من حرفه اي نيستم ولي:
بوت سيستم را بزار cd room بعد cd win98 بوت ايبل كه گذاشتي وارد cd كه شدي تو مراحل نصب آدرس محل نصب ويندوز رادرايوي به غير از درايو كه ويندوز xp بديد
همين
من حرفه اي نيستم ولي:
بوت سيستم را بزار cd room بعد cd win98 بوت ايبل كه گذاشتي وارد cd كه شدي تو مراحل نصب آدرس محل نصب ويندوز رادرايوي به غير از درايو كه ويندوز xp بديد
همين
برو اینجا توضیحات کامل رو برای نصب ویندوز 98 بعد از xp رو داده. فقط یه چیزی باید درایو ویندوز Xp از نوع fat32 باشه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من خودم با این روشی که میگم یه بار 98 رو بعد از xp نصب کردم.
با یه cd یه بوت ایبل 98 ویندوز رو بریز (ترجیحا رو یه درایو دیگه).
با ریختن 98 فایل مربوط به صفحه بوت کامپیوترت تغییر میکنه بطوری که فقط 98 بالا میاد. حالا برای اینکه دوتا ویندوز رو داشته باشی، ویندوز xp رو recover کن. با این کار فایل بوت درست میشه. البته اگه بلد باشی خودت هم دستی میتونی فایل بوت رو درست کنی.
hardrock007 عزیز، روش شما تقریبا همونیه که من گفتم ، البته من چون حافظه خوبی ندارم هیچ وقت نمیتونم دستورات داس رو حفظ کنم، واسه همین وقتی cd win xp رو میزارم میزارمش تا خودش کامپیوتر رو سرچ کنه و ویندوز xp رو پیدا کنه اونوقت بهش میگم که ویندوز رو بازسازی کنه. البته روش شما سریع تره چون فقط فایل بوت رو بازسازی میکنه، اما اون چیزی که من گفتم کل فایلها رو دوباره میریزه!!
اینو برای اطلاع کسایی گفتم که اگه روش شما رو یادشون رفت براحتی بتونند ویندوزشون رو برگردونند.
من یک سوال داشتم . من ویندوزم و عوض کردم و شاخه ی مای داکیومنت رو میخوام باز یابی کنم . درایومم فرمت کردم از پارتیشن fat 32 به ntfs با این ورجن جدید چه جوری بازیابی کنم ؟ تنظیمات خوبشو اگه میشه بگید .
این که میخوام بازیابی کنم چون نمیتونستم قبل از ویندوز عوض کردن کپی کنم اون شاخه رو چون ویندوزم خراب بود
اينجوري كه من متوجه شدم فرمت درايو شما قبل از عوض كردن ويندوز fat32 بوده بهترين حالت اين است فرمت درايو شما به حالت fat32 مي بود ولي چون شما فرمت درايو را عوض كرده ايد و به ntfs تبديل كرده ايد ديگر قادر به بازگشت به حالت fat32 نيستيد لذا شما با getdataback fat شانس كمي براي بازيابي كامل داريد جز اينكه فرمت درايو را به حالت fat32 بر گردانيد كه مساوي از بين رفتن ويندوز جديد نصب شده مي شود در ضمن شما روي درايو فرمت شده دوباره اطلاعات جديد (نصب كردن ويندوز) ريخته ايد كه باعث از بين رفتن اطلاعات قبلي مي شود ولي باز هم نااميد نباشيداميدوارم getdataback fat مشكل شما را حل كندنقل قول:
نوشته شده توسط piishii
توصيه من به شما اين كه اگر دوباره به چنين مشكلي برخورديد ايندفعه ويندوز جديد را روي درايو ديگري بريزيد و درايوي كه قبلا روي آن ويندوز بوده را بازيابي كنيد (نوشدارو بعد از مرگ سهراب)
چند روز پيش براي نصب ويندوز درايو رو فرمت کردم :sad:
حدود 500 مگ اطلاعات که بيشترش عکس بود از بين رفت :puke: :puke:
از ديروز تا حالا که فهميدم با متوسل شدن به برنامه هاي Getdataback و Recovery My Files تونستم 70% عکسها رو برگردونم
اما اون 30% هم برام خيلي مهمه
براي همين ازتون کمک ميخوام
ميخواستم ببينم آيا ميشه فايل هايي که Hidden بوده رو برگردوند
و بعد هم اين که من عکس هايي که از دو تا برنامه اي که قبلا گفتم برگردوندم, اوناي که برگشتن مثل همن و اونايي هم که خراب برگشتن (خرابي يعني مثلا عکس نصفه باشه) توي دو تا برنامه مثل همن
آيا ميشه با يه برنامه ديگه مثل Easy Recovery فايل هاي بيشتري رو برگردوند
يا با يه برنامه اي اون عکس هاي خراب رو درستش کرد
يه چيز ديگه هم اين که اگر نتونستم همه عکس هام رو برگردونم اميدي هست که به بيرون بدم و عکس هام برگرده
ممنون :)
از نرم افزار مجيك ريكاوري استفاده كن
ممنون . نمیدونی چقدر اون لامصب برام مهمه همه سیو بازیهام اون تویه . ویندوز رو عوض کنم بکنمش پارتیشن قبلی چی ؟
منم الکی ntfs نکردم موقغ نصب ویندوز فت 32 نبود !
