خواهش ميشهنقل قول:
Printable View
خواهش ميشهنقل قول:
بچه ها صداي اين گوشي بلنده
نسبت به سونی اریکسون سریw نه .راستشو بخای هر کسی این گوشی رو بخره بعد یک هفته متوجه کلاه گشادی که سرش رفته میشه البته خودم هم جز شونم .چون نه صدای انچنانی داره نه بدنه مقاوم خلاصه نون تعمیرکاران رو تو روغن کرده فقط یه ظاهر فریبنده اولیه داره وبس؟؟؟نقل قول:
سلام
یک سوال دیگه . رادیوشو که تنظیم می کنم چطور می تونم بذارمش رو اسپیکر که صداش بلند باشه فقط توی گوشی نیاد ؟
صدای دوربینشو کسی نتونست قطع کنه؟
شما سوال داشتي يك داد بزن ميشل من ميام جواب مي دم. كافيه در راديو options رو بزني بعد بري توي settings و گزينه Loudspeaker رو انتخاب كني. دوباره هم خواستي برگردي به هدست همين مراحل رو ميري ولي جاي Loudspeaker گزينه Headset كه جايگزين شده رو انتخاب مي كني.نقل قول:
از دوستانی که 5610 دارن اگه کسی خواست گوشیش رو با 5700 مشکی و در حد آک تعویض کنه یه پیغام به من بده ....
نقل قول:
سلام
مرسی خیلی لطف داری که :31::11:
باز هم خواهش ميشهنقل قول:
امروز رنگ آبی این گوشی رو برای یکی از دوستانم با قیمت 270 تومن گرفتم ..
مباركشون باشه ايشالا. يعني هديه دادي بهش! بابا مايه دار :5:نقل قول:
آره شما هم اگه خواستی بگو تا برای تو هم بخرم ....
من چی ؟ :31:نقل قول:
راستی مبارکه
من كه يه قرمزش رو دارم ولي بدم نمياد آبيشم داشته باشم. مي خواي شماره حساب مي دم بريز پول رو به حساب خودم مي رم مي خرم. شما خسته مي شي من اصلا راضي نيستم خسته بشي. :21:نقل قول:
کسی یاد نگرفت که چطوری بازی سند کنه ؟
کسی یاد نگرفت که چطوری میشه صدای این دوربین لعنتی شو موقع عکس گرفتن قطع کنه؟ من که یه بار restore all کردم ولی بیفایده بود؟
یعنی شماها با این موضوع مشکلی ندارین؟!!!!!!!!!!!!
واسه من قطعه
یادمه اولا یه صدایی میداد
.................
حالا مگه چیه ؟ میخوای دزدکی عکس بگیری ؟ :دی
برای منم قطعه .... موقع عکس گرفتن اصلا صدا نمیده .....
سام بچه ها .
داشتم با دوربن گوشی ور می رفتم که یه باگ تو دوربین پیدا کردم
وقتی شما فوکوس کردین اگه دستتونو بردارین فوکوس می ره ولی با این باگ فوکوس میمونه تا عکس بگیرین یعنی این کارو انجام میدین وقتی فوکوس شد شما میتونید مثلا یه ساعت بعد عکس بگیرید
شاید این باگ زیاد به درد نخوره ولی به هر حال یه باگه!
دارم سعی می کنم به کمک این باگ فلش دوربینو روشن نگه دارم.
خبر جفتشو یه 2 روز دیگه بهتون میدم.
:11:فعلا
اره موضوع جالبیه .... حتما خبرشو بده
عزيزم شما الان رو يك آبجكت يا صحنه فوكوس كردي يه ساعت ديگه يا جاي ديگه كه نميتوي با همون فوكوس عكس بگيري. فاصلت عوض ميشه، موضوع شايد عوض بشه، نور عوض بشه. كلا پارامترها عوض ميشه و در نتيجه عكست فولو ميفته. اگه اينجوري بود كه عكاس ها يه بار دوربين رو فوكوس مي كردن يه عمر راحت عكس مي گرفتن.نقل قول:
حالا فلش شايد به يه دردي بخوره.
كاملا درسته....نقل قول:
فعلا نهنقل قول:
عجب كليدي كردي رو اين صداي دوربين!!نقل قول:
نقل قول:
حق با شماست
در مورد این قضیه: به درد موقعی می خوره که شخصی می خواد از شما عکس بگیره و یول تشریف داره شما فوکوس می کنید و میدید دستش:27:
ولی قبول کنید که در اینده ممکنه مورد استفاده قرار بگیره!
فلش دوربینو من که هر کاری کردم نشد شما هم یه سعی بزنید
برای نگه داشتن فوکوس کافیه کلید مخصوص عکسو 2 بار پشت سر هم فشار بدید سریع!
ولی نه تا ته !شما باید تا جایی فشار بدید که تو حالت عادی کادر سفید میاد
رو گوشیه من که کلید رو نیم میل فشار می دم . امیدوارم واضح گفته باشم
من دفعه ی اول که این کارو کردم گیج شده بودم بعدش انقدر کارایی رو که قبلش انجام داده بودم کردم تا اخر فهمیدم چجوریه پس شما هم خسته نشید!
اگه کسی تونست بقیه ی برو بچسم خبر کنه
سلام
من گوشیم یه مشکل بزرگ پیدا کرده :37:
دیگه چیزی رو روی صفحه نمایشش نشون نمیده وقتی روشنش میکنم فقط یه صفحه ی سیاه با نور ضعیف نشون میده :41:
یکی بهم گفت اشکال نرم افزاری داره
لطف کنین منو راهنمایی کنین:42:
شما لطف کن بگو از کی اینطوری شده ....؟
گوشی ضربه خورده ..؟
دوست عزيز مشكل از lcd هستش ...مرخص شده...مال منم اينطوري بود...روشن ميشد اما صفحه سياه بود...نقل قول:
ببر تعميرات
نقل قول:
ضربه نخورده یه دفعه اینجوری شد:18:
مطمئنین آخه یکی گفت با فلش درست میشه اگر lcd باشه که خیلی بده:41:نقل قول:
ممنون از جواباتون
من هر برنامه جاوا حتی بازی های خود گوشی رو باز میکنم اجرا نمیکنه
supportive file nothing to display
سلام دوستان.من يه مشكلي دارم با گوشي 5610 وقتي ميخوام به نرم افزار هاي چت متصل بشم اين پيغام را ميده.This application is not from a trused supplier
راه حلي واسه برطرف شدن اين مشكل هست؟
لطفا زود جواب بدين
چرا صدای موزیک توی 5610 پت پت میکنه ؟ انگار بلالو گذاشتی رو آتیش . اعصابمو خورد کرده . هیچ راه حلی نداره ؟ جان من زود جواب بدین . خدا وکیلی آخرت گوشیه ولی نمودم چرا صداش پارازیت میده .
نه بابا همچین مشکلی نداره .....
اتفاقاً خیلی صدای خوب و شفافی داره .....
تازه اینجوری شده یا از اول هم همینطوری بود ...؟
ایراد از فایلیه که شما داری پخش میکنی دوست عزیز
من توی چند صفحه قبل هم گفتم
كسي نبود جواب منو بده؟يعني كسي تا بحال به اين مشكل بر نخورده؟نقل قول:
تو این 4ماهی که دادش من داره هیچ کدوم از این مشکلات رو نداشته حتی یک بارم هم هنگ نکرده هر فایل جاوا نصب می کنه راحت جواب میده احتمالا گوشیتون تقلبی یا اصل نیست
شما باید access point بسازی تا بتونی کانکت بشینقل قول:
ساختم نشد.نقل قول:
ميشه به طور كامل بگيد بايد چيكار كنم؟
يعني به عبارتي بايد به صورت دستس تنظيمات اينترنت را انجام بدم؟
نقل قول:
Menu>Settings>Configuration>Personal Config.sett.>Add>Access point>Account name=Irancell-GPRS
بعد برمیگردیم به منو قبلی یعنی Access point حالا وارد Access point settingsمیشیم و
Access point settings>Data bearer=packet data>bearer settings>Packet data acc.pt.>Access point= mtnirancell>ok
بعد به منوی Configuration برمیگردیم و وارد. Preferred access pt میشیم و اون Irancell-GPRS که ساختیم رو Select میکنیم
حالا کنکت شید با یاهو
خيلي ممنون ميرم امتحان كنم ببينم چي ميشهنقل قول: