سلام دوستان من نرم افزار moyea flv to video converter Pro
version 1.30.1.10
دارم من کرکشو میخواستم
یا اگه پیدا نمیشه یه نرم افزار که به راحتی بشه فایلهای flv رو تبدیل به dat mpeg or 3gp ya wmv کرد فقط کیفیت پایین نیاد و کرکش هم باشه
مچکرم
بای
Printable View
سلام دوستان من نرم افزار moyea flv to video converter Pro
version 1.30.1.10
دارم من کرکشو میخواستم
یا اگه پیدا نمیشه یه نرم افزار که به راحتی بشه فایلهای flv رو تبدیل به dat mpeg or 3gp ya wmv کرد فقط کیفیت پایین نیاد و کرکش هم باشه
مچکرم
بای
سلام به همه وخسته نباشيد من يك نرم افزار براي دانلود از يو تيوب مي خوام اين نرم افزار كه دراين تاپيك هست لينكش شكسته است لطفا يك بار ديگه آپلود كنيد
در خواست کرک در انجمننقل قول:
«« درخواست کرک و سریال »»
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=9
دوستان برنامه اي براي افزايش كيفيت فايلهاي flv وجود داره ؟
اگه تبدیل شده هست و شما فایل flv دارین که نه اما اگه می خوایین تبدیل کنین با کیفیت بالاتر این ممکنه
سلام دوستان
یه مشکلی من دارم اینکه هر وقت میرم YouTube میگه شما باید آخرین ورژن فلش رو نصب کنی ولی وقتی فلش رو هم نصب میکنم بازم همون ارور رو میده ...
البته من قبلا هم این مشکل روداشتم و مطرح کردم یکی از دوستان یه پ ر و ک س ی معرفی کرد ، من دانلود کردم و از طریق پ ر و ک سی وارد شدم و مشکلم حل شد ولی مدتیه نه با اون پ ی و نه با پ ی های دیگه جواب نمیده ...
حالا باید چه کرد ؟
با تشکر مهران ...
سلام.
میشه بهترین و راحت ترین برنامه برای دانلود از you... رو برام بزارید . کامل دانلود کنه.
هر برنامه ای دانلود کردم نصف دانلود میکنه. برنامه ای که بشه Flv رو تبدیل کنه هم اگه میشه ....
ممنون.
سلام مهران جان .نقل قول:
به نظرم شما مرورگر Chrome رو نصب کن ، خودش همراهش داره . ( مال شرکت گوگل )
دیگه این همه دردسر نداره .
منم وقتی XP داشتم این مشکل رو داشتم . ولی از وقتی IE 7 روی ویستا رو استفاده میکنم دیگه مشکلی ندارم . :11:
دوست عزیز پیشنهاد من اینه به جای استفاده از برنامه از این سایت استفاده کنید »نقل قول:
سلام.
میشه بهترین و راحت ترین برنامه برای دانلود از you... رو برام بزارید . کامل دانلود کنه.
هر برنامه ای دانلود کردم نصف دانلود میکنه. برنامه ای که بشه Flv رو تبدیل کنه هم اگه میشه ....
ممنون.
وقتی لینک Youtube رو بهش میدی ، به صورت مستقیم با 2 کیفیت FLV و MP4 بهت میده .کد:www.keepvid.com
باسلام
از معرفی سایت UK.YOUTUBE .COMخیلی ممنونم ولی باز مشکل اینجاست که ادرس را در keepvid.comهم کپی میکنم دانلود نمیشه ترا به خدا خیلی زود راهنمایی کنید
درود من برای دنلود FLV از یوتوب با فایرفاکس مشکلی نداشتم ولی الان به chrome عادت کردم ولی اشکالش اینه که مثلا IDM کامل بهش اضافه نمیشه که بشه مثل فایرفاکس راحت دانلود کرد.
راست کلیک که میکنم گزینه های idm وجود نداره
راه حلش رو کسی میدونه؟
خوب دوست عزیز شما میتونی از برنامه استفاده کنی »نقل قول:
YouTube / تمامی ابزارهای دانلود در این تاپیک
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=78254&highlight=youtube
سلام . من یک نرم افزار می خوام که واقعا یعنی 100% تو سایت عمل کند . اگر بگذارید ممنون میشوم .
شاد و سربلند باشید .
دوست من شما پست بالایی رو ببینی من گذاشتم .
سلام . ممنونم . ببخشید بابت بی توجهی . انشا الله این دوره آزمایشی رو تمام می کنم و در این سایت به طوری خوب و منظم فعالیت می کنم .
خوب میبینم که اینجا تاپیک باحالی باز شده ولی فکر نکنم کسی خفن یوتوب باز باشه...
در هر حال من یه سوال دارم:
اونم اینکه جدیدا یه چند وقتیه یوتوب اقدام کرده فایل هاشو با کیفیت HD میزاره که اندازش 1024.768 !!!!
ولی نه با SaveFlash نه با KeepVid و نه هیچ سایتی سیو نمیشه کرد...
اگه کسی میتونه راهنمایی کنه این کار رو انجام بده...
اما یه راه هست که من نتونستم انجام بدم اونم با فایرفاکسه...
ممنون
من خودم لینک های یوتوب رو با دو نوع برنامه دانلود می کنم !
1.real player !
2.IDM !!!
توی دانلودش هم مشکلی نداشتم ! البته IDM چون اول دانلود می کنه یکم سریع تر کارم رو راه می ندازه ! ولی realplayer هم برنامه ی خوبی برای دانلود فایل های فلش هست ...
