مثلا شما کنسول Ps2 را در نظر بگیر وقتی که PS3 را ساختن و منتشر کردن کنسول PS3 به علت سخت افزار فوق پیشرفته نسبت به Ps2 دست سازنده های بازیها را بیشتر باز میکنه تا یک بازی به مراتب بهتر نسبت به قبل بسازن!!!
و حالا که کنسول PS3 امده یعنی نسل بعد از Ps2 هست!!و خوب با وجود سخت افزار بهتر نسبت به Ps2 مد نظر خواهد بود و با اومدن ان دیگه کنسول Ps2 باید نسل قبل گفته بشه که به اصطلاح Current Generation میگن!!!این قضیه در مورد XBOX هم صدق میکنه و خوب نسل بعد Xbox هم Xbox360 نام داره!!!و همینطور ادامه پیدا میکنه!!!مثل زمانی که PS4 بیاد دیگه نباید به PS3 نسل بعد بگیم!!
و اما نسل بعد در بازیها!!در واقع این طور میشه گفت که به بازی نسل بعد میگن که هم از نظر گرافیک و گیم پلی و صداگذاری و هوش مصنوعی .....نسبت به بازیهای قبلی پیشرفت قابل ملاحضه ای داشته باشه!!!البته به لطف سخت افزار قدرتمند که کنسولهای نسل بعد و همینطور نسل بعد سخت افزار PC این امر اتفاق می افته!!!
در ورژن Ps2 به علت سخت افزار ضعیف شما نمیتونه چمن 3بعدی در بازی ببینی یا پیراهن های رها و ازاد و یا هوش مصنوعی پیشرفته یا خیلی از چیزهای دیگه!!!که در ورژن PC ,X360,PS3 به علت سخت افزار پیشرفته و قدرتمند میتونن سازنده ها همه ی این چیزها را در بازی جا بدند!!!
امیدوارم فهمیده باشی!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا همین PES 2008 ورژن Ps2 را با ورژن PC مقایسه کنید تا بفهمید که کدام نسل بعد هست کدام نسل قبل
بابا این چند صفحه اخر همش شده نکست بودن و نبودن با حرفهای بی مورد میگم کسی خبر جدید نداره این دو هفته اخیر بدجوری این دو بازی خودشون رو در خفا قرار دادند.
من بازی کردم . خیلی باحاله .نقل قول:
اگه می خوای تو کامپیوتر داشته باشیش بهم پیغام خصوصی بده چون من اونو دارم .
:8:
سلام
در E3 2008 خبری از Pes 2009 نشده ؟
نه مثل این که اونجا pes 2009 اصلا رونمایی نشده
من هم خیلی گشتم چیزی گیرم نیومد
چه انتظاري از pes 08 داشتي كه برآورده نشد؟نقل قول:
عجب كاري كردي داداش!
بهتره خودتونو با بازي وقف بدين و نه بازي رو با خودتون!
گوشتو ميكشم ميندازمت بيرونا؟نقل قول:
تبليغ فيفا 2009 ميكني؟
آخه pes 09 كجا و fifa 09?
عين مقايسه فيل و مورچه است!
در ضمن يه خواهشي از دوستان دارم اينه كه همديگه رو تحقير نكنين! به اين بگين تو بازي بلد نيستي ، نمي فهمي نكست گين چيه و حرف هاي مشابه!
هدف در اين تايپيك ها تنها استفاده از تفكرات و تجربه هاي همديگه است ولي ميتونيد به امثال كساني كه تبليغ فيفا 08 رو تو اين تايپيك ميكنند نارنجك ببنديد و ضامنشم در بيارين!
خدايي از توهين كردن بپرهيزيد!
سلام بر دوستان!!!
سایت Pesgaming که میشناسیم 8 تا شایعه در مورد بازی نام برده که فرومهای زیادی این شایعه ها را از داخل کونامی گزارش دادند!!اما اینها همش شایعه هستند ولی برخی از موردها ممکن هست به واقعیت تبدیل شوند!!مثلا شماره 1 که خیلی احتمالش زیاد هست!!!!
1_لیسانس تیمهای منچسر و لیورپول گرفته شده.
2_این یکی را من متوجه نشدم(ولی فکر کنم گفته شده بود که لیگ اسپانیا در بازی وجود نخواهد داشت و یا شاید بعضی از لیگهای Pes 2008 و یا شاید بر عکس این موضوع که من بهش اشاره کردم!!)
3_ شما میتوانید در قسمت Online بازی از تیم مستر لیگتون هم استفاده کنید.
4_مد جدیدی به بازی اضافه شده به نام Become a Legend !!که بعدها احتمالا بیشتر از این مد خواهیم شنید.
5_هیچ لیسانس رسمی برای مد Champions League گرفته نشده ولی با وجود این که هنوز شایعه هست ولی کماکان ممکن هست این مد به بازی اضافه بشه(احتمال این هم زیاد میتونه باشه)
6_در بازی 16 تا استادیم وجود داره که شامل استادیم Wembley.ممکن در ورژن PS3 چیزهای متفاوتی وجود داشته باشه.
7_بایرن مونیخی در بازی وجود نخواهد داشت.
8_تیمی که جایگزین بایرن مونیخ خواهد شد تیم زنیت سن پترسبوگ خواهد بود که در این تیم اندره ارشاوین هم خواهد بود.
--------------
اما به نقل از WENB که از سایتهای فن بازی به حساب میاد به یکی از شایعه ها که همون لیسانس شدن منچستر و لیورپول هستش اشاره کرده و متنی را گزارش داده که از طرف سازنده های بازی هست در مورد این قضیه!!!
اشاره شده که دیگر Merseyside Red را فراموش کنید....بعد اشاره شده به این که ای شایعه قوت گرفته و احتمال لیسانس شدن تیمهای نام برده خیلی زیاد خواهد بود بعد گفته شده که ما به سختی داریم روی این مسئله کار میکنیم تا بتوانیم ای شایعه را به واقعیت تیبدیل کنیم(از طرف سازنده ها)!!و باید منتظر اخبار بعدی باشیم!!
البته به نظر خودم لیسانس این دو تیم را هم خواهند گرفت!!چون شما این ویدیو را ببینید احتمال خیلی زیاد هست که از گیم پلی PES 2009 باشه در این ویدیو منچستر یونایتد هم هست و لباس این تیم هم شبیه سازی شده!!
البته احتمال این هم هست که این نمایش نمایش از Pes 2009 نباشه ولی دیدن اون خالی از لطف نیست!!!