الان توی ماه اپریل هستیم....نقل قول:
می خواد تو april ریلیز شه هنوز که تو بازار نفرستاده ......بهتره بیشتر دقت کنی انشالله تو ماه بعد تو بازار میاد{ ایران شاید نیاد به این زودی}
17 اپریل یعنی دیروز ریلیز شده
Printable View
الان توی ماه اپریل هستیم....نقل قول:
می خواد تو april ریلیز شه هنوز که تو بازار نفرستاده ......بهتره بیشتر دقت کنی انشالله تو ماه بعد تو بازار میاد{ ایران شاید نیاد به این زودی}
17 اپریل یعنی دیروز ریلیز شده
بازم دقت نکردی , ریلیز شده من که لینک دادم.دوستان هم که نوشتن ریلیز شده. الانم تو ماه آپریل هستیم و دیگه داره کم کم تموم میشه.(یه 10 روز دیگه).تو ایرانم ایشالا خیلی زود میاد چون 2تا نماینده رسمی فروش داره تو ایران (به سایت htc مراجعه کنید معرفی شدن).:11:نقل قول:
بهتره بیشتر دقت کنی:19:
دمت گرم........زدی به هدف..........منم همین رو میگم.......چون وقتی دعوا داشتیم هنوز نیومده بود و زده بود تو april میاد در صورتی که نیومده بو و دیروز امد................نقل قول:
دیدی حق با من بود برادر...........:31::10::5::27:
سلام.نقل قول:
آدم خوبه یک کم بره زبان انگلیسی یاد بگیره تا بدونه ed پسوند گذشته هست تا واسه اینکه اشتباهش رو ماست مالی کنه مجبور نشه هزار تا دروغ بگه برادر !!!!
حق با شماست خر ما اصلا" از کره گی دم نداشت واگه شما راضی میشی از HTC خواهش کنیم تمنا کنیم ,یک کمم التماس کنیم بگیم هر چی هم داده تو بازار جمع کنه تا تو ماه آپریل!!!!!(البته امسال که گذشت آپریلش واسه سال دیگه) ریلیز کنه تا حرف شما درست بوده باشه.
منو تو 1 هفته بیشتر هست که دعوا داریم برادر.............تازه 3 روزه که امده ............الان 20 اپریل هستیم.......افتاد حالا.....برو بوق بزن..........دی
فکر میکنم تاریخ ها رو بخونی بالای پستات زده.بعد هم کی گفته سه روزه اومده؟ اگر من الان باید بوق بزنم که تو باید بری شیپور بزنی برادر...............حالا افتاد؟.............آدم خوبه وقتی اطلاعات نداره ادعای اضافی هم نداشته باشه:31:نقل قول:
04-17-2009 مال من هست.
سلام قیمت دیاموند رو گوشی شاپ بدون گارانتی زده 470 با این قیمت عالیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ...
Diamond2 در شیراز رویت شد ، بسیار زیبا !
قیمت هم گویا 620 تومن.
تهران مجتمع پایتخت ۶۷۰نقل قول:
اصفهان 660
------------------------------------------
من امروز خریدم. استفاده کننده حرفه ای نیسنم ولی اگه سوالی بود در خدمتم
گوشی مزخرفیه !!!!
فقط TOUCH DIAMOND 1
نقل قول:
سلام.
علت ؟ ضمنا" این گوشی TOUCH DIAMOND 1 که گفتید تازه اومده یا قراره بیاد؟ یا منظورت همون TOUCH DIAMOND هست؟ که اگر این آخریه که 1 نداره.:46:
اسم جدید واسش گذاشتن.........بیخیال.....باشه فقط تاچ دایموند 1 .......ولی می تونی بگی برای چی فقط؟؟؟؟؟؟؟/
سلام.نقل قول:
حالا من اصلا" به اینم کار ندارم که فقط ,من میخوام بدونم که چرا اون یکی مزخرفه.!!!!
هر چند فکر میکنم که دیگه همه بدونن من در حال حاضر نه اینو دارم نه اونو فقط اینکه مزخرفه برام سوال شده که چرا!!!!!
علت مزخرف بودنش :نقل قول:
1-طراحی بد گوشی بزرگ بودن و سادگی
2-بزرگ بودن صفحه (غیر استاندارد )
3-نداشتن دکمه ی scorle لمسی
4-نداشتن دکمه ی enter در وسط گوشی .
و ...
من خودم TOUCH Diamond رو دارم .واقعا نسبت به 2 خیلی بهتر و بصرفه تره.
در حال حاظر بهترین طراحی گوشیه ماله TOUCH Pro II هست که فکر میکنم بالای یک میلیون 500 هزار تومن باشه.
من کارم گوشی موبایل هست .البته واردکننده هستم.از مرداد ماه دوباره شروع به کار میکن اگه خدا بخواد.
1-كجاش بزرگه؟نقل قول:
2-نميدونستم بزرگ بودن ال سي دي بده. اتفاقاً ال سي دي diamond 1 خيلي كوچيكه
3-گوشي كه كاملاً لمسي هست ديگه به اين چيزا نيازي نداره
4-اينم مثل 3
دايموند 1 باتري خيلي ضعيفي داره ال سي ديشم خيلي كوچيكه. مموري نميخوره. دوربينش ضعيفه
ورژن تاچ فلو 2 از 1 جديدتره و نقص هاش بر طرف شده.دايموند 2 رم بيشتري داره. فيلم برداريشم بهتره.
فكر كنم اينا از اون چيزايي كه شما گفتيد خيلي مهمتر باشن
تاچ پرو 2 با قیمت حداکثر 800 تومان تو ایران میاد...اگرم بالا باشه فقط چند روز صبر کنی میاد پایین.
نقل قول:
سلام.ا
تفاقا" دایموند یکی از گوشیهای اچ تی سی هست که ضعفهای بسیاری داره و HTC واسه بر طرف کردن اون ضعفها اومد دایموند 2 رو وارد بازار کرد ضمن اینکه جالبه که شما ال سی دی بزرگ رو ضعف میدونید!!!!!
احتمالا" از پاکت پی سی تون فقط برای تلفن زدن استفاده میکنید و کلاس گذاشتن .ضمن اینکه پرو 2 امکان نداره قیمتش به 800 تومن هم برسه من فکر میکنم شما قیمت یک جفتش رو گفتید 1,500 :46:
البته اگر هم برسه مثل X1 در عرض یک هفته میرسه به اون چیزی که باید باشه.X1 رو هم من اولین بار با یک میلیون و چهارصدو هشتاد تومن دیدم یک هفته بعد شده بود 680 که من خریدم.
دوستان یک مقدار بیشتر در مورد باتری گوشی توضیح میدید ؟ حداکثر چه مقدار دوام میاره ؟ .... گوشی هم شنیدم خیلی لکه میگیر واقعیت داره ؟
در آخر اخرین قیمتش ؟
بزرگ بودنش که مسلمه !!نقل قول:
1-قضیه ضعف بزرگ بودن LCD هم بر میگرده به دیدن فیلم و موزیک ویدئو و هر فایل تصویری که شما نمیتونید به صورت تمام صفحه ببینید.
چون نسبت طول و عرض LCD اصلا استاندارد نیست !!
وگرنه بزرگ بودنش که خیلی هم خوبه (البته اگه کارایی رو که گفتم نخواین انجام بدین که غیر ممکن هست)
2-مگه دایموند جایی که لمسی نباشه هم داره !!! تمام صفحه ی جلوی دایموند لمسی هست.
3-خدارو شکر با باطری جدید مشکلش حل شده و شما تا 2الی 3 روز میتونید از گوشی لذت ببرید.
4-با اومدن Windows Mobile 6.5 تاچ فلو 2 هم برای دایموند عرضه میشه .(خواهشن یکم مطالعه کنید)
5-مهم بودن حرف های من یا شما هیچ اهمیتی نداره .مهم اینه که درست خرید کنیم
آزه فقط نمیدونم چطور با این همه ضعف و ایراد دومین گوشی پر فروش دنیا بعد از N96 شده (واقعا متاسفم که بدون دلیل حرف میزنید)!!!نقل قول:
خواهش میکنم گوشی رو یک بار ببینید و کارایی هاشو نگاه کنید بعد نظر بدید .خوبه حالا خودم دستم تو کاره !!!
اینم مشخصات:Touch HD با اون عظمتش که من واقعا دوسش دارم تا 2 ماه زیر 960 هزار تومن نیومد .اوایلش هم که حدود 1 میلیون و 200 بود.کد:http://www.gsmarena.com/htc_touch_pro2-2690.php
بعدشم شما PDA رو با NOKIA یا نمیدونم SE که نباید مقایسه کنی !!! کاهش قیمت یک PDA خیلی پایین تر از NOKIA و SE هست.
وقتی که اسم X1 رو گفتید فهمیدم که زیاد در بند گوشی نیستید !! شما تا حالا متوجه نشدید که چـــرا گوشی های Samsung و SE انقدر زود با کاهش قیمت روبه رو میشن !!؟؟؟ جواب اینو میزارم به عهده ی خودتون .
موفق باشید
دایموند2 گوشیه خوبی بود اگه باتری خوبی داشت !!! آخرش هم مجبور میشن مثل دایموند1 قاب و باتری جدید براش تولید کنند !
در مورد X1 هم صحبت های دوستان رو قبول ندام .X1 یکی از بهترین پاکت پی سی هاست .حتما دلیلی داره که یکی از پر فروشترین ها و پر طرفدارترین گوشی هاست . این حرف از شما بعیده !نقل قول:
آزه فقط نمیدونم چطور با این همه ضعف و ایراد دومین گوشی پر فروش دنیا بعد از N96 شده (واقعا متاسفم که بدون دلیل حرف میزنید)!!!
محمد جان X1 اولین ویندوز موبایلی هست که سونی اریکسون به بازار داده و تا به تجربیات HTC برسه خیلی مونده !!!نقل قول:
درسته که طرف دار زیاد داره و گوشیه خوبی هست ولی فکر کنم خودت دیه باشی که چه بلایی سره Omnia اومد !!
با اینکه این همه طرف دار داشت ولی بازم شکست خورد.البته این نظر شخصیه من و چند تن از دوستانم هست و نمیشه گفت که همه همینو قبول دارن .
من فعلا با X1 کار نکردم چون اصلا از SE خوشم نمیاد.
در زمینه ویندوز موبایل و تجربه سونی اریکسون حرف شما درسته . همونطور هم که می دونید HTC در ساخت X1 دست داشته .دراین مورد بحثی نیست ولی این دلیل نمیشه برای نا موفق بودن X1 .
من یه زمانی به نوکیا واقعا تعصب داشتم ولی نوکیا شدیدا افت کرده . حالا باز کمی بهتر شده ولی در مقابل تمامی برندهای دیگه در حال حاضر به نظر من عقب افتاده . P1 از سونی اریکسون رو گرفتم که باز هم سیمبین بود .
دوران این برند و اون برند واقعا تموم شده . الان تمامی برند ها قدرتمند دارن کارمی کنند . همین HTC تا چند سال قبل اصلا اسمش نبود ولی به اعتقاد شما و من و شاید خیلی های دیگه الان گوشی هایی با کیفیتی بسیار عالی تولید می کنه.
من به شخصه اصلا امنیا رو قبول ندارم و از اونجایی که سخت تصمیم می گیرم حتی در زمانی که قصد تعویض گوشی داشتم حتی جزو گزینه هام هم نبود ! ولی داستان X1 کاملا متفاوت هست . به نظر من گوشی بسیار موفقی بوده علیرغم عیوبی که داره (گوشی بدون عیب وجود نداره! )
من به شخصه X1 رو بسیار موفق می دونم و چندان در قید و بند برند نیستم.
کاملا با حرفاتون مواقمنقل قول:
البته یه تازگی یکی از بستگان نزدیکم X1 رو خریده .ببینمش حتما یه دستی به سرش میکشم تا ببینم با این همه تعریف های شما واقعا ارزش داره یا نه
اینکه فروشش چقدر بوده دلیل بر بهتر بودنش نیست کما اینکه در مورد خیلی از پاکت پی سی ها و گوشیهای دیگه هم این اتفاق افتاده ضمن اینکه این امار رو از کجا در اوردی؟؟؟؟نقل قول:
اما یانکه شما دستت تو کاره خوبه یا بده اینم به صحبتهای من و من ربطی پیدا نمیکنه به خودتون مربوط میشه.اما اچ دی چقدر قیمتش رو 1میلیون و دویست موند؟ این مهمه نه اینکه تا 2 ماه از 960 پایین نیومدو فکر میکنم اگر یک کم دقت کنید من X1 رو مثال زدم و نگفتم که X1 گوشی خوبیه یا نه دوستان همه میدونن که من الان از X1 استفاده نمیکنم.در مورد افت قیمت هم فکر میکنم بعد از 5,5 سال کار کردن با پاکت پی سی و داشتن 6 تا پاکت پی سی (البته بجز اونایی که رد کردم رفته این 6 تا رو الان دارم و میتونم باهاتون قرار بزارم و حرفم رو اثبات کنم) یه چیزایی بدونم.
اما در مورد تحقیق کردن و حرف زدن فکر میکنم بهتره شما بری تحقیق کنی و علت تمایل ساخت دایموند 2 توسط اچ تی سی رو متوجه بشی .یک موردش ساپورت نکردن مموری کارت بقیه اش رو هم خودت تحقیق کن تا متوجه اون ضعف هایی که گفتم بشی.(یه تحقیق شما به من دادی یکی من به شما.)
شاد و پیروز باشید.
سلام.نقل قول:
اینکه سونی اریکسون اولین WM که داده تو بازار X1 هست درست اما چون اچ تی سی خودش این گوشی رو ساخته به سفارش SE با قسمت دوم حرفت موافق نیستم.چون اصلا" تجربه ای برای SE تو این مورد وجود نداره.
و اینکه امنیا شکست خورده دلیل حرفتون چیه؟و اون بلایی که میفرمایید چی بوده ؟ چون اکثر استفاده کننده ها ی ایرانی و خارجیش (به XDA مرجعه کنید) از داشتن این گوشی راضی هستن و ریویو های خوبی در موردش دادن و نظرشون کاملا" بر خلاف شماست.ممنون میشم راهنمایی کنید.
شاد و پیروز باشید.
سلام.نقل قول:
شما وقتی هنوز با X1 کار نکرده بودید (الان نمیدونم کار کردید یا نه) چطور تشخیص دادید وقتی من X1 رو خریدم زیاد در بند گوشی نیستم؟ و چطور تشخیص دادید که این گوشی خوبه یا بد؟؟؟؟!!!!!!!!!
پس اگه فروش یک گوشی ربطی به خوب بودن یا نبودن اون گوشی نداره شما چطور میگید که X1 خیلی عالی بوده !!؟؟نقل قول:
دوست خوبم این اماری هست که هر ساله بعد از ساخت چند گوشیه توسط هر شرکت , به صورت رسمی اعلام میکنند چطور نمیدونید ؟؟؟؟!!!!
حدودا 2 الی 3 هفته .
پس خودارو شکر خودتون پاکت باز هستید و میدونید که کیفیت ساخت گوشیه omnia چقدر بد بود وحتی به گفته ی خیلی از تعمیر کار ها
این گوشی نقص فنی در مادربورد داشته .
