عکس قلطره
مردم از خنده!
عکس قلطره
مردم از خنده!
توی انجمن n95 کلاسیک
بحثهای زیادی در باره باطری شده که به نظر من اونجا اصلا جاش نیستنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=122079
به خاطر همین از مدیران یک درخواست داشتم که البته به شکل پیشنهاد مطرحش میکنم
اعضا این سایت از شهر های مختلفی هستنداونهایی که توی شهرشون تونستند باطری اصل گیر بیارند
آدرس و شماره تلفن مغازه ای که باطری اصل داره رو تو تاپیک اول بزارید
تا اعضا بدون دلواپسی بتونن باطری تهیه کنند.
البته یه پیشنهاد دیگه هم دارم که فروشگاه تعدادی باطری اصلی بیاره که اعضا خرید کنند
من فکر کنم بتونم از جنوب به یه طریقی ، با دبی ارتباط بر قرار کنم ...... قاچاقی میتونم یه باتری اصل n95 8gb برای n95 خودم گیر بیارم؟اگه آره ، حدودا چه قدر برام تموم میشه؟
متشکرم
به نظر من از همین جا بگیر که اگه خوب در نیومد بتونی پسش بدی.
چون از رو ظاهر تو نمی تونی باتری خوب را از بد تشخیص بدی.
سلام باتری ان 93 ای هم 5اف با این حساب های که در این 25 صفحه ورق خورده من هم میتونم 6 اف بزارم یا این کار رو نکنم
از لحاظ تءوری مشکلی نیست.
اگه جا میره و باعث شکستن قاب نمیشه اشکالی نداره.
سلام به همه . ميشه از باتري n78 يا n85 غش n958gb يا هر باتري 1200 ديگه اي روي n82 اسفاده كرد؟؟ ممنون
نه دوست من نمیشه هیچ باتری به 82 نمیخوره غیر از باتری خودش ...............
سلام به همه . آقايان راهي وجود نداره كه بشه يه باتري 1200 رو روي n82 انداخت ؟؟ ممنون
فقط یه راه داره ، یه باتری ( مال 79 باشه ) بگیر بده به یه ادم حرفه ای و کار دون ( برق کار ظریف ) ، اول ته باتری یه پلاستیک داره اونو بکن که 2 میل از اندازه باتری کم میشه بعدم بهش بگو کلا جلوی باتری رو بکنه و سیمهارو یه جوری بدون استفاده ازون پلاستیک جلویی سیم هارو طوری قرار بده که قبلا بود ، حالا بنداز رو گوشی و حالشو ببر ، در ضمن اگر نرفت تو که حتما میره فقط باید اون تیکه آهن ته گوشی رو بکنی ، خلاص .نقل قول:
سلام به همه . آقايان راهي وجود نداره كه بشه يه باتري 1200 رو روي n82 انداخت ؟؟ ممنون
تنها راهش همینه ، فکر نکنم ارزششو داشته باشه ولی کاری که بالا گفتم حداکثر 15 تومن هزینه و 20 دقیقه کار میبره .
ممنون از لطفتون . منظور شما از باتري n79 همون باتري n78 يا يه جور باتري bl-6f ديگه ؟؟ و يعني ارزش نداره كه باتري گوشيت بشه 1200 . البته اگه به گوشي آسيب نرسونه كه خوبه ولي اگه قرار باشه گوشي دستكاري بشه ارزش نداره . اگه ميشه لطف بكن و عكس بذار . ممنون
با سلام . دوستان من یه n95 8gb دارم که شارژ خوره داره .مجبورم روزی چند بار شارژش کنم...مشکل از باطریش هم نیست چون امتحان کردم؛با باطری جدید هم هنوز مشکلش پابرجا بود..حتی انتی ویروس هم نصب کردم که مثمرثمر نبود
لطفا راهنمایی کنید,ایا این گوشی درست بشو هست یا نه؟؟؟ اشکال کار از چیه؟؟
لطفا فیلم ها رو در یه خای دیگه آپ کنید
.
من نمیتونم دانلود کنم
با سلام خدمت دوستان
من قبل از اینکه این تاپیک رو بخونم و تو اینترنت سرچ کنم
باتری گوشیم n96 خیلی وقت بود که باد کرده بود و میخواستم عوضش کنم چون زود شارژخالی میکرد
به مغازه یکی که تقریبا با هم دوست بودیم و خونه مجردیمون رفت و آمد دات رفتم و ازش باتری اصل خواستم اونم مدل باتری گوشیم رو نگاه کرد و بهم باتری داد bl 5f
که یهو چشمم به یه باتری بزرگتر افتاد 6f
بهش گفتم اونو بده که گفت نه نمیخوره و فلان که آخر داد بهم نگاه کردم دیدم این که هم بزرگتره هم روش نوشته 1200 mah
مال من 950 بود ,ولتاژشون هم یکی بود 3.7
گشتم تو ویترینش ببینم باتری بزرگتر با مشخصات بهتری نیست پیدا نکردم
گفتم همینو میخوام و ازش گرفتم و خوشبختانه جا شد البته درب پشت گوشی به خوبی بسته نمیشد و گفتم به درک گوشی میخوام که باهاش آهنگ گوش بدم و حرف بزنم با دوستام یکم هم درب پشتش فلان بشه
خلاصه آوردم خونه و با یه شارژر اصل مال گوشی X3 نوکیا که سه شاخه هم بود
5 ساعت شارژ نیم ساعت استراحت 2 ساعت شارژ نیم ساعت استراحت 2 ساعت شارژ
گفتم به این روش شاید بهتر جواب بده چون مشخصات شارژر 350 MAH بود گفتم آروم آروم شارژ بشه بهتره:20:
حالا به این روش که شارژ کردم و با این شارژر مشکلی نداره و روش خوبی استفاده کردم ؟
شارژر چون 350 هست مشکلی نیست ؟
و در آخر وقتی باتری رو شارژ اولیه کردم یه تستی هم گرفتم که بعدا میزارم
سلام
من یک باطری bl-6f گرفتم مدل 8 هزار تومانی درجه 2 که پشتش یک هولوگرام orange خورده
قیمتش را خوب گرفتم؟
باید چند روز شارژ نگه داره؟ در حالت های مختلف