این طور که معلومه شما همه اینا را تجربه کردی که اینقدر ببا اطمینان میگی :دینقل قول:
Printable View
این طور که معلومه شما همه اینا را تجربه کردی که اینقدر ببا اطمینان میگی :دینقل قول:
پول ماشین را اگه به من بدی من خرج موتورم میکنم!!! :دینقل قول:
وقتي اين كارا را كرديم موتور مگه دود نميكنه؟نقل قول:
دوست عزیز ، من این را روی موتور 4 زمانه درست کردم. موتورهای 2 زمانه اورجینال یه همچین سیستمی توش هست.
ضايعست كه...!
نه عزیز من. اولا" اون روغنه که دود میکنه چون ناقص میسوزه ولی گازوئیل که کامل میسوزه تازه اونم به مقدار کم وار بنزین میشه دیگه دود آشکاری نمی کنهنقل قول:
سلام به همه،
کسی میتونه مقایسه قیمتی بین موتورای آپاچی، پولسار و پالس انجام بده؟ میدونم مدلهای مختلف دارن میشه وضعیت 150cc رو بررسی کنین لطفاً؟ البته اطلاعات بیشتر راجع به مدلهایی که نوشون تو بازار هستو اگه بدین ممنون میشم.
سایت bazarmotor تقریبا اکثر قیمتها را داره.
اگه تبلیغ نشه!!
شرط میبندم شما قوانین این سایت را نخوندی که این حرف را زدینقل قول:
اگه تبلیغ نشه!!
والله نه. نخوندمنقل قول:
شرط میبندم شما قوانین این سایت را نخوندی که این حرف را زدی
حالا میشه یا نه؟
حالا كي خونده كه ايشون دوميش باشه؟نقل قول:
شرط میبندم شما قوانین این سایت را نخوندی که این حرف را زدی
من اولیش :دینقل قول:
تازگیها قوانین را بروز کردند (آپدیت کردند) شرط میبندم قوانین جدید سایت را هم کسی نخونده!
دیدید گفتم!!!؟ من رو هوا حرف نمیزنم :دینقل قول:
نخیر تبلیغ نمیشه
.
.
اين عكس آواتورت كيه؟
هميشه هم يه نفره!
خودتي؟
الگوی منه! در آینده میخوام مثل این بشمنقل قول:
همایون شجریان ، فرزند استاد محمد رضا شجریان ، پدر آواز ایران
از 18 سالگی به صورت رسمی در کنسرتها به عنوان نوازنده و خواننده شرکت کرده و حالا 36 سالشه! 18 ساله که داره کنسرت میذاره
آواتارت تو کیه؟ خودتی؟
نه پسر خالمهنقل قول:
الگوی منه! در آینده میخوام مثل این بشم
همایون شجریان ، فرزند استاد محمد رضا شجریان ، پدر آواز ایران
از 18 سالگی به صورت رسمی در کنسرتها به عنوان نوازنده و خواننده شرکت کرده و حالا 36 سالشه! 18 ساله که داره کنسرت میذاره
آواتارت تو کیه؟ خودتی؟
اي پدر سوخته...
يك جنس خرابي داره!!
