سلام دوستان
ممنون میشم یکی از اساتید جوا پست 235 من رو بده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فردا باید هر دو دوربین رو بخرم.
تشکر . . .کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4545683&postcount=235
Printable View
سلام دوستان
ممنون میشم یکی از اساتید جوا پست 235 من رو بده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فردا باید هر دو دوربین رو بخرم.
تشکر . . .کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4545683&postcount=235
دوست عزيز دوربين LX3 در حال حاضر ناياب شده . مدل G10 رو خودم ازش استفاده مي كنم و خيلي راضي ام . اگه قصد داشته باشي دوربيني جمع و جور تر از G10 يا G11 بگيري S90 و ZS3 هر دو گزينه هاي خوبي به حساب ميان اما به شخصه ZS3 رو ترجيح مي دم . به خاطر زوم بالاتر ، لنز وايدتر ، فيلمبرداري HD ، خوش دست تر ، فلاش قوي تر ، ثبت عكسهاي بيشتر در يك بار شارژ و ...نقل قول:
ممنون ، اگه LX3 رو از زیر سنگ پیدا کنم بهتر از zs3 هستش؟ چون توی reviewهای dpreview همه دوربین های بالا هستن جز sz3 !!!!نقل قول:
ZS3 برای فیلم گرفتن دست بالا رو داره ... در عوض، ظاهراً LX3 در نور کمتر، بهتر عمل می کنه (با عقل هم جور در میاد، چون لنز سریعتر داره)نقل قول:
در عین حال شاید یه نفر بحث کنه که فرمت ویدئوی LX3 (موشن JPeg) مرسوم تره و ادیت کردنش راحت تر ... (متقابلا یه نفر میتونه بحث زوم موقع فیلمبرداری رو مطرح کنه!)
من فکر می کنم اگه LX3 گیر بیاری، بشرط اینکه زوم بالا و مساله فیلمبرداری انقدرها براش مهم نباشه، گزینه بهتری به نظر میاد .. آخرش برمی گرده به ترجیحات شما.
ZS3 رو خيلي جاها به اسم TZ7 ميشناسن . شايد به خاطر اينه كه همچين مدلي رو نديدي .نقل قول:
کد:http://www.dpreview.com/news/0901/09012706panasonictz7.asp
مطمئن باشید کیفیت LX3 چیزی نیست که هر دوربینی بتونه به پاش برسه. تنها دوربین هایی که در این حد هستند به نظرم G11 و S90 هستندنقل قول:
اگه زوم کم و فلاش نسبتا ضعیف LX3 براتون مشکل ساز نیست بهترین انتخابه. در غیر این صورت باید به فکر G11 باشید.
سلام دوستان
نظرتون درباره olympus sp-590uz چیه ؟ می خوام اگه بشه یکشو بخرم .
کیفیت عکس خوبی نداره. در حال حاضر رقابت اصلی بین Canon SX20 و Panasonic FZ35 هست.نقل قول:
سلام دوستان
بالاخره ما از بازار جمع شدیم و شما هم از دستمون راحت . . .!
دیروز که fz35 رو گرفتم واسه عکاسی دقیق تر و امروز هم Ixy-93 که همون IXUS-200 هستش رو واسه خواهرم. خواستم LX3 بگیرم ، گفت که بزرگه و می خوام ظریف تر باشه.
خلاصه از انتقال تجربه و راهنمائی های همگی دوستان ممنون.
ایشالله جبران کنیم . . . .
یا حق . .
مبارك باشه . اگه براتون امكان داره نمونه عكسهايي رو از هر دو در تاپيك مربوط به خودش قرار بديد تا براي مقايسه بشه ازشون استفاده كرد . ممنون .نقل قول:
salam doostan age mishe begid keyfiat akshaye [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] canon chejoorias khoobe yekisho bekharam ya na chon gheimate monasebiam dare agar hodoode in gheimat chizi behtar az barandhaye dige hast lotfan be man moarefi konid mer30
دوستان برای خرید DSLR با 500D موافق هستید؟
فارسی بنویس دوست خوبم.. این جزو قوانین فورومه.نقل قول:
در مورد این مدل و کیفیتش و مدلهای هم رده اش بارها صحبت شده .. کافیه یه سرچ بزنی در تاپیک های این تالار (گزینه جستجو- سمت چپ/بالای صفحه اصلی تالار پلیر دوربین دیجیتاله)
بله. مدل خیلی خوبیه و با توجه به اختلاف قیمت نسبتا کمش با 450 توصیه میشه.نقل قول:
دیروز 500D رو خریدم
دوربین خیلی خوبیه مخصوصا اینکه از دنیای کامپکت وارد دنیای جدیدی شدم
که فکر کنم خیلی لذت بخش باشه
از prowler88 عزیز هم بخاطر راهنمایی های ارزشمندشون توی این مدت
در مورد دوربینهای کامپکت
ممنونم
کاش یه تاپیک برای DSLR ها میزدیم که بحث و تبادل نظر راحتتر باشه
نیکی پناهتان:40:
نقل قول:
مبارک باشه ایشالا لنزاش هم زیاد بشن هم برات بچرخند
در مورد لنز خودش زومش کم نیست حالگیر نیست
ممنون:11:
سلام می خواستم نظرتون رو درمورد دوربین s200 exr فوجی بگید و با sx20 مقایسش کنید ممنون
نسبت به SX20 سنسور بزرگتری داره و باعث میشه نویز عکساش به مراتب کمتر باشه و عملکردش تو محیط های کم نور خیلی بهتر از SX20 باشه.نقل قول:
SX20 محدوده ی زوم بهتری داره. هم واید بهتری داره و هم تله ی بهتر.
از نظر فوکوس هم باز برگ برنده دست کنان هست. ضمنا کنان فوکوس ماکروی 1 سانت داره در حالیکه حداقل ماکروی فوجی 10 سانت هست.
کنان مجهز به فیلمبرداری HD هست.
اگه اشتباه نکنم S200 قابلیت ثبت جهت عکس رو نداره. یعنی عکس هایی که به صورت عمودی میندازین رو باید خودتون بعدا روی کامپیوتر دونه دونه بچرخونین.
S200 فرمت RAW رو ساپورت میکنه.
از نظر وزن و اندازه هم فوجی به طور محسوسی حجیم تر هست.
ممنونم منظورتون اینه که نمیشه دقیقا گفت کدوم بر دیگری برتری داره و باید به نیازهام توجه کنم؟
شما مقایسه ای از این دو دوربین روی نت ندارید که لینکش رو برام بگذارید
سلام
يه سئوال
من دارم يه دوربين 8.1 سامسونگ ميگيرم
خوبه يا به لعنت خدا هم نمي ارزه؟
به نظر من SX20 یه مجموعه ی متعادل تر و بی نقص تر رو فراهم کرده. هر چند به نظر میاد از نظر کیفیت عکس فوجی برتری داره.نقل قول:
کدوم مدل رو میخوای بگیری؟ قیمتش چنده؟نقل قول:
در هر صورت دوربین های سامسونگ کیفیت پایین تری نسبت به مدل های موجود در بازار دارند و مطمئنا انتخاب های بهتری داری.
سلام دوستان چرا وقتی از زوم اپتیکال استفاده میکنی (تو دوربین های آماتور کامپکت مثل A1000) تصویر مثل حالت واید شارپ و واضح نیست و میزان شارپنسش کمتره؟آیا راحی برای این مشکل هست؟
در فرضی که شما مطرح کردی، یه دلیل مرسوم میتونه این باشه که هرچی بیشتر زوم کنی، لرزش های دوربین در عکس نهایی مشهودتر و محسوس تر میشه .. بنابراین میشه گفت که وقتی با زوم بالا عکس بگیری، عکسمون کمتر شارپ خواهد شد (راه چاره اش میتونه استفاده از پایه باشه)نقل قول:
اگه دوست داشتی این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من و این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوب رو ببین.
فرمایش شما درستنقل قول:
در حالتی که دوربین جای ثابتی بوده 2 تا عکس یکی واید و دیگری تله(4X) انداختم بازهم جزییات(شارپنس) مثل حالت واید نبود
که البته فکر کنم به خاطر کیفیت لنز باشه و از دوربین آماتوری مثل A1000 نباید انتظار زیادی داشت
بچه هایی که دوربین خوب دارن یه نظر بدن که آیا جزییات در حالت تله کمتره؟
این هم نظر من درباره فوجی EXR F200
کد:http://myenote.wordpress.com/2010/02/04/f200/
اين نوشته ها از شماس؟نقل قول:
تو يه تاپيك ديگه هم يكي اينارو به عنوان نظرش درباره كار با اين دوربين گفته بود!!!!
اصولا هر لنزی در محدودهای از دیافراگم شارپترین حالت خودش رو داره و قبل و بعد از اون سافت میشه.نقل قول:
مثلا 85mm 1.8 حدودا از f2.2 قابل تحمل میشه، در حدود 4.5 به اوج خودش میرسه و دوباره هرچی بالا میره سافت میشه..
