سلام براي من تمام مراحل انجام دادم.ولي وقت بوت cd ويندوز ايجاد شده دوباره پيغام اولي رو ميده.مدل لپ تاپ سوني vgnfw 190
است.Intel(R) Matrix Storage Manager دانلود كردم.كف كردم اين چند روز..................لطفا كمكي كنيد
سلام براي من تمام مراحل انجام دادم.ولي وقت بوت cd ويندوز ايجاد شده دوباره پيغام اولي رو ميده.مدل لپ تاپ سوني vgnfw 190
است.Intel(R) Matrix Storage Manager دانلود كردم.كف كردم اين چند روز..................لطفا كمكي كنيد
مراحل رو اشتباه انجام دادید ... این روش تست شده هست و دقیقا همانند آن عمل کنید مشکی پیش نخواهد آمدنقل قول:
نکته : به 32 و یا 64 بیت بودن سیستم عامل و درایورها دقت کنید
من اين مراحل روي يك لپ تاپ توشيبا انجام دادم جواب گرفتم.ولي اين يكي ما را پيچنده.
در اول با بوت معمولي بالا ميآيي تعداد درايورهاي نصب نشد حدود 20 مورد ميباشد.ولي با سي دي بوت ايجاد شده 5 مورد بيشتر نيستند
Intel(R) Matrix Storage Manager1.يك توضيح درباره اين فايل ميشه بدهيد.
2.من درايورهاي چيپست بايد از كجا گير بياورم.سايت سوني ندارد.سايت اينتل فايل exeدر اختيار قرار ميدهد.نه zip كه بعدشinfدر آن موجود باشد.كه بشود از آن درnLite استفاده كرد
1- intel matrix mass storage یک چیپست کنترلر برای هاردیی با فناوری Sata & Raid هست... قبلا هاردهای لپ تاپ کنترلر سری ICHM6 و یا 7 داشتند یا امولاتور ATA اما جدیدا فونیکس با پیشرفت تکنولوژی مادربرد و نیازبه کنترلرهای جدید ، این چیپ رو طراحی کرده و روی لپ تاپ هایی که چیپست northBRIDGE اونها intel هست ، سوار کرده که ماسفانه مایکروسافت درون ویندوزهای غیر اصلی لپ تاپ که OEM اون پرداکت نیستند ، درایورش رو تعبیه نکرده .. بنابراین سیستم عامل عنگام نصب این چیپست رو نمیشناسه
2- از سایت اینتل ... همون لینکی که بالا دادم خودش هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- متاسفانه من نمی دونم مشکل شما از کجاست . درایورهای چیپست یکسان هستند و اگر دنبال درایور اختصاصی هستید باید خودتان جستجو کنید
[registered Useدست شما درد نكنه حل شد.
سلام من یه مشکل دارم
هارد رو پارتیشن بندی کردم حالا وقتی کع می خوام Xp نصب کنم همون اول میره به صفحه آبی (صفحه مرگ)
مدل لپ تاپم هم Hp Dv5 1020tx هست.
در این مورد چه کار باید بکنم؟
چیپست هم Ich9m هست.
ببیند پکی که من برای دانگرید قرار دادم این ها رو داره :نقل قول:
Note: Intel® RAID Technology requires the Intel® ICH9R/ICH9M-E/ICH10R SATA RAID controller hub, Intel® 82801HR I/O controller hub (ICH8R), Intel® 631xESB/632xESB I/O controller hub, Intel® 82801GR/GH I/O controller hub (ICH7R/DH), Intel® 82801FR I/O controller hub (ICH6R).
پس همین پک هست ... اشکال از سی دی ویندوز شماست و از یک دیسک سرویس پک 1 یا 2 دوباره بسازید و تست کنید :40:
SONY -vgn-fw170j
intel ich9m فكر ميكنم بايد برايش استفاده كنم ولي فقط فايل exe پيدا ميكنم .تا الان دوبار امتحان كردم ولي نشد و ارور داد زمان نصب.از ايكس پي مجموعه لرد 2008 استفاده ميكنم(64 بيتي است ديگر؟) ميشود دقيقا لينك اون چيزي كه بايد به ويندوز اضافه كنم معرفي نماييد؟
ERROR:
iaStor.sys is corrupted
پانوشت:اين لينك جواب مرا ميدهد؟ چطوري به ان لايت فرمت exe را بدهم؟ (داد نزن فقط دي: )کد:http://downloadcenter.intel.com/filter_results.aspx?strTypes=all&ProductID=2101&OSFullName=Windows*+XP+Professional+x64+Edition&lang=eng&strOSs=109&submit=Go
پانوشت 2: چرا همه اين درايورها را در پست اول لينكش را قرار نميدهيد به همراه مدلهاي لب تاپهاي مرتبط با اون. اينجوري حداقل كسي كه پست يك را خوانده قوت قلب ميگيرد كه درست انتخاب كرده لينك را
======================
ضمنا تنظيمات بايوس اين مدل را كه با اف2 وارد شدم خيلي خلوت ديدم فقط بوت داشت و يوزر پس و خروج
يك سوال حاشيه اي: با نرم افزارهاي ورتيكال ماشين نميشود يك ايكس پي در دل ويستا درست كرد براي لب تاپ كه برنامه نصب بشود؟
سلام محمد جان ....
بزار اول یه تشکر تپل مپل بابت آموزشهای کامل ، و قابل فهم برای کاربران آماتور ( مثل خودم ) که می زاری کنم .
یه تشکر مخصوص هم به خاطر آموزش حل مشکل بوت ویندوز xp & vista . دستت مر30
====================
آقا من واسه نصب ویندوز xp تو ستاپ سیستم AHCI رو به ATA تغییر دادم . و دیگه به نصب xp گیر نداد . و نیاز نشد که از این آموزش استفاده کنم و الان هردو ویندوز xp & vista رو در کنار هم بدون مشکل دارم .
راستی وقتی که می خواستم AHCI رو به ATA تغییر بدم بهم پیغام داد که اول باید flash chash madule رو غیر فعال کنم . منم این مازو کردم . به نظر شما ، در کل کار من درست بود یا اینکه اشتباست ؟؟؟؟ تغییر AHCI رو به ATA از این قسمت مشکلی ایجاد نمی کنه ؟
============ یه عکس از مراحل کارم گزاشتم ============
سلام خدمت تمامی دوستان عزیز بخصوص جناب محمد خان عزیز که راهنماییش خیلی به من کمک کرد
همون جور که قبلا گفته بودم من یه لپ تاپ مدل CS110E sony vaio دارم.روش ویستا نصب بود و با کمی سعی تونستم اکس پی هم روش نصب کنم البته با استفاده از مطالب بسیار مفید محمد خان. .با توجه به اینکه سری CS جدیدترین سری لپ تاپ سونی هست در دانلود درایور های Downgrade به XP کمی با مشکل مواجه شدم ولی بالاخره تمامی درایور ها رو دانلود و نصب کردم و همه قابلیت ها رو فعال کردم حتی کلید های Fn رو.فقط الان تنها مشکلی که دارم اینه که وقتی سیستم رو با XP بالا میارم و یک CDیا DVD رو در درایو قرار میدم حدودا 15 یا 20 دقیقه با درایو دی وی دی کار میکنم یک دفعه وسط کار سیستم کرش میکنه و مجبورم به صورت دستی لپ تاپ رو رستارت کنم.مشکل از اینجاست که در حین کار یکدفعه درایو Undetected میشه و کلا در My Computer آیکون DVD-RAM ناپدید میشه و وجود نداره ولی وقتی restart میشه دوباره شناسایی میشه و به خوبی کار میکنه.گفتم شاید lمشکل سخت افزاری باشه ولی دیدم روی ویستا بدون هیچ مشکلی ساعت ها کار میکنه.بعدا متوجه شدم احتمالا باید درایو دی وی دیش SATA باشه(که البته با توجه به اینکه هاردش هم SATA بود درایورهاشو نصب کردم حتی تنظیمات SATA در رجیستری رو هم درست کردم) و دیدم وقتی در Intel Matrix storage console (که برنامه ای هست که هنگام نصب درایورهاش نصب میشه) روی چک کردن سخت افزارهای SATA کلیک میکنم و Rescan میکنم درست میشه و DVD-RAM رو DETECT میکنه , و همزمان با پیدا کردن درایو اون بالونی که در عکس میبینید هم ظاهر میشه ولی ممکنه دوباره همین مشکل بعد از چند دقیقه بوجود بیاد.عکسش رو هم در زیر میزارم.لطفا من رو راهنمایی کنید و بگید چطور میتونم مشکل رو حل کنم؟درایوری چیزی هست که با نصبش این مشکل حل بشه؟ممنون میشم اگر راهنمایی کنید:)
نقل قول:
سلام
1- اون فرمت Exe باید نصب یا extract توسط نرم افزار winrar بشه تا بشه به فایلهای داخلش دسترسی داشت
2- مجموعه لرد 2008 دو تا دی وی دی بوت XP داره ... فکر کنم دیسک 3 نسخه 32بیتی و دیسک 6 ، 64 بیتی داره ... باید فایلهای ویندوز رو ارز در بیارید و بعد فایلهای sys و inf توی اون exe که استخراج شده رو پیوست کنید
3- ببینید برند لپ تاپ توی این قضیه اصلا مهم نیست . چون چیپست کنترلر اون هارد رو میشناسونه نه چیز دیگر ... من هم لینک آخرین پک چیپست ها رو دادم که برای همه لپ تاپ های توی بازار و ریلیز شده تا الان کاربرد داره. حالا چه نیازی تک تک بزاریم سونی و ... ؟ لقمه رو بپیچونیم برای چی ؟
4- سونی تنظیمات بوتش بسیار ساده است و اصلا گزینه هایی نداره که بتونید دستکاری کنید. توی آموزش هم دقت می کردید گفته بودم بعضی مدل ها این قابلیت رو ندارند :13:
5- VM ها رو تا بحال کار نکردم ... شما به عنوان اولین نفر تست کنی و بیای نتیجه رو اینجا بگی عالیه :10:
نقل قول:
خواهش میکنم
تنها مشکلی که ممکنه ایجاد بکنه اینه که ویندوز XP بالا نیاد و برای ادامه و ورود باید چند مرحله ری استارت انجام بدید . تست کنید اگر مشکلی پیش اومد به حالت قبل باز گردانید. خطری نداره
عکست خوب اپلود نشده مشخص نیست چیه...نقل قول:
فکر نکنم مشکل از دانگرید کردن باشه . اگر الان کار میده تمام قسمت های لپ تاپ مشکلی نداره و ویندوز سالمه . احتمال داره مشکل از جایی دیگه مثل رم یا سی پی یو باشه که عامل ایجاد هنگ و کرش هستند
بهتره حالا که اپدیت کردی intel inf utility رو برای نوع چیپست ات و همچنین نوع ویندوز XP و جدیدترین ورژنش رو از اینتل بگیری و آپدیت کنی . اگر مشکل از تداخل IRQ ها باشه تا حدودی قابل رفع هست :10:
سلام محمد جان
مگه اين فايل رو نبايد نصب كنيم
Intel(R) Matrix Storage Manager
؟
ارور ميده.نصب نميشه؟
ممنون محمد جان.من عکس رو دوباره اپلود کردم.ایندفعه لینکشو میزارم.این هم لینکش: لطف کن یه نگاهی بهش بکن.
من هم اول فکر کردم شاید برای اکس پی مشکل پیش اومده و عوضش کردم ولی مشکل هنوز وجود داره.فکر نمیکنم عامل کرش از رم یا سی پی یو باشه علتش اینه که وقتی از درایو DVD-RAM چیزی رو اجرا کردم (مثلا Setup یک برنامه)و دارم با DVD-RAM کار میکنم یکدفعه درایو از کار میوفته در وسط کار و مسلم هست که از کار افتادن درایو در مثلا وسط اجرای ستاپ یک برنامه در حال نصب باعث اون کرشی میشه که ذکر کردم و جز با Restart دستی درست نمیشه.کد:http://bidemajnon.files.wordpress.com/2008/11/2.jpg
البته وقتی هیچ کاری با لپ تاپ انجام نمیدم و فقط روشن هستش گاهی برمیگردم و میبینم باز درایو DVD-RAM از کار افتاده ولی در این حالت میتونم درستش کنم و کرش نکرده و وقتی در Intel Matrix storage Center روی Rescan for plug and play Device کلیک میکنم بلافاصله DVD-RAM رو پیدا میکنه و میشناسه و به MY Computer اضافه میشه.اون بالون هم ظاهر میشه و پیغام زیر رو میده:
A Storage device was connected.if this device is a port multiplier,only port 0 of the port multiplier will be active
این فایلی هم که فرمودی الان میگیرم و نصب میکنم و نتیجه رو اطلاع میدم
وين رر نميتواند فرمت exe را اكستركت كند .و اگر نصب را هم بزنم معلوم نيست كجا ميرود نصب ميكند.نقل قول:
امتحان كردم و موفق بود.توانستم ايكس پي را در دل ويستا داشته باشم و همه درايوها را هم ميشناسد
محمد جان يك نگاه به اين دو مقايسه من بنداز:
جواب از شما:نقل قول:
من هم همچین مشکلی دارم!!!!!
مدل لپ تاپم هستش:HP pavilion dv6000
تمام رهنمود های شما رو انجام دادم ولی بازم نشد.
لطفا راهنمایی بفرمایید
نقل قول:
برای سری 6000 اچ پی از این درایور استفاده کنید :
کد:
این پک رو نصب کن ... فایلهای توی مسیر c:\swsetup\SP37005 را به عنوان درایور استفاده کن ... مشکلت حل میشهکد:ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp37001-37500/sp37005.exe
یعنی در بخش انتخاب single درایور فایل iastor.inf را انتخاب کن
نتیجه رو بگو ... من تست کردم و باز هم جواب داد
_________________________________نقل قول:
سلام.تشکر بسیار بسیار زیاد. کار کرد. خیلی هم حال کردم. خدا اجرت رو بدهد. ولی یه مشکل کوچیک داشتم که می دونم این جا جاش نیست ولی گفتم که مطرح کنم. من درایورهای لپ تاپم رو دانلود کردم(البته مثل اینکه از خودش نبود و نوع Cto رو دانلود کردم) که کار نکرد. و درایورهایی هم که واسه ویستا قبلا داشت که مسلما روش جواب نمی ده!!!
حالا شما چه هدایت می فرمایید.
باز هم تشکر
جواب از شما:نقل قول:
هر کاری میکنم روی Fw ویندوز نصب نمیشه درایور ورژن 9 ساتا نصب نمی شه اول ویندوز میگه فایلش خراب شده چی کار کنم
__________________________نقل قول:
برای سری جدید sony FW و HP dv های جدید و ... که از Intel ICH9M-E/M SATA AHCI استفاده می کنند نیاز به Intel(R) Matrix Storage Manager برای سری 965 نیاز دارید
از اینجا فایل های مورد میاز را دانلود کنید :
Intel® 965 Express Chipset Family
اما در راهنمايي دوم شما به دوستمون(كه منم شامل اين دسته ام:hp dv5 1135)
شما در آدرسي كه داديد دو فايل قرار داره كه حجم يكي 6 مگ و يكي 21 مگ هست(كه قابل مقايسه با 700 كيلو بايت نيست.كه بعد از نصب در آدرس c:\swsetup حدود 2 گيگ حجم ميگيره) كه من هر دو فايل رو نصب كردم و در آدرس c:\swsetup كلي فايل ديگه هم نصب كرد اما به جاي c:\swsetup\SP37005 اين آدرس به وجود اومده بود c:\swsetup\sp39157 كه ديگه خبري از فايل iastor.inf نبود
فقط يك فايل ستاپ به نام HP Active Support Library وجود داشت كه ظاهرا قابل نصب نبود
حالا اين نتيجه بررسي هاي من و موندم چه كنم و منتظر راهنمايي هاي شما دوست دلسوز هستم
خدا اجرت بده-يا علي
تمام كارهاي رو مثل اين دوستمون انجام دادم
ولي جواب نگرفتمنقل قول:
این پک رو نصب کن ... فایلهای توی مسیر c:\swsetup\SP37005 را به عنوان درایور استفاده کن ... مشکلت حل میشه
یعنی در بخش انتخاب single درایور فایل iastor.inf را انتخاب کن
نميدونم براي شما چه شكليه
ولي براي من blue page هست
يعني وارد اون صفحه اول xp ميشه و تقريبا بعد از 30 ثانيه بعد از نوشتن windows starting(فكر كنم همين جاست كه ميخواد هارد رو چك كنه) با صفحه آبي معروف روبرو ميشم وسيستم ريست يا گير ميكنه
حالا هم واقعا موندم.چون واقعا همه مطالب رو خوندم و همه راه ها رو رفتم اما ...
با سلام
من هم مشکل bahahs دارم با این تفاوت که وقتی از سی دی که با برنامه nlite استفاده می کنم کلیه مراحل تا انتخاب پارتیششن نصب درست پیش می رود زمانی که پارتیشن را انتخاب می کنم پیغام میده که نمیتونم به cd دسترسی داشته باشم. اینتر بزنید تا دوباره سعی کنم یا F3 را بزنید تا خارج شم . و یا ویندوز را بر روی هارد کپی کتید.
و وقتی cd ویندوز دیگه ای داخل DVD rom می زارم همون پیغام دوستمون bahahs را می دهد.
لازم به ذکر است مدل لپ تاب من سونی VGN-FW190 می باشد. مدل چیپست هم Intel ICH9M هست
لطفا مرا راهنمایی کنید.
محمد خان میتونی یه راهنمایی کنی که من کدوم intel inf utilities رو باید بگیرم؟با توجه به مدل چیپست من نتونستم چیزی پیدا کنم.چیپستش این هستش:
mobile board: Mobile Intel GM45 Express
chipset: intel ICH9M-E/M SATA AHCI Controller
ممنون
نقل قول:
دوست عزیز شما حتما درایورهای SATA رو به طرز صحیح به ویندوزی که با NLite ساختی اضافه نکردی چون من هم دقیقا همین صفحه برام میومد (blue Screen)و اخطار میداد که برای جلوگیری از صدمه دیدن سخت افزار کامپیوتر رو Shutdown میکنه که البته با درست کردن اون سی دی و اضافه کردن درایورهای ساتا دیگه این صفحه برام ظاهر نشد و خیلی راحت اکس پی رو نصب کردم.مدل لپ تاپ من هم سونی CS هست و مانند FW جدیده
نقل قول:
دوست عزیز شما حتما درایورهای SATA رو به طرز صحیح به ویندوزی که با NLite ساختی اضافه نکردی چون من هم دقیقا همین صفحه برام میومد (blue Screen)و اخطار میداد که برای جلوگیری از صدمه دیدن سخت افزار کامپیوتر رو Shutdown میکنه که البته با درست کردن اون سی دی و اضافه کردن درایورهای ساتا دیگه این صفحه برام ظاهر نشد و خیلی راحت اکس پی رو نصب کردم.مدل لپ تاپ من هم سونی CS هست و مانند FW جدیده
دوست عزيز
من دقيقا همون كارايي كه محمد عزيز گفتند رو انجام دادم
ميشه شما لينك ich كه استفاده كرديد رو بهم بديد؟
خيلي ممنونتون ميشم
وقتی این ارور میاد بهتره ویندوز خودتون رو عوض کنید. توی ایران 1 میلیون نسخه XP ساختند. دلیل نمیشه شما برید و جدیدتری رو بخرید و بعد دانگرید کنید. من گفتم : نسخه سالم و clean !
و اما بحث مربوط به درایور کنترلر ، تمام درایورهایی که اینتل میزاره مطابق با لپ تاپ ها هستند. بعضی سری خاص که من هم اطلاع دقیقی ازشون ندارم به فایل های کمکی هم نیاز دارند. مثلا میبینید سری A135 توشیبا با همون درایورهای چیپست راه میفته ولی مدل دیگر از همون سری نیاز به فایلهای اضافی داره که توی سایتش قرار داده میشه ! من اشنایی کامل با این سری ها و ریزشون ندارم برای همین تنها میتونم درایور جامع رو قرار بدم که در توضیحاتشون قبل دانلود نوشته چه چیپست هایی رو ساپورت میکنه و جدیدترین فایلی که لینک دادم شامل تمامی لپ تاپ ها میشه. اگر دنبال سری خاصی هستید از نوار کناری سایت اینتل در بخش چیپست ها دنبالش باشید (حالا من قرار نبود تحت هیچ شرایطی فایل ها رو دوباره بزارم یادآوری هم کردم بعد آموزش ، چون وظیفه خود کاربر هست بره دنبالش !) ممکنه لپ تاپ شما از فناوری دیگری هم استفاده کنه ! پس دنبال اون باشید
دوستانی که سونی و اچ پی دارند این پک ها هم تست کنند ... واقعا 1000 تا پک هست . هر چی بزارم آخرش یکی میاد میگه این درایورهای من نیست ! خیر ! شما بلد نیستید !!!!
برای وایوو ها میتونید در فولدرهای زیر برای هر سری که دانگرید رسمی داره دنبال درایور intel باشید :
و در ضمن : این آموزش برای اونهایی هست که CPU intel دارند نه AMD ! پس دقت کنید. در آینده روش هم برای AMD میزارم !
محمد عزيز خدا خيرت بده
ممنون از محبتهاي و راهنمايي هاي شما و ديگر عزيزان كه بالاخره به ثمر نشست و ما هم جواب گرفتيم(تقريبا از همين آخريه)
دوستاني كه مشابه مشكل منو داشتند از پست آخر محمد عزيز استفاده كنند
1000 درصد جواب ميگيرند.
يا حق
محمد جان ممنون از راهنمایی هایی که کردی.بسیار بسیار ممنون و متشکر.
نقل قول:
فکر میکنم مشکلت حل شده باشه.به هرحال اگر مشکلی بود و نیاز به اون فایل درایور داشتید اعلام کنید تا بنده پچ رو آپلود کنم و در اینجا قرار بدم تا استفاده کنید
رجيستر عزيز، من از DVD ويندوز p30world استفاده ميكنم. آيا اين ويندوز clean هست؟
اگر نيست پيشنهاد خودتون براي خريد ويندوز xp از چه شركتي است؟
نقل قول:
دوست من
زياد به اوناش سخت نگير
فقط مطمئن باش sp3 نباشه
و اگه صد در صد خودت كارت رو درست انجام بدي مطمئن باش كه مشكلت حل ميشه
يا علي
محمد خان عکس رو تونستی ببینی؟مشکل به نظرت از کجا میتونه باشه دیگه؟با intel inf utilities هم حل نشد.درایور مربوطه رو که گفتی نصب کردم ولی همچنان اون مشکل وجود داره :(
bahahs جان
مشكل من خيلي جالبه هيچكس تا به حال بهش بر نخورده . فكر نميكنم كارم را اشتباه انجام داده باشم چون مشكل من درايور نيست چون از وان مرحله داريور ميگذره و هارد رو ميشناسه و ميخواد پارتيشن نصب ويندوز رو انتخاب كنم . بعد از اين مرحله مشكل من شروع ميشه كه ميگه به CD دسترسي نداريد.
نمي دونم واقعا تو كدوم قسمت مشكل دارم . دلم نمياد برا نصب ويندوز 30 تومن پياده شم.
نقل قول:
سعی کن یه ویندوز اکس پی سرویس پک 2 درست حسابی گیر بیاری که اصلا ترجیحا از هیچ شرکت ایرانی ارائه شده نباشه و اسم هیچ کدوم از این شرکتها روش نباشه.من یه سرویس پک 2دارم مال سال2004 .یا هیچ نسخه ای عوضش نمیکنم.مال هر شرکت ایرانی رو استفاده کردم مشکلات چه در موقع نصب و چه بعد از نصب برام پیش اومد و برای همیشه قیدشونو زدم.درسته که تقریبا همه نسخه های موجود در ایران به نوعی دستکاری شده هستند ولی بعضی ها بسیار کمتر دستکاری شدند و مشکلات خاصی ایجاد نمیکنند.
v20 عزیز
من دقیقا همین مشکل شما رو داشتم.مشکل شما احتمالا بخاطر این هست که درایو DVD/CD لپ تاپ شما هم (مثل هارد)از نوع SATA هست و مطمئنا بخاطر درست اظافه نکردن درایور ساتا به سی دی ویندوزی هست که درست کردی و به همین خاطر درایو رو در اون مرحله شناسایی نمیکنه.من فایل های مخصوص درایور ساتا رو آپلود کردم.دانلود کن و با دقت به سی دی ویندوزی که با NLite درست میکنی اضافه کن.امیدوارم مشکلت حل بشه.فایل به صورت Rar هست که بعد از Unrar کردن میتونی از فایل هاش اضافه کنی و اونها رو به سی دی وبندوز اضافه کنی.اگر جواب نداد مطمئن باش ویندوزی که استفاده کردی مشکل داره
اینم لینک دانلود درایور ساتا:
کد:http://www.adrive.com/public/d9854957e464aa6b3fe74c3db48deec838aeeacfdcdf53b46bbb1bacb6af6bda.html
یک سی دی بخر که معمولی باشه و هیچ تغییراتی روش نشده باشه ... حتی مال P30 هم clean نیست.نقل قول:
دوست عزيزم mahmoodrm مشكلم حل شد
اميدوارم در تمام مراحل زندگيت موفق و سلامت باشيد و همچين اميدوارم روزي بتوانم افتخار حل مشكل شما رو داشته باشم.
همچنين از كمك و توجه بقيه دوستان(REGISTERED USER - bahahs) هم ممنونم.
خوب خدا رو شكرنقل قول:
دوست عزيزم mahmoodrm مشكلم حل شد
اميدوارم در تمام مراحل زندگيت موفق و سلامت باشيد و همچين اميدوارم روزي بتوانم افتخار حل مشكل شما رو داشته باشم.
همچنين از كمك و توجه بقيه دوستان(REGISTERED USER - bahahs) هم ممنونم.
اميدوارم مشكل ديگر عزيزان هم مثل شما حل بشه
v20 عزیز خیلی خوشحالم که راهنمایی من مشکل شما رو حل کرد.وظیفه بود.بنده هم برای شما آرزوی موفقیت دارم. :)
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
محمد جان مشکل من هنوز حل نشده و همین مشکل باعث شده اصلا نتونم درست حسابی با اکس پی کار کنم.راهی یا پیشنهادی نداری که بتونم این مشکل رو حل کنم؟
ویندوزی که نصب کردی سرویس پک چنده ؟ من در اینجور مواقع دو پیشنهاد میدم :
1- جدیدترین اپدیت های مایکرووسافت رو بگیری ممکنه برای حل این مشکل اپدیت اومده باشه
2- به سایت سونی بری و ببینی در بخش درایور اپدیت خاصی داره ؟
محمد جان يك سوال(شايد عجيب)
كسي كه يك بار اين cd رو ميسازه تا آخر ميتونه ازش استفاده كنه؟
يا شايد بهتره اينطوري بگم:
با اومدن cd هاي xp جديد.روش يه كار گيري از اين ich ها همين طوريه ديگه؟
ich ها هم كه قاعدتا تغيير پذيير نيستند؟
ممنون
بله روش یکی هست ... ولی چون لپ تاپ های جدید وارد بازار میشوند و چیپست های اونها فرق داره ، درایورهای جدیدتری را می طلبه ... برای همین پک ها باید جدیدترین نسخه باشند
مثلا ببینید چیپست های intel 945M از سال 2006 داشتیم که با فناوری Centrino عرضه شد و برای XP شناخته شده بودند اما با ورود چیپست intel 960 و فناوری intel matrix mass storage و چیپست های اختصاصی اون ، XP قدیمی جوابگو نبود غیر از اینکه کارخانه یک نسخه برات آماده می کرد. برای همین این روش اومد تا درایورها رو اضافه کنه
در پک های نسخه جدید ، باگ های قبلی هم برطرف میشه
نقل قول:
بله روش یکی هست ... ولی چون لپ تاپ های جدید وارد بازار میشوند و چیپست های اونها فرق داره ، درایورهای جدیدتری را می طلبه ... برای همین پک ها باید جدیدترین نسخه باشند
مثلا ببینید چیپست های intel 945M از سال 2006 داشتیم که با فناوری Centrino عرضه شد و برای XP شناخته شده بودند اما با ورود چیپست intel 960 و فناوری intel matrix mass storage و چیپست های اختصاصی اون ، XP قدیمی جوابگو نبود غیر از اینکه کارخانه یک نسخه برات آماده می کرد. برای همین این روش اومد تا درایورها رو اضافه کنه
در پک های نسخه جدید ، باگ های قبلی هم برطرف میشه