اون وقت این تاپیک جای این بحثهاست؟ شانس اوردیم مدیرا زیاد به اینجا سر نمیزنندنقل قول:
تو فكر كردي من چي رو مي گمنقل قول:
اون وقت این تاپیک جای این بحثهاست؟ شانس اوردیم مدیرا زیاد به اینجا سر نمیزنند
موتور پسر خالما ميگم!! :دي
سلام دوستان خسته نباشید من چندتا سئوال داشتم
من گواهینامه ندارم ولی میخوام موتور سوار شوم ایا جز اون موتورهای کوچولو موتوری هست که بشه بدون گواهینامه سوارشد ؟
یکی از دوستانم گفت اگه سوار موتورهای دنده اتوماتیک شی کاری با گواهینامه ندارن ایا راست می گفت ؟
ایا اسکوتری هست که از بنزین یا گازوئیل استفاده کنه ؟
استفاده از موتورهای سنگین تا چند ccمجاز است ؟
ایا پولسار تولیدش قطع شده کسی قیمت صفر یا کارکرده تمیز نداره ؟
تنک یو
تمام موتور هاي دنده دار گواهينامه ميخواننقل قول:
پيشرو اسكوتر هاي گازي داره كه با بنزين راه ميره 60 70 تا رو پر ميكنه حدود 500 600 ولي گواهينامه ميخواد
موتور سنگين تا 250 سي سي مجازه
پولسار توليدش قطع شد و فارس موتور پالس رو داد بيرون
بدون دنده ها گواهینامه نمیخواد؟نقل قول:
تمام موتور هاي دنده دار گواهينامه ميخوان
دمتون گرم حالا بدون دنده ها گواهینامه میخواهد یا نه؟
پيشرو اسكوتر هاي گازي داره كه با بنزين راه ميره 60 70 تا رو پر ميكنه حدود 500 600 ولي گواهينامه ميخواد
اخه مگه اسکوتر هم گواهینامه میخواهد؟؟
عکسی از این اسکوتر داری بزاری متشکرم
اينجا ميخوادنقل قول:
عكس ندارم سرچ كني پيشرو پويا گير مياري
شما از اول تاپیک تا حالا پست داری. نکنه فقط توی همین تاپیک فعالیت میکنی؟نقل قول:
نه ولي اين تاپيكو دوست دارم
دوستان من چند روز پيش رفتم كارت دانشگاه آزاد بگيرم تو راه تعدادي موتور شهاب طرح هارلي ديدم همشون نقرهاي
موتور خوبيه؟؟؟؟؟؟؟
رنگ ديگهاي هم داره؟؟؟؟؟؟؟
تغيير رنگ موتور از نظر مجوز و اينا چه كارايي داره؟؟؟؟
حالا اين موتو چندههههههه؟؟؟؟؟
من تاحالا ندیدمشون.
كلا شهاب موتوراش خوبه؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
موتوراش خوبه ولي اينايي كه طرح هارلي هستن خوب راه نميره هم سنگينن هم بعد يه مدت ل ش ميشن
سلام دوستان کسی قیمت کامیکس رو نداره؟
اقا یه سوال فنی
موتور 125 می خوام بگیرم با کمترین هزینه ی ممکن
فقط هر روز باهاش 10 کیلومتر میرم همین
چی بگیرم ؟
جریان CG و CD چیه ؟
كمترين هزينه براي موتور 125 سي سي يه جورايي مي توان گفت همين cg هاي چيني هستند كه تو بازار هستند كه كمترينشان 460 ميشه به بالا.نقل قول:
اقا یه سوال فنی
موتور 125 می خوام بگیرم با کمترین هزینه ی ممکن
فقط هر روز باهاش 10 کیلومتر میرم همین
چی بگیرم ؟
جریان CG و CD چیه ؟
ولي موتور وسيله اي است كه ممكنه به فروش برسه. براي همين چيزي بخريد كه وقتي مي فروشيد از ارزش نيفته.
مثلا اگه بخواهيد 500 تومن براي هندا چيني بدهيد بهتره 800 تومن يه ويو 84 گير بياريد. (اين wave غلط نكنم موتور gto قورت داده!!!)
cdi تا جايي كه مي دونم سيستم جرقه زني هست كه الان همه موتورها با اين سيستم ارائه مي شوند
ترو تميزش حدود 7 8 ميليوننقل قول:
فكر كنم منظورشون تريل kmx كاوازاكي بود. اين كه خيلي تميز باشه 2 تومن بيشتر نيست و خب نو هم كه نداره.نقل قول:
ترو تميزش حدود 7 8 ميليون
شايدم اشتباه مي كنم. براي همين قبلا پست ندادم..
ممنونم دوست عزیز از راهنماییتنقل قول:
كمترين هزينه براي موتور 125 سي سي يه جورايي مي توان گفت همين cg هاي چيني هستند كه تو بازار هستند كه كمترينشان 460 ميشه به بالا.
ولي موتور وسيله اي است كه ممكنه به فروش برسه. براي همين چيزي بخريد كه وقتي مي فروشيد از ارزش نيفته.
مثلا اگه بخواهيد 500 تومن براي هندا چيني بدهيد بهتره 800 تومن يه ويو 84 گير بياريد. (اين wave غلط نكنم موتور gto قورت داده!!!)
cdi تا جايي كه مي دونم سيستم جرقه زني هست كه الان همه موتورها با اين سيستم ارائه مي شوند
امروز یکی از دوستان مشخصات موتورش رو میگفت :
-=- رو بدنه ی موتورش نوشته بوود هرمز ( حالا این میشه چینی یا نه ؟ )
-=- CDI بوود
-=- مدل 84
-=- 200 تومن قیمتش بوود
مثلا این تیپ موتور پیدا کنم چطوریه ؟
اونوقت CG سیستمش چطوریه ؟
میگن لوازم موتورای دیگه مثل همون ویو یا اسکوترا گرونتر از اینه
کلا من یه موتوری میخوام که فقط منو به مقصد برسونه همین ( تو ترافیکی که نمیشه از ماشین استفاده کرد )
حالا اصلا هیچی نداشت مهم نیست فقط حوصله ی دم به دم تعمیرگاه رو ندارم
اقایون موتور دوست از هندا unicorn اطلاعاتی میخوام!لطف کنید بهم بدید چون تا 1 ماهه دیگه میخوام بخرم!ممنون
بله همون تريل منظور منم بود يه سر به 17 شهريور بزنيد قيمت هاي نجومي كه ميدنو ببينيد تعجب ميكنيد داغونشو نميدونم 97 يا 98 ميگفتن 5نقل قول:
موتور هاي خارجي خيلي رفته بالا كيپس تا 10 تومنم رسيده
روي در برق اكثر 125 ها نوشته CDI ولي ربطي نداره . تو كارت موتور قسمت سيستم نوشته كه CG هستش يا CDI . اگه رفيقت ميخواد هرمز 84 رو 200 بفروشه به من اطلاع بده من خريدارم . البته كميسيون شما هم محفوظه .نقل قول:
اين موتورهايي كه نو آنها (از جمله هرمز) در حدود 500 هست همگي چيني اند (تا جايي كه مي دانم) و كمترين قيمت تايواني بالاي 800 تومن است. ژاپني ها هم كه ماشاالله ميشه 1.5 به بالانقل قول:
ممنونم دوست عزیز از راهنماییت
امروز یکی از دوستان مشخصات موتورش رو میگفت :
-=- رو بدنه ی موتورش نوشته بوود هرمز ( حالا این میشه چینی یا نه ؟ )
-=- CDI بوود
-=- مدل 84
-=- 200 تومن قیمتش بوود
مثلا این تیپ موتور پیدا کنم چطوریه ؟
اونوقت CG سیستمش چطوریه ؟
میگن لوازم موتورای دیگه مثل همون ویو یا اسکوترا گرونتر از اینه
کلا من یه موتوری میخوام که فقط منو به مقصد برسونه همین ( تو ترافیکی که نمیشه از ماشین استفاده کرد )
حالا اصلا هیچی نداشت مهم نیست فقط حوصله ی دم به دم تعمیرگاه رو ندارم
لوازم اين تيپ موتور اگه اصل نگيريد (اصل يعني ژاپني) خيلي ارزون هستند اما زنجير هنداي اصل 15 تومن براي من در اومد
درسته ، من خودم روی باک موتور نوشتم Gto . ولی توی کارت ، Cg هست.نقل قول:
روي در برق اكثر 125 ها نوشته Cdi ولي ربطي نداره . تو كارت موتور قسمت سيستم نوشته كه Cg هستش يا Cdi
جدی میگیدنقل قول:
ترو تميزش حدود 7 8 ميليون
بابا خیلی پس بالاست قیمتش