پیش شمارتون؟
Printable View
پیش شمارتون؟
خيلي ممنون جناب ivan ببخشيد شما ميدونيد اينترنت point to point چه طوري كار ميكنه و قيمتش چنده همراه با سرعتش
خب دوستان امروز گذرم به سمت مخابرات افتاد و یه سر به امور مشترکین زدم. در مورد adsl پرسیدم که گفتن برای سیستمهای DLC این سرویس داده میشه و از همه مهمتر؛ فقط پهنای باند 128 ارائه میدن + محدودیت ترافیک 3 گیگ در ماه داره (بدون دانلود شبانه رایگان) پس نامحدود نیست . خب پس به همین خاطره که خیلی از کاربران از مخابرات سرویس نمیگیرن چون اصلا ارزش هزینه نداره فقط برای کسانی خوبه که روزی نیم ساعت به چندتا سایت سر میزنن و تمام!
پیش شمارمون 372 هستش
دوستان من چند روزی از شاتل اکانت گرفتم قبلا از ترکانت داشتم و قطعی نداشت اما چون شبانه کم دانلود میگرد رفتتم از شاتل گرفتم ماهیانه 18900 تومان 512 سه گیگ شبها هم 1.2 گیگ دانلود داره
آقا من رفتم يه 512 نامحدود راديويي از تركانت گرفتم همون point to point بعد اين سرعت دانلودش تو يه فايل 100 مگ يا 70 يا 80 و يا بيشتر از 100 مگ چيزي بين 60 و 64 كيلو بايت در ثانيه هست و يه دفعه توي 10 ثانيه چند مگ دانلود ميكنه ولي مثلا وقتي ميخوام يه فايله 36 مگ دانلود كنم واسه هر مگش 1 دقيقه ميكشه چه جوري ميشه درستش كرد نه به اونجا كه تو 10 ثانيه 4 يا 5 مگ دانلود ميكنه و نه به اين كه توي اين حجم كم هر مگ 1 دقيقه ميكشه كسي ميدونه بايد چي كار كنم
سلام دوستان بخش اعظم ترافیک آنا از شرکت فن آوا هست. و آنا نماینده مستقیمشون هست. مشکلات سرعت هم در کل آی اس پی وجود داره که ظاهرا" سرعتهای بالای 256 دارای مشکل افت هستند. دوستان مشکلی داشتند میتونند مستقیم به جناب افشین بگن تا از خود فن آوا پیگیری کنن. :20:
اینم تاپیک:
در ضمن آنا از عصر انتقال داده هم نمایندگی داره . ولی در کل باید بپرسید از خودشون. مال من که از فن آوا هست.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=150916&page=136
موفق باشید.
---------- Post added at 02:29 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------
کلا" کسانی که از نمایندگی ها سرویس میگیرن دارای افت و مشکلات سرعت هستند. ولی میتونید قیمتهای اصلی رو در سایت فن آوا ببینید . اگر چه ما نمیدونیم آنا کدوم سرویس فن آوا رو به ما میده.!!:13:
کد:http://www.fanava.com/adsl-prices/cprice.html
برا من از عصر انتقال داده ها است! تست رو 1:45 گرفتم، یه نیم ساعت بعد اگه بشه یه تست می گیرم می زارم!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم نتیجه تست در ساعات شب! :دی اینترنت 1 مگه ها! شک نکنید! :دی
01:50
02:05
02:15
سلام من امروز با آنا صحبت کردم. افت سرعت برای 512 و 1 مگ به خاطر ترافیک بالا در شب وجود خواهد داشت تا زمانی که تجهیزات جدید اضافه کنند. این عین حرفی هست که خودشون بهم زدند. پس رفتیم به سمت سرعت 256 تا ببینیم در آینده چی میشه . :10:
دوستان یه سری به شاتل هم بزنید شبا با سرعت 70 الی 60 دانلود میکنه سرعتش با روز یکیه
پهنای بالای 128 رو هفت خان رستم میگیرن یا درخواست که داده شد قبول میکنن؟نقل قول:
من یه کپی از کارت دانشجویی دادم گرفتم این ماه میخوام 1 مگ بگیرم که 2 تومن قیمتش با 512 فرق داره
منظورت چیه؟ سرعت 128 که حداقل سرعت هست! هفت خوان نمیخواد دیگه! :20:نقل قول:
این تاپیک شهرمون چرا هی میخوابه؟:41:
نخوابیده بیداره هر سوالی داری بپرس تا دوستان جواب بدن
سلام خدمت بچه های گل ارومیه ای ...
دوستان من در ارومیه دانشجو هستم و دو سه هفته بعد میخوام بیام ...یه خط اینترنت adsl میخواستم بگیرم گفتم از شما بپرسم کدوم شرکت بهتره...ممنون میشم راهنماییم کنید ...سرعت 128 یا 256 نامحدود مد نظرم هست ...از چندتا از کافی نت ها پرسیدم بیشتر میگفتن آنا بهتره ...نظر شما صد البته مفید تر خواهد بود ... ...منطقه هم خیام هست .....موفق باشید
سلام
اگه برای دانلود میخوایین که بهتره محدود بگیری.ولی اگه برای کار خاصی نیاز داری دوتا از isp های بزرگ ارومیه ؛ یکیش آنا هست و اون یکی ترکانت. آنا پهنای بالایی داره (50 مگ) ولی به گفته دوستان افت سرعت بعضی وقتا پیش میاد. اما ترکانت بعد از انا شرکت خوب و بزرگی هست ولی قیمتاش یکم فرق میکنه اما کیفیت شبکه بالایی داره و قطعی و افت سرعت نه (چون از این شرکت سرویس گرفتم و درواقع به صورت تجربی این رو عرض میکنم ولی آنا رو تا حالا استفاده نکردم) قیمت سرویسهای نامحدود این دو شرکت زیاد فرق نمیکنن و حدود 2000 تومن ترکانت بیشتر میگیره.
قیمت سرویسهای آنا که در سایتش میتونی ببینی:
قیمت سرویسهای ترکانت:کد:http://www.anasite.com/adsl.aspx
ــ
ــ
شاتل هم در ارومیه تازگی نمایندگی ایجاد کرده. قیمتاش هم که مثل تهرانه و سراسری. کیفیتش رو خبر ندارم اما درکل ترکانت رو پیشنهاد میدم.
من که یک ماهه از شاتل گرفتم راضیم هر شب 1.2 گیگ دانلود داره
Speed?نقل قول:
Money?
با سلامنقل قول:
به احتمال زیاد 521 با سه گیگ ترافیک ماهیانه هستش. مبلغشم 18900
تایید میشهنقل قول:
با سلام
دوستان ما دردمون رو به کی بگیم با این اینترنت ذغالی که داریم
یه مقایسه ای بکنید اینترنت ما و این مردم به قول ما اجانب رو
اینترنت 1 گیگی در اختیار کاربران خانگی آمریکایی البته از طریق فیبر نوری. حالا مخابرات ما از طریق فیبر اینترنت 128 میده.
امروز پسر عموم می گفت که شاتل بعضی وقتها سرعتش خیلی کم میشه، خودش 512 گرفته، می گفت گاهی میشه مثل دایل آپ (البته منظورش روزها بود) دوستان شاتلی این تجربه رو داشتن..؟
به منطقه شما بستگی دارهنقل قول:
مثلا مرکز ما وحدت هست من از ترکانت اکانت داشتم سرعت شبانه و روزانه یکی بود از شاتل گرفتم شبانه روزانه سرعت ثابته من به غیر از زمانی کع وصل میکردن دیگه یک ثانیه افت سرعت وقطعی نداشتم
دوست خوب یک چیزی بگم ناراحت نمیشی شما فروشنده شاتل نیستی خودت :31:نقل قول:
دقیقاً من هم می خواستم همینو بگم!نقل قول:
دوستانی که از دیگر شرکت ها اکانت دارن وضعیتشون چطور هست بیان بگن مثلا من 1ماه از ترکانت گرفتم 256 با 4 گیگ ترافیگ 25 تومان شبا 700 مگ میگرفتم از شاتل الان 1 ماهه 512 با 3 گیگ ترافیگ ماهانه 18900 تومان گرفتم شبا 1200مگ دانلود دارم
من دارم یکی یکی ای اس پی های ارومیه را امتحان میکنم کسی است از پارس آنلاین سرویس داشته باشه و سرعت دانلود رو بگه
در ضمن هیچ کدوم افت سرعت و قطعی ندارن
بستگی به تعداد مشتری اون آی اس پی داره. هیچ کدوم از لحاظ سرعت با هم فرق نداره. بستگی به شانس داره که زمانی از یه آی اس پی سرویس بگیری که سرش خلوت باشه این طوری سرعتت بیشتره.
