BehzadKiNG و Mahdi Hero مطالب بسیار جالبی بود!
Printable View
BehzadKiNG و Mahdi Hero مطالب بسیار جالبی بود!
میشه بگید چرا از آقای مدیری متنفر هستید!!؟نقل قول:
ایشون برای این تونستن ادامه فعالین بدن چون کاراش بیننده داره و سود بسیار زیاد برای صداوسیما. مثل اینکه شما دیدتون خیلی منفیه که البته به خاطر تنفرتون طبیعی به نظر میاد! شما یه نفر رو مثل آقای مدیری تو تلویزیون مثال بزن که با این نوع انتقاد کردن ممنوع التصویر شده باشه
سلام
اولا اينكه، از نظر من گريه كردن اولين توانايي كه يه بازيگر بايد داشته باشه. اين سريال به من ثابت كرد كه مديري هم بازيگره!
ثانيا، اغلب بازيگرها وقتي گريه ميكنن، عينكشون رو در ميآرن كه اشكشون ديده شه! :31:
در كنار همين ميخواستم يه چيز ديگه هم اضافه كنم، لزوما همه چيز اونقدر كه ما فكر ميكنيم پيچيده نيست. بعضي وقتها دلايل بسيار سادهاي پشت اين جور مسائل هست، اما ما عادت داريم از همه چيز يه توطئه بسازيم! :46: و حتما سياسيش كنيم.
ضمنا گاهي اوقات بخاطر كم ظرفيتي يه عده صدا و سيما مجبور به حذف ميشه. مثلا تو يك مشت پرعقاب، از ترس اعتراضات هموطنان آذري زبان صداي خمسه دوبله شده بود، تا يه موقع لهجه نداشته باشه. تو همين سريال هم گويا ثبت احوال شيراز شكايت كرده!!
البته به هر حال هر چيزي محتمله!
والسلام
من فکر می کنم مهران مدیری توی عوام محبوب تر هست حتی شاید نام اورتر ... شوما فکر کن تموم مردم مملکت رو جمع کنن ازشون بپرسن شوما کدوم رو میشناسی مهران مدیری رو یا عباس کیارستمی ... مهران مدیری حدود 10 سال برای تلویزیون ( پر طرفدارترین رسانه ی جمعی ) سریال طنز ساخته ، طنز های فوق العاده ، مردم شبهاشون رو با دیدن سریال های اون سپری می کردن ... مسلما مدیری بین عموم مردم شناخته شده تر و حتی شاید محبوب تر هست ... برای همین هم جرات ممنوع التصویر کردنش رو ندارن ، در اینده هم نمی تونن این کار رو بکنن :5:نقل قول:
این جناب مدیری(که شخصا ازشون متنفرم) که مهمتر و نام آورتر از استاد بیضایی ،کیارستمی،پناهی،تقوایی،جل یلی یا اخیرا مهرجویی نیست که...
وقتی اونها با کلی ممیزی و سانسور روبرو هستند..هوادارن آقای مدیر باید خدارو شکر کنند که حداقل ایشون ممنوع التصویر نشدند....
ضمنا مشکلات مدیری از این به بعد تازه شروع میشه ... خدا می دونه برای پروژه ی بعدی چقدر می چزوننش !!!:41:
مسئولان این مملکت یه سریالی می خوان مثل " چارخونه " که از لحاظ کیفی یک هشتم کارهای مدیری نباشه ، با کلی صدا بیاد ، ولی صداش در نیاد خیلی هم خواست شاخ بازی در بیاره بپره به عادل فردوسی پور ، پول بیت المال رو هم حیف و میل کنه و در کمال فضاحت تموم شه بره ... :2:
سلام
من از مهران مدیری متنفرم....
حالا کجای حرفهای من به علت این تنفرم دور از واقعیت است؟
اینکه که گفتم سانسور کردن و دستکاری کردن سریالها و فیلمها چیزه عادیه؟
خیلی هم لطف کردم بهشون اسمش را در کنار استاید سینما این مملکت گذاشتم که البته کار درستی هم نکردم...
درسته مهران مدیری را خیلی ها می شناسند..مهرجویی هم در عرصه هنر واسه خودش خدایی است...یا بیضایی و کسانی که نام بردم....اما اگر بنا باشه سانسور و ممیزی اعمال بشه واقعا بزرگی شهرت و نام نیک کسی واقعا می تونه مانع بشه؟نمونه اش سانسور دعوای دو گروه صاحبان آژانس املاک در فیلم اجاره نشین ها و یا دلشدگان
همانطور هم که گفتم دفعه اولی نبوده که ایشون در سریال هاشون تکه پرانی می کنند...مثال هم زدم
()نقل قول:
به گزارش خبرنگار «تابناك»، جديديين كارهاي سياسي اين گروه در گذشته، تخطئه تحصن نمايندگان مجلس ششم و نيز لزوم غنيسازي اورانيوم در داخل با تمثيل «غنيسازي نخود برره» بود كه احتمالا با سفارش مديريت صداوسيما مطرح شده بود.
....اما هنوز فعالیت می کنند؟خوب چرا؟(که البته جواب سوال در همین نقل قول مشاهده می شود.هنر ابزار است حالا چه نظریات شخصی را ابراز کنه...چه اینکه چیزی را به به علت سفارش؟؟؟؟ابراز کنه)
ضمن اینکه فکر نمی کنم..زیاد هم نظر و سلیقه مخاطب مهم باشه......همین که اخر این سریال به نظر خودتون هم یه جوری بوده...یا همین دستکاری هایی که ذکر کرده بودید نشون از این هست که مخطاب در آخرین درجه اهمیت است...
بحث جرئت هم نیست...بحث اعمال سلیقه است که انجام می شه..مهران مدیری ممنوع التصویر بشه چه اتفاقی می افته؟
ملت تی وی نمی بینند؟احیانا تحصن می کنند؟شکایت می کنند؟چی کار میکنند؟
مگه فرزاد حسنی که جرئت به خرج داد اب از اب تکون خورد؟حالا ایشون محبوبیت مدیری را نداره بماند..اما در حد خودش حرفهایی صریح زد.
مثال بسیار زیاد دارم از اینکه هرکاری لازم بشه انجام می شه....اما خوب چون بار سیاسی دارند و تاپیک منحرف می شه..اشاهر نمی کنم....
یک مثال خیلی کوچیک..حمید فرخ نژاد...و باقی مسائل..بماند.......
مژگان جان این قضیه تکه پرانی توی شب های برره به اوج خودش رسید نتیجه ش شد پایان ناگهانی سریال ... اما انقدر هم تکه های که انداخت درد نداشت که بخوان ممنوع التصویرش کنن !!! بعد اون سریال باغ مظفر رو ساخت که فکر می کنم کاملا پاستوریزه بود و بدون مشکل ... پروژه ی بعدی همین سریال بود که دیدیم ، مسلما تاوانش رو خواهد داد اما نه با ممنوع الفعالیت شدن !!! می دونی اگه فردا توی خبرگزاری ها پخش بشه که مهران مدیری ممنوع الفعالیت شد چه بار منفی ای برای سیما داره !!! اون که حسنی بود با کلی مخالف به خون تشنه وقتی ممنوع التصویر شد ابروی هرچی پلیسه تو این مملک رفت ، کلیپش هم تو موبایل ها پخش شد ، خبر رسیده دومیش هم اومده ... حالا شما به همین راحتی انتظار داری مهران مدیری رو ممنوع الفعالیت کنن !نقل قول:
همانطور هم که گفتم دفعه اولی نبوده که ایشون در سریال هاشون تکه پرانی می کنند...مثال هم زدم....اما هنوز فعالیت می کنند؟خوب چرا؟
اونا این کارو نمی کنن به جاش میان طرف رو تحت فشار میزارن و عرصه رو بهش تنگ می کنن که خودش بگه بابا نخواستیم دیگه سریال نمی سازیم . با پنبه سر می برن !!!
ضمنا اگه مدیری طنز نسازه پس مردم چه جوری غم نونشون رو فراموش کنن ؟؟؟
تایید میشهنقل قول:
خدا داند ....
ولی به نظر من مهران سعی کرد پایان بهتری برای سریالش داشته باشه و بخاطر همین هم پایان سریال و تغییر داد
فکر میکنن قبل از این یه پایان مسخره برای سریال در نظر گرفته شده بود که بعد از استراحت و خوب فکر کردن تصمیم گرفتن این پایان زیبا و کم نظیر در سیما و سینمای ایران و برای سریال بسازن ...
البته نگاه خوشبینانه بود ولی...
حرف عسل بانو تایید میشه
آخه دلیلی نداره مهران مدیری ممنوع التصویر بشه! شما داری قضیه رو خیلی بزرگ می کنی. مگه کارگردان ساعت شنی ممنوع التصویر شد؟ نه اما به جاش سریالش رو سانسور کردن. بعدش شما فرزاد حسنی رو با مهران مدیری مقایسه نکن فرزاد حسنی تو پرو بودن زبان زد هست و فقط به خاطر انتقاد کردن بیرونش نکردن. فرزاد حسنی بلد نبود تو تلویزیون چه جوری انتقاد کنه اون حرفهاشو مستقیم و اکثر اوقات بی ادبانه میزد. در صورتی که الان و در این شرایط این طور انتقاد کردن ممکن نیست اما مهران مدیری بلده چه جوری انتقاد کنه با کنایه حرفاشو می زنه و می دونه چی کار کنه که ممنوع التصویر نشه
asalbanoo هنوز درست نگفتی چرا از مهران مدیری متنفری؟ به خاطر اینکه ممنوع التصویرش نمی کنن ناراحتی؟ یا نسبت به کارگردان های مطرح دیگه بیشتر تحویلش می گیرن اضیتت می کنه؟
سلام دوستان...
نکته مهمی که در مورد این سریال بود و نمی دونم که کسی اشاره کرد یا نه(نرسیدم همه پستها رو بخونم) اینه که این سریال از روی یک کتاب خارجی به اسم پخمه ساخته شده بود...و کاملا مشخص بود که شخصیت پردازی ها و طراحی های صحنه از روی کتاب بوده...ولی در هر حال خیلی خوب و قوی از کار دراومده بود..
البته توی بحثهای حکیمانه تون(:27:) در نظر بیارم که تایمینگ اشتباه هم باعث سانسور شدن سریال به خاطر وقت شده.
نقل قول:( قبل از نوشتن این پست ، این رو عرض کنم که بنده علاقه ینقل قول:
شخصی به مهران مدیری نــدارم و پسرخاله ش هم نیستم ! ...
فقط به نقد ناحق ، اعتراض دارم ... )
سلام ...
والا مژگان خانم من آخرش هم نفهمیدم شما به چی معترضید !
میخواید ممنوع التصویر شه ، یا سریالی که ندیدید رو نقد میکنید !
شما توی هر چند خط از پستاتون توی این تاپیک ، نفرت خودتون رو
از مدیری اعلام کردید ... با این حال انتظار دارید خواننده ی حرفهای
شما ، حرفاتون رو بدون غرض و اعمال عقیده ی شخصی بدونه ؟!
جالبه برام که بدونم چرا توی هر پستتون ، دو سه بار نفرتتون رو اعلام
کردید ! میخواستید شدت تنفر رو منتقل کنید ، یا میخواستید اگه کسی
اولی رو ندید ، دومی رو ببینه ، و دومی رو ندید ، ... ؟!
اساسا این مقایسه ، مقایسه ای کاملا اشتباهه ... !نقل قول:
این جناب مدیری(که شخصا ازشون متنفرم ) که مهمتر و نام آورتر از استاد بیضایی ،کیارستمی،پناهی،تقوایی،جل یلی یا اخیرا مهرجویی نیست که...
اول اینکه سبک کاری فیلمساز مورد مقایسه ، با بقیه ، به کل فرق
میکنه . مدیری به ساختن طنز شهره هست و توی این کار ، در تلویزیون
ایران ، یه استاد بلامنازع هست .
اما کیارستمی و بیضایی و ... اساتید و بزرگان سینمای ایران هستن و
کارهای اجتماعی دارن .
خلاصه ، ژانر کاریشون با هم فرق میکنه ، و باعث ابطال این مقایسه
میشه .
کیارستمی چند تا کار طنز تلویزیونی داره ؟!!
اصلا چند تا کارش رو تلویزیون نشون داده ؟
پس اگه دارید توی کار طنز با هم مقایسه میکنیدشون ، با توجه به کارنامه ،
مدیری از همه شون بهتره !
( واسه همین عرض کردم مقایسه اشتباه هست ! )
این کار ، مثل این هست که شما بگید مثلا وست لایف ، بهتر از متالیکا میخونه !
در حالی که اصلا مقایسه ی خنده داریه ؛ چون یکی راک و متال میخونه ، اون
یکی پاپ ! ...
قطعا خیر ...نقل قول:
حالا اگر مسعود کیمیایی هم این اشارات را در فیلم خودش به کار برده بود..باز هم می تونست کار کنه؟
اولا با توجه به صحبتهای بالا ، چون نوع روایت این اعتراضات ، در این دو ژانر با هم
فرق میکنه ، پس مطمئنا برخورد ها هم فرق خواهد کرد ...
ثانیا ، کارهای مدیری توی تلویزیون پخش میشه ، ولی کارهای کیمیایی توی سینما ؛
کدومشون مخاطب عـام بیشتری دارن ؟ تلویزیون یا سینما ؟!
مدیری رو همه تو تی وی می بینن و اگر برخوردی باهاش بشه ، با توجه به چیزی
که دیدن ، اون رو به حق یا ناحق میدونن .
اما در مورد کیمیایی ، اگرم مردم بخوان اعتراضی بکنن ، مطمئنا گستردگی اولی
رو نخواهد داشت ...
ضمن اینکه سعید عزیز هم خیلی خوب این مطلب رو گفت :
مهران مدیری حدود 10 سال برای تلویزیون ( پر طرفدارترین رسانه ی جمعی ) سریال طنز
ساخته ، طنز های فوق العاده ، مردم شبهاشون رو با دیدن سریال های اون سپری می کردن ... مسلما مدیری بین
عموم مردم شناخته شده تر و حتی شاید محبوب تر هست ... برای همین هم جرات ممنوع التصویر کردنش رو ندارن.
در اینده هم نمی تونن این کار رو بکنن ...
ضمن اینکه باز هم طبق گفته ی سعید جان :
اونا این کارو نمی کنن به جاش میان طرف رو تحت فشار میزارن و
عرصه رو بهش تنگ می کنن که خودش بگه بابا نخواستیم دیگه سریال نمی سازیم .
با پنبه سر می برن !!!
متوجه نشدم در این مورد ، تقصیر مدیری چیه که تلویزیون فیلمشنقل قول:
ضمن اینکه فکر نمی کنم..زیاد هم نظر و سلیقه مخاطب مهم باشه......همین که اخر این سریال به نظر خودتون هم یه جوری بوده...یا همین دستکاری هایی که ذکر کرده بودید نشون از این هست که مخطاب در آخرین درجه اهمیت است...
رو قیچی کرده !
نه ... قرار نیست که مردم برای ممنوع الـ...هرچی شدن مدیری انقلاب کنن که !نقل قول:
مهران مدیری ممنوع التصویر بشه چه اتفاقی می افته؟
ملت تی وی نمی بینند؟احیانا تحصن می کنند؟شکایت می کنند؟چی کار میکنند؟
اما مطمئنا بعد از ممنوع الفعالیت شدن قریب به یقینش ، اونقد اعتراض بهش که
شاید زودتر از نوروز سال بعد ، با یه طنز نود شبی برگرده ... و مسلما با بار سیاسی
خیلی کمتر از این یکی ...
=-=-=-=
و در آخر اینکه ، مژگان جان ، شما که طبق گفته ی خودتون ، سریالهای مدیری
رو نگاه نمی کنید ، آیا واقعا ( به عقیده ی خودتون ) میتونید منتقد کارهاش باشید ؟!!!
و بنا به حرف این و اون ، رو کارهاش قضاوت کنید ... ؟!
بی علاقگی شما ، یه چیز شخصیه و حتما دلیلی هم داره ؛ اما بعضی اوقات ، یه
بازنگـری هم میتونه کمک کنه به اینکه شاید نظر ( شاید نظر اشتباهمون ) نسبت به
یک شخص ، عوض بشه ...
ضمن اینکه اینم بگم که خواهر خود من هم از مدیری خیلی بدش میاد و این کار اخیرش
رو هم فقط شاید چند دقیقه شو دید .
اما شـده که با قسمتهایی از کارهای مدیری ، بخنده ...
ولی چند برابر اون هم ازش شنیدم که : " اَه ... چقد مسخره ست ! "
من شخصا هیچوقت کارهای مدیری رو فقط برای خندیدن نگاه نکردم ...
که منتظر باشم حرکتی بکنه که بخندم . مخصوصا این آخری رو ...
شاید بهتر باشه دیدمون ، و زاویه نگاهمون رو نسبت به بعضی مسائل تغییر بدیم ... !
امیدوارم نارحت نشده باشی مژگان جان :11:
موفق باشید
یا حق
:40:
نکته ی خیلی مهم دیگه ممیزی های متداول و بی منطق این سریال بود . از جمله حذف بخش اصلی بازی رضا رشید پور . که در پایان سریال میبینیم تنها برای چند ثانیه مهران را درگیر یک مسئله ی تازه می کند غافل از اینکه بخش اصلی بازی رشیدپور در قسمت های قذاقمندیان (فرهنگ) می گذرد .
من قسمت اخر رو هم دیدم!اصلا اونطور که بعضیها قضیه رو بزرگ میکنند نبود!مهران مدیری کاملا در جریان فیلم یک گریه ی طنز گونه و زیبا انجام داد و اصلا ربطی به دنیای واقعی مهران مدیری و سیاست و اینجور خضعبلات نداشت!!!!!این فیلم در کنار تمام انتقادهایی که به جامعه و حکومت و ادارات داشت به وضعیت اعدام در کشور هم انتقاد کرد!!(در اونجا که اون دختره در گزارش براحتی میگه باید اعدامش کنند!!!!!).
ElmO جان خیلی ممنون به خاطر مطالب بسار خوبت. من کاملا با شما موافقم
Elmo جان من هم ممنونم
با شما کاملا موافقم
در مورد سریال هم میشه گفت یکی از بهترین سریال های این دوران بود
elmo جان خيلي كامل و منصفانه بود
ممنون
عسل بانوي عزيز همونطور كه elmo هم با بيان ديگه اي گفت تا وقتي كه كارشو نديديد صلاحيت انتقاد ازش رو نداريد.
سلام
من از مهران مدیری متنفرم...
اما کجای حرفهام این تنفر را معیار قرار دادم؟
اولین حرف و اصل حرف بنده هم این است:پستهاتون را خوندم متوجه شدم گفته اید سریال دستکاری شده...
گفتم چیزه جدیدی نیست.سانسور و ممیزی سریال ها و فیلمهای سینمایی رایج ترین کار این مملکت است.
اگر به استاید سینما هم توهین کردم و اسم ایشون را در کنارشون قرار دادم،واسه این بود که
مثال هایی از سانسور و ممیزی را نشون بدهم..
ضمن اینکه شما واقعا منکر نام آور بودن استادی که گفتم هستید؟یا واقعا شهرت مهران مدیری را به خاطر اینکه مخاطب تلویزیونی داره بیشتر از کیارستمی و جلیلی و ..می دونید؟
من کی گفتم مهران مدیری باید ممنوع التصویر بشه؟
گفتم شما دوستان گفتید تکه زیاد پرانده،بنده هم گفتم با توجه به روند فعالیتهای صدا و سیما عجیبه که نشده.
شما هر جور که خواستی حرفهای منو نقل قول گرفتی،هربرداشتی که خواستی کردی
بدون اینکه ارتباط حرفهای منو بهم بدونی
اگر توهین کردم به استاید سینا نه به خاطر مقایسه مهران مدیری با اونها بوده...من خودم را در حدی نمی بینیم همچین جسارتی به ساحت استاد بیضایی بکنم.
کجای حرفهای بنده انتقاد به نوع و نحوه کارهای مدیری بوده؟
اصلا مگه من گفتم به چه علت متنفرم؟
وقتی می گم نظر مخاطب مهم نیست منظور کارهای مهران مدیری نبود..بهتره خیلی خوب خیلی خوب حرفهای منو بخونی و البته سعی کنی ارتباط بین حرفهامو متوجه بشی...
وقتی این حرف را می زنم
منظورم اینه که دست اندر کاران تلوزیون به مخاطب اهمیت نمی دهند نمونه بارزش هم همین دستکاریی است که توی این سریال محبوب شماها انجام داده اند..اول حرف من را متوجه بشو بعد به نقد بکش
ببخشید ها ...
شما فقط گفتید متنفرم ...
چیش رو رد کنه بد بخت ؟؟؟
واقعا مثلا یکی بگه از کسی که شما دوسش داری بدم می اد...و ازش متنفرم...
بدون هیچ دلیل قانع کننده ای ..
در چنین مواقعی دوست دارم طرف رو بزنم شما چه طور ؟؟؟.
سلامنقل قول:
من از دونیرو هم خوشم نم یاد...تا چندی قبل هم از نیکلسون خوشم نمی اد..دهمیشه برای هر احساسی دلیل منطقی نیست...
حرف من این نیست که چرا کسی مدیری دوست داره..یا کسی بدش میاد
یا مدیری بده..من به هر دلیلی خوشم نیم اد ازش.....
اصل و اساس حرفهای بنده چیزه دیگه ای
که همه سینه چاک های مدیری اصلا بهش توجه نکردند...
مدیری محبوب خست یا نیست
همه دوستش دارند یا ندارند
من خوشم میاد ازش یا خیر..
و هزار تا و و یا دیگه
مسئله اینکه سانسور توی این مملکت مثل خوردن آب یخ است...
مسئله این نیست که تو کیارستمی باشی با شهرتی چهانی
یا مدیری باشی در حد تلویزیون..
مسئله اینه که در هر حال سانسور شامل حالت می شه...
سلامنقل قول:
جواب اینکه چرا خوشم نمی اد را دو سه تا پست بالاتر گفتم...
مهران مدیری قبلاهم تکه های سیاسی توی سریال های قبلش پرونده بود و این کار توی این سریال دفعه اولش نبوده...اگر کسی روال جریانات سیاسی کشور را دنبال بکنه حتما متوجه می شه...کوچکترین حرفی می تونه باعث بشه یک هنرمند از صحنه حذف بشه....هنرمند که هنرمنده
حتی مردم عادی
ضمن اینکه اگر کسی مهران مدیری را بیشتر از دیگر کارگردان هایی که اسم بردم تحویل می گیره..لابد نظر شخصیش هست و. قابل احترام
اما از دیده بنده کسی که این کارو می کنه....اصلا نمی فهمه سینما و هنر یعنی چی...
منو یاد اون صحنه ای در فیلم پدر خوانده انداختی که همسر "مایکل" بهش میگه که اونا(یعنی سیاستمدارا) مثل شما آدم نمیکشن و اونوقت مایکل جوان با نگاهی فوق العاده مهربانانه و دلسوزانه مکثی میکنه، تو چشماش نگاه میکنه و میگه:نقل قول:
"آه عزیزم، تو چقدر ساده ای"!!
من مطمئنم اگه یکی از مسئولین رده پایین صدا و سیما هم اینو بخونه احتمالا یه ده دقیقه ای بلند داشته میخندیده.
واقعیت اینه:
در این جامعه خصوصا صدا و سیما تا حدی انتقاد جایزه که کمی مردم ارومتر بشن که بالاخره انتقادی شد!! واین آرامش به نفع خودشونه.
البته مهران مدیری دوست نداره واسه خودش دردسر درست کنه. واسه همین تا اونجایی که میتونه انتقاد میکنه. اما از اونایی هم نیست که حالا اگه مثلا سریالش جرح و تیکه تیکه شد بهش بر بخوره.
اما به شخصه معتقدم که با شاد کردن ملت حالا به هر صورتی کار بزرگی میکنه که قابل اغماض نیست.
من كه خيلي خوشم اومد از سريالش.نسبت به كارهاي قديمي متفاوتتر بودش
يه چيزي هم من بگم:من قبول دارم تو سريال.مديري اومد و يه تشر كوچيكي به همه زد ولي بهتره اينقدر هم سياسي نكنيم قضيه رو.يه سري آدما مريض هستند و سريع برچسب سياسي بودن ميزنن به همه چي.بهتره بگم افراطي هستن واقعا.اگه يادتون باشه دكتر پژوهان رو ميگفتن از قصد شبيه خاتمي چهرش رو درست كرديد كه بگيد خاتمي آدم معنوي هستش!
راستي تو دنياي اقتصاد خوندم كه اداره ثبت احوال استان فارس رفته شكايت كرده از سريال و ادعاي غرامت نقدي كرده!
با اين وضعي كه پيش ميره فكر كنم تمساح ها هم بيان شكايت كنن از سريال!
مسعود ده نمكي حرف قشنگي زد.گفتش كه هيچ جاي دنيا اينجوري نيست كه راجعبه شخصي فيلم بسازي بعدش بقيه بيان شكايت كنن.اينجا همه به خودشون ميگيرن و صدا و سيما اگه اخراجيها رو پخش كنه ميرن خودشون رو آتيش ميزنن!
اي خدا ما چمون شده.اينقدر بيجنبه شديم.
به هر حال به نظر من این کارش با نقایص کم و بیشی که داشت برای ابراز بعضی از عقاید پنهان مردم جای تقدیر داره
با سلام خدمت Asalbanoo گرامی!
« من اشتباه نکردم! من اشتباهی بودم!»
جمله ای که خوندی یکی از دیالوگ های مرد هزار چهره بود در سریالی که شما ندیدی. مصداق اصلی این جمله هم این توی این تاپیک اتفاق افتاده! حرف های شما هم درسته اما جاش اینجا نیست!!!
شما وقتی میبینی عده زیادی جمع شدن و همه دارن از این سریال تعریف می کنن و باهاش حال کردن (شاید مثل من)، چرا میای یه پست کاملا مخالف با نظر بقیه میزنی؟ می تونستی خیلی راحت یه تاپیک با این مضمون ایجاد کنی «نقدی بر مهران مدیری و فعالیت های سیاسی اش» یا مثلا «نقدی بر سانسور در رسانه ها» یا خیلی چیزهای دیگه...
در ضمن گفتن جمله متنفرم از جانب شما اصلا جالب نیست! شما میگی «من میگم متنفرم ولی حرفهام رو با منطق پیش میبرم تا نشون بدم اون تنفر روی عقایدم تاثیری نداشته». خب این یعنی چی؟ اصولا اگه شما میخوای حرف با منطقت از طرف بچه ها مورد قبول واقع بشه نباید این جمله که گفتنش اصلا لزومی نداره و برای ما مهم نیست رو بگی تا بقیه مطلب ارزشش رو از دست بده. هر چند در جای خودش مطلب شما در بعضی از قسمت هاش بیش از صد درصد درسته!
بهرحال ابراز تنفر شما بشکل مستقیم اصلا جالب نیست و یه مسئله کاملا شخصیه و جای مطرح کردنش هم توی فروم نیست...
امیدوارم کسی از حرف های من ناراحت نشده باشه...
متشکرم...
من متاسفم اگه کج فهمی من باعث چیزی شده !نقل قول:
اما مطمئنید که شما اون چیزی که منظورتون بوده رو ، به درستی با کلمات
بیان کردید ؟!
حالا گیریم من کج فهم ؛ بقیه چی ؟ چرا همه همون احساس من رو به
پستهای شما دارن ؟!
شاید اشکال از فرستنده باشه ، نه گیرنده !
شما خودتون از اون پستهای اولتون توی تاپیک جبهه گیری کردید ...
اول پستتون مینویسید از فلانی متنفرم ... این یعنی چی ؟ آیا واقعا لزومی
به گفتن این حرف هست ؟
فقط زمانی لازمه ، که بخواید غیرمستقیم این رو برسونید که : حرفهای من
تحت تاثیر تنفرمه ... تنفری که شاید اصلا به هیچ کس مربوط نشه ، جز خودتون !
واقعا خوبه آدم کمی ، فقط کمـــی انتقاد پذیر باشه و به اعصابش مسلط !
طرز صحبت شما واقعا برازنده ی یک مدیر نیست .
یه مدیر ، نماد یه انجمن هست . کسی بخواد انجمنی رو بشناسه ، به مدیراش
مراجعه میکنه . و شما تصور کنید تازه واردی ، پستهای چند صفحه ی اخیر شما
رو بخونه !
لحن صحبتتون آدم رو از ادامه ی صحبت با شما مایوس میکنه ...
جوری صحبت میکنید که انگار شما اون بالایید و ما این پایین و شما از اون بالا به ما
نگاه میکنید ... :
=-=-=-=نقل قول:
منظورم اینه که دست اندر کاران تلوزیون به مخاطب اهمیت نمی دهند نمونه بارزش هم همین دستکاریی
است که توی این سریال محبوب شماها انجام داده اند..اول حرف من را متوجه بشو بعد به نقد بکش
خوب ... پس اصل حرف این بوده ...
اما چرا اینقدر تند ؟ شما خودتون پستهاتون رو بخونید !
اگه همین دو خط رو اونجا هم میگفتید ، همه نظر شما رو
میدونستن و هیچ کس هم برداشت سوء ی از صحبتاتون
نمیکرد ...
اما وقتی با یه لحن خشن میاید میگید : فلان کارگردان و
فلان کارگردان هم کاراشون سانسور شده ... مگه مدیری
بزرگ تر از اونهاست و ... !
این یعنی به جنگ طلبیدن ...
جنگی توش ظاهرا سلاح طرفدارای مدیری ، خود مدیری هست
و سلاح شما ، کارگردانای معروف !
در این که این لیست شما ، همه کارگردانای بزرگی ان ، شکی
نیست ...
بیضایی ، یه اسطوره ست ... گزیده کار . هر کار بهتر از کار قبلی و
با تجربه ی 30 ، 35 ساله توی سینما ...
وقتی توی فیلمی که قرار بود بسازه ، " گلزار " رو هم بعد از تست
به پروژه دعوت کرد ، به گزار کمک کرد تا نشون بده که فقط به درد
گیشه نمیخوره ... شاید واقعا بازیگر شده که تونسته چشم بیضایی
بزرگ رو برای بازی در نقش یک سوپراستار بگیره ...
بگذریم ... اینا رو گفتم تا فک نکنید وقتی میگم کار مدیری در نوع
خودش فوق العاده ست ، به کارگردانای بزرگ سینمای ایران پشت
کردم و یا اصلا اونا رو نمی شناسم !
من حرفهای شما رو خیلی خیلی خوب خوندم که به خودم اجازه
اظهار نظر دادم .
شما وقتی خودتون ارتباط بین کلامتون رو حفظ نمی کنید و جوری
مینویسید که فقط خودتون میتونید هدفتون رو تشخیص بدید ،
تقصیر من و امثال من چیه که از قضا گویا ضریب هوشی مون از
شما پایین تره که نمی تونیم حرفای شما رو درک کنیم ... !
=-=-=-=
اینطور که من الان متوجه شدم ، من و شما اختلاف نظری با هم
نداریم ... فقط شاید نتونستیم مقصود خودمون رو اونجور که باید ،
منتقل کنیم ...
اگه شما میگی همه ی فیلمهای ایران دستکاری میشن ، خوب
اینو من هم قبول دارم و به عینه دیدم ... جشنواره فجر دیگه نمونه ی
بارزش بود ...
صحبت رضا میرکریمی موقع گرفتن جایزه ش دیگه به وضوح همه
چیز رو مشخص میکرد .
اگه شما میگید هر چیزی توی تلویزیون امکان وقوع داره ، خوب این
حرف من هم هست ... همین چند روز پیش توی یه تاپیک نوشتم
که اگه یه مدت بعد زیرنویسی دیدید که میگه قرار سنتوری از شبکه ی
فلان پخش بشه ، نباید تعجب کنیم !
تلویزیون ما هیچ وضعیت مشخصی نداره ...
و ...
پس میبینید بحث و جدل ما سر عقایدمون نیست ( چون تقریبا مشترکن )
بلکه سر نوع بیانش هست ...
و در آخر هم اینکه این ابراز تنفرتون در هر پست ، بیشتر به لجبازی شبیهه ... :46:
لجبازی با کی ... خدا میدونه ... !
ضمن اینکه تاپیک خیلی سیاسی شده ... :31:
الانه که 110 بریزه ...
بچه ها جمع کنید بریم ... :31:
موفق باشید
یا حق
حالا ببينم ميتونين يه كاري بكنين تا صبح نرسيده انجمن فيل.. بشه !:21:
كاملا با فرمايشت موافقم.نقل قول:
:11:
ممنون مژگان جان :40:نقل قول:
قبول ... ما تسلیم ... :31:
سوء تفاهمی بوده ، که ایشالا برطرف شده ...
ولی در مورد اون لحنتون ، امیدوارم یه کمی تجدید
نظر کنید ... :11: اینو به عنوان یه برادر کوچک تر
میگم ... :10:
فیــــــــــصله میدهیم ... :31:
موفق باشی
یا حق
دوستان سلام...
من یکی از هواداران سریال های مهران مدیری هستم... اما کاملا با نظر مژگان جان موافقم...نه به خاطر مدیر بودن ایشون...بلکه به خاطر این که:
1- همه ی ما این جا تو این سایت دور هم یک تیم رو تشکیل دادیم... و احترام به عقاید هم امری لازم است...
2- عنوان این تاپیک نظرسنجی ست... و هرکس مختار است نظر خودش را بدهد... با احترام و بدون استهزا و توهین...
پس دوستان اینقدر به مسائل حاشیه ای نپردازید...
مهران مدیری چه طرفدارش باشید یا نباشی...کار خودش را می کند و لنگ نظرات ما هم نیست...
بیایید مثل قرون وسطایی ها به جان عقاید هم نیفتیم...
ممنون از توجه همه ی شما دوستان مهربان... خوش فکر و عاقل و بالغ....:11:
من قسمتای اولش را خیلی خوشم اومد ولی هر چی پیش میرفت دیگه دوست نداشتم ببینم
قسمت هاي استاد طوفان جالب بود
باسلام به تمامی دوستان
اگه توجه کرده باشین
توی تیزر های قبل از عید پخش می شد مجری آقای رشید پور پشت یک میز با آقای شسچی (مهران) در حال حرف زدن بدون در صورتی که تو فیلم همچین سکانسی رو ندیدن به گفته بیشتر دوستان داشتن صدا سیما رو مسخره می کردن.
اگر کسی این قسمت اخر رو بدون سانسور گیر آورد بذاره.
در ضمن اگه دقت هم کرده باشین دیالوگ داخل پرانتز فرهنگ هم حذف شد.
ممنون
كاش ميشد يجوري براي اين سانسور هاي صدا و سيما اعتراض اساسي كرد.
دوستان راستی اینو هم بگم که عینک کاراکتر مسعود شستچی توی لوکیشن دادگاه شکسته بود و این شکستن عینک باید یه جایی از داستان اتفاق می افتاد که به همت برادران قیچی به دست متاسفانه اون رو هم ندیدیم.:41:
و اما در مورد کلیت این مجموعه میشه گفت که مدیری استاد بلامنازع طنز در ایرانه ، خنده ای که مهران مدیری به روی لبهامون میاره همون خنده ای که که شاید بسیار بسیار از گریه غم انگیز تر باشه و این یعنی طنز به معنای واقعی.که البته یه جاهایی مجبوره که یه باج هایی هم به بعضیا بده تا کارش راه بیفته ولی بالاخره حرفش می زنه.:46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز ممنون بابت مطالبی که قرار دادی و همچنین بحث هایی که کردید. واقعا استفاده کردم و لذت بردم ...
افسوس که نمیرسم مثل گذشته یه پایه بحثهای فیلم باشم...
من یه جایی شنیدم که 8 قسمت دیگه داشته که سانسور کردن.
مثلا میره جای مهران مدیری ، میره جای رییس فدراسیون فوتبال.
سانسور کیلو چنده اینو که تو عید نساختن تو زمستون ساختن قسمت آخر ندیدین و قتی داشتن می بردنش دادگاه یک لحضه از جای برفها رد شدند (خودم برف دیدم تو اونجا)نقل قول:
چه ربطی داره عزیز جون ؟ :18: من می گم که بعدا تو تکرارش صداها رو Remix کردن و اون قسمت ها رو بریدن.نقل قول:
به نظر شما حرف های قسمت اخرش
منظورش خاتمی نبود؟