اینم کرک Quest3D 4.2.3نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/222427351/Crack.rar.html
Printable View
اینم کرک Quest3D 4.2.3نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/222427351/Crack.rar.html
جدا از این مدلت توی مکس یه مدل خیلی لو پلی فقط برای تعیین محدوده ها بساز بعد بیارش توی کوئستنقل قول:
بعد توی کانال ها این مدل رو به محدوده ی دوربین بده به جای اون مدل خونه ی high poly
خب همین کارو کردم هادی جان یه محوطه درست کردم و جزئیات زیادی توش نزاشتم کلا 500 تا ورتکس شد ولی دوباره همون مشکل رو داشت البته یه جاهایی رو خیلی خوبه ولی یه قسمتهایی رو گیر میده در ضمن یه چیز دیگه من همون خونه High Poly رو هم که کابینتاشو که بیشترین ورتکس رو داشتن حذف میکردم بازم مشکلش حل نمیشد !!!نقل قول:
لطفا کمکم کنید :19:
آقا کمکی نیست که
تو اول ویندوزتو عوض کن : دی
دیدی که محیطی که بت دادم دانلود کردی بازم برات گیر میکرد
باس ایراد از جای دیگه باشه
بین مشکل از زاویه بین ورتکس هاست تعداد نیست تو خود walker camera یک وکتور داره که اندازه ( مهدوده ) دوربینو میشه عوض کرد سمت راست همون وکتوری که اگه از زمین پایین تر رفت عددشو تغییر میدی تا دوربین باید بالا دیدیش .... حالا همه ی عدداش بجز y را صفر کن
راستی این مشکل تو کوئست 4 وجود نداره
CPU شما شرط می بندم intell است :دی
اینم بگم colition با زمین بازی باید قطع بشه فقط با اون راهرویی که ساختی باید colition dashte bashy
نقل قول:خیلی خیلی ممنونم دوستان فهمیدم مشکل از ویندوز خودمه :31:نقل قول:
راستی سی پی یو من اینتل مگه اینتل چشه ؟:20:
اینتل تو محاسبات این شکلی نصبت به AMD خیلی ضعیف تره برای همینه که هیچ پرافیست 3d ( صنعتی ) رو سیستمش Intel نمی بنده
دوستان سلام
کسی هست که کار با کانال HLSL Object رو بلد باشه ؟
من شیدر های fx رو میخوام به آبجکت بدم اما نمیتونم
میشه یکی بگه باید چطوری از این شیدر ها توی کوئست استفاده کرد ؟
اول کانال hlsl رو بیار
3d object date رو disconnect کن و بعد وصلش کن به hlsl
بعدش hlsl رو باز کن و تیک Use Fx File رو بزن و بعدش Open وآدرش فایلت.
اگرهم Shaderت texture داره باید texture نسبت بدی به Surface
در نهایت hlsl رو وصل کن به Surface
سلام
این 3d object data رو واسه مدلایی که میاریم توی کوئست نداره !!!
منظورت همون کانالیه که ساب نیمیدونم چی چی بش وصله /
حالا من یه امتحانی میکنم بعد میگم
ممنونم دوست جون
سلام خدمت همه ی دوستان عزیز و گرامی:
hadi665 جان یه چیزی ازت میخوام.
توی سایت Quest3D فکنم شما یه Demo گذاشته بودی که توش از افکت DOF استفاده کرده بودی
اگه لطف کنی این افکت رو برای ما هم بذاری خیلی ازت ممنون میشمکد:http://forum.quest3d.com/index.php?topic=66817.0
درضمن اگه یکم توضیح بدی چیجوری کار می کنه ممنون میشم
نقل قول:
بله من فایل اصلیشو گزاشتم شما این افکتو میتونید از توی این در بیارید
ببینید باید اولا چیزایی که به دوربین شما وصله رو جدا کنید و به جاش ماسماسکایی که به دوربین این فایله وصله رو بچسبونید به دوربین خودتون
بعد خلاصه کانال های مورد نیازش که هر چی توی اون فایل هستو انتقال بدید به فایل خودتون بعدم محیطی که ساختید نباید از نظره ابعادی از این محیطه خودش بزرگتر باشه وگرنه باس یه عدیدی هست الآن دقیقا نمیدونم کجاس اونو باس زیاد کنید تا آبجکت های نزدیک بلور نشن
حالا یکمی ور برین کاملا مشخصه
------------------------------
میگم کسی در مورد تکنیک radiosity normal map اطلاعی داره ؟
یعنی کلا بلد باشه ازش استفاده کنه ، آخه مطلب زیاد دربارش خوندم اما نتونستم خودم ایجادش کنم
این تکنیک کمک میکنه که هم light mp داشته باشیم هم برجستگی های نرمال
Mer30
کد:http://www.lumonix.net/shaderfx.html
امیر جان من اینکارو کرده بودم اما شیدری که من ساختم تونست لایت مپو همراه نرمال بامپ بیاره ولی نیاز به نور داشت
این نور همه چیزو خراب کرد !
چون نمیخوام توی کوئست نور بیارم
آخه مدلم لایت مپ داره و نباید توی کوئست نور بکار بره
و اما شیدری که من ساختم برای نرمال بامپ نیاز به یه منبع نور داره
که این کارو اشتباه کرده !!!
مشکل حل شدنقل قول:
سلام
دو تا سوال از دوستان داشتم :
يک جسم مثل مکعب رو ميسازيم و از اون يک کپي در تري دي مکس ميگيريم يعني جسم رو انتخواب ميکنيم و Shift رو نگه ميداريم و با حرکت دادن جسم يک کپي ازش ميگيريم .فايل رو ذخيراه ميکنيم .
اون رو توي Quest 3D باز ميکنيم . حالا يک مربع وجود داره و اونم مربع اصلي هست و اوني که کپي گرفتيم وجود نداره
با اين مشکل چيکار کنم ؟
راستي X Exporter براي 3D MAX 2009 نيست ؟ هر چي گشتم پيدا نکردم ؟
ممنون
سلام دوستان
چطوری میشه کاری کرد که در کوییست عکس اجسام روی زمین بازتاب بشه ؟ مثلا یک شی روی یک پلاستیک براق که عکس شی توی اون بازتاب میشه ؟ یا مثلا یک سالن کاشی شده که تصویر اجسام توی کاشیها بازتاب میشه
البته میخوام Real Time باشه به همین دلیل از لایت مپ استفاده نمیکنم .
لطفا اگه زحمتی نیست کامل توضیح بدید
ممنون
خوب دوستان بالاخره دست بکار شدم و این مقاله رو نوشتم واستون.
امیدوارم که بدردتون بخوره!!!
درضمن اگه عکسها نا معلوم بود می تونید زوم کنید تا واضح بشه!
کد:http://uploadbazar.com/838Tutorial.rar
سلام
میشه سورس یه بازی رو قرار بدید تا من هم یاد بگیرم . اگه لینک دانلود نرم افزار رو هم بدید خیلی لطف میکنید .
منکه چیزی ندیدم
ولی توی سایت Quest3D.com یسری نمونه هست که فقط محدود به یسری چیزای خاص هستن.
لینک دانلود Quest3D 4.2 رو هم توی 2 ، 3 صفحه پیش دوستان گذاشتن.
درضمن برای یادگیری هم بنظرم Video Tutorial های سایت Quest رو دانلود کن ، خیلی چیز خوبیه!
اگه سوالی داشتید من در خدمتم!
موفق باشید
دوست من برای این کار دوتا رندر باید بزاری که رندر اول به یک رندر تو تکسچر مصل شده باشد سپس به استارت تری دی اسکین ( توضیح در مورد چنل رندر تو تکسچر: این چنل تصویری را که از دوربین متصاعد میشود را ( برای این توصیح ) به تکسچر تبدیل میکند ) که می توانی اینن اون تکسچر را تو زمین بی اندازی برای ساختن این چیزی که میخوای ) باید تو رندر اولی یک دوربین به سمت عقب بزاری و بقیه آبجکت های رندر عینن مثل رندر دوم میشن البته آبجکتی که می خواهی بازتاب تصویر داشته باشه باید تو رندر دوم تکسچرش بشه شرت کات همون رندر تو تکسچر که به رندر اول وصلهنقل قول:
سلام دوستان
چطوری میشه کاری کرد که در کوییست عکس اجسام روی زمین بازتاب بشه ؟ مثلا یک شی روی یک پلاستیک براق که عکس شی توی اون بازتاب میشه ؟ یا مثلا یک سالن کاشی شده که تصویر اجسام توی کاشیها بازتاب میشه
البته میخوام Real Time باشه به همین دلیل از لایت مپ استفاده نمیکنم .
لطفا اگه زحمتی نیست کامل توضیح بدید
ممنون
اینترنتم داغونه و گرنه الان بیکارم و بهترین وقت برای اینکه بخام کوئست اموزش بدم
از دوست عزیزمونم امیر جان بسیار ممنونم که به سوالات بچه ها جواب می ده :04
سلامنقل قول:
اگه ادرس اونجایی که فیلمای آموزشیش هست رو بدید ممنون میشم . گشتم پیدا نکردم . :43:
کد:http://support.quest3d.com/index.php?title=Portal:Video_Tutorials
سلام دوستان چطوری میشه در Quest3D یک را اضافه کرد مثلا user input هر بار که کلید را فشار می دهیم یک می گیرد حالا می خواهم تا زمانی که کلید را رها نکردم یکی یکی اضافه شود 2 3 4 5......
توی این عکس شما میبینید که از 2تا Expression Value استفاده شده.
یکیشون میاد مقدار قبلی رو با 0.02 جمع میکنه که اینجا ما یکسری عدد خورد بدست میاریم.
Expression Value دوم میاد از تابع Round استفاده می کنه که مثل همون جزصحیح خودمونه.
میاد اون مقدار قبلی رو بررسی می کنه که به n نزدیکه یا به n+1 و اون مقدار رو بهتون نشون میده که خروجی میشه 1و2و3و4و....
امیدوارم مشکلتون با این توضیحات حل بشه.کد:http://www.mypicx.com/uploadimg/6716481_06282009_1.jpg
سلام
از اقا احسان ممنون که سوال قبلي رو جواب دادند . خيلي لطف کردند
يک سوال ديگه :
مثلا ما يک بوته گياه داريم ميخوايم وقتي يک گوي روي اون رفت گياه کج بشه و وقتي از روش کنار رفت به جاي خودش برگرده . فکر نکنم بشه از انيميشن استفاده کرد چون بايد هرچي گوي جلوتر ميره گياه کج تر بشه .
ممنون ميشم راهنمايي کنيد
یکی از راه هاش این می تونه باشه :نقل قول:
قاعدتا باید مثلا نوک شاخه را به به قسمتی از ساقه Join بکنید . یه بادی کامند هم مثل add force به برگ بدید . برا گوی هم یه وزنی بیشتر از برگ بدید . اینطوری گوی که روی برگ می افته اگه نیروش بیشتر از add force ای بود که به برگ دادید برگ خم میشه و وقتی گوی افتاد اون add force که بهش داید برگ رو میکشه بالا .
البته برگ اینطوری خیلی میاد بالا و ممکنه صاف بشه بنابر این یکمی که به زاویه اش limite بدید ( بستگی به سلیقه خودتون داره ) دیگه این اتفاق نمی افته .
من فرض کردم شما فیزیک کوئست رو بلدید اگه بلد نیستید بگید یکم بیشتر توضیح بدم !!!
ایول دمت گرمنقل قول:
یکی از راه هاش این می تونه باشه :
قاعدتا باید مثلا نوک شاخه را به به قسمتی از ساقه Join بکنید . یه بادی کامند هم مثل add force به برگ بدید . برا گوی هم یه وزنی بیشتر از برگ بدید . اینطوری گوی که روی برگ می افته اگه نیروش بیشتر از add force ای بود که به برگ دادید برگ خم میشه و وقتی گوی افتاد اون add force که بهش داید برگ رو میکشه بالا .
البته برگ اینطوری خیلی میاد بالا و ممکنه صاف بشه بنابر این یکمی که به زاویه اش limite بدید ( بستگی به سلیقه خودتون داره ) دیگه این اتفاق نمی افته .
من فرض کردم شما فیزیک کوئست رو بلدید اگه بلد نیستید بگید یکم بیشتر توضیح بدم !!!
دستت درد نکنه زحمت کشیدی
فیزیکش رو بلدم اگه به مشکلی برخوردم باز مزاحم میشم
بازم ممنون
سلام
کسی از دوستان سورس یک بازی کامل را در quset نداره بزاره تا کمی بیشر با تکنیک های این نرم افزار اشنا بشیم
سورس یک بازی کامل !نقل قول:
سلام
کسی از دوستان سورس یک بازی کامل را در quset نداره بزاره تا کمی بیشر با تکنیک های این نرم افزار اشنا بشیم
یک بازی کامل رو هیچ وقت سورسشو برای دانلود نمیگذارند . شاید بتونی سورس یک دمو از کوییست رو پیدا کنی .
توی محل نصب کوییست پوشه :
Tutorials
خیلی سورس اماده هست که برای شروع عالیه
سورسهای پیشرفته کوییست هم توی ادرس :
Examples
قرار دارند که البته باید بعد از اینکه Tutorials رو کامل یاد گرفتی بری سراغ اونا
OK شد ! TANKنقل قول:
سلام دوستان
من باز مزاحم شدم
چطوري ميشه کاري کرد که دوجسمي که فيزيک نيوتون رو بهشون نصبت داديم وقتي با هم برخورد ميکنند يک متغير 1 پس بده ؟
به وسيله Collission Box Check نشد .
جسمهام هم يک مربع و يک دايره هستند
اين سوال خيلي حياتيه واقعا ممنون ميشم جواب بديد
دوستان کسی بلده با فیزیک Newton یه ماشین رو به حرکت در بیاره؟
اگه جواب مثبت هستش،لطفا یه راهنمایی بکنید ممنونتون میشم.
سلام امیر جاننقل قول:
دوستان کسی بلده با فیزیک Newton یه ماشین رو به حرکت در بیاره؟
اگه جواب مثبت هستش،لطفا یه راهنمایی بکنید ممنونتون میشم.
یک سورس توی خود پوشه نصب کوییست هست :
Tutorials\4.2 - Physics simulation\Physics simulation 2 - Complete.cgr
در همین رابطه .
به طور کلی باید برای بدنه و 4 تا تایر با استفاده از ODE Body فیزیک تعیین کنی و بعد با استفاده از یک ODE Joint تایرها رو به بدنه متصل کنی و برای حرکتش کلیدها رو تعیین کنی .
اینم اموزش PDF :
موفق باشینقل قول:
کد:http://upload.--------.com/6/1245382539.zip
ممنونم رضا جان از لطفت.
شرمنده اگه سوالم رو یک بار دیگه بخونی بهتر میشه(Newton نه ODE)
بازم ممنون.
راستی اون سوالت که برای تشخیص برخورد در Newton بود چه راهی براش پیدا کردی؟
شرمنده اشتباه متوجه شدمنقل قول:
ممنونم رضا جان از لطفت.
شرمنده اگه سوالم رو یک بار دیگه بخونی بهتر میشه(Newton نه ODE)
بازم ممنون.
راستی اون سوالت که برای تشخیص برخورد در Newton بود چه راهی براش پیدا کردی؟
اون رو با CollisionSphereCheck درست کردم و برای Value Vector Sphere Postion ش از یک VectorOperator استفاده کردم و اون رو روی Get Translation (matrix) قرار دادم
بفرما اقا امیر :
اینم فیزیک ماشین با استفاده از فیزیک نیوتون
اگه سوالی بود در خدمتیم .
یه مشکلکی دارم:
من تا اینجا پیش میرم که با Slider واسه ی ماشینم کمک میسازم واین به خوبی کار میکنه
ولی وقتی میام Hinge میذارم واسه ماشین ، وقتی Run می کنم بدنه ی ماشین دور محورش شروع به چرخیدن می کنه بجای اینکه چرخ بچرخه!
تا یه ساعت دیگه برات یک ماشین کامل میسازم و آپلود میکنم دعا کن کم حجم بشه :دی ( قبلآ یکی ساختم :دی )
سلام
ببخشید یکم دیر اومدم اخه دیال اپم کارتم تموم شده بود !
من اون سورس رو از سایت کوییست دانلود کرده بودم . ببین این عکس کمکت میکنه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
چجوری میشه برای بازی منو ساخت ؟
یدونه مقاله باحال داشتم رو سیستمم که از سایت persian desginers گرفته بودمش.
حالا با اجازه نویسندش من مقاله رو براتون میذارمش .
درباره ی ساخت منو هستش ( یه اشاره کوچیکی کرده ).
کد:http://rapidshare.com/files/256488193/Quest3D_User_Interface.rar.html