لطفا یکی منو راهنمایی کنه!!
(خلاصه: من دوتا کارت صدا دارم یکی روی Record یکی روی Play در کنترل پنل میخوام صدایی که Record میشه همزمان پخش هم بشه.)
مفصل:
من می خوام یه کاری بکنم اما نمیشه!
من یه افکت گیتار دارم که با USB به کامپیوتر وصل میشه و به عنوان کارت صدای USB شناخته میشه و میشه باهاش صدا از کامپیوتر پخش یا ضبط کرد اما تنها خروجیش یه جک 1/4 اینچی هست که فقط به آمپ یا مثل اون می خوره.
کاری که می خوام بکنم اینه من می خوام با هدفن صدای گیتارم رو گوش کنم برای این کار لازمه که صدای ورودی به سیستم از افکت باشه و خروجی از کارت صدای خودم که این رو در کنترل پنل تنظیم می کنم اما وقتی در Volume Control>Playback تیک Mute رو برای میکروفن خاموش می کنم صدایی پخش نمیشه. در واقع صدایی که پخش میشه مربوط به میکروفنیه که به کارت صدام وصله.
وای این همه توضیح دادم آخرم نشد درست حسابی بگم!:46:
آکوستیک و لوازم برای استدیو رکورد؟؟؟؟؟؟
با سلام.
چندتا سوال داشتم . دوستانی که در این زمینه اطلاعاتی دارن لطفا بهم جواب بدن ممنون میشم. اول توضیح بدم که یه جای کوچیک توی پارکینگ دارم که می خوام یه استدیو بزنم یک میلیون و هفتصد پول دارم کارای دیوار کشی انجام شده اما آکوستیک کردن اتاق مونده. تمام مطالب تاپیک میکروفن و کارت صدا برای استدیو خانگی رو خوندم اما چیزی دستگیرم نشد فقط گیج شدم که چی بگبرم چیکار کنم...
1- برای آکوستیک کردن از چه مصالحی استفاده کنم که درصد ضد صدا بودنش بالا باشه و اگه میشه قیمتش رو هم بگین.
2-میکروفن و میکسر و کارت صدا بهم معرفی کنین که برای کار راک و متال مناسب باشه چون شنیدم میکروفن سری B و C بهرینگر صدا رو بم میگیره و برای کار متال خوب نیست. و مطلب دیگه اینکه می خوام با میکرفون گیتار الکتریک هم ظبط کنم. یعنی هم برای وکال مناسب باشه هم اینسترومنت. برای این کار rode NT2A شنیدم خوبه اما بهم گفتن که خرابی زیاد داده. لطفا اگه ممکنه قیمت اینارم بهم بگین.
3- برای رکورد درامز(جاز) میکروفن با قیمت پایین چی هست که بتونم 8 تا کیت بچینم.
راستی راستی شیشه دوجداره هم میخام 1 در 2 اگه قیمت دارین
خیلی خیلی ممنون ببخشید که سرتونو درد آوردم خواهشن جواب بدین .