سلام
بعضی از ویدیو های سایت gametrailers قابل دانلود نیستن و فقط میشه نگا کرد من یه برنامه میخوام که بتونه دانلود کنه ویدیو رو اگه سایتی هم باشه که آدرس صفحه رو بدی که بهتر
سایت کیپ واید هم جواب نمیده برای گیم تریلرز
ممنون
کسی نیس جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این سایت که آدرس دادین با خود یوتیوب فرقی هم داره از لحاظ ویدئو هایی که توشه؟نقل قول:
kmplayer اکثر فرمتها از جمله flv را نمایش می دهد
از اینجا بگیرکد:www.kmplayer.com
دوست عزیز کار این سایت ، تبدیل ویدئو های Youtube به لینک مستقیم هست .نقل قول:
همه ی فایل های ویدئویی داخلش هم مال سایت Youtube هست . :46:
يه سؤال
با ف ي ل ت ر ش ك ن ميشه از youtube دانلود كرد يا نه؟
چطوري؟
با ف ي ل ت ر ش ك ن رفتم اومد اينجا و هيچ لينكي برا دان نميبينم
کد:http://toybox2.ipwii.com/uggc/jjj.lbhghor.pbz/jngpu?v=WXyFMJ0eJA0&feature=related
برای این کار بهتره از سایت Keepvid.com استفاده کنیدنقل قول:
يه ارور ناشناخته ميده كه نميشه فايل را دانلود كرد!:41::41:نقل قول:
یه سایت یا نرم افزاری میخواستم که resume دار دانلود کنه از یوتیوب
با تشکر
نقل قول:Description: YoutubeGet is an all-in-one software designed to make quick and easy work to download Youtube videos and convert them. Offering a multitude of methods to acquire the video, this application has all the power you need while still remaining small and easy to use. After downloading videos it will auto convert FLV files to MP4, 3GP, AVI, WMV, MOV etc. Soon, you can see youtube videos on your MP4 or Cell phone.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3368494&postcount=147
بچه ها كي مي تونه فيلم پرتاپ موشك سفير اميد رو برايم پيدا كنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از طریق این سایت میتوانید از سایت youtubeبه دو فرمت و بسیار سریع و آسان فیلم دانلود کنید
کد:http://keepvid.com/faq
نقل قول:
دوست عزیز یکی از این صدها فیلم پرتاب ماهواره امید را دانلود کن
کد:http://www.youtube.com/results?search_type=&search_query=satellite+omid&aq=f
سلام
ایا یه برنامه ای هست که فایل های flv رو به asf یا فرمت های دیگه تبدیل کنه ؟؟؟؟؟؟ :20:
flv total convertor fullنقل قول:
Total Audio Converter
,
Abest Video Converter Spirit
سلام
توی سایت نرم افزار youtube get نوشته بود که قابلیت ریزوم داره. جاهای دیگه هم که این نرم افزار را معرفی کرده بودند نوشته بودند. ولی من استفاده کردم از این نر افزار اصلا" گرینه ی نگهداشتن دانلود یا ادامه اون در وقت دیگه را نداشت. لطفا" من را راهنمایی کنید
دوست عزیز نرم افزار ها نمی تونن از YouTube با ریزوم دانلود کنن چون سایت اجازه نمی ده ولی می شه Leech کرد بعد دانلود کردنقل قول:
Leech چیه؟ چجوری انجامش بدم؟نقل قول:
من دنبال نسخه کامل و کرک شده این برنامه هستم
که کارش افزایش دهنده سرعت در سایتایی همچون یوتیوب و 100 ها سایتت مشابه هست. البته من خودم برای برنامه آی تینز اون رو می خوام. خود برنامه فیلمای یوتیوب رو به صورت رایگان اکسسلریت می کنه .اما برای سایتای دیگه نیاز به رجیستر شدن داره. کرک و سریالی هم تو سایتا نیست.کد:http://www.videoaccelerator.com/
ترجیحا نسخه بتا بتا باشه بهتره.
Leech یعنی اینکه از سایت هایی که نمیشه دانلود کرد ، حالا به هر دلیلی شما فایل رو از اون سایت به یه هاست انتقال بدی و دانلود کنی .نقل قول:
حالا هاست هم میتونه از خودتون باشه ، هم یه سایت که این کار رو واستون انجام بده .
مثلا واسه Youtube ، این سایت این کارو واستون انجام میده :
کد:www.keepvid.com
بهترین دانلودر برای youtube نرم افزار دانلودر idm است که می توانید آنرا از سایت های مختلف دانلود و نصب کنید بدین ترتیب هر وقت از سایت youtube.com فیلم خواستید تماشا کنید کمی صبر کنید صفحه لود شود بعد آیکون سبز رنگ برنامه idm بالای صفحه ظاهر خواهد شد .... ++++ سعی کن آنچه می خواهی باش و جرات دیگر گونه بودن را داشته باشی ++++ ..... این رمز موفقیت بزرگی است ./
بچه ها من با idm هرچی می گیرم فایلش خراب میشه....چرا؟
نه خراب نمیشه. فقط با هر برنامه ای نمیشه بازش کرد. فقط flv player میتونه پخشش کنه.نقل قول:
سلام یک نرم افزار میخام که فایلهای فیلم فلش رو که تو سایت های مختلف می بینم رو بتونم ذخیره کنم لطفا کرک شده باشه