سلام:n27:
یه سوال داشتم.
تو این چند وقته باید در خواست انتقالی رو بدیم، حالا اگه 1% دانشگاه مقصد قبول کرد، آیا میشه نرفت؟؟
یعنی ممکنه تا ترم بعد نظرش عوض بشه، سوالم اینه که اگه قبول کردن، دیگه نمی تونم تو همین دانشگاهی که هستم بمونم؟؟؟
Printable View
سلام:n27:
یه سوال داشتم.
تو این چند وقته باید در خواست انتقالی رو بدیم، حالا اگه 1% دانشگاه مقصد قبول کرد، آیا میشه نرفت؟؟
یعنی ممکنه تا ترم بعد نظرش عوض بشه، سوالم اینه که اگه قبول کردن، دیگه نمی تونم تو همین دانشگاهی که هستم بمونم؟؟؟
سلام.بستگی به دانشگاه داره ولی اگر کارهای نهایی و انتقال نهایی انجام بشود خب مشکل میشه یا حداقل باید یک ترم رو در اونجا بخونید ...نقل قول:
براي مهماني يا انتقال تو دانشگاه آزاد از كي بايد اقدام كرد?
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
قبل از شروع ترم با مسول اموزش هماهنگ کنید ..نقل قول:
سلام یه سوال داشتم.
من می خوام انتقالی همراه با تغییر رشته بگیرم تو سایت وزارت علوم باید چه درخواستی بدم؟
آخه 4 تا گزینه بیشتر وجوود نداره، میهمانی-انتقال-تمدید میهمانی- میهمانی دائم.
ممنون میشم سری جواب بدین:n14:
من توی سایت وزارت علوم ثبت نام کردم ظاهرا باید 10 تومن پول بدیم ولی لینکش خرابه
شما هم به این مشکل برخوردید؟
باید چیکار کنم؟؟؟
نقل قول:
روز آخرشه!! چیکار کنم؟؟؟
:n28::n14::n03:
تراکنش بر روی درگاه وجود ندارد
یکی از موارد مبلغ، شماره سفارش یا کلید درخواست اشتباه است
can't find the server at \\epayment3.bmi.ir\epayment\paymentform.aspx.
10 باری پشت سرهم زدم باز شد!!!!!
سلام.
دوستان می خواستم بدونم که من که کارت معافیت کفالت دارم بهم انتقالی میدن بیام تهران؟
اگر میدن پروسش چجوریه چه مدارکی باید بدم؟
آیا راحت قبول میکنند؟
ممنون میشم این بنده حقیر رو راهنمایی بکنید.
سلام دوست عزیز تا ساعت 12 امشب وقت داری به آدرس زیر بری و فرم پر کنی مدارکت رو هم اسکن کن و توی همون فرم آپلود کن به احتمال خیلی زیاد موافق می کنندنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط زود باش وگرنه باید یکسال صبر کنی...!
فقط می شود میهمان گرفت؟
یعنی نمی شود انتقالی دائم گرفت؟
با شرایطی که من دارم.
یعنی معافیت کفالت.
ممنون اگه راهنمایی کنید.
از طریق سایت ظاهرا نمیشه و حتما باید سه ترم میهمانی بگیری و بعد انتقالی دایمنقل قول:
ولی از طریق خود دانشگاه ها اگه خیلی پافشاری کنی شاید بتونی بدون میهمانی انتقالی دایم بگیری.
سلام
من نقشه برداری آزاد سنندج میخونم و ورودی ترم بهمن هستم،حالا میخوام انتقالی بگیرم به کرمانشاه
آزاد کرمانشاه نقشه برداری نداره،خواستم بدونم میتونم به همراه انتقالی تغییر رشته هم بدم(به عمران)؟
مشکل نظام وظیفه و اینا نداره؟!
سلام دوستان
من یه سوال داشتم :
آیا میشه از یک دانشگاه ( آزاد ) به دانشگاه دیگری در همان شهر انتقالی گرفت ؟
برای مثال : از تهران غرب به تهران مرکز .
از توجه شما خیلی سپاسگزارم.
سلامنقل قول:
برای دختر ها کمی سادهخ تر هست ..
مثلا ازدواج.زندگی والدین در شهر مقصد ملاک هست ...
و باید داشنگاه مبدا و مقصد موافقت کنند.
یا اینکه میهمانی بگیرید اون شهر بعدا اگر معدل بالای 17 باشید که میمومنید نباشید هم با یکسری شرایط که جدیادا اعلام شده ان شا الله که تغییر داشنگاه میدید
پیروز باشید
به واحد دانشگاهیتون مراجعه کنید ...
سلام دوستان من واسه تمدید انتقالیم باید 10تومان انلاین بریزم واسه سایت
Msrt.ir
اما همش برگشت میخوره تو حسابم و شماره پیگیری نمیده چیکار کنم لطفا هرچه زودتر کمکم کنید تا فردا وقت داره انگار
:-(
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
nemidonam aziz
من فقط با مرورگر اینترنت اکسپلورر نصف شب اینقدر زدم تا ناگهان درست شد!!!نقل قول:
شما برید قسمت پیگیری پرداخت الکترونیک و بعد از اون گزینه کنترل با بانک رو بزنید واریز وجه در صورتی که از حساب شما کم شده باشه با موفقیت انجام میشه ...نقل قول:
پیروز باشید
سلام کمکم کنید
واسه مهمانی دانشگاه دولتی اگه درسی رو افتاده باشی دیگه بهت مهمانی نمیدن ؟
خیر ربطی نداره. و برای گرفتن میهمانی مشکلی به وجود نمیاد.نقل قول:
سلامنقل قول:
میهمانی بستگی به موافقت دانشگاه مبدا و مقصد داره.
اگر دلیل خاصی داشتی باشید(مثلا اردواج-یا زندگی خانواده در شهری دیگر) میهمانی رو راحت میتونید بگیرید بدون در نظر گرفتن معدل ....
البته انتقالی از دانشگاههای سطح یک دانشگاههای سار سطوح بلا مانع هست ...
موفق باشید
من تو سامانه وزارت علوم درخواست مهمانی دادم و موافقت شد. به احتمال زیاد یکی از درس هام رو میفتم( البته استاد میندازه ما نمیوفتیم!!!!!) میخواستم بدونم این افتادن باعث لغو مهمانی میشه ؟ ولی معدلم بد نیست.
سلامنقل قول:
سلام خیر البته اگر دلایل خوبی برای میهمانی داشته باشید معدلتون رو نمیتونن در نظر بگیرند
موفق باشید
عزیزان از دانشگاه آزاد تهران مرکز میشه به صنعتی اصفهان انتقالی گرفت؟ ساکن تهران هستیم رشته it :n10:
خیر!:n02:نقل قول:
آیین نامه انتقال و میهمان رو بخون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
می خواستم بدونم وقتی از یک دانشگاه انتقالی گرفتیم,مدرک کارشناسی رو دانشگاه مبدا صادر می کنه یا مبدا
ممنون میشم هرکی اطلاع داره جواب بده
در میهمانی و میهمانی دایم مدرک رو دانشگاه مبدا میده و در انتقالی مدرک رو دانشگاه مقصد میدهنقل قول:
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز بالاخره جواب دادند، دوتا مشکل هست
یکی اینکه من مقصد رو زده بودم صنعتی اصفهان و نزدیکترین دانشگاه رو زده بودم دانشگاه اصفهان و تو صفحه تایید اطلاعات هم دانشگاه صنعتی اولویت اول بود و بعدش دانشگاه اصفهان، اونوقت حالا نوشته دانشگاه اصفهان با درخواست شما موافقت نکرده و در حال بررسی در دانشگاه صنعتی است.
مشکل دوم هم اینکه دانشگاه اصفهان اینطوری نوشته: و هیچ دلیل ذکر نکرده، به نظرتون چه خاکی تو سرم بریزم؟؟
درخواست شما از طرف دانشگاه(دانشگاه اصفهان) به دليل
مورد موافقت قرار نگرفت.
و هیچ دلیل ذکر نکرده،
به نظرتون چه خاکی تو سرم بریزم؟؟
کسی شماره تلفنی نداره که کمکم کنه؟؟؟
زنگ زدم به مدیر گروه کامپیوتر دانشگاه اصفهان، میگه در خواست برای هر دو دانشگاه مقصد و "نزدیکترین دانشگاه" ارسال میشه، بعد نزدیکترین دانشگاه هم همیشه درخواست هایی رو که اینطوری باشه، بررسی نمی کنه!!! و هیچ کاری هم به دانشگاه مقصد نداره...
یعنی مسئولای میهمانی و انتقالی چیزی به نام عقل تو کلشون هست؟؟؟ اصلا معنی اولویت بندی رو میدوند چیه؟؟ آخه چرا ما باید گیر این گوسفندان بیوفتیم؟؟؟؟؟
چی کار کنمممممممممممممممم؟؟
سلام
من امسال کنکور دادم و آزاد قبول شدم حالا میتونم انتقالی بگیرم از دانشگاه آزاد قبلی و بیام دانشگاه جدیده ؟
واحد ها تطبیق میخوره ؟ و بحث نظام وظیفه چی میشه ؟
سلام دوستان
من پزشکی اردبیل قبول شدم. میخوام انتقال بگیرم ارومیه. چون برادر بزرگم ارومیه دانشجویه.
کار سختیه؟ میشه انتقال گرفت؟
شنیدم اگه مهمان بگیرم برم ارومیه یه محدودیت هایی میزارن. در مورد نمره و .... درسته؟
همه دوستاني كه خواهان انتقالي هستند ميتونن به من با email اطلاع بدن.در كوتاه ترين زمان كارشونو درست ميكنم.سراسري و آزاد.شمارتون هم بنويسيد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من دانشجوی کارشناسی ترم 2(این ترم که هنوز شروع نشده) مکانیک دانشگاه صنعتی قم هستم. معدلم هم بالای 17 هست!
میخواستم بدونم امکانش هست برای دانشگاه عباسپور(شهید بهشتی) حتی شده یه ترم مهمانی بگیرم؟ راستش فکر کنم بتونم یه بیماری هم ردیف کنم
که نمیتونم به مدت زیاد تو اتوبوس بشینم.هزینه هر ترم چقدر هست؟فکر میکنید موافقت میکنند؟
سلامنقل قول:
اگر ساکن تهران باشید امکانپذیر هست .ولی چون دانشگاه سطح یک هست به سختی ....
و فقط در حد میهمانی ترم امکانپذیر هست ...
موفق باشید
سلامنقل قول:
بسته به محل زندگی و نوع انتقال داره .
با امور داشنجویی دانشگاه مطرح کنید ...
ممنون بابت پاسختون!نقل قول:
بله ساکن تهران هستم، و در مورد اینکه فرمودید دانشگاه سطح یک هست، چون به نظرم سطح پایین ترین دانشگاه سراسری تهران هستش اونو پیشنهاد دادم ،درسته؟؟
نقل قول:
اخریا ک گفتند انتقال دانشجو زیاد نباید سختگیری بشه .البته چون معدلتون خوبه مساله نیست یک ترم میتونید بگیرید مهمانی در صورتی ک معدلتون بالای 17 بمونه خیلی کارتون راحتتر خواهد بود ...
البته اگر متاهل باشید یا یک سری چیزاهای دیگه راححتر امکانپذیر هست ...
اگر ک موفق ب این کار شدید خبرش رو هم به ما بدید ک برای اطلاع سایر دوستان منعکس کنیم ....
توی دوره کارشناسی میشه ترم دوم انتقال دائم گرفت از دانشگاه علامه تهران به دانشگاه زاهدان؟ بومی زاهدان
:n28::n28:نقل قول:
دوست عزیز انتقالی دائم برای شما اشتباه محض هست! باید میهمان دائم بگیری چون تو انتقال مدرکت رو زاهدان میده ولی در میهمانی وقتی درست تموم شد برمیگردی مدرکتو از تهران میگیری...نقل قول:
میهمانی دائم میدن؟ انتقالی چه طور؟ برای اینکه واسه ترم بعدی(مهر ) زاهدان باشم کی باید اقدام کنم؟نقل قول: