سلام دوست عزیز ببخشید
بفرما اینم سورس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام دوست عزیز ببخشید
بفرما اینم سورس
اگه میشه یکجای دیگه آپ کن برام نمیاد.
با سلام من در ساخت بازي مشكل پيدا كردم كسي به من كمك ميكنه يا نه؟
1-من در بازي ام ميخوام وقتي يك كليد رو ميزنم كاراكتر بپپره و وقتي كه پريد تا به زمين نرسيده جلو و عقب نشه يا تير نزنه.
2-ميخوام وقتي كه كاراكتر دشمن در نزديكي بازيكن باشه به طرفش حركت كنه و اسپرايت تغيير كنه.
با تشكر...
با سلام خدمت دوست عزیزم بفرما:46:نقل قول:
اینم یک جای دیگه اپلود کردم:11:
با سلام یک سوال دیگر
1. می خواستم ببینم وقتی بازی pacman همه چیزش تموم میشه وقتی یک چیزی در بازی هست که وقتی میخوری دشمن ابی میشود یهنی ما می توانیم ان را بخوریم.چکار کنم که وقتی ان چیز را می خورم دشمن وقتی ابی می شود از دیوار نگذرد؟
ممنون
دوست من بازم برام اجرا نشد.
اگه میشه در سایت زیر آپش کن:
upload.--------.com
برای سوال اول راحتترین کار اینه:نقل قول:
1- انیمیشن پرش رو آماده کنید.
2- یک آبجکت بسازید با اسپرایت انیمیشن. ایونت هم یکی بیشتر لازم نداره، Animation End ایونت و اکشن هم باشه Jump To Position. مختصات رو تا حدی که میخواید جلو بیفته بدید، Relative هم فعال کنید.
بعدش (حتما این اکشن زیر اکشن قبلی باشه) یک Change Instance بزنید که آبجکت رو تبدیل کنه به آبجکت اصلی.
3- آبجکت اصلی کاراکترتون رو باز کنید و دکمه ای که میخواید پرش باشه بزنید، مثلا اسپیس، اونوقت از اکشن Change Instance استفاده کنید و آبجکت روهم، همونی که میپره انتخاب کنید.
اونوقت اسپیس که میزنید:
1- کاراکتر اصلیتون میشه کاراکتر در حال پرش.
2- آبجکت کاراکتر در حال پرش، وقتی انیمیشنش تموم شد، میپره به پوزیشنی که دادید، در جلو یا عقب یا به مورب خودش.
3- اونوقت بعد از پرش به پورزیشن، دوباره آبجکت میشه کاراکتر اصلی.
درضمن یادتون نره که Origin اسپرایت پرش، در ساب ایمیج اول، مساولی باشه با سایز اسپرایت کاراکتر اصلی. مثلا اگر اسپرایت اصلی 100 پیکسله و پرش 200 پیکسل، باید اوریجینش رو روی 100 پیکسل قرار بدید.
سوال دوم:
از Create اسنفاده کنید یا Set Alarm یا Sleep، اونوقت Check Object، اونوقت Move Fixed.
راحت هم هست. یک ایونت Create بسازید، اونوقت از کاندیشنال Check Object استفاده کنید، (NOT را فعال نکنید)، فاصله رو Relative کنید، اونوقت یک بلاک شروع کنید. یک ثانیه به کاراکتر فرصت بدید تا دشمن رو ببینه (با آلارم یا اسلیپ) اونوقت Move Fixed رو بزنید. یک Else هم بزنید، با شانس مثلا 10000000 لبه، که دشمن احمق باشه و بشینه از دو به کاراکتر شلیک کنه تا بازی جذاب شه. اونوقت بلاک رو ببندید.
با سلام .. دوست عزیز انجا اپلود نمی شود.در ضمن مشکلم برطرف شد.اگه میشه به سوال پایینی جواب بده
وقتی دشمن ابی می شود یعنی می خواهیم ان را بخوریم چیکار کنیم تا دشمن وقتی ابی می شود از دیوار رد نشود؟
ممنون
سلام
مگه در حال حاظر از دیوار رد میشه؟!
من که کد بهت دادم برای عبور نکردن از دیوار.
تیک سولید رو میزنی برای ابجکت دیوار .
و برای برخورد دشمن با دیوار می نویسی speed=0;1
1 نیستا 1 رو برای درست بود فونت سایت
نوشتم.اسپید0 همین و بس.
کسی میتونه درمورد بازی snake یا همون مار برای حرکت و بزرگ شدنش کمکم کنه خیلی ممنون میشم:20:
سلام دوست عزیز بپرس جواب میدیم.
من یدونه object سر مار درست کردم که روی خطوط grid با استفاده از اکشن align to grid حرکت میکنه,همچنین تونستم کاری کنم که وقتی به جهتی حرکت میکنه سر مار هم تو همون جهت قرار بگیره و وقتی در یک جهت حرکت میکنه دیگه نتونه مخالف اون جهت حرکت کنه(مثلا وقتی به سمت راست حرکت میکنه دیگه نتونه به سمت چپ بره و فقط به بالا یا پایین حرکت کنه).مشکل اینجاست که نمیدونم وقتی object سر مار با طعمه برخورد کرد چطور object دنباله مار در امتداد object سرمار تشکیل شود و از حرکات آن پیروی کند.اگه کدی یا سرنخی برای انجام این کار بدهید لطف بزرگی کرده اید:20:
با سلامنقل قول:
دوست عزیز من من درست کردم وقتی دشمن به دیوار برخورد می کند ولی من می خواهم کاری کنم که وقتی دشمن می خواهیم ان را بخوریم یعنی ابی میشود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از دیوار رد نشود و یک کد برای این بده و اگه این کد عست بگو این کد را در کجا بنویسم
ممنون:40::11:
ابتدا تشكر ميكنم...نقل قول:
برای سوال اول راحتترین کار اینه:
1- انیمیشن پرش رو آماده کنید.
2- یک آبجکت بسازید با اسپرایت انیمیشن. ایونت هم یکی بیشتر لازم نداره، animation end ایونت و اکشن هم باشه jump to position. مختصات رو تا حدی که میخواید جلو بیفته بدید، relative هم فعال کنید.
بعدش (حتما این اکشن زیر اکشن قبلی باشه) یک change instance بزنید که آبجکت رو تبدیل کنه به آبجکت اصلی.
3- آبجکت اصلی کاراکترتون رو باز کنید و دکمه ای که میخواید پرش باشه بزنید، مثلا اسپیس، اونوقت از اکشن change instance استفاده کنید و آبجکت روهم، همونی که میپره انتخاب کنید.
اونوقت اسپیس که میزنید:
1- کاراکتر اصلیتون میشه کاراکتر در حال پرش.
2- آبجکت کاراکتر در حال پرش، وقتی انیمیشنش تموم شد، میپره به پوزیشنی که دادید، در جلو یا عقب یا به مورب خودش.
3- اونوقت بعد از پرش به پورزیشن، دوباره آبجکت میشه کاراکتر اصلی.
درضمن یادتون نره که origin اسپرایت پرش، در ساب ایمیج اول، مساولی باشه با سایز اسپرایت کاراکتر اصلی. مثلا اگر اسپرایت اصلی 100 پیکسله و پرش 200 پیکسل، باید اوریجینش رو روی 100 پیکسل قرار بدید.
سوال دوم:
از create اسنفاده کنید یا set alarm یا sleep، اونوقت check object، اونوقت move fixed.
راحت هم هست. یک ایونت create بسازید، اونوقت از کاندیشنال check object استفاده کنید، (not را فعال نکنید)، فاصله رو relative کنید، اونوقت یک بلاک شروع کنید. یک ثانیه به کاراکتر فرصت بدید تا دشمن رو ببینه (با آلارم یا اسلیپ) اونوقت move fixed رو بزنید. یک else هم بزنید، با شانس مثلا 10000000 لبه، که دشمن احمق باشه و بشینه از دو به کاراکتر شلیک کنه تا بازی جذاب شه. اونوقت بلاک رو ببندید.
بعدم بايد بگم در مورد سؤال اولم جواب داد ولي دومي رو كه اين بود.
2-ميخوام وقتي كه كاراكتر دشمن در نزديكي بازيكن باشه به طرفش حركت كنه و اسپرايت تغيير كنه.
مشكل دارم البته قبلا من يه كد ديدم كه در اين رابطه بود ولي روش كار با اون رو بلد نبودم.لطفا فورا كمك كنيد بسيار ضروري است و مهم...
در صورت امكان در اين باره يك سورس بگذاريد...
اگه بتونی سورس بدی خیلی عالی میشه.نقل قول:
با سلام
دوست عزیز من من درست کردم وقتی دشمن به دیوار برخورد می کند ولی من می خواهم کاری کنم که وقتی دشمن می خواهیم ان را بخوریم یعنی ابی میشود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از دیوار رد نشود و یک کد برای این بده و اگه این کد عست بگو این کد را در کجا بنویسم
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا این برنامه رو از کجا دانلود کنم؟
لطفا لینکش رپید شیر نباشه
يكي نيست به سؤال هاي ما جواب بده...
سلام دوستان من یه سوال داشتم میخوام بدونم چطور باید توسط کارکترم تیراندازی کنم؟؟؟من کل بازی رو در حد نه چندان عالی درست کردم اسم بازیم هم(little halo)که واقعا کاراکترمو خوب دراوردم فقط نمیدونم باید چطور تیراندازی کنم؟؟!؟اگه میشه فقط مبتدی تر بگین چون تازه شروع کردم....
من شايد بتونم كمكتون كنم لطفا سبك بازي خود و نياز هاي خود از اين شليك كه مثلا چطور باشه بگيد...نقل قول:
سلام دوستان من یه سوال داشتم میخوام بدونم چطور باید توسط کارکترم تیراندازی کنم؟؟؟من کل بازی رو در حد نه چندان عالی درست کردم اسم بازیم هم(little halo)که واقعا کاراکترمو خوب دراوردم فقط نمیدونم باید چطور تیراندازی کنم؟؟!؟اگه میشه فقط مبتدی تر بگین چون تازه شروع کردم....
خوب بازی یه جورایی action و 2 بعدی و شبیه به بازی ماریو ولی فرق میکنه و میخوام که یه جوری تیراندازی مثله خود هالو باشه و تفنگش هم فضایی البته خودم تفنگشو طراحی کردم و فقط نوع تیر هاست که به نظر خودم فضایی باشه عالیه.یه مشکل دیگه دارم که دوست دارم دشمن هم تیراندازی انجام بده و فقط نگاه نکنه و در صورت برخورد بتونه منو شکست بده دوست دارم که تیراندازی انجام بده.فقط یه مشکل دیگه دارم من یه کدی دارم که ماله تیراندازیه اینکدو میگم:
If(can_shoot==true) { Instance_create(self.x,self.y,OBJECT); Can_shoot=false; Alarm[0]=25; }
فقط اینو میخوام بدونم که برای تیراندازی توسط کاراکتر خودمون باید کنار آجکت 0 بزنیم؟؟؟آخه اسم آبجکت کاراکتر object0 میخوام بدونم اینجا هم باید صفر بزاریم یا نه؟؟!!!بعد با کدوم تیراندازیه؟؟میخوام بدونم کجای کد تغییر بدم که مثلا با زدن دکه A تیراندازی کنه...ممنون از شما
معذرت که دوباره اومدم من چند تا دیگه سوال دارم:
1-من میخوام که اسپرایتم داره راه میره بدون تفنگ ولی یه دشمن ظاهر میشه و میخوام که مثلا بازدن دکمه 1 تفنگ ظاهر بشه و بعد بتونم شلیک کنم!!منظور من اینه که چطوری با زدن یک دکمه مثلا 1 کاراکتر من تفنگ در دست بگیره و بعد شلیک کنه
2-من میخوام که قبل از اومدن بازی آرم استدیو خودم(مثلا)باشه و یا یک فیلمی بزارم برای پخش بعد یک منو بیاد مثلا این گزینه ها توش باشه(start new game-load game-about-exit)
3-من هر اسکریپتی میزنم ارور میده میشه طرز صحیح استفاده از script رو بهم بگین ممنون.
4-من میخوام که health bar و point bar داشته باشم helath bar که مشخصه ولی میخوام هروقت کسی رو کشتم 10 امتیاز به قسمت pointbar اضافه بشه
ممنون میشم سریع جواب بدین چون خیلی لازم دارم....مرسی
من يه بازي به اين سبك ساختم و تقريبا چند تا از مشكلاي تو رو هم توش بر طرف كردم.نقل قول:
خوب بازی یه جورایی action و 2 بعدی و شبیه به بازی ماریو ولی فرق میکنه و میخوام که یه جوری تیراندازی مثله خود هالو باشه و تفنگش هم فضایی البته خودم تفنگشو طراحی کردم و فقط نوع تیر هاست که به نظر خودم فضایی باشه عالیه.یه مشکل دیگه دارم که دوست دارم دشمن هم تیراندازی انجام بده و فقط نگاه نکنه و در صورت برخورد بتونه منو شکست بده دوست دارم که تیراندازی انجام بده.فقط یه مشکل دیگه دارم من یه کدی دارم که ماله تیراندازیه اینکدو میگم:
If(can_shoot==true) { Instance_create(self.x,self.y,OBJECT); Can_shoot=false; Alarm[0]=25; }
فقط اینو میخوام بدونم که برای تیراندازی توسط کاراکتر خودمون باید کنار آجکت 0 بزنیم؟؟؟آخه اسم آبجکت کاراکتر object0 میخوام بدونم اینجا هم باید صفر بزاریم یا نه؟؟!!!بعد با کدوم تیراندازیه؟؟میخوام بدونم کجای کد تغییر بدم که مثلا با زدن دکه A تیراندازی کنه...ممنون از شما
كار با اون كد رو زياد قبول ندارم و از روش خودم استفاده ميكنم.
راستي ميخواي تير ها تمام شدني باشه يا بي نهايت باشه.اگه ميخواي بي انتها باشه يه برنامه ريزي خاص داره ولي اگه تموم شدنيه اون راحتتره.
بزودي آموزش كامل رو پست ميكنم.
سؤال اول: من خودمم اين مشكلو داشتم.راه حلم اين بود كه وقتي حركت ميكردي اسپرايت بدون تفنگه و وقتي مي ايستي يكهو تفنگو در مياره و آماده به شليك ميشه.نقل قول:
معذرت که دوباره اومدم من چند تا دیگه سوال دارم:
1-من میخوام که اسپرایتم داره راه میره بدون تفنگ ولی یه دشمن ظاهر میشه و میخوام که مثلا بازدن دکمه 1 تفنگ ظاهر بشه و بعد بتونم شلیک کنم!!منظور من اینه که چطوری با زدن یک دکمه مثلا 1 کاراکتر من تفنگ در دست بگیره و بعد شلیک کنه
2-من میخوام که قبل از اومدن بازی آرم استدیو خودم(مثلا)باشه و یا یک فیلمی بزارم برای پخش بعد یک منو بیاد مثلا این گزینه ها توش باشه(start new game-load game-about-exit)
3-من هر اسکریپتی میزنم ارور میده میشه طرز صحیح استفاده از script رو بهم بگین ممنون.
4-من میخوام که health bar و point bar داشته باشم helath bar که مشخصه ولی میخوام هروقت کسی رو کشتم 10 امتیاز به قسمت pointbar اضافه بشه
ممنون میشم سریع جواب بدین چون خیلی لازم دارم....مرسی
من يه سؤال داشتم كه شما براي چپ يا راست رفتن از چه روشي استفاده كردي؟چرخش تصوير يا اسپرايت جدا؟
سؤال2: بايد بگم شما ميتونيد يك روم براي منو بسازيد و يك آبجكت توش بزاريد كه وقتي بازي شروع شد يه فيلم از آدرس پخش بشه براي اين كار از اكشن ويديو در creat event استفاده كن و البته براي منو هم قبلا آموزش گذاشتم ولي اگه بخوايد دوباره ميزارم.
سؤال 3:خوب ما دو نوع اسكريپت داريم اولي تكه كد دومي كد هاي بزرگ كه البته سختتره.شما اگه اسكريپتت درباره ي بازي صدق ميكنه تو قسمت اسكريپت بازي يعني از همون قسمتي كه اسپرايت جديدي ميزني(نوار ابزار).اما اگه اسكريپت درباره ي كاراكتر صدق ميكنه از تيكه كد استفاده كن و توي آبجكت بزار.حالا مشكل خودت اگه جور ديگي بگو...
سؤال4:البته اين كار آسونيه ولي بد بختي هايي هم داره كه بعدا ميگم آخه انگشتام ديگه داغ كرده...
ما كه در بازيمان نا كام مانديم ولي ميخوايم شما به يه جايي برسي...
در مورد تیر بی نهایت باشه و تمام نشدنی بگم که تمام شدنی باشه بهتره هر جور خودت میدونی هر کدم آسونتره و بدرد من میخوره بگو.
در مورد چرخش تصویر و یا اسکریپت جدید من از عکس متحرک استفاده کردم که متاسفانه همش در حال تحرک و اصلا جالب نیست و یه بار هم یه بازی ساختم که چند تا اسکرایپت داشت و اونا رو در یک گروه زدم ولی متاسفانه کار نکرد منظورم اینه اصلا کاراکتر توی بازی حرکت نمیکرد هر چی فلش رو کیبورد میزدم اصلا تکون نمیخورد و سرجاش بود اگه میشه اینو برام توضیح بدین.
سوال 2 اگه میشه آموزشش رو دوباره بزار ممنون
سوال 3 اینم حله!
سوال 4-ممنون ولی اگه میشه سریع چون قوله این بازی رو دادم.مرسی که به ما توجه میکنی.
==========
راستی یه سوال دیگه دارم میخوام بدونم چطور کاراکترم رو جامپ بدم یعنی چی کار کنم که کاراکترم بپره و مثلا بر روی یه قسمت دیگه بپره.بعد یه چیز دیگه رو خواستم بندازم یادت که فراموش نکنی من میخوام کاراکترم با هر سمتی که میبرم تحرک داشته باشه مثلا میپرم حرکت پرش رو انجام بده وقتی میرم چپ بره چپ و همینجوری...اگه تونستی با عکس نشون بده اگه نه همین متن خوبه ممنون و معذرت که به دردسر انداحتمت
سلام هادی جان من بالاخره تونستم تیراندازی رو یاد بگیرم ولی الان زاویه تیراندازی فرق میکنه و نمیشه دشمن رو کشت و 2 تا مشکل دیگه دارم که دشمن میاد و میره ولی همش روش به یه طرفه و کاراکتر هم یک متحرک درست کردم که در حال رقص پاس و قشنگه ولی راه نمیره یعنی ندونستم دیگه برای اینکه سمت چپ ببرم کاراکتر قدم بزنه و راست هم همینطور الان مثله اینکه چرخ زیر پاشه اگه میشه اینم حلش کن!من الان بازی رو بهت میدم خودت ایراداتش رو بهم بگو اینجوری هم کار تو آسون میشه هم کار من . معذرت میخوام که این همه زحمتت دادم.
کد:http://www.shirinfaraz-amin.persiangig.com/naruto.exe
دوست عزيز من يه سورس آماده كرده بودم كه همه ي سؤالات توش بود.
ولي بهتره صبركني تا من اين بازي رو ببينم و بر حسب نيازهات يه سورس جديد بسازم.
من زياد نميتونم بيام حالا اين سورس رو ميزارم چون زياد روش وقت گذاشتم.تا بعد ببينيم چي ميشه...
اصلا خجالت نكش چون من خودمم اينقدر از اين سؤالا پرسيدم كه نگو...نقل قول:
معذرت میخوام که این همه زحمتت دادم.
آدرس در راپيد شير:
کد:http://rapidshare.com/files/217072792/source.gmk.html
سلام هادی جان من یه مشکل با نرم افزار گیم میکر 7 دارم من اصلا با لب تاب با این نرم افزار مشکل ندارم ولی قبلا هم با ویندوز اکس پی که روی pcim بود هیچ مشکلی نداشتم ولی تازگیا VISTA HOME BASIC SP1 64 BIT نصب کردم برنامه GAME MAKER 7 میاد ولی موقع اجرا بازی بعد از لودینگ یه همچین چیزی میگه که"البته فک کنم که میگه باید درایوتون رو آپدیت کنین" خودمم هر کاری میکنم که کارت گرافیکمو نصب کنم ارور میده نمیدونین باید چیکار کنم؟؟؟؟(البته با گیم میکر 5 هیچ مشکلی ندارم)
با سلام خدمت دوستان
من یک سوال داشتم .اینه که اگه کرک نرم افزار را نریزمنسخه 7.0 اشکالی دارد؟ اخه من نریختم
موفق باشید
اگه آنتي ويروس داري خاموش كن و متن ارور را هم بهم بده شايد تونستم كمكت كنم.نقل قول:
سلام هادی جان من یه مشکل با نرم افزار گیم میکر 7 دارم من اصلا با لب تاب با این نرم افزار مشکل ندارم ولی قبلا هم با ویندوز اکس پی که روی pcim بود هیچ مشکلی نداشتم ولی تازگیا vista home basic sp1 64 bit نصب کردم برنامه game maker 7 میاد ولی موقع اجرا بازی بعد از لودینگ یه همچین چیزی میگه که"البته فک کنم که میگه باید درایوتون رو آپدیت کنین" خودمم هر کاری میکنم که کارت گرافیکمو نصب کنم ارور میده نمیدونین باید چیکار کنم؟؟؟؟(البته با گیم میکر 5 هیچ مشکلی ندارم)
اشكال كه نه ولي در اجراي بعضي كد ها و اكشن ها مشكل پيدا ميكنيد.نقل قول:
با سلام خدمت دوستان
من یک سوال داشتم .اینه که اگه کرک نرم افزار را نریزمنسخه 7.0 اشکالی دارد؟ اخه من نریختم
موفق باشید
سلام خدمت اقا هادی
من این بازیو ساختم(هنوز کامل نه) مشکلم اینه که وقتی می خواهم دشمن ها را بخورم انها از دیوار رد می شوند تیک solid را هم میزنم.......اینم سورسش.اگه میشه برام درستش کنین و بگین چیکار کردین.ممنون میشم.موفق باشید
آخه شما که این قدر حرفه ای چرا از Engine های حرفه ای تر استفاده نمی کنی؟؟؟
آخه اين باحالتره.نقل قول:
آخه شما که این قدر حرفه ای چرا از engine های حرفه ای تر استفاده نمی کنی؟؟؟
مشكلات زياده ولي حتما كاملش ميكنم...نقل قول:
سلام خدمت اقا هادی
من این بازیو ساختم(هنوز کامل نه) مشکلم اینه که وقتی می خواهم دشمن ها را بخورم انها از دیوار رد می شوند تیک solid را هم میزنم.......اینم سورسش.اگه میشه برام درستش کنین و بگین چیکار کردین.ممنون میشم.موفق باشید
سلام هادی جان من هنوز منتظرم ها...بازی ما رو هم دانلود کن خبرشو بهم بده ممنون
خودت موضوع خاصي رو در نظر داري؟بگو تا من بگم.نقل قول:
سلام هادی جان من هنوز منتظرم ها...بازی ما رو هم دانلود کن خبرشو بهم بده ممنون
پاسخ به:moha@@adنقل قول:
سلام خدمت اقا هادی
درباره ي سؤال شما بايد بگم كه شما چند مشكل داشتيد اولين مشكل اينه كه شما بايدكد زير رو در قسمتي كه دشمن قرمز به ديوار برخورد ميكنه وارد كنيد:
// created by hadi.d.b
{
if (hspeed == 0)
{
if (random(3)<1 && place_free(x-4,y))
{ hspeed = -4; vspeed = 0;}
if (random(3)<1 && place_free(x+4,y))
{ hspeed = 4; vspeed = 0;}
}
else
{
if (random(3)<1 && place_free(x,y-4))
{ hspeed = 0; vspeed = -4;}
if (random(3)<1 && place_free(x,y+4))
{ hspeed = 0; vspeed = 4;}
}
}
با اين كد حركت كاركتر ها راحتتر ميشه و بعد در مورد اون كاراكتر آبيه بايد در قسمت parent كه توي خود آبجكت قرار داره آبجكت دشمن قرمز رو انتخاب كني.
راستي من يه سؤال داشتم اونم اينه كه قصدت از ساخت اين بازي چيه؟
مگه قرار نشد که بازی رو دانلود کنی بعد مشکلشو برام بگی که چیکار کنم درست بشم اون سورسی هم که بهم دادی موقع اجرای بازی ارور میده.من زیاد سوالی ندارم بجز 2 تا و نصفی یکی راه رفتن(قدم زدن) یکی هم شلیک کردم به سمت رو به رو و اون نصفی هم منو بود که حالا اگه نشد ایراد نداره.ممنون
مگه قرار نشد که بازی رو دانلود کنی بعد مشکلشو برام بگی که چیکار کنم درست بشم اون سورسی هم که بهم دادی موقع اجرای بازی ارور میده.من زیاد سوالی ندارم بجز 2 تا و نصفی یکی راه رفتن(قدم زدن) یکی هم شلیک کردم به سمت رو به رو و اون نصفی هم منو بود که حالا اگه نشد ایراد نداره.ممنون
مرسی هادی جان مشکلم حل شد فقط این کدهایی که گفتی بزنم باید توی script بنویسم؟نقل قول:
در مورد سوالت که گفتی هدفم چیه منم دوست دارم که خودم بازی بسازم ولی به علت اینکه هنوز چیز زیادی نمیدانم می خواهم از شما کمک بگیرم و من هدفتم اینه که می خوام بازیهای کم حجم زیبایی درست کنیم شاید مورداستقبال شما قرار گیرد و من واقعا این کار را دوست دارم ولی متاسفانه به علت اینکه تا خرداد چیزی نمانده مجبورم درس بخوانم و برای همین هم فرصت نمی کنم بازی خوبی بسازم.اتشا. که بعد خرداد می خواهم با کمک شما فعالیتم را به صورت حرفه ای شروع کنم؟
ایا شما به من کمک می کنید؟:11::40:
موفق باشی هادی جان عزیز بابت این کارها دوست من:10:
ميشه بيشتر توضيح بديدنقل قول:
فكر كنم مشكل اولت مال دشمن بود آموزش به زودي آماده ميشه.البته اگه اون سورسو باز ميكردي توش بود.
شكليك كردن رو هم آماده ميكنم.
راه رفتن خود كاراكتر بازي ديگه؟
راستي بازي رو كه دادي اصل بازي بود يا... آخه خيلي ساده ولي پيچيده بود.
ساخت بازي يعني منظورم تا جايي است كه تمام بشه دقدقه ي من هست آخه من خيلي سخت گيرم و بسياري از بازي ها رو به اتمام نميرسونم.راستي اگه بخوان امتحانا رو فشرده بگيرن همگي بايد بريم پي كارمونا آخه من هم يه جورايي...نقل قول:
مرسی هادی جان مشکلم حل شد فقط این کدهایی که گفتی بزنم باید توی script بنویسم؟
در مورد سوالت که گفتی هدفم چیه منم دوست دارم که خودم بازی بسازم ولی به علت اینکه هنوز چیز زیادی نمیدانم می خواهم از شما کمک بگیرم و من هدفتم اینه که می خوام بازیهای کم حجم زیبایی درست کنیم شاید مورداستقبال شما قرار گیرد و من واقعا این کار را دوست دارم ولی متاسفانه به علت اینکه تا خرداد چیزی نمانده مجبورم درس بخوانم و برای همین هم فرصت نمی کنم بازی خوبی بسازم.اتشا. که بعد خرداد می خواهم با کمک شما فعالیتم را به صورت حرفه ای شروع کنم؟
ایا شما به من کمک می کنید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی هادی جان عزیز بابت این کارها دوست من
برای هک کردن فلش ها از چی استفاد کنم
آقا هادی جون!نه این اصل بازیم نیست این یه نمونست چون کلا کاراکتر و همه چیز دیگه واسه بازیم ساختم!بعد آره همون راه رفتن کاراکتر رو میگم بعد این سورس که بهم دادی مشکل داشت اجرا نمیشد.ممنون