لنزهایی که روی دوربینهای کامپکت استفاده میشه، مثل لنزهای ارزانقیمتتر در SLR ها ، وقتی زوم میشن دیافراگم بستهتر میشه ، که باز هم فرض شما معمولا درست در نمیاد و باید دید شما در چه شرایطی دارید تست میکنید. تقدم شاتر؟ تقدم دیافراگم؟ Auto ؟
بله نوشته ی من است!!!نقل قول:
شهرام نامي در فروم سايت عكاسي بود حتي گفت به اين دلايل كه نوشته قصد فروش دوربينش را داره پس بايد خوتن باشيد درست گفتم؟نقل قول:
قصد جسارت ندارم دوست من
اره اونجا یوزرم اونه البته اینجا هم S در sastwhcیعنی شهرام :5:نقل قول:
این هم نمونه عکساش
Fuji F200 EXR
اتوماتیک ایزوی 400
,کد:http://www.xtupload.com/new/image-9E28_4B6D887D.jpg
manual ایزوی 100:کد:http://www.postimage.org/image.php?v=Ts5vN_J
کد:http://www.xtupload.com/new/image-5375_4B6D8A91.jpg
کد:http://www.postimage.org/image.php?v=aVwmBoi
همون لوکیشن با Canon A40:
کد:http://www.xtupload.com/new/graphic/images/2010/February/06/BFB4_4B6D541F.jpg
دوستان نمیدونم سوالهای فنی رو اینجا باید پرسید یا نه. ولی برا من تازه کار شاید همچین سوالها فنی هم نباشه!
بفرمایید گزینه AF-Point zoom و AF-assist Beam کارشون چی هست؟
اولی رو اطلاعی ندارم دقیقا چی هست. ولی AF-Assist همون چراغیه که موقع فوکوس در محیط های کم نور روشن میشه و روی سوژه نور میندازه تا دوربین بتونه سوژه رو تشخیص بده و روش فوکوس کنه. اکثرا رنگش قرمز هست ولی روی بعضی دوربینام دیدم سبز بوده رنگشون.نقل قول:
طبیعتاً اگه در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح می کردی بهتر بود .. چون سوالت در مورد چندتا اصطلاح تخصصیه دیگه!نقل قول:
بهرحال قابلیتAF-Point Zoom به کاربر اجاز میده که وقتی دکمه شاتر رو تا نیمه فشار بده، نقطه فوکوس رو روی صفحه برات بزرگ (زوم) می کنه. (حالا اینجا اتوفوکوس منظوره -- به همین صورت MF-Point Zoom رو برای حالت manual هم داریم) .. برای اینه که قبل از اینکه عکس رو بگیری، یه نگاه نزدیکتری به صحنه بندازی (اگه مثلاً در حال تغییره) برای اطمینان بیشتر.
سلام دوستان
ببخشيد شايد جاي سئوالم اينجا نباشه ولي هر جايي رو ديدم بهتر از اينجا براي طرح اين موضوع نبود
يه برنامه جامع و كامل در مورد عكاسي با دوربين ديجيتال ميخواستم
اگر امكان داره راهنمايي بفرماييد
با تشكر
سلام
می خواستم بپرسم sx20 سازگاری با مبدل لنز واید تله و کلوز اپ را دارد؟
چون این ویژگی رو توی Canon S5 دیدم ولی ندیدم جایی در مورد sx20 با اینکه مدل پیشرفته همونه چیزی نوشته باشه!
امیدوارم جای این سوال همینجا باشه
متوجه نشدم .. یعنی برنامه راهنمایی؟ ... مثل آموزش؟ .. بیشتر توضیح بده.نقل قول:
من الان گشتی زدم، ظاهراً Lensmate یه adapter برای این دوربین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کرده... هرچند باز دستت کاملاً باز نیست.نقل قول:
با تشکرنقل قول:
به اون لینکی که لطف کرده بودید سر زدم اونجا نوشته "Lensmate SX20, SX10 & SX1 Filter Adapter 58mm" ولی من فکر کنم لنز 52mm ، sx20 باشه یعنی چند تا فیلتری هم که خریدم با این سایز بوده و الان دارم ازشون استفاده می کنم .
این یعنی چی ؟ یعنی این اداپتور لنز رو به 58mm تبدیل می کنه یا من اشتباه می کنم؟
بله دوست عزيز اگه امكان داره يه سايت يا برنامه اي كه بشه دانلود كرد در باره اموزش دوربين عكاسي ديجيتال
متشكرم
کارش تقریبا همینه که شما میگین. ولی هرگز استفاده از چنین چیزی توصیه نمیشه به چند دلیل: وزن زیاد که به دوربین فشار میاره, موقع نصب باعث خوردگی اون قسمت که روش میخواین نصبش کنین میشه, و مهمتر از همه این که بعد از نصب امکان فوکوس روی اکثر فاصله های کانونی از شما صلب میشه (و این یعنی استفاده از این مبدل نه تنها سودی نداره بلکه نتیجه ی عکس هم میده).نقل قول:
سلام
دوربین سونی H20 دارم در مود M یعنی تنظیمات دستی به همه چیز دسترس دارم ولی جبران نوردهی رو ندارم و در گوشه ی LCD عددش نوشته میشه که با توجه به نور محیط خودش تغییر میکنه.
آیا راهی هست در این مود جبران نوردهی هم به صورت دستی تنظیم کنم؟