آخرم من نفهمیدم کسی این بازی رو خریده یا نه . من امروز به 12 تا فروشگاه تو ولیعصر سر زدم ، گفتن بعد از تعطیلات
Printable View
آخرم من نفهمیدم کسی این بازی رو خریده یا نه . من امروز به 12 تا فروشگاه تو ولیعصر سر زدم ، گفتن بعد از تعطیلات
من تو مرحله ی 4 نمیدونم اون 3 تا ضد هوایو چجوری نابود کنم اگه میشه کمک کنید.
من امروز از مركز كامپيوتر وليعصر اخرين مغازه دست چپ خريدم هر كي مي خواد زود بره بگيره
در كل بازي بدي نبود (نه به اون خوبي نه به اين بدي)
ولي مال من كاكپيت همه هواپيماها اشكال داشت كسي ميدونه علتش چيه؟؟
بعد از لول 22 چندتا هواپيما ازاد ميشه؟؟؟
alt رو بزن.نقل قول:
اون سيستم خودش تورو مي بره رو به روي هدف.
اگر هم خواستي دستي بزنيش بايد از رو به رو بهش بزني.ضد هوايي داخل اونجا هست.
تو مرحله ی 9 گیر کردم نمیدونم کجا برم از اون لایه ی قرمز رنگ هم رد کنی هواپیمات میترکه اگه میشه کمک کنید.
بابا مراحل این بازی که بچه گانه بود چیرو گیر کردید؟!!!
تا مرحله 9 راحت بود ولی تو 9 اون قسمت هم فهمیدم ولی وقت کم میارم.
منظور از بازی arcade چیه ؟این بازی جزء بازیهای ارکید محسوب میشه ؟
یه سوال بی ربط ولی چون دیدم شماها از بازی های هواپیمایی خوشتون میاد می پرسم بازی اگه اشتباه نکنم اسمش این بود Blazing Angels قشنگه ؟ ارزش بازی کردن داره؟
خوبه ولی خیلی سخته.
دوستان تهرانی
لطفا بگید چند خریدید شما ؟
دوستان تو این بازی نمیشه دوربینو ببرم یخورده دورتر(واسه حالتی که از کابین میاد بیرون)؟؟؟
خیلی نزدیکه . همه ی دکمه ها رو زدم ولی باز نشد.
شما تو بازی یه دوربین چهارم هم داری که دقیقا همونیه که میخوای ، ولی از مرحله 3 - 4 به بعد فعال میشه (مرحلش یادم نیست ) و با زدن کلید "Ctrl" فعال میشهنقل قول:
تو این بازی هواپیماش موشک و رگبار هم داره؟
جااان ؟!نقل قول:
تو این بازی هواپیماش موشک و رگبار هم داره؟
خوب اگه نداشته باشه چی داره پس ؟
البته که داره دوست عزیز
فکر کنم منظور شما حالت Assisstant OFF باشه که از مرحله ای در جزایر کارائیب آزاد میشه که کنترلش خیلی سخت تره و فقط برای بعضی مراحل مناسبه (نکته : اگه تونستید در حالت Assisstant OFF زیر 30 متر پرواز کنید و بدون برخورد دوباره اوج بگیرید 5000 امتیاز در بازی دریافت خواهید کرد !)نقل قول:
شما تو بازی یه دوربین چهارم هم داری که دقیقا همونیه که میخوای ، ولی از مرحله 3 - 4 به بعد فعال میشه (مرحلش یادم نیست ) و با زدن کلید "Ctrl" فعال میشه
به غیر از این حالت جور دیگه ای دور نمیشه و باید با همون سر کنید siavash@2 عزیز
من بازی رو البته اورجینالش رو از بازار خریدم 2500 گرچه کلاه حسابی سرم رفت
مثل همیشه بازی رو در ایران دستکاری کردند در نتیجه ورژن جدید بازی که 1.01 هست اجرا نمیشه البته می تونید راحت بازی رو تموم کنید ولی راستش این بازی آنلاینش خیلی بهتره برای آنلاین بازی کردن روی سرور hamachi هم حتما ورژن 1.01 لازمه
راستی کسی اینجا مایله روی hamachi امتحانش کنیم؟
می گن جواب می ده توی اینترنت خیلی دارن با lan مجازی بدون serial بازی می کنند
ميشه راهنمايي كنيد كه چطوري آنلاين بازي كنيم؟
من هر وقت مي خوام برم serial number ميخواد.
سلام
مرحله ای که باید از حالت Assisstant OFF استفاده کرد رو (مرحله جزایر کارائیب ) چه طوری باید رد کرد تا ماموریت جدید داده بشه ؟ من توی help بازی دیدم با یک مانور این کار صورت گرفت .اما نمیدونم چه جوری باید این کارو انجام بدم کسی که این مانورو انجام میداد ابتدا با سرعت اوج گرفت و بعد بلافاصله با حداکثر شتاب مسیر جنگنده رو تغییر 180 درجه تغییر داد .
کسی میدونه این حرکتو چه طوری میشه انجام داد ؟
تا جایی که من می دونم فقط با برنامه hamachi که lan مجازی درست می کنه می تونید آنلاین بازی کنندنقل قول:
بعد از اینکه بازی tom clancy's hawx به بازار اومد تعداد زیادی سرور hamachi درست شد که آنلاین باهم بازی می کنند
تا جاییکه یادمه توی این مرحله چند تا ماموریت داریدنقل قول:
1-ارتفاعاتون رو به بیش از 3000 پا برسونید
2- چند بار Assisstant OFF و on کنید
3- مقداری اوج بگیرید و با ترمز هوایی موتور خاموش میشه و هواپیما به سمت پایین سقوط می کنه و دوباره روشنش کنید
4-هواپیماهای بدون سرنشین رو سرنگون کنید
5-جنگنده های بدون تسلیحات رو سرنگون کنید
6-جنگنده های با تسلیحات رو سرنگون کنید
من به شما پیشنهاد می کنم برای سهول کار تنظیمات هواپیما رو بجای experts روی نرمال بذارید
اون چیزی هم که تو help دیدید به اینصورته که هواپیما رو ب می گردونید وقتی به زاویه 110 درجه رسیدید ترمز هوایی می گیرید S هواپیما سریع دور می زنه بعد دوباره شتاب بگیرید اینجوری خیلی راحت هواپیماهای دشمن رو دور می زنید در مقابلشون در میاید
کسی رمز همین hawx رو داره که تمام هواپیماها رو باز کنه
اگر شما Xbox دارید می تونید رمز بزنید و هواپیماها رو باز کنیدنقل قول:
اما برای بازی pc فایل unlocker وجود داره
شما ابتدا فایل زیر که خیلی هم سبک هست رو دانلود کنید
سپس فایل رو در مسیر زیر کپی کنید:
C:My Documents\Tom Clancy's H.A.W.X\Profiles
بعد بازی رو اجرا کنید و یک پروفایل جدید بنام ziarratt ایجاد کنید و باهاش وارد بازی بشید.
می بینید که تمام هواپیماها بازه اون هواپیماهایی که روش علامت ورود ممنوعه به این معنیه که شما فقط در بازی آنلاین می تونید از اونها استفاده کنید
علاوه بر هواپیماها تمام موشکهای اون هواپیما هم بازه
اینهم لینک unlocker از سایت رپیدشیر:
کد:http://rapidshare.com/files/218532318/Ziarratt.rar
یادم رفت بگم علاوه بر همه هواپیماها هواپیماهای vip هم باز میشه و علاوه بر اونها پوسته بعضی از هواپیماها هم باز میشه برای مثال fa_18 سیاه رنگ یا f-14 با شیشه قرمز
سلام!!
خوب اینم عرضه شد!
البته بنده با بازیهای هواپیما و ماشین حال نمیکنم!
اما کنترل بازی چه جوریاست روی pc سخته و چی جوری هست!!بازی طولانی هست یا نه؟
پیشاپیش تشکر
منم همین الان بازی رو ریختم!!!!!!!!!!!
الان می خوام روش کلیک کنم!!!
پس از 3 سال دوری از بازی های هواپیمایی ( آخری ای که خریدم mfs x بود ) بالاخره یک بازیه توپ اومد!!!
