تف به هیدینگ وطن فروش
تف به بازیکنان**** روسیه که واسه هلند شاخ شدن
تف به ون باستن با اون تعویضای ت*میش
تف به بازیکنای بی غیرت هلند
البته به جای تف واژه دیگری قرار دهید
Printable View
تف به هیدینگ وطن فروش
تف به بازیکنان**** روسیه که واسه هلند شاخ شدن
تف به ون باستن با اون تعویضای ت*میش
تف به بازیکنای بی غیرت هلند
البته به جای تف واژه دیگری قرار دهید
من دیگه یورو نیگا نمیکنم . جامی که ترکیه و روسیه برن نیمه نهایی جام نیست که ** جامه.
بابا خواب حتما حقشون بوده چه گیری دادیدا..خواب قبول کنید روسیه خیلی بهتر بازی کردید..آدم یاد شوروی سابق میفته
مگه سنت چقدره که اون دورانو یادت میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
آدم یاد شوروی سابق میفته
من خیلی دوست داشتم هلند بیاد بالا و بعد ایتالیا انتقام اون سه تا گل را بگیره !
ولی خوب نشد دیگه ...
تایید میشه روسیه واقعا زیبا و تک ضرب بازی میکرد هر چند که از روسها نفرت دارم ولی حقشون برد بود.نقل قول:
سنم که بماند چقدره :27:..اما خواب یه چیزایی یادمونهنقل قول:
در ضمن نیازی نیست حتما اون دوران باشی اگه عاشقه فوتبال باشی باید همه تیمهای اون دوره رو بشناسی
دیگه اینکه من نمیتنم جواب بدم چون دارم میرم زنجان واسه یه کاری ..اینم آخرین پستم بود
یا حق :10:
همش درست گفتي ولي خداحافط هلند تا جام جهاني :41::37::37::37::37::37:نقل قول:
تشكر ار همه بروبچ نارنجي توي تاپيك ماله جام حهتني ميبينمتون به اميد قهرماني اونجا
بیچاره بالاک کجا هل داد.اگه میخورد به المان باز المان میبرد. این چه حرفیه؟:13:نقل قول:
:10:
از فن باستن بعید بود که اینطوری تعویض کنه...میتونست روبن رو بیاره تو بازی ...واقعا هلند حیف شد...!
اره خیلی حیف شد منم دوس داشتم هلند قهرمان شه ولی حیف!!!
اره اگه لایی رو 7 تا گل حسب کنیم.روسیه 9-1 بردش:31::27:نقل قول:
منم دوست داشتم.اما حیف شد.تازه داشت استعدادهاش شکوفا میشد.در عین نوجوانی وداع کرد!!:31:نقل قول:
تو فوتبال یه گل یعنی بردن و باختن. ضمنا گلهای دیگه شون هم مرده خوری بود. ولی دوتا گل که پرتقال زد واقعا ارزشش از صد تا گل آلمان بیشتره.نقل قول:
نوشته شده توسط amirtoty
بالاک اون گلم نمیزد بازم از آلمان عقب بودن
آخه شما دیگه چرا. اینو همه حتی یوفا هم قبول کرده که بالاک مدافع پرتقال رو شارژ کرد .نقل قول:
ولی به نظرم روسیه شگفتی این جامه و آلمان رو هم میبرد.
هلند هم که روسیه رو دست کم گرفت و حذف شد.
ضمنا دوستی که میگفت هلند تو بازی با رومانی ذخیره هاشو آورد باید یه بار دیگه بازی رو ببینه! آخه قشنگ دقت نکرده.
راستی بچه ها من علت این اتفاق های عجیب رو فهمیدم! همش به خاطر پیش بینی های منه! آخه من هرچی رو امسال پیش بینی کردم برعکس از آب در اومد! نمونه ش به پست پایین که قبل از بازی هلند زدم برید:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=2544774&postcount=179
یا پیش بینی های دیگم در مورد بازی ها که 90 درصد برعکس در اومد!
ناکامی خیلی بده.:دی تازه من همه جا گفته بودم هلند قهرمانه!این از همه بدتره!حالا ایشالا یا المان یا اسپانیا قهرمانن.نقل قول:
خدا نکنه روسیه ببره.اینم کاشکی مث بقیه پیش بینی هات غلط باشه!!:31:نقل قول:
]نقل قول:
داری بدجور رو اعصابم راه میری . حالا یه بار دیگه اینجا پست بده اونوقت تو میدونی و من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداحافظ طرفدارای هلند . شاید تو تایپیک جام جهانی ببینمتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم ناراحت نشی ولی نمیدونم چرا انقدر مزخرف میگی.وقتی باخته تیمت چرا انقدر سعی میکنی همه جا ارزش تیم حریفو بیاری پایین؟نقل قول:
کجای گلای آلمان مرده خوری بود؟
توی گل اول که بعد از یک و دو با یه پاس عرضی واقعا قشنگ شواین اشتایگر گل زد.
