آقا چرا درایو سدی رام و دیویدی رام من از بین رفت و تو مای کامپیوترم درایو سی دی نیست ؟
میخوام ویندوز نصب کنم ولی بااینکه تو ست اپ بوت اول رو سی دی میزام بوت نمیشه و ویندوز میاد بالا
Printable View
آقا چرا درایو سدی رام و دیویدی رام من از بین رفت و تو مای کامپیوترم درایو سی دی نیست ؟
میخوام ویندوز نصب کنم ولی بااینکه تو ست اپ بوت اول رو سی دی میزام بوت نمیشه و ویندوز میاد بالا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
درایو سی دی رام رو unistall کن بعد سیستم رو ریست کن
سلامنقل قول:
منم يه همچين مشكلي دارم اونم با دو تا از درايو هام كه يكي سي دي رايتره و اون يكيش دي وي دي ايتر
ولي دي وي دي رايتر رو جاي ديگه تست كردم اين مشكل رو نداشت
مي دونم كه سيستم ويروسيه ولي با وجود اينكه آنتي ويروس همه رو پاك كرد بازم مشكلم حل نشد
درود
من یه DVDrw Samsung sata دارم که متاسفانه از کار افتاده ! وقتی دیسک میزارم توش نمیچرخه . حس میکنم که از موتورش باشه ...
یکی از دوستان همین مشکلو پیدا کرده بود و وقتی برای تعمیر رفت گفتن درست نمیشه ... از تاریخ گارانتی هم گذشته.
ممنون میشم راهنمایی کنین .
سلام .نقل قول:
برای حل مشکل(پیغام DMA-drive Error,CRC Error
) کافیست کابل رابط رایتر را عوض کنید.
از نوع 40 پین استفاده کن کابلی که تو زدی کابل 80 پینه برای هارد.
کابل 80 پین سیمهاش نازک وتعدادش زیاده ولی کابل 40 پین سیمهاش کمی کلفتر وتعدادش کمه.)
موفق باشی.
سلام وعرض خسته نباشید.
من یه VAIO : VGN-N370E دارم .
dvd-ram دستگاه من در محیط ویندوز دیده نمی شود.
در قسمتdevice manager دی وی دی و مدل آن را می شناسد ولی روی آن علامت مثلث زرد رنگ دیده می شود.
در ضمن وقتی دی وی دی بوتیبل داخل دستگاه میزارم اونو میخونه و بوت میشه (دستگاه مشکلی نداره).
با uninstal کردن و دوباره نصب کردن هم درست نشده.
ویندوز هم ویستا اورجیناله
.
لطفا مرا راهنمایی کنید .
ممنون
در صورت امکان جواب رابا ایمیل هم بفرستید.
[email]hatefnilieh@gmail.com
سلام دوست گرامی از اینکه نرم افزار Autorun Wizard رو آموزش دادی ممنون.من مدتیه دنبال کرک این نرم افزار هستم ولی نتونستم پیداش کنم احتمالا شما که برای آموزشش وقت گذاشتین باید نسخه کرک شده رو داشته باشین
با سلام
من یک DRW گرفتم که مدلش asus lightscribe 20x هستش همین چند ساعت پیش خریدمش اما نمی دونم چرا چیزی حدود 29 ثانیه طول میکشه تا دی وی دی رو که گزاشتم داخلش بخونه نمی دونم کلا اینطوریاست یا از شانس بد من این یکی اینطوری از آب در اومده ؟؟
ممنون میشم بگید که دقیقا مشکل از کجاست ؟؟
DVD rw لپتاپ من نمياد بيرون.چيكارش كنم؟
دوستان من وقتی دکمه دی وی دیمو میزنم بره تو نمیره و باید با دست فشارش بدم
راه حل چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام مشگل من این است که هر سی دی داخل cd rom می ذارم نمی تواند بخواند و چراغ هارد روشن شده و تصویر قفل می شود حتی از lens cleaner هم استفاده کردم اثری نداشت.چه کار باید بکنم؟؟؟
سلام...
من یه دی وی دی رایتر پایونییر مدل A15fxb دارم ، تازه خریدم ،50 تا رایت هم نزده تا حالا ولی دی وی دی ها رو یکی در میون شروع به رایت میکنه ، اغلب هم تا وسط کار میاد و دی وی دی رو میسوزونه ، و پیغام خطا میده.
جالب اینه که بعضی از این دی وی دی های سوخته رو خودش میتونه نصفه و نیمه بخونه..
دیگه کلافه شدم ، همه دی وی دی های ما رو به فنا داده؟!!
ممنون میشم کمک کنید.
منم کنجکاوم جواب این سوال رو بدونمنقل قول:
سلام من يك دي وي دي رايتر لايتون دارم چند وقتيه كه بعد از رايت كردن ديگه هيچ سي دي يا دي وي دي كه توش ميزارم نميشناسه واجرا نميكنه . يا مثلا اسم دريو كه در حالت معول dvd rom مي نويسه cd rom . تمام اين مشكلات بعد از ريست شدن حل ميشه ايا راه حلي داره ؟
فريم ويرش رو آپ تو ديت كردي يا نه؟نقل قول:
اخوی اگر گارانتیش تموم شده درش رو باز کن و یک باد با فشار قابل قبول (اگه جاروبرقیتون خوب فوت میکنه با همون هم میتونی) بگیر توش تا تمیز بشه انشاا.. درست میشه!نقل قول:
سلام
من به تازگی یک دی وی دی رایتر pioneer مدل dvr-s16fxb خریداری کرده ام ولی وقتی خواستم سی دی رایت کنم متوجه شدم با اینکه در دفترچه و روی جعبه نوشته سرعت رایت cd-r تا 40x ولی وقتی با نرو یا برنامه های مشابه می خواهم رایت کنم حداکثر سرعت رو 32x قبول میکنه و بیشتر از اون رو در لیست قرار نمیده با اینکه سرعت سی دی 52x است . همچنین روی دی وی دی های 16x هم سرعت 12x رو به عنوان حداکثر در لیست قرار میده . لطفا در این مورد منو راهنمایی کنید .
این احتمالا به خاطر نوع دی وی دی یا سی دی باشه ببین روی دی وی دی نوشته r+ یا r- بعد با گفته های دفترچه رایترت چک کن.نقل قول:
من یه دی وی دی ال جی دارم 3 ساله 1 سال هست که درش با دکمه باز نمیشه
برای باز شدنش باشد دکمه رو بزنیم بعد به درش کلی ضربه بزنیم تا درش باز بشه
رفتم بازار گفتن باید تمیز بشه سنسوراش کثیفه !!!
حالا من چیکار کنم درس شه؟
ممنون میشم
اخر من چیکار کنم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی هیشکی بلد نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تسمه جلوی درب باید عوض بشهنقل قول:
سلام...
به نظر میاد هیچ کس به اینجا توجهی نداره...
من یه بار دیگه درخواستم رو مطرح میکنم من به مشکل جدی خوردم ، گفتم که تازه خریدم و رایتی هم نزده ولی نمیدونم چرا هیچ چیزی رایت نمیکنه به منابع سیستمی هم نباید ربطی داشته باشه چون یه رایتر سی دی کنارش داره به خوبی رایت میکنه؟؟؟!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
شما دستگاه رو روی یه سیستم دیگه تست کن اگه جواب نداد بده گارانتی :20:
به نظر میاد مشکل از آنتی ویروس بود ؟؟!!!نقل قول:
با غیر فعال کردن آنتی ویروس مشکل حل میشه...
من یه dvd writer pioneer fx دارم که مشکلش اینه که گاهی وقتا بعضی dvd ها رو نمیخونه مثلا من 4 تا dvd کینگ از دوستم که با رایتر خودش (سونی) رایت زده بود گرفتم اما دیشب که گذاشتم فقط یکیشونو
میخوند 3 تای رو که میزاشتم انگار هیچی توی درایو نگذاشتم یعنی وقتی روی درایو دبل کلیک میکنم میره داخل درایو اما هیچ فایلی وجود نداره مثل وقتی که چیزی توی درایو نباشه.
جالبتر اینه که امروز صبح که سیستمو روشن کردم از بین اون 4 تا dvd حالا 2 تا رو میخونه و مونده دو تای دیگه .توی یه ویندوز دیگه هم امتحان کردم فرقی نداشت
روی سیستم دوستم همه dvd ها قشنگ میاد بالا
سلام ...نقل قول:
سلام ....
یه برنامه روی فلش های super talent هست که برای سکیوریتی و از این حرفا ...
اسمش تو مایه های sky ... هست ...
اسمشو میخواستم بدونم یا اگه امکان داره لینک دانلودش ... تا بتونم فضای از دست رفتم رو برگردونم
ممنون
این رو باید اینجا مطرح میکردم ؟ یا جای دیگه .... ولی این تاپیکو پیدا کردم...
این نرم افزار فکر کنم روی اکثر فلش های super talent باشه ... یعنی از کارخونه این برنامه روش ریخته شده ...
اسمش هم گفتم تو مایه های Sky... هست ....
ممنون میشم اگه کسی بدونه اسم کامل این برنامه چیه ...الان روی فلشم نیست
با سلام دوستان من یه هارد اکسترنال ال جی دارم موقعی که می خوام با پارتیشن ماجیک اون را پارتیشن بندی کنم با ارور زیز مواجه میشم
error4
badagument/parameter
سلام ...
بنده يك عدد dvd writer دارم كه بعد از 2 دوسال استفاده مداوم ازش چند روز پيش يك شي گرد توخالي پلاستيكي رو از داخل به بيرون پرتاب كرد ..
كسي از شما دوستان ميدونيد اين قطعه چيست و در كجاي اين رايتر بايد گزاشتش ؟ من بازش كردم ولي جايي كه اين قرار بگيره و كاملا كيپ بشه وجود نداره ...
ممنون ميشم ...