خداحافظ همگی من رفتم بازی کنم!!:31:
بازیش از اول با هواپیما رو هوا هستی یا از روی باند حرکت می کنی؟
این بازی ارزش بازی کردن داره یا نه حال میده:31:نقل قول:
معذرت میخوام !!نقل قول:
یه سوال بی ربط دارم !!:31:
آواتار شما همون بازیگر فیلمهای اره 1و2و3و4 نیست ؟؟
اسم این یارو چی هست؟
در ضمن چرا این بازی هنوز برای pc نیومده ؟؟
ما کل مغازه های اطراف خونه رو گز کردیم !!:31: ولی پیداش نکردیم !!:41:
چطوری robert جان؟ نیستی Modern Air Combat ! بازی برای PC هم اومده اینجا بیشتر بچه ها برای PC گرفتند. اگر پیدا نمی کنی می تونی تو این سایتهای بازی درخواست بدی برات پست کنند.نقل قول:
نه عزیز همش روی هوا ( در حال پرواز) بازیو شروع می کنی.نقل قول:
بازیش از اول با هواپیما رو هوا هستی یا از روی باند حرکت می کنی؟
واقعا بازیش حال میده!!!!
خیلی هم حال میده!
در حالت چبه یا راسته جت ها رو میزنی خیلی باهاله!!!
کنترلش توی PC خیلی راحته خیلی خیلی!!
با W میره جلو و با S ترمزه با Q و E هم میره راست یا چپ ( البته به صورت معمولی یعنی هواپیما کج نمیشه اسمشو یادم رفته بود توی MFS یاد گرفته بودم اما الان یادم نیست )
بعد با دکمه های جهت بالا و پایین هواپیما بالا و پایین میره و جهت های چپ و راست هواپیما کلا قشنگ میپیچه به چپ و راست !
با Space هم موشک میزنه و با L Shift هم تیر.
راستی عزیزان این Flirt یا یه همچین چیزی که توی PC با دکمه ی F هست چی کار میکنه؟؟؟؟؟؟؟
چقدر باحاله بازيش :ي !!! چه هيجاني داره واقعا !!!
ُSALB3R بيا CooP بريم :ي
سلام
دوستان از چه سایتی میتونم بازی رو با قیمت خوب و تحویل 1-2 روزه بگیرم؟
Flare در واقع ابزاری هست برای منحرف کردن موشکهای حرارتیابی که به سمت هواپیما شلیک شده...نقل قول:
◙
خوب منم آخرایه این بازیم!!!!!!!!!!
خیلی باهاله!!!!!!!!!!
وای که تمام بازی های رو ول کردم چسبیدم به این!!!!!!!!
واقعا آخر هیجانه!!
من تازه باهاش اشنا شدم ولی تا حالا که ارزشش رو داشته.
چرا تموم نمیشه بازی !!!!!:18::18:
2 یا 3 روزه دارم پشت سره هم بازی می کنم ولی هنوز که هنوزه تموم نشده!!!!!!!
دوستان چند تا مرحله داره یا لولی بگین بهتره مثلا مرحله ی آخرش لول چند میشین ؟؟؟؟
بازی 19 ماموریت داره و Level شما بستگی به این داره شما با چه درجه سختی بازی را تمام و چه Challenge هایی را تکمیل کرده باشید. البته بدونید برای رسیدن به Level 40 شما باید برای امتیاز گرفتن بیشتر ( بعد از رسیدن به Level 30 قسمت Multiplayer به همراه Challenge های آن را کامل کرده باشید ).نقل قول:
هه هه ههنقل قول:
یه چیزی بگم شاید خندتون بگیره !!!!
من هیچ بازی ئی رو نمی خرم ! توی شهر ما بازی رو کرایه میدن !
2dvd 500 تومان !!
شاید برای شما اینطوری باشه و خوشتون بیاد اما من خودم شخصا خیلی دوست دارم کلکسیونی از بهترین بازی هامو نگه دارم!!!!
کلا خوشم میاد که بازی رو نگه دارم مگه چقدره دی وی دی ای 700 تومن که نه مشکلی داره نه هیچی!!!
خوب پس من باید مراحل آخر باشم!!!
فکر کنم دیگه تمومش میکنم!!
لولم 29 .
به نظر من زیاد بازی جالبی نیست.
بیشتر شبیه به بازیهای اکشن FPS یا TPS هست تا یه بازی هواپیمایی. این رو از کنترل کلیدهاش میشه فهمید.
متاسفانه به هیچ وجه با بازیهای هواپیمایی مطرح قابل مقایسه نیست. حتی TAXI و Take Off و Landing نداره!