Printable View
این حرکت دل پیرو کل بازی رو می ارزید! شاید کل یورو 2008 رو!
نمیدونم بگم تیم خیلی به پیرلو وابسته شده یا شاید پیرلو الان داره رویایی بازی میکنه
ولی واقعا نبودش تو زمین مشخص بود.
آره دوست عزیز ولی قضیه آرژانتین و ایتالیا فرق داره.اگر تو خيابان هاي بوينس آيرس، روزاريو يا هر شهر ديگر آرژانتين قدم بزني و از رهگذران نامشان را بپرسيد خواهيد ديد كه از هر ۱۰ نفر، ۶ نفر داراي نام خانوادگي ايتاليايي هستند. ميليون ها آرژانتيني چنين وضعي دارند و اين مسئله بهانه مناسبي را در اختيار باشگاه هاي سري A قرار داده تا اوريوندي ها (خارجي هايي كه والدين يا پدربزرگ هايشان جهت پيدا كردن كار، ايتاليا را ترك كرده اند) را به تيم هاي خود بياورند، كه بعضي از آن ها نيز با عملكرد درخشان خود توفيق حضور در تيم ملي ايتاليا را به دست آورده اند. پدربزرگ كامورانزي چند دهه قبل، پورتو پوتنزا پيكناي ايتاليا را به مقصد آرژانتين ترك كرده بود ولي آن ها هيچ گاه اصليت ايتاليايي خود را فراموش نكردند و با توجه به اين كه مائورو كامورانزي در هيچ يك از رده هاي سني مختلف تيم ملي آرژانتين شركت نكرده بود، واجد شرايط حضور در تيم ملي ايتاليا شد.نقل قول:
حتما فیلم پدر خوانده رو دیدی.می دونی که کلا ایتالیایی ها چه تعصبی روی کشورشون دارند.اکثر ایتالیایی هایی که توی کشور های خارجی متولد میشن زبون ایتالیا یی رو خوب صحبت میکنن.حتی اگر پدر و مادرشون سیسیلی باشه که دیگه حتی لهجه سیسیلی پیدا میکن.
ولی اگر نگاهی به فرانسه بندازی متوجه میشی که منظورم چیه. واسه خود فرانسوی ها به صورت معضل در اومده.
آلمان هم داره.هلند هم داره.
ولی ایتالیا اصالت داره.
نقل قول:
خاك بر سرش كنم :2::2::2:
تائید می شه و با این اصالتی هم که گفتی خیلی موافقم یادمه که کامورانزی تازه ملیت ایتالیایی گرفته بود خیلی جنجال به پا شد روبروتو باجو هم از مخالفاش بود :5:نقل قول:
دوست من واقعا شرمنده هستم:45:شما به بزرگی خودت منو ببخش:10:نمیدونم من چرا قاط زدم:23:اشتباهی مگیرم!!!به هر حال ببخشید دست خودم نبود چون وقتی تیمی که من طرفدارش بودم حذفنقل قول:
شد خیلی حمله ور شدند طرف ما من هم قاطی کردم:9:من اصلا و به هیچ وجه نمیخوام به پر و بال شما بپیچم اصلا قصد نداشتم فقط اشتباهی گرفتم!!!
بازم ببخش :40:
آشتی:11:
اون سوتی خفنش که چند ماه پیش تو لیگ داد یادت رفته؟:13:نقل قول:
کسی عکس از تونی تو بازی با اسپانیا داره ؟ آخه خیلی ها دقت نکردن میخوام نشونشون بدن - من که گفتم الان خودشو تو اسکوربرد میبینه وسط نیمه یه تیغ میکشه بهش .....نقل قول:
فکر کنم برا نگه داشتن تعادلش گذاشته بود..
گلر عالی باید تو 1 فصل یکی 2 تا اشتب بیشتر نکنه شما نمی تونی گلری رو پیدا کنی که تو یه فصل اصلا اشتباه نداشته باشه برای همینم لف یاشین اسطوره شده:21:نقل قول:
اگه سوتی های بوفون و کاسیاس رو بشماریم 2 رقمی می شه اما چک اینجوری نیست:31:
دوستمون گفتن بهترین شوتگیر و پنالتی گیر و تک به تک گیر کاسیاسه که اصلانم اینجوری نیست:18:
بهترین پنالتی گیر تو همین جام ریکاردو بود و بهترین شوت گیر و تک به تک گیر چک
در ضمن الگوی کاسیاس هم بوفون هست این چند بار گفته:21:
نقل قول:
خواهش ميكنم :11::11::11:
نقل قول:
با عرض بوزش بگم تیم اشغال تر از ایتالیا ندیدم :27:
پس به امید قهرمانی ایتالیا در جام جهانی2010
توتی هم قراره برگرده:40:
قرار شده نستا هم برگرده:10:نقل قول:
مگه تیم پیشکسپتانه:31: ؟؟ اگه هست بگید تولدو هم برگرده :27:- درضمن شاید با دینو زوف به یه جایی برسید ولی با لیپی نمیشه شانسم یه حدی داره اخه ...:8:
توتی و نستا که سنی ندارن 32 سال شد سن فقط خیلی زود از بازیای ملی خدافظی کردن:13:نقل قول:
اگه کمکون کنن حتما از وجود باجو جیجی ریوا و پائولو مالدینیم استفاده می کنیم شما نگرانش نباش:31:
نمی دونم اگه لیپی قرار بود برگرده چرا بعد قهرمانی تو جهان استعفا داد وای نساد تیما رو قهرمان اروپا کنه!
:10:وای چی میشه اگه نستا برگرده.
دوستان اینجا فن کلاب ایتالیاست.در صورت توهین مطابق قوانین با شما برخورد خواهد شد.:10:در جواب هم بگم که ، ظاهرا قهرمانی ایتالیا در جان جهانی، خیلیا رو عصبانی کرده.آره.فعلا که دور دور ماست:5:.ایتالیا قهرمان جهانه.:10:با لیپی بریم واسه 2010 دیگه ایتالیا دست نیافتنی خواهد شد!