اين تاپيك مخصوص شماست...:10:نقل قول:
شاد باشي:40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=223133
Printable View
اين تاپيك مخصوص شماست...:10:نقل قول:
شاد باشي:40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=223133
ست شما درد نكنه ساين كردم وقتي ميخوام نصب كنم يه eror ميده سريع هم ميره چي كار كنم:13:نقل قول:
با سلام خدمت همیه برو بچ باصفای پی سی ورد
آیا موبایل نوکیا N73
Gpsداره؟
سلام.نقل قول:
خیر دوست عزیز. ولی شما می تونید از gps های بلوتوث با قیمتی حدود 50 تا 80 تومان استفاده کنید.
سلام
دم آقا مجتبی و کلیه برو بچی که برای این تایپیک زحمت میکشن درد نکنه
من خیلی سرم شلوغه ولی با وقط کمی که گذاشتم باتاخره موفق شدم
از همه ممنونم
سلام
لطفا نقشه شهر یزد را هم قرار دهید.
با تشکر از زحمات شما دوستان
سلام. خواهش می کنم دوست عزیز.نقل قول:
هنوز نقشه یزد رو جایی ندیدم. اگر پیدا کردم حتما می ذارم تو پست دومنقل قول:
:10: خیلی ممنوننقل قول:
كاميون حل ندادما :13:نقل قول:
سلام ... خسته نباشید... ببخشید N81 جی پی اس داره؟
همون طور که مجتبی عزیز تو پست 4 گفتن فقط این گوشی ها جی پی اس داخلی دارننقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2302127&postcount=4
که ان 81 جزو اون ها نیست
راستی نقشه های جدید نیومده راستش این نقشه ها یه مقدار می لنگه
اتوبان کاشان - اصفهان تکمیل شده هنوز این نداره
این برای مثال بود
اما از نظر کالیبره شدن حرف ندارن
دوستان سوال دارم
اگه نقشه کامل ایران رو بگیرم همه شهر های توش هست؟
همه ی شهر ها هستنقل قول:
بعلاوه بعضی از روستا ها
اما فقط راه هاش را داره
یعنی خیابون ها ی شهر ها را نداره
فقط راه های بین شهری؟:13:نقل قول:
حتی اون 15 مگی هم نداره؟
برای خیابون های هر شهر ، باید نقشه مخصوص به شهر رو دانلود کنید که متاسفانه کامل ترین لیست همینه که در پست دوم موجوده
آقا سلام... یه N95 هست که برنامه smartcom رو روش با موفقیت نصب کردم ولی هر کاری می کنم gps اش کانکت نمیشه! تو قسمت gps DATA خود گوشی هم رفتم .. searching for sattelite میاد و بعدش هم calculating gps data هم میاد بعد تو قسمت navigation در تمام مدتی که من تو محیط روباز و باز زاویه 45 درجه گوشی رو گرفتم (کشوییشم باز هست) ولی عبارت No connection نوشته شده ... نمی دونم دیگه باید چیکار کنم...
به صورت معمول اونجا باید waiting for ... بیاد ولی اون عبارت نمیاد.. میشه سخت افزارش خراب باشه؟ .. راه حلی به نظر اساتید نمی رسه منو راهنمایی کنن؟
کسی نمی تونه کمکم کنه؟
سلام
اقا من مشکلم اینکه نمیتونم با قطب نماش کار کنم قطت نماش اصلا ثابت نمیشه (مثلا وسط بیابون می خوام بدونم شمال کدوم طرفه ولی قطب نما ثابت نمیشه) باید چی کار کنم راستی میشه یه نقطه را مشخص کرد بعد خودش با فلش جهت بم بگه
گوشی n95
شما در همون قسمت gps data تو قسمت posision برید و بعد option را بزنید و وضعیت ماهواره را انتخاب کنید.نقل قول:
ببینید ماهواره ها را تشخیص میده یا نه.
البته تو یه محیط باز این عمل را انجام بدید.
این قطب نما تو حرکت ثابت میشه.نقل قول:
یعنی شما اگه مثلا تو ماشین در حال حرکت باشید قطب نما دقیق به شما جهت را نشون میده.
البته جهت ها را با توجه به مسیر حرکت شما نشون میده نه با توجه به جهت گوشی.
یعنی مثلا اگه شما به سمت شمال حرکت می کنید، قطب نما، شمال را بالای گوشی نشون میده.
یعنی در همون جهت شمال نقشه.
در واقع به شما میگه که جهتی که در اون در حال حرکت هستید به سمت شماله.
و حالا هر چیم گوشی را بچرخونید این عقربه نشون دهنده شمال (آبیه) جهتش تغییر نمیکنه و به سمت بالای گوشی باقی میمونه.
سلام دوستان... کسی میتونه نقشه این سه تا کشور رو برای من پیدا کنه ...
1. عراق
2. عربستان
3. کویت
همینطور شهرهایی مثل کربلا. نجف . بغداد . ریاض .
این ها رو برای اسمارت کام میخوام کالیبره شدشو... کسی هست که بدونه از کجا باید دانلود کنم؟
من اين برنامه رو وقتي سيم كارت همراه اول روي گوشي دارم اجرا ميكنم بعد از 4-5 ثانيه برنامه بسته ميشه ولي وقتي از ايرانسل استفاده ميكنم برنامه بدون مشكل كار ميكنه. مثل اين ميمونه كه نياز به اينترنت داره تا اجرا بشه.
آيا راه حلي هست كه بشه بدون اينترنت و با سيمكارت همراه اول باهاش كار كرد؟ در ضمن چون گوشي من p990 هست فقط دارم از نقشههاش استفاده ميكنم.
من اين برنامه رو وقتي سيم كارت همراه اول روي گوشي دارم اجرا ميكنم بعد از 4-5 ثانيه برنامه بسته ميشه ولي وقتي از ايرانسل استفاده ميكنم برنامه بدون مشكل كار ميكنه. مثل اين ميمونه كه نياز به اينترنت داره تا اجرا بشه.
آيا راه حلي هست كه بشه بدون اينترنت و با سيمكارت همراه اول باهاش كار كرد؟ در ضمن چون گوشي من p990 هست فقط دارم از نقشههاش استفاده ميكنم.
نیازی با اینترنت نداره.
نقل قول:فکر کنم نقشه این کشور ها را بتونی تو خود map گوشی بریزی.نقل قول:
نوکیا نقشه این کشور ها را تو سایتش قرار داده که توسط برنامه maploader می تونی نقشه ها را به گوشی انتقال بدی.
سلام دوست من ... طریقه کار با برنامه Maploader و همینطور پیدا کردن نقشه این کشورها و ریختن اون در گوشی چه طوریه ... میشه لا اقل لینکی از آموزشش قرار بدی؟... بسیار ممنونم از پاسخ هایت...نقل قول:
یه سری به اینجا بزن دوست من:
فقط این برنامش قدیمیه ورژن جدیدش هم فکر کنم تو سایت باشه.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=242293
نبود از سایت خود نوکیا می تونی گیرش بیاری.
سلام
چطور میشه نقشه که به صورت عکس هست به برنامه بدیم؟
شما نقشه را اگه دارید با خود smartcomgps به گمونم می تونید کالیبرش کنید.
فقط باید برید به نقاط اون نقشه و چند نقطه و مسیر از اون نقشه را gps گذاری کنید.
اگر عکس رو میخوای تبدیل به نقشه کنی
بایداز نرم افزار (ogf2tool) استفاده کنی
بعدش هم باید نقشه رو کالیبره کنی
نرم افزار ر و آموزش کار با ogf2tool و کلیبره کردن رومیتونی از آدرس زیر دانلود کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلم من نقشه ی نخجوان رو می خوام ، حتما اسمارتکام باشه ، ممنون
من با این تاپیک امشب آشنا شدم خوشحال میشم که کمکم کنید.
برای گوشیهایی که Gps ندارن هم میتونم از نقشه ها استفاده کنم؟اگه جواب آره است چطوریه؟چون پست شماره 1 رو خوندم چیزی سر در نیاوردم ممنون میشم که کمکم کنید.
برنامه روی همه گوشی ها نصب میشه.
ولی خب برای استفاده از gps سخت افزارش نیازه که یا باید خود گوشی داشته باشه.
یا اگه نداره با gps bluetooth که یه سخت افزار جانبیه می تونید این کار را انجام بدید
سلام دوستان... تو لیست گوشی های gps دار 6120 کلاسیک هم به چشم می خوره... لیستی که در اینا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفته شده... اما 6120 کلاسیک جی پی اس نداره .. میشه یه توضیحی در این رابطه بفرمایید .. ممنون
فکر کنم نداشته باشه.
باز خود مجتبی جان توضیح میدند اگه من اشتباه می کنم.
سلام دوستان ... کسی لیست دقیقی از اینکه چه گوشی هایی gps دارند رو نداره؟
اون لیستی که گذاشته بودید لیست کاملی نیست چون 6120 جی پی اس نداره!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دستت درست ایول
فقط اگه بتونی نقشه ها را برای استان هم درست کنی دیگه ...................یا بگو چه جوری درست می کنی شاید ما هم یه کارایی کردیم.
ایول
آقا سلام من نقشه شيراز رو دارم ولي حدودا از اولاي چمران تا معالي آباد رو نداره من چيكار كنيم
ببخشید من این برنامه رو نصب کردم و وقتی نقشه رو توش میریزم از برنامه میپره بیرون!!!
گوشیم تو حالت هک هم نیست!
یه چیز دیگه اینکه بگید چطور میتونم نقشه ی شهرمونو درست کنم و کالیبره کنم؟
در مورد سوال اولتون:
آیا تو کامپیوتر نقشه ها را اکسترکت (unzip) می کنید؟
درست شد. دوباره unrar کردم و درست شد. ممنونمنقل قول:
سلام دوستان. الان 1 هفته است که Gps من کار نیمکنه. فقط میتونه 1 ماهواره پیدا کنه؟ اشکال از چیه؟