در کل ساخت Touch Diamond 2 جزو یک دوره ی تولیدی محصوب میشه وهیچ ربطی به برطرف کردن مشکلات دایموند 1 نداره .همانطور که Touch Pro II ساخته شده .ما گوشی ای بدون ضعف وایراد نداریم این از شمایی که تا حالا این همه پاکت داشتی بعیده !!!!
پس بی حساب شدیم داداش :46:
سلام.نقل قول:
پس نگید X1 !!!! بگید HTC X1 !!!
مگه قرار هر گوشی که خوب فروش بره برنده باشه !!! تا حالا افراد زیادی رو دیدم که از خرید امنیا ناراضی بودن (بلا از این بیشتر)
Diamond 1 هم فورش فوق العاده ای داشت و هم بدون مشکل بود(منظورم از نظر هنگ و کلا مشکلات سخت افزاری هست)
به قول بچه ها امنیا فقط رو کاغذ خوبه !!!!
بله اگه من هم فقط از گوشی به عنوان یک وسیله ی با کلاس و کار راه انداز استفاده کنم هیچ مشکلی با اون نخواهم داشت .
به نظر شما چرا بایدیک سری برنامه های امنیا جدا از دیگر گوشی ها باشه دوست من ؟؟؟؟
در صورتی که گوشی WM 6.5 رو داره !!!
بعدشم سامسونگ همین یه چیزش کم بود که اونو هم زد !!!! فقط دیگه مونده بره تو کاره تولیدات خودرو و کامیونو ....
نیاز به کار کردن نیست !!! وقتی از کسی که داره و باهاش کار کرده بپرسی خب بهت میگه چطوریه دیگه !!!!نقل قول:
راستی من خیلی دوست دارم با شما بحث کنم چون این کار باعث به اشتراک گذاشتن اطلاعاتمون میشه .
موفق باشید
@ samgun
طبق گفته خود شما فروش بیشتر نشونه برتریه پس اینو بخونید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://wmpoweruser.com/?p=3602
امنیا بازار اسمارت فونهای اروپا رو تسخیر کرده حتی فروشش از آیفون هم بیشتره اونوقت شما میگی شکست خورده !
بی دلیلو مدرک حرف زدن که کاری نداره
اون عیبهاییم که شما روی امنیا میزاری فقط از روی تعصبه و هیچ دلیلو مدرکی نداره من که تاحالا ندیدم کسی از خرید امنیا ناراضی باشه هیچ کس هم نمیگه امنیا هنگ میکنه یا سرعتش پایینه اتفاقاً نسبت به بقیه پاکت پسیا سرعت خیلی بالایی داره
امنیا شاید بهترین پاکت پیسی نباشه ولی نسبت به قیمتش بهترینه و رقیب نداره
بعدشم شما که میگی سامسونگ همین یه چیزش کم بود منظورت اینه که امنیا اولین پاکت پی سی هست که سامسونگ تولید کرده در حالی که سامسونگ از سال 2004 پاکت پیسی تولید میکرده
محمد جان شما هم که میگی امنیا رو اصلاً قبول نداری دلیلش بیشتر تعصبه آخه امنیا نسبت به قیمتش واقعاً عالیه مشکل خاصیم نداره که شما در موردش اینجوری میگی
بنده نظر شخصیم رو گفتم و مشخصا در مقایسه با X1 . بعدا در موردش مفصل تر پست می دم . اینم اضافه کنم اکثر کسانی که امنیا گرفتن راضی بودن ولی من به شخصه قبولش ندارم . فعلا.نقل قول:
محمد جان شما هم که میگی امنیا رو اصلاً قبول نداری دلیلش بیشتر تعصبه آخه امنیا نسبت به قیمتش واقعاً عالیه مشکل خاصیم نداره که شما در موردش اینجوری میگی
عجب !!!
پس اینجوریاس !!!
من هیچ وقت بدون دلیل حرف نمیزنم ولی نمیدونستم انقدر آدم تعصبی دورو برم زیاده !!!
من از 80 % کسایی که تو کار گوشی هستند پرسیدم میگن خوب در نیومده به این دلیل به اون دلیل !!!البته اون اولایی که گوشی اومده بود پرسیده بودم.
والا ما هم بین 2 راهی گیر کردیم والا !!!
کدوم حرفو قبول کنیم شما بگید ؟؟؟؟!!!!
ولی بازم میگم فقط HTC diamond
--------------------------------------------------
دوست عزیز هر چیزی یه تخصصی میخواد و کار تخصصی همیشه بهتر از همه جواب میده .
دایموند و امنیا گوشیهای خوبی هستن ولی باید قبول کرد که امنیا امکانات کاربردی تری داره.. در عوض دایموند کلاسش بیشتره.. پس اگه برای کسی امکانات مهمتره امنیا بهتره.. تو همین فرومو اگه نگاه کنید تعداد کسایی که امنیا دارن خیلی بیشتر از کسایی هست که دایموند دارن دلیلش همینه که مردم بیشتر دنبال امکانات هستننقل قول:
قبل از اینکه من 8510 بگیرم یه عده ای میگفتن که سیمبین سامسونگ بدرد نمیخوره و از این حرفا ولی حالا که گرفتم میبینم که اون حرفا همش از روی تعصب بوده تازه سیمبین سامسونگ باگ خیلی کمتری نسبت به نوکیا داره..شما هم داری مثل اونا حرف میزنی که نمیدونم سامسونگ نباید ویندوز موبایل بزنه و از این حرفا در حالی که امنیا هیچ ایراد خاصی نداره
مثلاً یه عده میگفتن پیکسلای ال سی دی امنیا خیلی راحت دیده میشن ولی من هر چی نگاه کردم نتونستم پیکسلاشو ببینم و به نظر من کیفیت ال سی دیش خوبه درسته که به x1 نمیرسه ولی اگه به تنهایی بهش نگاه کنی اصلاً نمیگی ال سی دیش بده
در مورد رزولوشن غیر استاندارد هم اگه توجه کنی خیلی از برنامه ها مالتی اسکیرین هستن خیلی هاشون qvga هستن که رو امنیا فقط یه ذره از صفحش خالی میمونه و چون امنیا فروش بالایی داشته خیلی برنامه 240x400 براش اومده پس از این نظر فک نمیکنم مشکلی داشته باشه
برای شما که بیشتر به کلاس گوشی اهمیت میدی دایموند بهتره ولی برای خیلیا که امکانات گوشی براشون مهمتره امنیا بهتره
سلام.نقل قول:
من کی گفتم X1 عالی بوده؟!!!
فکر میکنم این شما بودی که گفتی چ.ن فروش دایموند بالا بوده پس عالی بوده.که البته همین صحبتتون رو هم خودتون با این بحث که :
مگه قرار هر گوشی که خوب فروش بره برنده باشه !!!
نقض کردید.در مورد آمار هم همه میدونن که امار سالانه اعلام میشه.شما لطف کن لینک مربوط به اون اماری که دادید رو بفرمایید که ما بفهمیم اطلاعاتش بر مبنای چی و از کجاست.
اما در مورد امنیا و ایراد در مادر بردش اینم اگر لطف کنید لینک منبع بدید ممنون میشم.چون نه خود م و نه هیچ کس دیگه ای تا اونجایی که من توی فروم های مختلف دیدم کسی شکایت از مشکل مادر برد نداشته.در مورد اینکه فرمودید کیفیت امنیا بد بوده اینم در موردش بحثی نمیکنم و بهتون پیشنهاد میدم یک کم ریویو های مختلف رو بخونید تا پی به اشتباهتون ببرید.
اما اینکه فرمودی<<د سامسونگ همین یه چیزش کم بود>> اگر منظورتون پاکت پی سی هست و با ساخت امنیا تکمیل شده باید به عرضتون برسونم که امنیا فکر میکنم نهمین یا دهمین پاکت پی سی هست که سامسونگ ساخته و در این مورد هم اطلاعاتتون ناقصه.
در مورد برنامه های جدا هم اگر یک کم توضیح بدید ممنون میشم و یکی دو موردش رو نام ببرید.
در مورد اینکه نیاز به کار کردن یست و اگر از کسی که داره باهاش کار میکنه بپرسی بهت میگه و کافیه .آیا با گفتن اونی که کار کرده شما به تمام مسائلش واقف میشید؟من اینطور فکر نمیکنم چون من باهاش کار کردم و میبینم که اطلاعاتتون در مورد هر دو گوشی یعنی امنیا و X1 ناقصه.در مورد WM6.5 هم باید به عرض برسونم که امنیا 6,1 داره و نه 6,5 و اون چیزی که شما به عنوان 6,5 ازش یاد میکنید افیشیال نیست و رم های کوک شده هستن ضمن اینکه مایکروسافت وین مو بعدیش رو 7 اعلام کرده پس قاعدتا" 6,5 هیچ وقت بصورت رسمس نخواهد امد مگر اینکه مایکروسافت تصمیمش عوض بشه و اعلام کنه.
در هر صورت از نظراتتون استفاده میکنم.
شاد و پیروز باشید.
سلامنقل قول:
انجا کلوپ امنیا نیست ولی متاسفانه راجع به امنیا بحث میشه کلا اینجا هرکی هر چی داره میگه خوبه عالیه ولی بقیه مشکل دارن در مورد اینکه این اولین پاکت پی سی سامسونگه اشتباه اینو دیگه خدارو شکر همه میدونن.ولی اینکه مشکل مادربردو این حرفاش استفاده از رامهایی که اصلی نیست و بیشترین مورد هم به خاطر مشکلاتی هست که موقع تعویض رام پیش میاد،من الان 6.5 دارم روش و اینکه میخوان سیستم عامل آندرویید هم برای امنیا بسازین به هر حال خوب و بدش همه یه سری مشکل دارن ولی باید انصاف داشت.
سلام ...
اما در مورد امنیا قرار بود نظر شخصی خودم رو در ادامه بحث ها گذشته اعلام کنم ...
دلایل عمده ضعف امنیا به نظر من رزیلوشن پایین در مقابل سایز صفحه( و مشخصا کیفیت نه چندان مطلوب صفحه) ، نداشتن کیبورد سخت افزاری و قلم(!) ، میزان رم پایین به نسبت پردازنده قوی ، نداشتن سوکت 3.5 ، طراحی نه چندان جذاب به نسبت X1 ، باتری ضعیف تر و سیستم عامل سسفارشی نه چندان جالب سامسونگ ( Touchwiz) هست .
اون اوایل هم زیاد از هنگ کردن و مشکلات ریز و درشت امنیا صحبت می شد که نمی دونم الان تا چه حد بر طرف شده .
امنیا صفحه نمایش مناسبی داره ولی رزیلوشنی عجیب ! نطراحی نشدن جای قلم هم در نوع خودش جالبه !!!
فکر هم نمی کنم سایز صفحه توجیهی برای این موضوع باشه ! من که دوست ندارم همیشه یه قلم به گوشیم آویزون باشه !
کیبورد سخت افزاری هم یه مورد کاملا سلیقه ای هست .
====
پست دوستان رو هم به دلیل کمبود وقت مطالعه نکردم.
این مطالب رو پیرو بحث قبلی عرض کردم و درکل بهتر ادامه دهنده عنوان تاپیک باشیم.
سلام
نظر شما محترم،من خودم احتیاجی به کیبورد ندارم،سوکتم براش تبدیل اومده یعنی الان برای همه گوشیا تبدیل اومده به 3.5،طراحی هم سلیقه ای هست شما میگی بد من میگم خوب سلیقه ای هست،باطریشم برای من 4 روز کار میکنه برای من کافیه،من روش هم تیتانیوم دارم هم سامسونگ با اضافه کردن تاچ ویز جدید،راجع به قلم هم حق با شماست ولی من استفاده نمیکنم از قلمش واسه اینکه مشکلی ندارم،من امنیا رو خریدم 250 به نظر شما با این پول ایکس 1 میدن به من ! پس تو این قیمت عالیه برای من،البته جسارت نشه کلا سلیقه ای هست و فنی من که میگم فنی ضعیف سلیقه ای هم من بدم نمیاد یعنی به پولی که دادم عالیه.
موفق باشید.
حرفتون رو از این لحاظ که نسبت به این قیمت عالیه تایید می کنم . با 250 چنین گوشی با این امکانات ... ارزش داره !
من چند خط مفصل در مورد جواب دوستم آقای AryaLand نوشته بودم که الان نمیدونم چرا نیست !!!؟؟؟
با لینکی که براتون میزارم فکر نمیکنم دیگه کسی حرفی برای گفتن داشته باشه :
کد:http://www.persianpet.org/forum/showthread.php/2008-10818/index.html?
اشکال نداره دوبار توضیح میدم .نقل قول:
سلام
خوب شاید نگفتید ولی حسابی ازش تعریف کردید !!
بله من گفتم که فروش زیاد ملاک خوب بودن هست و اینو هم حدس میزدم که این حرفو بزنید.ولی اینو بدونید که بعد از فروش راضی بودن مشتریان و خدمات گوشی و پایداری اون مهم هست !!
من به شما گفتم که از کسایی که گوشی رو تعمیر کردن و آشنایی با گوشی دارن پرسیدم که گوشی مشکل سخت افزاری داره !! بنده حرفی از خوندن یا دیدن این مطلب در جایی زدم !!!؟؟؟
نه منظور من ساخت امنیا نبود !!! دوست من شما چرا پست های بنده رو به دقت نمیخونید که من دوباره مجبور به گفتن اونها بشم !!!
؟؟
من گفتم که داره همه چی درست میکنه !! از لوازم خونه گرفته تا گوشیه تلفن همراه و قطعات کامپیوتر و ... فقط مونده وارد صنعت ماشین سازی بشه که دیگه کارش تکمیل میشه !! همیشه میگن تخصصی کار کردن موجب پیشرفت میشه .
با این حرفتون موافقم که باید با گوشی کار کرد تا چم و خمش دست آدم بیاد ولی به نظره شما کسی که با گوشی کار کرده نمیتونه بگه که این گوشی چطوری هست !!!!؟؟؟
خوب در مورده ویندوز علت اشتباه من ندونستن نبود .اشتباه تایپ کرده بودم !! من میدونم که ویندوز 6.1 بر روی امنیا هست .
دوست خوبم حرف شما درسته !! قرار بود ویندوز 7 برای PPC ها عرضه بشه ولی به علت سیاستی که ماکروسافت در پیش گرفته
ویندوز 6.5 رو عرضه خواهد کرد که به قول خود شما این را م فعلا کوک شده است و افشیال نیست ولی دوست من شما کدوم رام کوک شده رو دیدید که منو های اون و حتی تنظیماتش عوضش شده باشه !!!!! و شما شاهد یک نوع تقریبا جدید باشید !!!!؟؟؟؟
وقتی بعد از رام 6 ,6.1 هم اومد چیزه عجیبی نیست که 6.5 هم عرضه بشه !!!
چند وقت دیگه رام رسمی 6.5 تو سایت HTC قرار خواهد گرفت .حتمی دانلود کنید که معرکست .
از صحبتهاتون استفاده کردم
راستی لینکی رو که خواستید گذاشتم .