گل دوم هم که روی ضربه ایستگاهی بود که پرتغالیا جا موندن روش و زدن گل از روی ضربه آزاد هنره.
گل سوم هم درسته بالاک شارژ کرد ولی فریرا کلا پخی نبود که بخواد سرو بزنه و بازهم ضربه ایستگاهی و بازم تسلیم شدن پرتغال.
حالا گلای آلمان مرده خوری بود یا گل نونو گومژ که دروازه خالی توپ افتاد جلو پاش و زد توی گل.
گل دومشونو قبول دارم قشنگ بود چون سانتر و ضربه سر زیبایی بود ولی بقیه حرفات مزخرفه.
پرتغال جلوی آلمان باخت.همه روزنامه ها و کارشناسا بازی آلمان رو منطقی تر و بهتر از پرتغال دونستن.اونوقت طرفدارای سوخته ی پرتغال سعی میکنن از هر روشی برای توجیه کردن باختشون استفاده کنن.
تسلیت دوستان...
ایشالا برید واسه جام بعدی تلاش کنید
این همه اعتماد به نفس کاذب رو هم از خودتون دور کنید
دوستان من قبلا هم گفتم . تاكتيك هلند تو اين بازيا ضد حمله و مرده خوري جلوي دروازه بود. كه به نظر من گاس هيدينگ خوب دستشونو خونده بود.
دوستان من قبلا هم گفتم. تاكتيك هلند تو اين بازيا ضدحمله و مرده خوري جلوي دروازه بود كه به نطر من گاس هيدينگ خوب دستشونو خونده بود.
چرا داری خوشحال بازی در میاری!!!!نقل قول:
پرتغال به المان باخت ولی چه جور باخت المان برتر بود!!!چیرترین جمله ای که در مورد المان شنیده بود:2:برتر المان به یونان 2004 گفت زکی!!!
جالبه مربه یونان هم المانی هست!!!!!!
شما دیگه به فوتبال زیبای هلند توهین نکن!!!!که اون المان بیشتر از همه ی تیمهای دنیا مرده خوری کرده وخواهد کرد!!!!!!!نقل قول:
خداييش چه فوتبال زيبايي هلند با روسيه انجام داد.:27::27::27:نقل قول:
افتضاح ترين بازي يك تيم در اين تورنمنت(هلنددر مقابل روسيه):8:
دوستان اینجا که دارید پست میدید تاپیک طرفداران هلنده
چرا در مورد پرتغال و المان بحث میکنید؟
عجبا...
با یه بازی نتیجه گیری نکن ....نقل قول:
سوال : هلند چرا باخت ؟؟
جواب : دست کم گرفتن تیم حریف و غرور بازیکنان به خصوص دروازبان هلند . ( روی هر سه گل مقصر بود )
هلند باخت اما هنوز اسپانیا هست اونم به خاطر فابرگاس و تیم آرسنال !
موفق باشید ،
عجب طرفدارایی تا یکی از تیماشون(!) حذف میشه میرن طرفدار یکی دیگه میشن:27:
دقیقا .... البته کاری به کار دوستان هلندی ندارم ولی در کل در این فروم متاسفانه این روند به طرز نگران کننده ای داره پیش میره به عنوان مثال یکی میاد توی تاپیک بارسلون میگه من آرزومه بارسا منچسترو بپوکونه بعد از این که دور رفت تموم شد میره به منچستری ها میگه ایول دمتون گرم دلم می خواد توی خونتون بارسا رو گاله کنید ....... امیدوارم خود کاربران اندکی به قول معرف غیرت به خرج دهند..... یا این که یک میاد میگه من از بچگی طرفدار تیم های انگلیس اسپانیا هلند آرژانتین روسیه برزیل منچستر بارسلونا آرسنال بایرن مونیخ پرسپولیس استق لال سپاهان چلسی ایران ملوان رئال مادرید بودم ولی همیشه می دونستم ترکیه میاد فینال!!!!!!نقل قول:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!! بهترین کار اینه اصلا این جور آدما رو تحریم کنیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
به نظر می رسید که هلندی ها بدجور مغرور شده بودن و روسیه رو بدجوری دست کم گرفتن.اواخر بازی و وقت های اضافه روسیه مثل موم هلندو تو دستاش گرفته بود باش بازی می کرد.هلندی ها نیمه ی اول اصلا بازی رو جدی نگرفته بودن.کلا ایت تیم روسیه تیم آینده داریه و با یکم تلاش می تونه به سطح اول فوتبال اروپا برسه.
هر کی از اول طرفدار هلند بوده طرفدار هلند باقی میمونه و کسایی که تیم عوض میکنن حتما بعد از برد هلند مقابل ایتالیا طرفدار این تیم شدن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نخیر دوست من.من از بچگی عاشق بارسلونا و هلند و سبک بازی شون بودم و هنوز هم هستم.فکر نمی کنم صحبت من ربطی به طرفدار بودن یا نبودن داشت.نقل قول:
دوست عزیز منظورم شمت نبود که . چند پست قبل از خودتونو بخونین متوجه میشیننقل قول:
به زور که نمیشه نگه شون داری سامان جان..
خون خودتو کثیف نکن
طرفداران اصیل تیم هلند همیشه روی حرف خودشون هستن. بی غیرت اونا هستن که دائم Id جدید میسازن و این ور و اون ور اسپم میدن. ما به تیم خودمون افتخار میکنیم که مقتدر از گروه خودش صعود کرد.
فوتبال همینه دیگه. یه روز پیروزی یه روز شکست. هر شکست مقدمه یه پیروزیه.
طرفدارای تیمهای دیگه برن تو تاپیک خودشون رجز بخونن.
من طرفدار هلند نبودم اما از شكستش ناراحت شدم چون واقعا حقش بود در فينال حضور داشته باشه
دیشب بازی فوق العاده قشنگی رو دیدیم.به نظر من علت اصلی شکست هلند به خاطر تعویض های بد فن باستن بود.بولهروز رو به هیچ عنوان نباید می آورد بیرون ،درسته که شرایط روحیش خوب نبود ولی سمت راست رو کامل تحت پوشش خودش داشت.با تعویض بولهروز،سمت راست کاملن تحت اختیار روسیه افتاد و دو تا گل اصلی رو از همون طرف خوردن.جالب اینکه فردی که به جای بولهروز اومد تو علاوه بر بازی بدش نقش اصلی در گل سوم داشت و باعث تغییر مسیر توپ و رد شدن از میان پاهای ون در سار شد.به نظر من ون در سار دیشب خوب باز کرد و جور بازیکن های هلند به خصوص خط دفاع این تیم رو کشید.در 90 دقیقه اول بازی دو تیم تقریبن بازی پایاپایی رو کردن.ولی در 30 دقیقه ی وقت اظافه با افت شدید بدنی بازیکنان هلند بازی به طور کامل دست روسیه افتاد و هلند خیلی شانس داشت که فقط 2 تا گل خورد.هنوزم باورم نمیشه که هلند با اون بازی های قشنگش حذف شده.شاید اگه سر مربی دیگه ای داشت خیلی مقتدرانه قهرمان میشد.حق روسیه برد و حق هلند شکست بود ، هردو به حقشون رسیدن.
به امید قهرمانی هلند در جام جهانی 2010
من مگه هلندی هستم یا تیم هلند واسه بابامه که تا آخرین قطره خونم طرفداریش و کنم !نقل قول:
:27:
من از بازی هلند خوشم میومد ! ولی باخت ! بعد از هلند از اسپانیا خوشم میاد ! اگه اونم ببازه به
:27:
یه جورائی احساس کردم دارم تکرار برنامه جام ملتهای اروپا دیشب رو میشنومنقل قول:
دیشب بازی فوق العاده قشنگی رو دیدیم.به نظر من علت اصلی شکست هلند به خاطر تعویض های بد فن باستن بود.بولهروز رو به هیچ عنوان نباید می آورد بیرون ،درسته که شرایط روحیش خوب نبود ولی سمت راست رو کامل تحت پوشش خودش داشت.با تعویض بولهروز،سمت راست کاملن تحت اختیار روسیه افتاد و دو تا گل اصلی رو از همون طرف خوردن.جالب اینکه فردی که به جای بولهروز اومد تو علاوه بر بازی بدش نقش اصلی در گل سوم داشت و باعث تغییر مسیر توپ و رد شدن از میان پاهای ون در سار شد.به نظر من ون در سار دیشب خوب باز کرد و جور بازیکن های هلند به خصوص خط دفاع این تیم رو کشید.در 90 دقیقه اول بازی دو تیم تقریبن بازی پایاپایی رو کردن.ولی در 30 دقیقه ی وقت اظافه با افت شدید بدنی بازیکنان هلند بازی به طور کامل دست روسیه افتاد و هلند خیلی شانس داشت که فقط 2 تا گل خورد.هنوزم باورم نمیشه که هلند با اون بازی های قشنگش حذف شده.شاید اگه سر مربی دیگه ای داشت خیلی مقتدرانه قهرمان میشد.حق روسیه برد و حق هلند شکست بود ، هردو به حقشون رسیدن.
به امید قهرمانی هلند در جام جهانی 2010
یه چیز جدید بگین اینو که خودمان نیز میدانستیییییییییییییییییم !!!!!!!!!!
عزیزم تو اسپم هم بلدی بدی؟؟؟؟؟؟:13:نقل قول:
کسی مجبورت کرده بشینی پست ما رو بخونی؟؟؟؟؟؟؟؟
خدا روزیت رو جای دیگه حواله کنه...:27: