چجوری میتونم wii رو به مانیتور وصل کنم ؟ چه تبدیلی باید بگیرم ؟
ممنون
Printable View
چجوری میتونم wii رو به مانیتور وصل کنم ؟ چه تبدیلی باید بگیرم ؟
ممنون
سلام ، یه سوال
آیا Wii iم مثل 360 یا Ps3 شبکه لایو داره ؟ و آیا تمام کنسول های Wii کپی خور میشوند و در صورت وجود شبکه لایو برای این کنسول ، کنسول های کپی خور شده بن میشوند یا خیر ؟
سلام دوستان
من میخواستم یهWii بخرم.اگه میشه راهنمایی کنید.من الان با 3 و 360 بازی میکنم میخواستم بدونم آیا هیجان Wii هم مثل اینا هست
از نظر گرافیکی به پی اس 2 میرسه؟مشکلاتی مثل آپدیت و حرارتی یا سوختنو برک شدن داره یا نه؟چطور نگه داری بشه خوبه؟
یکی رجیون US هست فکر می کنم پیدا کردم یه هفته راه رفته با 10 تا بازی میگه 290 خوبه؟
لوازم جانبی باحال و ضروری چی داره؟چنده؟
شرمنده زیاد شد.........مرسی
سلام تا اونجایی که من می دونم شبکه Wii ware داره که توش می تونی بازی های DS و ... رو بازی کنی ( به صورت دمو )نقل قول:
کنسول از دو راهه نرم افزاری و سخت افزاری کپی خور می شه ( سخت افزار بهتره )
کنسول بریک می شه ولی بن رو نمی دونم
در چه صورتی بریک میشه و چرا ؟ مثل PSP سر آپدیت کردن و این حرفها ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
تقریبا تو همون مایه های PSP مثلا نباید بازی منطقه دیگری رو روی دستگاهت اجرا کنی و ... .
نقل قول:+ اینکه اگه دستگاه مد شده با آپدیت اصلی آپش نکنینقل قول:
که الان رو نمی دونم ولی قبلا حتی نمیپرسید میخوای آپ کنی یا نه تا دیسکی که توش آپدیت بالاتر بود میزاشتی خودش آپ میکرد و...دستگاه بریک میشد
شبکه wii24 هست که میتونی آنلاین بازی کنی و بازی های قدیمی کنسولهای نینتندو رو هم دانلود کنینقل قول:
سلام گرافیکش که آره میرسه ولی معمولا بازی گرافیک پایین براش میزنن...آپدیت هم میتونی از طریق dvd بازی، اینترنت(که توصیه نمیشه) و دانلود با کامپیوتر (که اکثرا همین کارو میکنن) انجام بدی که اگه اشتباهی آپ کنی بریک میشه...ولی یه برنامه هست که از wii بکاپ میگیره تا از بریک شده جلو گیری کنی...الان uc و j کم پیدا میشه شایدم نباشه...احتمالا برا شما کره ای تبدیل به uc شده است...قیمت هم با کپی خور نرم افزاری حدود 260 و سخت افزاری 300 که نرم افزاری بهتره چون 99% بازی ها رو میاره...موشن پلاس خوبه که میگن دقتش رو 10 برابر! میکنه!...قیمتش هم 30 تا 40 تومنه...لوازم دیگه هم داره...خواهش میکنمنقل قول:
اساسی ترین مشکلش پایین بودن گرافیکشه...........وگرنه کنسول خوبیه
وقتی از اینترنت داری آپدیت میکنی یهو قطع شه یا آپدیت یه ریجن دیگه رو بریزی یا فایل خراب wad بریزی و ...نقل قول:
البته اگه bootmii داشته باشی میتونی از nand دستگاه بکاپ بگیری و وقتی بریک شد restore کنی...
bootmi چیه ؟نقل قول:
بعدش تمام دستگاه ها کپی خور میشوند ؟ مثل 360 و PSP جنگولک بازی نداره ؟
و اینکه دیوایس یا برنامه چیت هم براش هست یا مثل PS3 و 360 خیبری از چیت نیست ؟
Bootmii یه برنامه است باید از سایتش دانلود کنی و تو یه رم sd بریزی و با یه سری مراحل(الان حال ندارم بگم) نصب کنی... قبل از اینکه منوی اصلی وی بالا بیاد bootmii میاد تا از دستگاه backup بگیری یا اگه بریک شده بود restore کنی ...نقل قول:
آره تمامشون کپی خور میشن...
یه برنامه هست به اسم Homebrew Channel (HBC) که با نصبش میتونی برنامه های هک رو که دست ساز هست توی دستگاه بریزی و با hbc اجرا کنی(البته یه رم SD حداقل 1gb نیاز است)...که برنامه ی چیت هم فکر کنم داشته باشه...من که خودم اهل چیت نیستم :دی...
قیمت به روز wii چنده؟
منم یکی خریدم :31:
چند تا سوال :
Motion Plus چیه ؟ یه چیزی به این اسم روی باندلی که من گرفتم (مشکی) اضافه دادند به این اسم میچسبه تنگ موشن کنترلر .
چه طوری ویبراتور موشن رو خاموش کنم ؟ باطری رو میترکونه !
وی هم هارد داره مثل 360 ؟
هر SD کارتی باشه OK هست دیگه ؟ یه 2 گیگ پاناسونیک خریدم .
اون میله هه به جز تشخیص موقعییت موشن دیگه چی کار میکنه ؟
سلام,
من Resident Evil Archive 1 رو دانلود کردم اون هم با چه زحمتی.
حالا که میخوام با شبیه ساز اجرا کنم, تو فیلم ها و نشون دادن محیط مشکلی نداره ولی خود آدم ها رو کشیده نشون میده. که کل صفحه رو پر میکنن.
چی کار کنم؟ برای کسی همچین مشکلی اتفاق افتاده؟
نقل قول:
تا اونجایی که من می دونم :
هارد می خوره .
اون موشن پلاس هم اگه بخری باعث می شه که کنترل بازی راحت تر بشه و حرکات بیشتری رو با دسته انجام بدی .
خیلی ممنون :46:نقل قول:
الان دیگه واسه خودم تو WII یه پا متخصص شدم .
البته من اینو بگم که سری های جدید Wii کپی خور نمی شن ، نه نرم افزاری و نه سخت افزاری ، اطلاعات دوستان در مورد Wii نسبتا خیلی قدیمیه مثلا الان شما کنسولتون نرم افزاری کپی خور شده باشه اصلا مهم نیست بازی آپدیت داشته باشه که بخواد نگران بریک شدنش باشید ! در ضمن Bootmii هم روی همه Wii کار نمی کنه از جمله Wii خودم فقط رو یه سری مادر بورد ها کار می کنه ... کلا Wii به نظرم خیلی پیچیده تر از PSP .........
چرا سری های جدید هم کپی خور میشوند ! مال من آخرین نسخه هست و از این جدید تر هنوز نیومده و کپی خورش هم کردم .
Bootmii هم به صورت IOS نصب میشه و به صورت Boot2 نصب نمیشه و برای اجرا کردنش روی همین سری های آخر به Priiloader نیاز هست .
آپدیت ها رو هم از طریق سیستم منو هکس بلاک کردم و با خیال راحت همه کاری میکنم .
یعنی چی سری های جدید کپی خور نمیشن؟نقل قول:
اگه نشن که دیگه فایده نداره...
واقعا میگی یا داری شوخی میکنی؟
شاید منظورشون این بوده که سری های جدید رو نمیشه به مدچیپ کپی خور کرد ! که البته با اومدن FlatMii Fusion اون هم شدنی شده . چون جدید ترین درایو ها D3-2 هست که اینها رو هم با چیپ -- کردند .نقل قول:
از نظر نرم افزاری هم که مشکلی نیست خیلی ساده هست فقط کافیه این رو دانلود کنید :
همه چیز رو از Bootmii بگیرید تا الباقی مثل HBC خودش داره .کد:http://bootmii.org/
دوست عزیز احتمالا کنسول شما پال هست ، کنسول های U آخرین سری که تو ایران هست ، کپی خور نمی شه هیچ رقمه حداقل تا دو هفته پیش نمی شد ، کنسول خودمم J که البته فریم ور 3.2 U چپوندیم توش ! bootmii هم به صورت IOS نصبش فایده ای نداره ، چون اگه کنسول بریک بشه به کارتون نمی آد البته حرف شما درسته از پریلودر می شه استفاده کرد ... البته پریلودرم رو یه سری مادر بورد ها نصب نمی شه ظاهرا ، رو دستگاه خودمم نصب نشد !!!!
آپدیت ها هم که من گفتم خیلی وقته مشکل ایجاد نمی کنه ! با حال ترین قسمت Wii اینه که می شه بازی ها رو از روی فلش یا یه هارد اکسترنالم اجرا کرد و عملا دیگه نیازی به دیسک نیست ، USB LOADER یا نئو گاما استفاده کنید .....
آقا ببینین، ما میخوایم بگیم یه آقایی برامون از کانادا کنسول بیاره. کلی هم به دلمون صابون ردیم.
تو رو خدا بگین تکلیفمون رو بدونیم که اگه هـک نمیشه نگیم بیاره اینجا بمونه رو دستمون...
بله دستگاه من پال هست ولی سری های جدید U هم -- شدند ، که آموزشش توی این سایت هست :نقل قول:
تا همین یکی دو روز پیش فقط به روش نرم افزاری میشد ولی با اومدن چیپ های Flatmii Fusion و Drivekey Fusion این مشکل هم برطرف شده و میتونید سخت افزاری هم کپی خور کنید ، تازه این چیپ هایی که معرفی کردم بک آپ ریکاوری هم توی خودشون دارند یعنی با داشتن یه دونه از اینها به Bootmii نیازی نیست . تنها گیری که هست اینه که شما دیگه نمیتونید از DVD خالی استفاده کنید که من خودم هنوز نفهمیدم از DVD خام استفاده کردن توی کنسول به چه دردی میخوره !کد:http://adewii.wordpress.com
در مورد Preloader هم روی مال من هم نصب نمیشه ، برای نصبش شما باید Priiloader نصب کنید که با Preloader فرق داره .
آموزش نصب :
یه سری کارهایی دیگه هم قبل از نصب باید بکنید مثل دانگرید کردن IOS36 که همونجا لینک داده به یه صفحه دیگه که چگونگیش رو توضیح داده .کد:http://adewii.wordpress.com/2009/07/28/howto-install-preloader-to-help-prevent-system-bricks-if-you-cannot-use-bootmii-as-boot2/
توی این لینک :
اگر لازم شد از این روش استفاده کنید ، یعنی اگر ارور داد موقع نصب و از متود B استفاده کنید .کد:http://adewii.wordpress.com/2009/10/17/howto-prepare-a-system-menu-4-2-wii-for-launching-backups-from-blank-dvd-or-usb-drive/
راستی Priiloader فقط روی سیستم منو های 4.2 نصب میشه روی پایین تر نریزید که بریک میکنید .
برای اجرای بازی ها هم من از wiiFlow استفاده میکنم ، پیشنهاد میکنم شما هم یه نگاهی بهش بندازی خیلی توپه .
---------- Post added at 05:36 PM ---------- Previous post was at 05:31 PM ----------
ببینید مال من دقیقا همین باندل هست :نقل قول:
از این جدید تر هنوز نیومده ، این درست مال یکی دو هفته پیش هست .کد:http://www.conrad.de/ce/de/product/904053/WII-KONSOLE-SPORTS-RESORT-SCHWARZ/3600014
کنراد که از سایتش بهتون آدرس دادم یکی از فروشگاه های بزرگ زنجیره ای توی اروپا هست که هم فروش اینترنتی داره و هم فروشگاه مثل شهروند داره .
اگر خیلی نگرانید یه دونه از اینها بگیرید ، فقط یادتون باشه که کپی خور کردن اینها خیلی با قدیمی تر ها فرق داره و البته Bootmii به صورت Boot2 روش نصب نمیشه و باید از Priiloader استفاده کنید در کنار Bootmii که آموزشش رو قرار دادم .
اگر همی خیلی گیر کردید و دستگاهتون کپی خور نشد (که من بعید میدونم) میتونید درایو دستگاه رو عوض کنید تمام مشکلات شما حل میشه .
آقا ما میگیریم حالا فوقش از خودت کمک میگیریم، فوق فوقش هم میاریم پیشت خودت زحمتش رو بکش : دینقل قول:
من از -- کنسول هیچی بارم نیست.
حالا -- نرم افزاری رو یه کاریش میشه کرد. اما سخت افزاری هیچ رقمه دل و جراتش رو ندارم.
راستی یه سوال:
خب وقتی میشه نرم افزاری -- کرد، چه دلیلی داره بگیریم سخت افزاری -- کنیم و دردسر درایو باز کردن و اینها رو به خودمون بدیم؟
نرم افزاری هم درد سر های خودش رو داره ! بعدش سخت افزاری های جدید مثل قدیم نیست که بخواید لحیم کاری کنید ! همش با فلت کیبل هست و کشویی میره تو هم حدود 20 ثانیه کار داره .نقل قول:
بعد روی سیستم های جدید نرم افزاری یه کمی مشکل ممکنه پیدا کنید مثلا Bootmii رو نمیتونید به صورت Boot2 نصب کنید . البته این هم به زودی درست میشه .
مهم سیستم منوتون هست که 4.2 خیلی وقته که -- شده . حتی روش نصب HBC روی این جدید ها از قدیمی ها هم راحت تره و ریسکش در حد و اندازه صفر هست .
سری جدید دستگاه ها با شماره سریال LEF504 شروع میشوند که از این جدید تر نیومده و درایوشون هم D3-2 هست که پدر صاحب مود چیپ ساز ها در اومد تا براش مود چیپ بسازند :31:
فقط کنسولتون رو خواستید ببرید پیش ایشون یه سر باید برید آلمان ظاهرا ! :دی
ولی در کل به نظر من مودچیپ بهتر از کپی خور نرم افزاری ، هر چند دستگاه خودم مود چیپ نداره برا مود چیپ 50 هزار تومن می گیرن اینجا تازه معلوم نیست چی هم نصب می کنن !!! هر چی دم دستشون بود می چپونن تو دستگاه !
سلام رفیق قدیمی:10:نقل قول:
ما هم قصد خرید داریم/قیمت و جای معتبر برای خرید میخاستم.
100% تائید میشه . مود چیپ آدم خیالش راحته .نقل قول:
من تصمیم گرفتم wii بخرم،ولی هیچگونه اطلاعاتی در موردش ندارم:
دقیقاً چه مدلش رو باید بگیرم؟ (از نظر قفل منطقه ای و...)
موقع خرید به چه نکاتی توجه کنم؟
آخرین قیمتش؟
ممنون
آخرین قیمتش؟
طبق آخرین آماری که من دیروز گرفتم تو ایران سری جدیدش رو هیچ مغازه ای کپی خور نمی کنه فعلا ! یعنی نمی شه یا نمی تونن ، چون اون دوست آلمانیمون فرمودند می شه من باز آمار گرفتم هنوز تو ایران کسی به دانش هسته ایش پی نبرده ! قیمتشم کپی خورا شدیدا رفته بالا به 410 رسیده ...
موقع خرید ، فقط توجه کنید ترجیحا سخت افزاری کپی خور شده باشه ! در مورد منطقه ای هم تو ایران بیشتر کنسول های پال یا جی کره ای یافت می شه که این کره ای ها روش فریم ور های U رو می ریزن به نوعی تغییر جنسیت می ده می شه آمریکایی !!! خیلی مملکت باحالی داریم در ضمینه گیم اینا !نقل قول:
من تصمیم گرفتم wii بخرم،ولی هیچگونه اطلاعاتی در موردش ندارم:
دقیقاً چه مدلش رو باید بگیرم؟ (از نظر قفل منطقه ای و...)
موقع خرید به چه نکاتی توجه کنم؟
آخرین قیمتش؟
ممنون
جدا 410 شده؟:18:نقل قول:
مدلی رو که میگیرم باید pal باشه یا ntsc ؟:11:نقل قول:
[دید ترین سیستم منو 4.2 هست که میتونید از طریق آموزش زیر هر دستگاهی رو با 4.2 کپی خور کنید !نقل قول:
اگر سیستم منوتون کمتر از 4.2 هست پیشنهاد میکنم که اول از طریق خود سیستم منو به 4.2 ارتقاء بدید و بعد کپی خور کنید :
سری جدید دستگاه ها Bootmii رو به صورت Boot2 پشتیبانی نمیکنند و شما باید در کنار Bootmii برنامه Priiloader رو هم داشته باشید (برای نسخه 4.2 فقط میتونید از Priiloader استفاده کنید و نه Preloader) .کد:http://adewii.wordpress.com/2009/10/17/howto-prepare-a-system-menu-4-2-wii-for-launching-backups-from-blank-dvd-or-usb-drive/
اگر دستگاهتون Bootmii رو به صورت Boot2 میتونه نصب کنه مشکلی ندارید .
به صورت سخت افزاری هم باید از این چیپ ها استفاده بشه که هنوز یک هفته نشده بیرون آمده :
کد:http://www.flatmiifusion.com/
این چیپ بعید میدونم که توی ایران باشه ، برای همین از همون روش نرم افزاری استفاده کنید . و البته حتما سیستم آپدیت ها رو هم از روی اینترنت و هم از روی دیسک بازی بلوک کنید و وقتی سیستم منوی جدید تر اومد یعنی 4.3 توی آپدیت عجله نکنید ! (البته اگر دستگاهتون از این جدید هاست)کد:http://www.flatmii.com/Features.html
فرقی نمی کنه دوست عزیز کنسول کپی خور مشکلی تو اجرای بازی های ریجین های مختلف نداره فقط باید مطمئن باشید بازی تون فایل آپدیت نداشته باشه ... اگه نرم افزاری کپی خور شده باشه که آپدیتم داشته باشه اصلا مهم نیست ....نقل قول:
sonixax دوست عزیز من گفتم مغازه دار ها تو ایران کپی خور نمی کنن ، تو ایران که کنسول هیچ گارانتی اینا نداره و شما از در مغازه رفتی بیرون دیگه به مغازه دار هیچ مربوط نیست چی خریدی ! بهتره کنسول رو کاملا کپی خور شده تحویل بگیرید البته هنوز دانشمندان تو تعطیلاتن احتمالا برگردن این جدیدا هم به همین روش هایی که شما فرمودید کپی خور می کنن ....
حتما این کار رو میکنند . ولی اون چیپ ها بعید میدونم حالا حالا ها بیاد ایران . من همون روز اول یکی سفارش دادم هنوز دستم نرسیده .نقل قول:
فقط بنده شدیدا امیدوارم یه باگ خوشگل توی Boot1 این جدید ها پیدا کنند که بشه Bootmii رو به صورت Boot2 روی اینها هم نصب کرد . عالی میشه اونطوری .
شرمنده زیاد سوال میکنم،اون قسمت قرمز رو متوجه نشدم.:11:نقل قول:
شما چه کنسولی دارید ؟نقل قول:
کنسول های نسل جدید یه چیزی دارند که بهش میگن FirmWare مثل داشبورد 360 .
مال وی اسمش هست System menu .
بعضی بازی ها آپدیت دارند برای سیستم منو و بدون اینکه از شما پرسیده بشه آپدیت میکنه .
نرم افزاری میشه این دساتان رو بلوک کرد ولی سخت افزاری همش 2 یا 3 تا چیپ میتونند این کار رو بکنند .
میشه قیمت وسایل اضاقیشو بدید؟