نقل قول:
من هم با نظر شما موافقم البته به نظر من Oblivion(:40:) بهتر بود کسایی که این بازی رو کردن خیلی زود متوجه شباهت های زیاد این بازی با Fallout 3 میشن چون سازنده ی هر دو بازی یکی است.
Printable View
نقل قول:
من هم با نظر شما موافقم البته به نظر من Oblivion(:40:) بهتر بود کسایی که این بازی رو کردن خیلی زود متوجه شباهت های زیاد این بازی با Fallout 3 میشن چون سازنده ی هر دو بازی یکی است.
بله حتی موتور بازی هم همونه که ارتقائش دادن.نقل قول:
ولی به نظر من تو سال های اخیر Assassin's Creed بازیه که از ذهن من نمیره، شاید بهترین بازی نباشه ولی چون مشابه برای این بازی وجود نداره واقعا بازی به یاد موندنیه؛ بازی مثل Mass Effect رو هم میشه بزرگ بازیهای نقش افرینی در سال های اخیر دونست که خیلی از بازیها حتی همین Fallout 3 از این بازی ایده گرفتن. بازی مثل GearsOfWar و HalfLife 2 هم به علاوه بازیهای بلیزارد واقعا بزرگان سبک خودشون هستن و خیلی بازی ها از این بازیها در سال های اخیر ایده گرفتن و میگیرن به نوعی میشه این بازی ها رو پدر سبک خودشون گفت البته در سال های اخیر.
سلام
بله درسته بهترین باز ی از نظر من
1.Assassin's Creed
2.Gears of War
the witcer3
1- COD 4
2- DMC 4
3- TUROK
4- Assassin creed
fallout که قبل mass effect نسخه های دیگه ای داده بودنقل قول:
نسخه های 1 و 2 ....
البته من نمی دونم mass effect مال چه سالیه
یادش بخیر ! باps2 بازی devil may cry 1 رو بازی می کردیم و غرقش می شدیم ! واقعا این بازی یه جو دیگه داشت !!
خوب بهترین بازی من
1.Diablo II
2. بعدی gears of war
3. بعدی Dark sector
4.بعدی Assassin's Creed
بازی RomeTW
به نظر من سری sillent hill
و resident evil
هرگز تجربه ای که با سری مورتال کامبت کنسول سگا داشتم رو نمیتونم فراموش کنم. هر نسخش نسبت به نسخه قبلیش تو تمام زمینه ها پیشرفت قابل ملاحظه ای داشت (یک سری بازی فوق العاده)
به نظر من ovrelord كه البته يكم قديمي شده ولي خيلي بازي باحاليه!
و waecraft3 : frozen throne
از بازياي فراموش نشدني و باحالن:5::8:
سری بازی فوق محبوبی بنام "رزیدنت اویل"
من با هيچي مثل call of duty 1 حال نكردم.
waecraft3 : frozen throne-
call of duty-
pop-
gow-
Oblivion--
overlord bahalle, makhsosan ke ghesmate 2 ham dare miyadddddddd
جنگهای صلیبی.
من بیشتر استراتژی بازی می کنم و سری command and conquer و قلعه بسیار جالب بود ولی اصلا از توتال وار خوشم نیومد در صورتی که همه براش التماس می کردند!
من اسسین رو از همه بازی هایی که تا حالا کردم بیشتر دوست دارم
بازی فقط سری سه گانه پرنس
نه این اخری
تا حالا 211 بار تا اخر رفتمش
من از بازیهای call of duty و جنگهای صلیبی و Hearts خیلی خوشم مییاد .
من اولين بازي اي كه با كامپيوتر كردم Need For Speed II بود اون هنوزم بهترين بازي اي هست كه تا به حال بازي كردم
مافیا.
هم به خاطر داستان جذاب و هم به خاطر دوبله خوبش
Medal of Honor
بهترين بازي من اويل 5 بود كه با ايكس باكسم بازي كردم.
max peyn+ Mafia بازی با توجه به سال ساختش گرافیکیرو با خودش به همراه داشت که آدم فکر می کرد بازی برای سال 2005 هست فوقش و هیچ حسی نداشت که برای 9 سال پیش خیلی جزئیات رعایت شده بود مثلن با کم گرافیکیش چراغ رو که روش می زدی روشن می شد که این موضوع تقریبا اصلن رعایت نمی شود در بازی های کنونی
CivilizationIV WARLORDS
1.به خاطر حالتش که از انسان نخستین شروع می شه و تا موشک می ره
2.به خاطر زحمتی که براش کشیدن 1 موردشو براتون می گم فقط 1 مورد
تمام زبان های دنیا با خصوصیات خودش وارد بازی شده از زبان خودمون بگیر تا چینی و کره ای و افغانی و عرب تا انگلیسی امریکای خدا وکیلی فارسی اش از ما روون تر حرف می زنه بازیشم نسبتن قدیمیه اون وقت جالبه بدونین این اخرین پرنس پرشیا که با یک دختر بود روش سوار می شد:دی فارسی اش در حد افغانی بود!کره ایشم خوب بود من تا حدودی بلدم و خیلی قشنگ صحبت می کنه تازه این یک مورد از زحمتاشن که توی 3 سیدی قرار گرفته شده جدا بازی های قدیمیرو با این درپیتی جدیدا مقایسه کن آدم حالت تهوع می گیره (البته هر کس نظر خودشو داره وقصد توهین نداشتم)
نقل قول:
خوب معلومه چون اصلن کونکوئر و قلعه یک دسته از استراتیژیک هستند و توتال وار یک دسته ی دیگه به کلی با هم فرق داره
Half-Life
Mafia
Gothic II
من با کامپیوتر بیشتر فوتبال و کانتر بازی میکنم و عاشق فوتبالهای pes هستم :8:
دروود.
من بالا تر یه سری بازی گفتم اما اسپلینتر سل 4 روهم بهش اضافه میکنم.
من اولین بازی رو که تمومش کردم مکس پین یک بود. که هم داستانش خیلی خدا بود هم به نسبت سالی که ساخته بودنش خیلی رو جزییات توجه کرده بودن.
بعد از این بازی پرینس 2 به نظرم خیلی بازی خوب و عالی بود.
GTA 3 هم یکی از بهترین بازی های بود که بازی کردم.
تو این جدیدا هم فعلا با کرایسس و فال اوت 3 خیلی حال کردم.
تو بازی های ماشین سواری هم most wanted بهترین بازی بود که من بازی کردم.
فقط و فقط :19::19: I G I
با سلام: رزیدنت اویل 4 بهترین و زیباترین وهمچنین مهیج ترین بازی فکری میباشد
assassins creed_GTA IV_MAX PAYN2_VEGAS2
فقط Call of Duty 4 ! عشق منه ! :40:
فقط و فقط کال آو دیوتی5
riddick & alone in the dark
DevilMayCry4 و GTA IV و Assasins Creed به نظرم از همه بهتر بود ...
بازی ، متال گیر
Only Command & Conquer Generals Zero Hour
Assassin's creed
splinter cell series
serious sam!
hitman series
call of duty series
sim city 4
c&c tiberium wars
همشون!
همه ی بازی هایی که کردم توی سبک های مختلف ولیASSASSIN's CREED یه چیز دیگه بود...