پيشي جان پست قبلي ويرايش شد لطفا واضحتر بگو قبل از نصب ويندوز فرمت شما (فرمت درايو در زمان ويندوز قبلي )چه بوده اگر نميداني هر دو ورژن نرم افزا را امتحان كن آموزش اين نرم افزار كه در صفحه اول تاپيك است را بادقت بخواننقل قول:
نوشته شده توسط piishii
ضمنا در لينك جديدي كه از اين نرم افزار گذاشته ام هر دو ورژن وجود دارد(fat ,ntfs)
عزيز من فرمت درايوم قبا از نصب ويندوز جديد فت 32 بود . مجبور بودم ويندوز عوض كنم اما چون ويندوزم اشكال داشت نميتونستم كه از ما داكيومنتم حتي يك كپي ساده بگبرم موقع ويندوز عوض كردن زماني كه با سي دي اكس پي بوت كردم و بالا اومدم جايي كه بايد فرمت ويندوز جديدتو انتخاب ميكردي مال من فقط fat و ntfs بود برا همين ntfs نصب كردم . درسته كارم از چند نظر اشتباه بود اما خوب ناواردي كه براي دفعه هاي بعدي ديگه تكرار نميشه و چون همه سيو هاي بازيهام اون جا بود واقعا لازم دارم چون بخوام دوباره بشينم بازي كنم كه.............
حالا سوال من اينه كه اگه پارتيشن اين ويندوزم رو با برنامه هاي مختلفي كه هست بكنم فت 32 اميدي هست يا نه ؟
شما بايد از getdataback fat استفاده كنيدنقل قول:
نوشته شده توسط piishii
درمورد سوالتان شما بايد فقط درايوي كه اطلاعات پاك شده شما در آن قرار داشته را به فرمت fat32 تبديل كنيد با ديگر درايوها كاري نداريم و چون الان درايوي كه اطلاعات پاك شده شما در آن قرار دارد الان روي آن ويندوز نصب است شما اگر فرمتش را به fat تبديل كنيد مساوي نابودي ويندوز شما است .
من به نابودی ویندوز کاری ندارم نصبش 1 ساعته فوقش تموم میشه من میخوام بدونم اگه این کاررو بکنم میتونم اونای اولی رو برگردونم یا نه همین . من روی درایو ویندوزم همیشه هیچی جز خود ویندوز ندارم این مای داکیومنتم بعد از این میبرمش توی یک درایو دیگه . فقط میشه لطف کنی بگی اگه پارتیشن درایو ویندوز رو مثل قبل بکنم میشه امیدی داشت یا نه ؟ همین .
ممنونم .
امین.
سلام دوباره من الان یک چیزی یادم اومد و اونم اینه که قبل از نصب این ویندوز من یک کپی از ما داکیومنتم توی یک درایو دیگم داشتم اما از انجا که وقتی بلا بخواد سر ادم بیاد خوبش میاد من اون رو با یکی از برنامه های جانبی Tune up 2006 که ادعا میکنه فایل ها رو بدون امکان برگردوندن پاک میکنه پاک کردم .سوالم اینه که میشه اونارو برگردوند یا نه ؟ به جای اینکه ویندوزم رو عوض کنم البته قبلش بگم که الان get databack fat رو به کار گرفتم میخوام مطمئن شم اگه که میشه اگه با این نرم افزار نشد با یکی دیگه امتحان کنم و اینکه چون اسم فولدر رو میدونم یک نرم افزار دیکه بهم معرفی کنید که به وسیله ی نام سرچ کنه.
-------------------------------
ویرایش شد :
سلام بازم من اینارو ریکاوری کردم از همون درایی که گفتم نه درایو ویندوز و اما روش یک خط کشیده شده یعنی دیگه امیدی نیست اینایی که خط کشیده شده رو برگردوند ؟
اگر اینم نمیشه نصب ویندوز رو هم نمیکنم و بیخیالش میشم دیگه :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :worried:
سلام piishii جان
ببينيد نرم افزارهايي كه در اين مورد حرف ميزنند زياده اما کدوم به حرفشون عمل میکنند مهمه
هر كدوم برا يه چيزي جواب ميدن مثلا من از اين نرم افزار ( O&O UN Erase 2 ) استفاده ميكنم
حجم كم و بازيابي بسيار قدرتمند برنامه در زمينه فايلهاي صوتي و تصويري و همينطور فایلهای دیگه واقعا منو راضی کرده ( فایلهای بالا 100 مگابایت رو من بازیابی کردم به طور کامل و صحیح )
من برنامه های زیادی در این مورد دارم مثلا ::
EasyRecovery Pro 6.10
FinalRecovery.1.4.0.1
GetDataBack v2.31 for FAT or NTFS
Iolo Search and Recover v3.0
OfficeRecovery Enterprise v2005
O&O UN Erase 2
Recover My Files اکثر نسخه هاشو
Smart Undelete 2.1
OO DiskRecovery
FileRescue Professional 1.2
FileRecoveryAngel 1.00
و
و.....
که چند تای دیگه هم تو سی دی دارم
ولی من چون برای باز گردوندن فیلم و تصویر لازم داشتم از همون برنامه که گفتم استفاده میکنم
در مورد فرمت کردن یک درایو که دیکه اصلا حرفشو نزن
ببینید وقتی شما یک درایو رو فرمت میکنید و یا دیافراگم و یا با بعضی از نرم افزارهای شستشوی درایو ها دیگه خیلی کم فایلهای پاک شده قابل بر گشت هستند
این برنامه ها برای پاک شدن همون موقع فایل هستند یعنی وقتی اون فایل در همون موقع پاک شده باشه چون هنوز برنامه و یا فایلی رو جایاون رو تو هاردتون نگرفته میتونید فایل رو برگردونید
مثلا با نوشتن دستور :format d در سیستم عامل DOS و اجرای ان بعدا میتونید با نوشتن unformat درایو D v, بر گردونید ولی با اضافه کردن u\ در مقابل دستور format دیگه قابلیت برگشتن آن درایو از بین میره
پس هرگز چیزی رو الکی از روی هاردت پاک نکن و به این برنامه ها هم دل نبند ( به چیزی که دل نداره دل نبند عزیز ) :biggrin:
امیدوارم که به جواب سوالتون رسیده باشید
موفق باشید
یا حق
فقط مجيك ريكاوري
كارش حرف نداره
اقا سلام
من طي اسكن ديسك ويندوز98 كه براي نصبش انجام ميده 2000 عكس كه با دوربينم گرفته بودم از دست دادم همش خراب شد الان هم عكس خرابارو رايت كردم و هاردمو اف ديسك كردم حالا مي خام بدونم كسي راهي سراغ داره كه عكسامو درست كنم يا به اصطلاح ريكاوري كنم ايا بااين برنامه ها ميشه كمكم كنيد مهمه.
فقط مجيك ريكاورينقل قول:
اقا سلام
من طي اسكن ديسك ويندوز98 كه براي نصبش انجام ميده 2000 عكس كه با دوربينم گرفته بودم از دست دادم همش خراب شد الان هم عكس خرابارو رايت كردم و هاردمو اف ديسك كردم حالا مي خام بدونم كسي راهي سراغ داره كه عكسامو درست كنم يا به اصطلاح ريكاوري كنم ايا بااين برنامه ها ميشه كمكم كنيد مهمه.
كارش حرف نداره
این هم هست recover my file
سرچ کن
piishii جان به نظر من اگر فايلهاي پاك شده شما برايتان مهم است تمام گزينه هاي ممكن را انجام دهيد اگر بخواهم لوپ كلام را بگم چون شما روي اطلاعات قبلي دوباره اطلاعات جديد ريخته ايد احتمال بازيابي خيلي كم مي شود و به شما توصيه ميكنم اگر getdata قادر به بازيابي نبود اگر نرم افزار هاي ديگر را نيز چك كنيد جوابي نميگيريد در مورد نرم افزار TuneUp Utilities 2006 ونرم افزاهاي ديگر بله اين نرم افزارها قادرند اين كار را بكنند ولي امتحان كن ضرر كه نداره (سنگ مفت .....)
h_radnoosh جان بله اين نرم افزار getdataback قادر است فايلهاي شما را بازيابي كند ولي در زمينه عكس من به شما Recover My Photos v3.61 را پيشنهاد ميكنم برو اينجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرش جان من به شما توصيه ميكنم يكي از درايوهاي خود را اطلاعاتش را به درايو ديگري منتقل كن وآن درايو را فرمت كن بعد با getdata درايو فرمت شده خود را بازيابي كن بعد نظرت را بگو البته هيچگاه در مورد اينگونه نرم افزارها ريسك نكنيد و اطلاعات خود را بيهوده فرمت نكنيد
علا الدین جان دیگه بی خیالش شدم فقط یک سوال دارم اونم اینه که این نرم افزار موقع ریکاوری بعضی هارو بالاشون خط میکشه که یعنی پاک شدند ( فکر کنم ) میخوام بگم دیگه اونارو یعنی نمیشه برگردوند ؟ اگه نمیشه چرا نشونشون میده ؟
باز یابی تون اپ یوتلتی بسیار ابتدایی و از الگوریتم پیشرفته ای در این زمینه بهره نمی بره . اما من O&O Disk recovery version 4 اونو گرفتم . لینکش یادم نیست بگردین پیدا می کنین . من اونو برای امین (پیشی ) فرستادم . اون 400 دلار قیمتشه و واقعا تو این ورژن کولاک می کنه . من با گت دیتا بک کار کردم عالیبه ولی بعضی فایلهایی رو که بازیابی می نه (با همون نام و تو همون درایو ) قابل اجرا نیستن . اما این نرم افزار بدون استثنا همه رو اجرا می تونید بکنید . پیشنهاد منم اینه که حتما اینو امتحان کنی امین جون .
piishii جان آنهايي را كه خط كشيده ناقص بازيابي شده يا معيوب هستند البته چند نمونه هستند ولي شما كپي كن ببين كار ميكند يا نهنقل قول:
نوشته شده توسط piishii
master جان اين ورژن هم آيا مثل ورژنهاي قبلي فقط 300فرمت را بازيابي ميكند در مورد صحبت شما كه تمامي فايلهاي بازيابي شده توسط oodisk recovery قابل اجرا هستند دليلش اين است كه اين نرم افزار فقط فايلهاي كاملا سالم را بازيابي ميكند .
می تونی بمن بگی فایلهایی رو که خراب و بی مصرف باز یابی می کنه به چه درد من می خوره ؟ می خوام قابشون کنم بزنم به دیوار؟ حرفا می زنایا ؟ ! نه تعداد فرمتها بیشتر شدهنقل قول:
دليلش اين است كه اين نرم افزار فقط فايلهاي كاملا سالم را بازيابي ميكند .
چرا هيچ كس كمك درست حسابي نكرد؟
نكنه بد توضيح دادم
alaodin1 چان ميشه به من كمك كني؟
نرم افزار برای این کار زیاده
اما گاهی اوقات کمی از اطلاعات بازیابی شده خراب هستند
من دوتا نرمافزار به شما معرفی میکنم شاید بهتر عمل کنند!
image recall
download:
crack:
or
Recover My Photos v3.61
download:
crack:
مسترجان نه براي تعريف از getdata به من پول ميدن نه به شما بابت تعريف از oodisk recovery من با اكثر اين گونه نرم افزار ها كار كردم واز روي احساس مطلبي را بيان نميكنمنقل قول:
نوشته شده توسط Master
نرم افزار oodisk recovery فقط 300فورمت را ساپورت ميكنه وبقيه فرمت ها را با پسوند doc كه براي فايلهاي word است بازيابي ميكنه وقدرت كمتري نسبت به بسياري از اين گونه نرم افزارها دارد البته من جديدترين ورژن آن را نگرفته ام شما كه با ورژن جديد آن آشنا هستيد اين ورژن آيا با ورژنهاي قبلي تفاوت زيادي دارد يا نه
در مورد سوال چرا فايل ناقص بدرد مي خورد مثلا اگر بخواهم ساده بگوييم من با همين getdata فيلمي را بازيابي كردم كه از 1.5 ساعت فيلم فقط نصف آن قابل استفاده بود ولي بقيه فيلم مشكل داشت ولي بسياري از اينگونه نرم افزار ها مثل همين oodisk recovery قادر به بازيابي اين فيلم نبود . همين ايزي ركاوري هم خيلي بهتر از ديسك ركاوري است چون بسياري از فايلهاي معيوب را ترميم ميكند كه شايد نقطه قوت ايزي ركاوري باشد .
براي عكس بهترين گزينه Recover My Photos v3.61
اگر از getdataback v2.31 استفاده كنيد بهتر از ورژنهاي ديگر است
بله حق باشماست . گت دیتا بک خیلی قویه تو این زمینه ولی پیشنهاد می کنم این دیسک ریکاوری رو بگیری بسیار بهتر از قبل عمل می کنه . واقعیت هم همینه که من با گت دیتا بک 5 تا از شو هامو بازی یابی کردم که متا سفانه نه می خوند و نه نشون می داد . اما دیسک ریکاوری حدود 5 تا شو رو بصورت ام پی تری پشت سرهم قرار داد . یعنی صدا هاشونو گرفت (این ماله ورژن 3 اون هست )
در کل پیشنهاد منو قبول کن و خودت یهتستی بکن .
به نظر من magic recovery
اقا با اين برنامه ها مطمئنيد كه عكساي من كه توسط اسكن ديسك خراب شده بازيابي ميشه؟ من خراباشو رو سي دي رايت كردم و هاردمو اف ديسك كردم ايا بازم ميشه يا اگرم بشه همون خرابارو ميده؟
Master جان
مقايسه دو نرم افزار oodisk recovery با getdataback
من یه ساعت تو مایکروسافت ورد مقاله نوشته بودم که بدون اینکه ذخیره کنم پاکش کردم :sad: راهی هست اونو برگردونم. فایل رو هم تازه باز کرده بودم. یعنی اصلا ذخیره نکرده بودم :sad:
سلام
دوست عزيز اگر گزينه save رو نزدي بايد دوباره يك ساعت زحمت نوشتنش رو بكشي چون هيچ راهي نيست . . !
نرم افزار هایی برای این جور کارا هست که recover کنه تو خود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه سرچ کن شاید چیزی گیرت اومد
ممنون از همه. البته من زحمت دوباره شو کشیدم دیگه نیازی به برنامه نیست :)
فكر نكنم همچين برنامه اي باشه كه بدون سيو كردن چيزي رو برگردونه و ركوري كنه
اگه باشه كه عاليه
همچین برنامه ای هست
وقتی شما با کامپیوتر کار میکنید اطلاعات رم ذخیره میشه چه برق بره و چه save نکنید که این برنامه ها میتونن از روی هارد و رم اطلاعات را برگردونن که متاسفانه اسم برنامه یادم رفته :(
نقل قول:
نوشته شده توسط AliROCK
سلام دوست عزيز
اين برنامه اگه هم باشه الان ديگه بدرد نميخوره چون زماني كه نوشته ها پاك شده و سيو نشده و اين برنامه نصب نبوده چه فايده داره . . !