سلام سال نوتون مبارک !:11:
من یه سی دی رایتر تیک و یه دی وی دی رایتر اچ پی 735 دارم ، اما هیچ کدوم دیسکها رو نمیخونن ! مشکل از چی میتونه باشه ؟ میشه راهنماییم کنید تا خودم تعمیرشون کنم ؟
ممکنه مربوط به قسمت بالایی نگهدارنده cd\dvd باشه.بسته به مدل دستگاه نحوه قرار گرفتنش فرق میکنه.نقل قول:
این مشکل زیاد به چشم خورده اغلب اوقات اینجوری میشهنقل قول:
این قطعه اغلب سفید رنگ و به اندازه ی یه 5 تومنیه حالا یا یکم کوچیکتر یا یکم بزرگتر آدرس دقیقتر از این؟ :31:نقل قول:
اقا ببخشید این چه جوابیه؟نقل قول:
این مشکل زیاد به چشم خورده اغلب اوقات اینجوری میشه
شما باید یه کمکی بکنی...
منم یه dvd rw nec دارم همین مشکلو داره.
بعضی از دی وی دی ها رو که هیچ مشکلی ندارن نمیخونه.یعنی نه اینکه نخونه و هنگ کنه، اصلاً خام نشون میده.انگار یه دی وی دیه خام گذاشتم تو دستگاه.
نمیدونم چیکارش کنم.
ممنون میشم یه راهنمایی دقیق بکنید
چرا میزنی ؟! گفتم این مشکل رو من با خیلی از دی وی دی رایترها حتی با مارک مشترک دیدم :13:نقل قول:
اقا ببخشید این چه جوابیه؟
شما باید یه کمکی بکنی...
اگه فهمیدی مشکلش چیه به منم بگو
شما از کجا میتونی بفهمی خامه یا پره ؟ دی وی دی خام که مثل سی دی خام نیست که اگه گذاشتیش تو سی دی رام و کلیک راست کردی روش حجم خالی رو به رنگ صورتی نشون بده,دی وی دی چه سوخته باشه چه خام باشه یا اینکه قادر به خوندنش نباشه موقعه ای که بخوای حجمش رو نگاه کنی آبی رنگهنقل قول:
بعضی از دی وی دی ها رو که هیچ مشکلی ندارن نمیخونه.یعنی نه اینکه نخونه و هنگ کنه، اصلاً خام نشون میده.انگار یه دی وی دیه خام گذاشتم تو دستگاه.
فقط یه مورد میمونه که من تا حالا امتحان نکردم,اگه با پایین ترین سرعت دی وی دی رو رایت کنید ممکنه بخاطر کاهش خطاها موقع نوشتن اطلاعات روی دی وی دی این مشکل پیش نیاد ( فقط یه فرضیه بود )
گفتم که این دی وی دی رو رو رایترای دیگه امتحان کردم.نقل قول:
شما از کجا میتونی بفهمی خامه یا پره ؟ دی وی دی خام که مثل سی دی خام نیست که اگه گذاشتیش تو سی دی رام و کلیک راست کردی روش حجم خالی رو به رنگ صورتی نشون بده,دی وی دی چه سوخته باشه چه خام باشه یا اینکه قادر به خوندنش نباشه موقعه ای که بخوای حجمش رو نگاه کنی آبی رنگه
فقط یه مورد میمونه که من تا حالا امتحان نکردم,اگه با پایین ترین سرعت دی وی دی رو رایت کنید ممکنه بخاطر کاهش خطاها موقع نوشتن اطلاعات روی دی وی دی این مشکل پیش نیاد ( فقط یه فرضیه بود )
پره پره.ولی رایتر من نمیخونه.
Firmware شو میشه آپ کرد؟
امکان داره اینطوری بخونه؟چون با خیلی از dvd ها این مشکلو دارم.
تا حالا این کار رو انجام ندادمنقل قول:
firmware شو میشه آپ کرد؟
باید بگردی ببینی پید میکنی یا نه
با سلام
یه فلش مموری Apacer هشت گیگ خریدم ولی بعد از یه ماه کارکردن خراب شد و دیگه نه فرمت نمیشه و نه میشه کاری کرد
Errorی که موقع موقع فرمت کردن تو ویندوز میده "The disk is write protected" از طریق DOS هم فرمتش کردم ولی باز تو ویندوز این Error رو میده
اگه ممکنه راهنماییم کنید که چطوری فلش رو فرمت کنم
فلش مموری شما قسمتی واسه قفل کردن اطلاعات داره ؟ منظورم از این فلش هاست که یه دکمه ی کوچیک دارن که وقتی بالا پایینش کنی دیگه نمیتونی روی فلش فایلی کپی کنی یا چیزی ازش پاک کنینقل قول:
با سلام
يك مشكلي براي دي وي دي رايتر من به وجود آمده
نوع دي وي دي رايتر سوني است 18x
حدودا 2 ساله كه خريدم
گارانتي ايران رهجو
امروز متوجه شدم ديگه سي دي رو نمي تونه بخونه و فقط دي ودي رو مي خونه
در كپي كردن از دي ودي هيچ مشكلي وجود نداره
ولي محتويات سي دي رو اصلا نشون نمي دهد
مي خواستم بدونم مشكل از چي است
آيا بعد از2 سال گرانتي قبول ميكنه ؟