فقط فرقی که با هم دارن نحوه خدمات دهی شون هست. مثلا من از اینکه آنا اینترنت وب سایت اختصاصی داره و این که میتونی اعتبار اکانتت رو از طریق سایت چک کنی خیلی راضی هستم.
همشون این رو دارن حتی شاتل میگه به شما که چقدر رایگان دانلود کردی این برا خیلی از ای اس پی ها هستنقل قول:
الان شما چه اکانتی داری چقدر دانلود میکنی قیمت و...
شاتل هنوز اولشه باید اوضاعش خوب باشه.
من با پارس آنلاین دانلودم به 120 میرسه نهایتاً.
از طرف دیگه سراغ شاتل نرفتم چون پورت رو روی 512 میبنده ولی پارس روی 2 مگ میبنده که اگه نویز نداشته باشی تا 250 هم دانلود میتونی داشته باشی.:20:
هنوز تا شاتل اساسی راه نیفتاده بگیرید که 2 ماه بعد میشه مثل بقیه و بیشتر از ظرفیتش مشترک میگیره :46:
فعلا که با پارس هستم چون اگه عوض کنم دوباره 2 هفته معطلی داره و هزار بار باید زنگ بزنم بیفتم دنبالشون تا خط رو تخلیه کنه 1 هفته هم بیفتم دنبال اینا نصبش کنن. خسته شدم بس که عوض کردم .:41:
راستی این سایت آنا خیلی چرت طراحی شده! خیلی...نقل قول:
من هنوز هم که هنوزه از اون آمار دهی سایتشون سر در نمیارم!! یه جورایی آدم باهاش راحت نیست! خوب بابا جون بیا بگو از اکانت این ماهم چند گیگ مونده دیگه! برداشته امتیاز بندی کرده یه چیزه چرتی از آب در اومده!! تازه تاریخ شروع و پایان دوره رو هم خودمون باید انتخاب کنیم! خوب دوره رو خودش حساب کنه دیگه (مثل پارس آنلاین)... من از بین این سیستم ها سیستم پارس آنلاین رو بیشتر می پسندم.
یعنی الان سرعت معمولی شما چه شبانه چه روزانه 120 هست شبا هم ثابته چند گرفتی؟ کدوم مرکز هستی ؟نقل قول:
من شهید قندی هستم. نویز بالایی دارم به خاطر همین زیاد قطعی دارم که ربطی به شرکت نداره.نقل قول:
روزا که سرعت بالاست 150 هم میرسه اگه سرور خوبی باشه بالاتر هم میره.
شبا هم تورنت به 120 میرسونه اما دانلود معمولی کمتر. لااقل برای من که نویز بالایی دارم اینه سرعتم. شاید شما سرعتتون بیشتر بشه :46:
میشه آدرسش رو بدی؟ اگه میشه یه عکس هم از نحوه آمار دهیش بزار.نقل قول:
نگفتی قیمت چنده و سرویست چی هستنقل قول:
همین سرویسی که به همه میدن دیگه گفتم بلکه همه میدونن.:5:نقل قول:
سرویس 128 سه ماهه 9 گیگ 37 تومن.
من كه از شاتل راضي هستم. و يه پيشنهاد دوستانه برا همشهريام كردم كه شما هم شاتلو خودتون تست كنين.:8:
شنیدم سرویس های ART نامحدود شده در عوض سرعتش رو به شدت پایین آورده یعنی 128 بگیری همون 16 دانلودت میشه. (مثل ترکانت قدیم)نقل قول:
اما در کل مقایسه کردم نسبت به پارس گرونتر بود.:19:
یه توضیحی میدی کدوم سرویس رو گرفتی و حداکثر و متوسط سرعتت چنده؟ شبا روزا.
من سرويس ART1 گرفتم كه همون سرويس 128 نامحدود شاتل هست و سرعت دانلود من هم روزها و هم شبا 32 يا 33 هستش يعني 128 گرفتم ولي 2 برابر سرعت مي ده و سرعت من در واقع در حد سرويس 256 هست.
من تو مركز قندي هستم. دوستم كه تو مركز ايثار هست اون هم همين شرايط منو داره.:10:
من كه واقعا از شاتل راضي هستم.:8: