نقل قول:
یکی کمک کنه بی زحمت
Printable View
نقل قول:
یکی کمک کنه بی زحمت
ما که نفهمیدیم کجا رو میگی یه عکس بنداز تا بهتر بشه کمکت کرد...نقل قول:
برای اینکه بد قولی نکرده باشم یه مرحله رو کامل از نو رفتم تا بفهمم کجا گیرکردی. ولی گیرت رو فهمیدم اون تیغه دستت رو یخی کن بزنش به آبی که همونجا هست بعد که آب کلا یخ زد از روش راه رو ادامه بده:46:نقل قول:
تو چپتر 3 اونجا که یه هلیکوپتر میاد چند نفرو پیاده میکنه من همرو میکشم بعد دیگه نمیدونم چیکار کنم !؟
میشه لطفا راهنمایی کنید
شرمنده من این بازی رو خیلی وقته انجام دادم اگه میشه یه عکس بذار دقیق بفهمم کجا رو میگی...نقل قول:
تو چپتر 3 اونجا که یه هلیکوپتر میاد چند نفرو پیاده میکنه من همرو میکشم بعد دیگه نمیدونم چیکار کنم !؟
میشه لطفا راهنمایی کنید
صفحه قبل يا 2 صفحه قبل دوستون يه مشكل داشت فكر كنم همونه من جواب داد.1يا2صفحه قبل جوابت هست.نقل قول:
اگه مشكات حل شد لطفا بگو.:10:
fبچه ها من اینجا گیر کردم. از کجا آتیش گیر بیارم؟
پشت سرم 1 مشعل هست ولی تا بخوام برسم به اینجا آتیش اون چیزی که دستمه خاموش میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رتستی من 1 مشکل دیگه هم دارم. نمیتونم رزولوشن بازی رو زیاد کنم فقط روی 600*800 میتونم بازی کنم.
تا زیاد میکنم و ok میکنم از بازی میاد بیرون و دوباره میره داخل بازی بعد دوباره کلا از بازی میاد بیرون.
کسی با ویستا 64 بازی کرده؟؟؟؟؟
سلام اقا مجید حالت چطوره رفیق.
یکی از مشکلاتتو میتونم حل کنم:دی
وقتی که داری توی این راهرو میری بالای دیوارها رو یه نیگاه بنداز(چپ یا راست) یه مشعل هست بزن روشن شه ادامه بده.
خوب دقت کن.
مجید جون چرا vista 64 نصب کردی!!فکر کنم آشغالترین ویندوز حال حاضر جهان این باشه:13:دوتا برنامه توش درست کار نمیکنه و همش میگه که این برنامه برای ویندوز 64 بیتی طراحی نشده!!!به هر حال...نقل قول:
مشکل اولت رو که turok- 71 گفت اما درمورد دومیش تنها راهی که می تونم بهت پیشنهاد کنم اینه که برو به این قسمت:
dark sector\Configs\editor
وتوی قسمت MainGameFullScreen رزولوشن دلخواهت رو بذار امیدوارم جواب بده...
آخه مهدی برای رم 4 گیگ که دیگه 32 بیت نمیکشهنقل قول:
در ضمن من cpu م هم 64 بیتی هست
در مورد Compatibility هم تا حالا زیاد مشکل نداشتم. تک و توک. برای برنامه ها و بازی های خیلی قدیمی.
در کل به نظر من توی 64 بیتی ها ویستا بهتر از XP باشه
ممنون مهدی.
البرز تو هم دستت درد نکنه.
سلام دوستان این بازی رو شما چه جوری نصبیدین من از takin خریدم مراحل نصب رو همون طوری که توی این تایپیک زده بودین
رفتم ام اجرا نشد شما کدوم فایل رو توی deamon tools لود کردین من همچین فایلی ندارم لطف میکنید برام آپلود کنید
دروود.
بالاخره این بازی هم تموم شد.:دی.
به همه ی گیمرهای عزیز هم پیشنهاد میکنم اگه این بازی رو تموم نگرفتن سریع برن سراغش.
اما چنتا سوال بعد از تموم کردن بازی برام پیش اومد میخوام مطرح کنم:
1.اون مرد کچل ریشو که غولاخر بازی هم بود کی بود؟
2.اون دختره که کشتیمش کی بود؟
3.اون مرد سیبیلو که همراهمون بود کی بود؟
4.چرا با اون که با بالگرد اومد سراغش در گیر شد مگه خودی نبود؟
5.بعد از تموم کردن بازی یه گزینه بنام Brutal فعال میشه مال چیه؟
ببخشید طولانی شد.
دوستان من امروز بازی رو گرفتم - 2 دی وی دی - وقتی اجراش میکنم واسه نصب اول یه عالمه فایل استخراج میکنه تو هارد - بعد میخوام فایل نصب رو اجرا کنم ارور میده - چه کنم ؟ شما چند گیگ بازیتون جا گرفته ؟ مال من 5.6 گیگ هست . چه کنم کمک ک ک ک ک .!!!!
چه اروری میده ؟؟؟؟؟نقل قول:
متن ارور رو بنویس
نقل قول:
یک نفر جواب ما رو بده تو رو به خدا:42:
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکسش !!!
این بازی تو ویندوز سون اجرا نمیشه؟
دموی اول رو نشون میده بعد میاد بیرون
چیکار کنم؟
برای انگلیسی کردن بازی که فایلهای بازی رو ناشیانه دستکاری نکردی چون اگه اینکار رو کرده باشی درست همین مشکل در هنگام اجرای بازی پیش میاد...نقل قول:
دوستان من رفتم انگلیسی رو پس دادم روسی رو گرفتم !!! این نسخه روسی خیلی خوب نصب شد و الانم چند مرحله ایشو رفتم . ولی انصافا روسی خیلی سخته ! ممنون .
کاری نداره طبق این پست انگلسیش کن حله دیگه:46::نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3648321&postcount=117
نه بازیم انگلیسیه
مشکلم حل شد اشکال از ویندوز بود
تو چپتر 4 اونجا تو کلیسا میریسم به یه غول باید چیکار کنیم !؟
1 عکس بذار تا بتونیم راهنماییت کنم
اون گوشه آتیش روشنه بوم رنگ رو پرت کن توش و بعد بزن به غوله بعد میافته پایین و برو جلو و روش فینیشر بزن انقرنقل قول:
اینو تکرار کن تا بمیره !
دیالوگا انگلیسی میشننقل قول:
اما منو رو وقتی میخوای انگلیسی کنی بازی ارور میده و بالا نمیاد !!!!!!!!!!
آقا تورو خدا کمک کنید من بازی رو با deamon tools نصب کردم ولی error چک کردن بازی میده وقتی هم تو control panel میرم فایلی به اسم add new hardware وجود نداره و فقط add hardware وجود داره که رو اونم کلیک میکنیم اول next می زنیم بعد شکل یک کامپیوتر با ذره بین میاد که بعدشم یه yes یا no میاد چیکار کنم تورو خدا کمک کنید
آقا اون مشکلم رفع شد حالا یه مشکل دیگه دارم اونم اینه که همه کارها رو می کنم ولی بازم error می ده:13:نقل قول:
بی معرفتا الان 80 کاربر انلاین تو سایته ولی یکی جواب ما رو نمی ده :41::41::41::41::41::41:نقل قول:
خوب چه اروری میده؟؟؟؟؟نقل قول:
حالا این وسط تو با add new hard ware چیکار داری که تو پست قبلیت گفته بودی!!!؟؟؟
اصلا تو درباره طریقه نصبت 1 توضیح بده ببینیم کجا مشکل داری؟؟؟
این بازی چند تا چپتر هست !؟
فکر کنم 10 تا چپتر بود.نقل قول:
اسم چپتر آخر dark sector هست.
یعنی همون صفحه ی چک دیسک میاد ولی مثل قبل دوباره می نویسه
Insert the Dark Sector disc into the disc drive and press "Retry". If the disc is in the drive, make sure its contents can be viewed in the Windows Explorer. If it is a multidisc product, try the main disc or others. If nothing helps, press "Error report" and send the report to product technical support.
کمک
سلام
من توی مرحله 4 دراک سکتور گیر کردم وقتی آتش رو روشن می کنم تا می خواهم برسم به در بعدی خاموش میشه توی قبرستان لطفاٌ راهنمایی کنید
MR30
توی اون باریکه ای که خاموش میشه ! بالای دیوار سمت راستت یک مشعل هست دنبالش بگرد بعد بهش اتیش بزن تا روشن شهنقل قول:
سلام
من توی مرحله 4 دراک سکتور گیر کردم وقتی آتش رو روشن می کنم تا می خواهم برسم به در بعدی خاموش میشه توی قبرستان لطفاٌ راهنمایی کنید
MR30
حالا میتونی اتیش از مشعل دیگه بگیری تا به در بعدی برسی
با تشکر , خشایار
توی اون راهرو که داری میری بالای دیوار سمت چپت 1 مشعل هست اون رو روشن و کن وبرو جلو.نقل قول:
ببخشید با پست خشایار جان همزمان شد.
لطفا حذف شود . . .
ولي خودمونيم ها اين غول آخر Nemesis رو خيلي سخت دادن ! من كم مونده بود بكشمش خودمو كشت الان يه ماهي ميشه مونده اونجا و از بس بازي ريخته نميتونم به خودم فشار بيارم و دوباره برم . يه استراتژي يكي بده ببينم چطوري كشتينش آخه ؟ ( البته ميدونم بايد اول بزنيش تا تيغش برقي بشه و ... ولي من اينكارو كردم و پريد بالاي يه جا و دوباره سر و مور و گنده اومد جلوم ! )
1نقطه ی آبی تقریبا زیر سرش هست. تیغت رو برقی کن و به طرف اون نقطه پرت کن.نقل قول:
بعد که دهنش رو باز کرد دو باره با تیغ برقی بزن وسط دهنش تا از بین بره.
همینجوری کار رو تکرار کن تا همشون از بین برن. بعد اون یارو که اون وسط نشسته رو بزن.
چند بار این کار رو تکرار کنی تمومه
فکر کنم 3 بار بود
ممنون مجيد جان ولي ايني كه تو ميگي Mezner هست ولي من نميتونم Nemesis رو بكشم ! همين الان نيم ساعته داشتم ميزدمش ولي مردم ! نمسيس همون غول آخر مرحله ي نه هست كه سپر هم داره ...نقل قول: