این طوریکه نمیشه
یعنی چی که قبض اومده باید پرداختش کنی
اون مدیره خواب بووده هالیش نشده چی داره میگه
تو پرینت اون شماره هایی که نوشته قبول داری که به همشون زنگ زدین یا نه ؟
Printable View
این طوریکه نمیشه
یعنی چی که قبض اومده باید پرداختش کنی
اون مدیره خواب بووده هالیش نشده چی داره میگه
تو پرینت اون شماره هایی که نوشته قبول داری که به همشون زنگ زدین یا نه ؟
حالا کدوم مدل از این مارک ها؟؟؟:40:نقل قول:
دو پورت می خوای یا تک پورت ؟
از کدوم ISP میگیری ؟
خودش چه مودمی رو بهت پیشنهاد میده ؟
عزيزم مال تو خوبه مال ما 180 هزار تومان امده كه بايد بديم خواستيم يه خط ديگه بگيريم اجازه ندادننقل قول:
سلام رفقا
چند وقت پیش توی همین تاپیک در مورد زیاد اومدن قبض تلفن یه چیزایی نوشته بودین. انگار این مساله واسه منم پیش اومده:
چند وقت پیش که قبض تلفنمون اومد واسه خونه 34 تومن اومده بود. منم به خاطر این که از اینترنت استفاده میکنم خطم جداست. واسه منم 14 تومن.
خونواده خیلی شاکی شدن که چرا قبض زیاد اومده. و شروع کردن به بازجویی از من که چرا از تلفن زیاد استفاده کردم. خلاصه آخرش قرار شد بریم پرینت بگیریم. نکته جالب اینجاست:
هزینه کل تماسهای بین شهری و موبایل اومده بود 14 تومن. و بقیه اش هم که میشه بیست تومن واسه داخل شهری ! ! !
من خودم شاخ در آوردم . آخه توی خونه ما کسی داخل شهری زیاد صحبت نمیکنه. رفتم پست . یه خانومی بود خودش هم تعجب کرد. گفت ببر مخابرات .رفتم مخابرات گفتن ببر مخابرات ( قاری کیپوسی) بردم اونجا. بعد از دو ساعت انتظار و به این و اون نشون دادن گفتن باید بری پیش رئیس.
رفتم پیش رئیس دیدم تشریف ندارن. خلاصه بعد از چند ساعت معطلی رئیس خان با چشای خواب آلود اومد تو دفترش. منم زود پریدم جلوی میزش و موضوع رو بهش گفتم. ایشون هم به جای این که حتی یه ذره دقت بکنه گفت: خوب اومده که اومده. بدین دیگه. لابد حرف زدین که اومده. ما هم حرف نزده بودیم که. خلاصه گفتن که باید قبض رو پرداخت کنین. البته ما هم قبلا پرداخت کرده بودیم. من به این نتایج رسیدم که :
یا مخابرات دزده
یا من خنگم
_________
سلام
دوستان درباره مخابرات هر چی بگین حق دارین میدونین چرا؟ پس بلایی رو که سر من اومده بخونید
حدود یه 4 ماهی میشد که adsl خریده بودم و استفاده میکردم که یهو بعد از چهار ماه adsl قطع شد یک روز منتظر شدم گفتم شاید درست بشه اما خبری نبود زنگ زدم به پشتیبانی گفتن نه خطها کار میکنن مشکل داخلیه بعد از چک کردن همه خطوط متوجه شدم که خط رو خط افتاده تلفنمون اونم با کجا!!! پیک موتوری (البته خدارو شکر جای شلوغی بود حالا تا آخر بخونین متوجه میشین) زنگ زدم مخابرات گفتم.
چی بگن خوبه؟؟ گفتن خودت شماره ای رو که افتاده رو خطت پیدا کن بگو منم اینطوری شدم :18: گفتم آخه چجوری گفت نمیدونم مشکل خودته .....
خلاصه یک رو بعد دوباره زنگ زدم و انقدر پاپیچ شدم که گفتن باشه چک میکنیم آخر وقت اداری زنگ زدن که نه مشکلی نیست مشکل از خودتونه...
فرداش زنگ زدم به یارو گفتم بابا جان من خودم دارم صدای طرفو میشنوم بعد تو میگی مشکل داخلیه؟؟ بعد کلی حرف زدن گفتن باشه مامور میفرستیم ماموره اومد در خونه چک کرد گفت سالمه مشکل از تابلو هست و رفت گفت یه مامور دیگه میاد نزدیکای ساعت 4 دوتا مامور مخابرات اومدن گفتن تابلو رو چک کردیم سالم بود و اومدن خط داخلی رو چک کنن یه دستگاهی هم آورده بودن یکیشو میگفت این دستگاه نمیدونم فلان میلیون پولشه اگه این مشکل رو پیدا نکنه دیگه هیچ ....خلاصه اونم مشکلو پیدا نکرد طرف گفت صبح زنگ میزنم از مخابرات چک میکنم گفتم باشه صبح زنگ زد گفت چک کردم مشکل نداره و خداحافظ (شما الان منو تصور کنید ADSL الان 5 روزه که قطعه :41: ) زنگ زدم نمایندگی گفتن باشه میریم از مرکز mdf چک میکنیم اونا هم گفتن سالمه
دیدم اینطوری نمیشه به 3 تا از دوستام گفتم باید این مشکل رو خودمون حل کنیم هیچی دیگه خلاصه نشستم تو خونه زنگ زدم به دوستم و بدون اینکه حرفی بزنیم داشتیم به حرفهای طرف مقابل گوش میدادیم تا شاید چیزی بفهمیم که شماره رو پیدا کنیم شانس آوردیم یکی زنگ زد و شماره نمایندگی تو شهر اون پیک رو پرسید من هم فوری شماره رو نوشتم و زنگ زدم به اونجا و شماره نمایندگی ولیعصر رو گرفتم 2 تا شماره داد بعد به دوستم گفتم با موبایل زنگ بزنه ببنیم کدوم خطشون افتاده رو خط ما که شماره رو پیدا کردم و زنگ زدم به مخابرات و گفتم که این شماره افتاده رو این شماره و درستشون کنین بازم جای شکر داره که این یکی رو بلد بودند:20:
اینم قضیه مخابرات و دستگاه چند میلیونیش!
مخابرات یک چیزی بالاتر از سر گردنه هست اینو مطمئن باشین
من که دارم 2 سال از ماکس نت استفاده میکنم و راضی هستم . البته ماکس نتی ها از من بدشون میاد چون من همیشه در حال دانلود هستم و باعث شلوغی سرور البته الان بهتر شده ولی خوب اوایل واقعا" من دردسر بزرگی شده بودم براشون . ماکس نت خوبه برای تبریز .از شاتل که خیلی بهتره . اصلا" دفتر شاتل یه دفعه رفتم با دعوا اومدم بیرون . همارا هم که کشک و دوغ .
به به
مثل اینکه همه ی بچه های انجمن فیلم همشهری بودن و ما نمیدونستیم
حالا میشه یکم از تجربیاتت در مورد این ISP ها بگی + دلیل دعوا + هزینه کیفیت و نوع سرویست
( همه ی اینا که گفتم برا آگاهی یوزرها هستش )
واقعا مخابرات تو ایران (چه ثابت و چه سیار) جای بسی تاسف داره!نقل قول:
هر روز یه مشکل یه دردسر و یه گرفتاری, خدارو شکر روشونم کم نمیشه !
ایول به خودت که درستش کردی . دستگاه چند میلیونی !!!! :27:
:grrr:سلام.معذرت میخوام اینقدر دیر جواب می دم خیلی وقت بود نیومده بودم.نقل قول:
اولا که شما پاسخ منو متوجه نشدی.بخاطر اینکه من گفتم 3 هفته یعنی 21 روز.سرعت دانلود من روزای عادی بین 28 تا 44 در نوسان هست.مرکز مخابراتی هم شهید قاضی هستش . من سرویس 256 تجاری گرفتم.
در ضمن اولش می گفتم بهترینه الان میگم مزخرفترینه :2:چرا که بعد از این همه دانلود هر وقت بخوام آنلاین بازی کنم دیس میشم یا اگه بخوام دانلود بالای 10 مگ کنم بازم دیس میشم زنگ میزنم پشتیبانی البته دور از حضور دوستان یه مرتیکه اشغال جواب میده میگه به ما هیچ ربطی نداره مشکل از خودتونه منم در جواب میگم پس چطور وقتی 18 ساعت وبگردی میکنم دیس نمیشه الان که می خوام دانلود کنم دیس میشه میگه به ما ربطی نداره و قطع میکنه فردا پس فردا هم میرم بگم جمع کنن این اشغالاشونو از رو خط من :2:شما چه شرکتی رو پیشنهاد می دین؟دارم دیوونه میشم:grrr: تو رو خدا فقط یه شرکت درست و حسابی بدین که این مشکلا رو نداشته باشه:42:.الان که دارم اینارو تایپ می کنم تا حالا 4 بار دیس شدم :18:باورتون میشه!!!!
در ضمن این عکس سرعت منه البته گول این عکسو نخورین چون من الان حاضرم با یه دایال اپ عوضش کنم چون تا این دو پستو بنویسم 9 بار دیس شدم دیگه داره حالم از این همارا بهم میخوره :2: : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای کاش با این تست می کردی نتیجه اش دقیقتر است.نقل قول:
ولی سرعتش که خیلی خوب است .کد:www.speedtest.net
یک سوال جدیدا چیزی را اپگرید نکردی؟(شاید بخاطر ان باشد)
چرا سی پی یو مو ارتقا دادم ولی قبل از ای دی اس ال حالا من چیکار کنم.در ضمن حالا تست نمی خواد کاش خودت الان اینجا بودی می دیدی اونوقت می فهمیدی که سرعتش به اندازه دایال اپ هم نیست چه برسه به ای دی اس ال یه مشکل دیگه هم پیدا کردم اونم اینه که دیشب اخرین بار که دیس شدم خواستم دوباره کاننکت شم ولی ارور 786 رو داد .تونقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزیزم
-=- اونطور که متوجه شدم می خواین بگین که شرکت از دانلود فایلهای بزرگ شما جلوگیری می کنه ؟ درسته ؟
-=- الان شما داری ماهانه یا سه ماهه چقدر میدی به همارا ؟
-=- این تستی که با Speedtest.net زدی با قبلی کلی فرق داره که !
-=- این عکسی که انداختی مربوط به زمانیه که سزعت رفته بالا ( آخرای هفته ؟ ) یا مال روزای عادیه ؟
نمیدونم دو پورت و تک پودت چیه...:20:نقل قول:
از ماکس نت...
خودش tplink و SMC رو توصیه می کنه...:40:
بله.نقل قول:
حدودا 40 تومن.
والا من که فرقشو نمی دونم ولی من از یه برنامه شتاب دهنده سرعت اینترنت استفاده میکنم شاید به خاطر اون باشه.
نه همن صبح این تست و انجام دادم.
نقل قول:
اگه مثل من زیاد وسواس داری در مورد مارک و کیفیت و این جور چیزا این پایینو بخون :
مودمای دو پورت USB و LAN دارن و میشه گفت انتخاب آینده نگرانه ایه
ایسوس که فکر نکنم بتونی پیداش کنی ( یه زمانی صبانت خودش می فروخت )
دی لینک هم که فروشندش پاساژ سهند زیر زمین سمت چپ هست
یو اس رو بوتیک هم برو سایت infogostar قیمتش رو ببین خواستی سهند نماینده داره
اگه یه یوزر معمولی هستی و می خوای فقط اموراتت بگذره فرقی نمیکنه هر مودمی می خوای بگیر
SMC و TPlink یا LinkSYS
ولی در کل خودت بری از بازار بخری به صرفته این ماکس نت قیمتاش خیلی بالاست
( TP-LINK : تومان 48,000 ) و ( SMC : تومان 52,000 )
نقل قول:
منظورم این بوود که تو تست اول سرعتتو در حد مگابیت نشون میده و تو تست دوم در حد 128 کیلو بیت و پایین تر آخه مگه میشه این همه تفاوت باشه ؟
ولی به نظرم مشکل از جای دیگس
شما سرویس 256 نا محدود گرفتی که دانلود کنی
این همارا نمیتونه این کارو بکنه
معمولت موقع دانلود چه جور فایلی با چه حجمی قطع میشه ؟
نکنه اشکال از سیم تلفن و مودم و این جور چیزا باشه ؟
-=- اکه زیاد دانلود داری باید بین دو شرکت همارا و ماکس نت یکی رو انتخاب کنی ( سرویس نا محدود )
-=- اگه دانلودت معمولیه شاتل و ماکس نت و صبانت هست ( سرویس با محدودیت حجمی متوسط )
-=- اگه دانلودت کمه سرویس محدود همارا و اکونومی شاتل هست ( سرویس با محدودیت حجمی خیلی کم )
سلام بچه ها
یادتونه چند وقت پیش گفتم همارا داره IP هاش رو عوض میکنه ؟
چند هفته بوود که نمیتونستم به سایت بانکداری اینترنتی بانک ملت برم بعد فهمیدم که بانک ملت IP های غیر ایرانی رو بلاک کرده
همارا زنگ زدم گفتش که ما خودمون IP هامونو عوض کردیم تا یوزرا مشکل دانلود از رپیدشیر نداشته باشن
از دوستان شاتل و صبانت و ماکس نت خواهش می شود یه بررسی کنن ببینند IP شون مال کدوم کشوره ؟
تو این سایت : cmyip.com
اینم نتایج من در سرعت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم بچه ها ماکس نت خوبه ؟ (128 یا 256 نا محدود)
من می خوام فیلم دانلود کنم موندم ماکس بگیرم یا همارا ؟ همارا که اینه اوصافش
نظرتون در مورد ماکس چیه ؟
برا صبانت که مال ایرانه البته بدون پ ر ا ک س ی :31:
با سلام....
چند تا سوال داشتم
1-آيا اينترنت هوشمند (با خريد كارت اينترنت)هزينه ي تلفن داره ؟
2-آيا استفاده از Adsl هزينه ي تلفن داره يا نه؟
|*سپاس*|
/*يا حق*/
اینترنت هوشمند که فرق داره با کارت گرفتننقل قول:
اگه شما کارت بگیری ساعتی میفته مثلا 60 تومن + پول تلفن میشه ساعتی مثلا 60 تومن جمعا برات 120 تومن در میاد ولی اینترنت هوشمند! در میاد ساعتی 300 تومن (آخه یکم با هوشتره برا اون)
adsl هم پول تلفن نمیفته براش چون خطت همیشه آراده دیگه
نقل قول:
خوشم میاد این شاتل همیشه سرعتش با سرویس اسمیش برابره
تازه این عکس میگه که سرعت آپلودت زیادیم هست ش
نقل قول:
ببین دوست من چند وقت پیش یوزر ماکس نت می گفت ماکزیمم سرعت دانلودش برا 128 ، 14 هست الان رو نمیدونم
ولی اگه الانم اینطوری باشه عقل سلیم میگه که همون همارا رو بگیر و پول اضافه نده
راستی بچه ها من امروز باهاشون تماس گرفتم و IP منو برگردوندن سر جاش شد IP ایران
ولی یه چیزی بگم دم این همارایی ها گرم 3 هفته بوود IP مال یونان بوود آقا هر وقت می رفتم تو رپید بعد یه دقیقه میتونستم دانلود کنم دیگه مثل قبل بهم نمیگفت که IP شما در حال دانلوده خیلی حال میداد
حیف که مجبور شدم دوباره برگردونمش
سلام..نقل قول:
ممنون دوست عزيز.
|*سپاس*|
/*يا حق*/
سلام دوستان
وضعیت دانلود صبانت چطوری هستش ؟
من میخوام پکیج B3 اش رو بردارم ، سه ماهه 128 هستش 46100 تومن با محدودیت 10 گیگ و استفاده شبانه رایگان از ساعت 3 تا 7 صبح !
دوستان میگن متوسط 50 ، 60 کیلوبایت در ثانیه دانلود داره درسته ؟
من دانلود هام زیاده چی بگیرم خوبه ؟
ممنون
من از همین که شما گفتید استفاده میکنم و مشکلی نداشتم تا حالانقل قول:
البته سرعت دانلود روزانه پایین اومده و شده زیر 16 ( به گفته ی یوزرها )
نقل قول:
ممنون
سرعت دانلود روزانه و دانلود شبانه شما چقدر هستش ؟ مودم تون چیه ؟
ببخشید منم مشترک این ساراکو هستم ، اون قسمتی رو که بولدش کردم برام جایه سواله !نقل قول:
این یعنی علاوه بر هزینه ای که همون 4 ماه پیش بابت استفاده از اینترنت هوشمند پرداخت کردیم از این به بعد هم
همون هزینه 4 ماه قبل رو باید دو ماه دو ماه تو قسمت خدمات ارزش افزوده پرداخت کنیم ؟؟؟
من قاطی کردم یا مخابرات فکر کرده سر گردنه هستش ؟
من امروز برای اولین بارadsl 600 ماکس نتو تجربه کردم واقعا عالیه ...
حداقا با65 دانلود میکنم ...
واقعا عالیه ...
سلام.نقل قول:
یوخ، حتما من پیس توضیح ورمیشم.
منظوروم بدی کی مخابرات بهمن-اسفند دوره سینده هوشمند اینترنتین هزینسین حساب لامامیشدی و ب-هزیننی گلن دوره ده حساب لادی.
دا بی دفعه دن سورا هر دورنین اوز هزینسین قبض ده یازیلاجاخ.
نقل قول:
من امروز برای اولین بارadsl 600 ماکس نتو تجربه کردم واقعا عالیه ...
حداقا با65 دانلود میکنم ...
واقعا عالیه .
مبارکت باشه پسرم
یادش بخیر زمانی ما هم صبانت داشتیم و با سرعتای نجومی آنلاین ویدیو تماشا میکردیم
دوستان ADSLصبا نت من یک سنبه وصل شد شنبه رفته بودم شرکت.نقل قول:
سرعت روزانه به هیچ وجه کم نیست حدود 50-60
ولی سرعت شبانه من که دیروز بودم 20 بود که کمه
سرعت روزانه زیاد دردسره من تو 2روز اندازه یه هفته دانلو د کردم
ممنون ...:40::40::40:نقل قول:
راستی مودم D-Link مودل DSL-520T خریدم خوبه؟؟؟
ضمنا چطور میشه آنلاین ویدیو تماشا کرد؟؟؟
فکر کنم مودم تک پورت باشه نه ؟
ولی نمیدونم چرا تو سایت دی لینک نیست ؟
کد:http://www.dlink.com/products/category.asp
و تو سایت نمایندش :
کد:easyco.com
گارانتیش چیه ؟ چقدر خریدی؟
ویدیوی آنلاین مثلا یوتیوب
آره تک پورته...
گارانتیشeasyco هستش...خریدم48 تومن...
آره تک پورته...
گارانتیش easy هست ...
خریدم 48 تومن...
مبارکه :D
ایشالله باهاش روزی 200 ترابایت دانلود کنی
به پای هم پیر شین ننه جوون
سلام بر همه ی دوستان تبریزی و DSL ای و P30World ای
امروز رفته بوودم تو ویکی پدیا یعنی این جا :
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/ITU_G.992.5
بحث در مورد +ADSL2 هست که دقیقا مطلبشو کپی میکنم :
Iran
Rahsa, Shatel, Hamara and Datak all provide ADSL2+ in Iran.
به بیان روشن تر یعنی اینکه شرکتهایی مثل ماکس نت و لایزر که میان جلوی سرویساشون مینویسن +2 دارن به منو شما دروغ میگن
تازه الان که نگاه میکنم به صفحه ی قیمت واکس نت نوشته
تعرفه سرویس ADSL و ADSL2+ نامحدود ماکس نت برای کاربران خانگی
یکی نیست بگه آخه مرد حسابی مگه میشه یه سرویسی در آن واحد هم ADSL معمولی باشه و هم +ADSL2
تازه یادمه قبلا این ماکس نت یه ستونی برا سرویساش جدا کرده بوود و بالاش نوشته بوود +ADSL2 که قیمتای این ستون از ستون معمولی 4 یا 5 تومن بیشتر بوود
نظر شما چیه ؟