تبریک تبریک تبریک
54768746546387186724371248413689444444444444444186 41 تا تبریک!!!
Printable View
تبریک تبریک تبریک
54768746546387186724371248413689444444444444444186 41 تا تبریک!!!
دس دس تولد تولد تولد تولد دس دس دس ماشالا ماشالا دس شله شله آماشالا دس دس
كاشكي كه صد ساله شي نه
صد و بيست ساله شي نه
صد و بيست سال كمه هميشه زنده باشي
شيرين شيرينه حرفاتون به دل ميشينه حرفاتون حرف بزنيد براي ما كه دل نشينه حرفاتون
برف ميشينه رو موهاتون چين چين پيشونيتون واي كه چه خوب و خوشگليد تو عكساي جووونيتون
اگه نفهميدي بايد بگم كه يعني پير شدي رفت:31:جدي نگيريا تولدت مبارك
جو گير شدي؟نقل قول:
نوشته شده توسط غريبي از شهرآشنايي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبریک به همه ی دوستان ، زحمت کشان و عاشقان P30world بزرگ .
منم به همه اعضای انجمن تبریک می گم
تولدش مبارک
هر سال بهتر از پارسال
دینگ دینگ :دی
سلام..
من هم سالرزو تولد پی سی ورلد عزیز رو تبریک میگم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشالله تا دنیا دنیایی میکنه، پی سی باشه و ما هم بتونیم بهش افتخار کنیم.
ممنون از همه ی آدمین ها ومدیران و همکاران عزیز، برای همه ی زحماتی که در این 4 سال کشیدند، و خواهند کشید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپاس. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
خب احتمالا این پست لابه لای همه پست ها گم میشه :31:
میگم میثم خجالت نمیکشی ؟!
ما گفتیم الان کیک و شیرینی و از این حرفا به کاره .
فقط تبریک خالی که فایده نداره یه فکری بکن
جشنی . مراسمی . سالنی . کیکی . فوتی . سمیناری . بالاخره به یه نوایی برسانید ما را ! :31::40:
مبارکه !!!
ایشالا به پای هم پیر شین !
لوگو شم قشنگه ،، ایول
سلام !!!!
تولدت مبارک p30world ! ان شاءالله همین جور بزرگ و بزرگ تر بشی !!!!!
دست همه ی مدیر ها( مخصوصا آقا میثم ) و کاربرها و همه و همه و همه درد نکنه ! خسته نباشید ! واقعا p30world معرکه است ! تکه !
:11::40:
سلام
من هم به نوبه ی خودم این جشن تبریک میگم
مفارکا باشد شونصد و دو سالش بشه ایشالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم تبریک میگم انشا ا...
N ساله بشه!!!
سلام
خب....
نوبتی هم باشه نوبت ما "پیرمرد "هاست...(این "هاست" باون هاست اشتباه نشه یک وقتی)... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تقریبا بهمی نفهمی چه زود یکسال دیگه هم گذشت...
یک سال دیگه که کنارهم بودیم وازهمدیگه درس گرفتیم وبه همدیگه یاد دادیم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باهم بودیم وکنارهم دیگه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=======
منم به سهم خودم بهمه دوستان وغیر!!!!!:21:
"تولد4سالگی پی 30"روتبریک میگم وخلاصه ازاین حرفا....:دی
به همه اعضا از کوچیک وبزرگ وادمین ومدیروهمکارو .... تبریک میگم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
========
چقد جدی شدم امروز... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشکم دراومد..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
====
یکی اون جعبه دستمال کاغذی رو ازکنارکیس بده به من.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
===========
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تولد تولد تولدت مبارك مبارك مبارك تولدت مبارك
دلت شاد و سرت خوش تا100 سال زنده باشي
(با آهنگش بخونيد...:27:)
تولد همتون مبارك چون تولد p30world يعني تولد همه اعضاي اون
دم همتون گرم.......:40::40::40:
تبریک میگم تولدش مبارک شمع بدید فوت کنیم!!:8::8::31::11::40:
سلام
منم به همه کاربرای عزیز و ادمینای گل تولد پی سی رو تبریک میگم...
امیدوارم همگی همیشه شاد باشید:)
تبريك وميگم انشاالله 100سالگيش جشن بگيريم
سلام
منم به همه دوستان تبریک می گم.
انشالله 140 سالگیشو جشن بگیریم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می ارزم تبریک را
به به منم تبريك ميگم به همه مديران و برو بچه های p30 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بادا بادا مبارک بادا ایشالا مبارک بادا ایشالا Unlimited سال پا برجا باشه
بابا عجب سایت توپیه ....
4 سال گذشت .....
:4: :36: :13:
به امید تولد 400 سالگی این سایت باحال .......
از همه ی مدیران و... تشکر می کنم .
تبریک ما را نیز بپزیرید
منم به نوبه خودم تولد 4 سالگی این فروم جذاب و پرمحتوا رو به همه کاربران عزیز تبریک میگم ....
سلام
منم تولد رو تبریک میگم و امیدوارم که زود 7 ساله شه بره مدرسه تا بفهمه امتحان یعنی چی؟ :31:
خیلی سایت خوبیه و از هرچی بازیه من یکی رو بیشتر جذب کرده. :31:
به یاد دوستان قدیمی که پی سی ورلد به واسطه تلاش بی دریغ اونها به این مکان رسیده.
در افتخار اولین شب عضویت منم تبریک میگم + آرزوی موفقیت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر چند که من تازه عضو شدم ولی تبریک میگم
به امید موفقیت:20::20::20:
وقتی شنیدم تولد چهارسالگیش باورم نشد:18: . چقدر زود گذشت همین دیروز بود که گفتند تولد 2 سالگیشه :31:. تولدت مبارک پی سی ورد:11::11:
همه گفتن مام عقب نيفتيم
كوچولو تولدت مبارك
اين شا الله تولده 1000 سالگيت
ايشالله انقدر بزرگ شي كه بازديد هات رو دست گوگل بلند شه
با ثبریک فراوان به p30World که همیشه موفق بوده و بعد از این موفق تر خواهد بود.
ایشالله نوه ها و نتیجه ها و نبیره هامون و ... توی سایت عضو بشن و این سایت رو ادامه بدن !!!!!!!!
تولدت مبارک :40:P30 world.به همه مدیرا و کسایی که زحمت میکشن و وقت میذارن خسته نباشید و تبریک میگم.امیدوارم این جامعه مجازی هر روز بهتر و بزرگتر بشه.:11:
پي30 ورد تولدت مبارك...
من هم دقيقآً چهار سال پيش همين موقع ها (مسابقات يورو2004) بود كه با اينترنت آشنا شدم
تولد مبارک p30world من
تولدت مبارک ... :11:
منم تولدت رو تبریک میگم P30World جووووووووووونمX::40::40::40: