شما خریدی؟ به درد میخوره؟ باید جالب باشه.نقل قول:
امروز نسخه فارسي flight simulatorX رو ديدم کسي ازش چيزي ميدونه؟
من نسخه ی 2004 رو دیدم. اگر X رو فارسی کرده باشن عالیه.
Printable View
شما خریدی؟ به درد میخوره؟ باید جالب باشه.نقل قول:
امروز نسخه فارسي flight simulatorX رو ديدم کسي ازش چيزي ميدونه؟
من نسخه ی 2004 رو دیدم. اگر X رو فارسی کرده باشن عالیه.
دوست عزیز من منظورم پارتی برای بورسیه گرفتنه وگرنه با پول شما فرودگاه برو بخر.نقل قول:
تو ارتش هم نمی دونم شاید گزینه شانس (با توجه به حرفهای دوستام) کمی دخیل باشه اونم به دلایل خاص خودش که باید پای صحبت خود بچه های اونجا بنشینی.
من هم بماند برای کجا کار میکنم.
مدرک خلبانی از گواهی نامه هم هلو تره باطل نمی شه البته شما مدرکت باطل نمیشه اما اگر بخوایم ترجمه کنیم تاریخ انقضا خودت فرا می رسه.
اگر 45 روز پرواز نکنی اکسپایر (منقضی) می شی.
برای نشستن شب و روز هم تاریخ داره وباید حتما رعایت بشه برای معاینات هم همینطور و...
نقل قول:
نه من نخريدمش . شکل ظاهريش که تقريبا همونه محتواش هم 4dvd هست . روشم نوشته بود با گويندگان منتخب راديو و تلويزيون يا يه چيزايي تو همين مايه ها... ولي نخريدمش .
دوستان گرافیک چه جوریه؟
سلام
من با microsoft flight simulator x 2006 نسخه ی delux کار میکنم
افزودنی های این نسخه رو در چه سایتی میتونم دانلود کنم ؟
مثل : airbus A380 نسخه ی full
عکس تو صفحه ی اول موجودهنقل قول:
دوستان گرافیک چه جوریه؟
سایت زیاده.نقل قول:
من با microsoft flight simulator x 2006 نسخه ی delux کار میکنم
افزودنی های این نسخه رو در چه سایتی میتونم دانلود کنم ؟
نقل قول:
کد:www.fsinsider.com
نقل قول:
کد:www.iransim.ir
از راهنماییت ممنونم.
در مورد مدرک Grand هم متوجه شدم. از کسی سوال کردم.
حالا در مورد پارتی که گفتید برای بورسیه: به غیر از پارتی راههای ورود به مراکز آموزش هوانوردی و خلبانی مثل ماهان یا ایران ایر و ... چیه.
مورد بعدی اینه که برای داشتن پارتی به چه چیزهایی به غیر از رابط نیاز داریم؟
مثلا مدرک خاصی می خواد یا رشته دانشگاهی یا گزینشی یا مصاحبه یا....؟
سلام به همه اينجا کسي هست که بلد باشه باfs.paseenger کار کنه گه ميشه منو راهنمايي کنه.
من نسخه x رو دارم .
ممنون . اميدوارم پارازيت ننداخته باشم.
باید سرویس پک 1 و 2 رو داشته باشید تا بتونید FS Passenger رو نصب و اجرا کنید.
نقل قول:
درسته من سرويس پک 1و2 رو نصب کردم اجرا هم ميشه ولي نمي تونم باهاش کار کنم.:41:
بلخره خودم فهميدم چيکار کنم :31:
اما نرم افزار هنوز unlock نشده چي کار کنم؟
سلام کسی میدونه fsxAccelerationرو از کجا میشه تهیه کرد کل ولیعصر وانقلاب و گشتم ممنون میشم:13:
نقل قول:
تو پست های قبلی دوستان در مورد اولی سایت هم داده بودن.
داشتن پارتی یعنی داشتن رابط
شما سلطان پرواز که باشی و خدای شانس می تونی وارد بشی.
اگر هم کسی پارتی داشته باشه هر چقدر هم اوسکول باشه حله. والسلام.
سلام لطفا کرک fsx sp2رو میزارید ممنون
نقل قول:
بفرماييد اين هم کرک:
حجمشم خيلي کمه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون ازلطفتوننقل قول:
:10:
رستی کسی میدونه با اتوپایلوت میشه کامل لندینگ کرد(اتوپایلوت رو جی پی اس سویچ باشه) من یه بار موفق شدم با ils مچش کنم تا روی باند ببرم ولی رو حالت alt hold بود(اشتباهی) نتونست کامل فرود بیاد کسی اگه اطلاعات بیشتری داره به ما هم یاد بدهممنون میشم
خوشبختانه تمام مشکلاتم در مورد fs passenger حل شد .
اما پس از مدت کوتاه وقتي از 10.000پا ميگذرم به من ميگه wrong authorization و ديگه هيچ مسافري تو هواپيما نيست . منم با کمال نا اميدي از يک پرواز لذت بخش منصرف ميشم.:41:
اگه کسي ميتونه به من کمک کنه لطفا...
خیلی ممنون از پاسخ کامل و جامعتون. :دینقل قول:
می دونم داشتن پارتی همون رابطه می خواستم بدونم باید به کجا و از چه طریقی مراجعه کنم. پارتیش بماند. می شه جور کرد.
و همچنین باید مدرکی داشته باشیم تا بورسیه بشیم؟ یا نه الله بختکی هم بری با پارتی قبولی؟
سلام چندتاسوال درمورد FS2004
1-موقع landig takeoff taxi چه چراغهايى بايد روشن باشن؟
2-من با AP که ميخوام فرود بيام موازى باباند ميره چيکاربايد بکنم؟!
دوستان سلام . من میخوام یه جوی استیک بخرم این مدل رو مد نظر دارم saitek مدل CYBORG 3D GOLDولی اگه شما مدل بهتری رو در نظر دارین لطفا بگید و آیا در تهران پیدا میشه یا نه ؟
مورد اول : شما با زدن دکمه L همه چراغها رو روشن کن. هیچ اتفاقی نمیفته .. مخصوصا در شب که باید چراغها روشن باشن!!نقل قول:
مورد دوم اگه از اول پرواز رو IFR انتخاب کرده باشی خود برج بهت هدینگ درست رو میده تا به ابتدای باند برسی و موازی باند خارج نشی (( زمانی که vfr پرواز کنی اینجوری میشه ))
سلام به همگی
آقا من چند روزی میشه که سرویس پک 1 رو برای FSX نصب کردم ولی هر بار که میخوام FSX رو باز کنم یه کارد میاد و میگه باید شبیه ساز رو اکتیو بکنی و وقتی هم شماره سریال میدم و میخوام اکتیو کنم پیغام میده که سرور در دسترس نیست !!
وقتی هم گزینه اکتیو شدن در زمانی دیگر رو میزنم نیم ساعت از پرواز گذشته از محیط شبیه ساز میپره بیرون.
یکی بگه چیکار کنم !!
من هميشه رو IFR پرواز ميکنم،رو AUTOPOLIT هم ميذارم باز اينجورى ميشه!نقل قول:
هدينگ و کوروز بايد مثل هم تنظيم بشن؟!
من این کرک رو تو محل نصب بازی کپی کردم. اما با اجرا کردن بازی دوباره ازم اکتیو کد خواست.
ببخشید مشکل از کرک نبود. من اشتباه کرده بودم.
بهتره با زبان انگلیسی اشنایی داشته باشی در حد خواندن کتاب.نقل قول:
مدرک تحسیلی هم هر چقدر به هوانوردی نزدیکتر باشه بیشتر کمکت می کنه اما ملاک نیست.
سلام
لطفا لینک دانلود fs passenger بدین.
یه توضیح هم بدید که چجوری فعالش کنم؟؟
در قسمت بار هواپیما چجوری وا میشه؟؟
با کدوم دکمه پلکان به هواپیما وصل میشه؟من ctrl+J می زنم ایر بریدج وصل میشه.
ببخشید سوالا زیاد بود.
نقل قول:
لينك دانلود تو صفحه هاي قبل هست. فقط بعد از نصب حتما راهنما شو بخون (براي كرك)
ببين منظورت از فعال كردن "همون كار باهاش كار كردن هست " يا نصب ؟
منم از ctrl+j استفاده ميكنم .ولي همه جا جواب نميده" تو برو تو los angeles امتحان كن بايد جواب بده.:20:
منم نميدونم درب قسمت cargo چطور باز ميشه.
آها. حالا متوجه شدم. ممنونم از کمکت.
فایل صفحه قبل رو دانلود کردم یه فایل 1 مگی هست که هچی هم توش نیست!!احتمالا لینک دانلود خراب شده.نقل قول:
منظورم هر دوتاشه،هم نصب،هم کار کردن.
راستی از کجا میشه فهمید سرویس پک شبیه سازمون چنده؟؟من سرویس 2 رو که دانلود کردم باید چکارش کنم؟
نقل قول:
ببين اين لينك دانلود تورت هستش اگه نرم افزار تورت رو نداري "تو گوگل سرچ كن حتما پيدا ميشه .
حالا برو تو لينكي كه گذاشتم روي download this torrent كليك كن بعد يه فايل كوچيك دانلود ميشه كه بعدش به طور خودكار تورنت باز ميشه و فقط ميگي ok يا خودت ميري سراغ فايل دانلود شده.
براي نصب كردنش كه چيزي براي توضيح نداره" اما براي كركش تو فايل readme اسم يه فولدر رو نوشته كه الان يادم نيست " كرك رو تو اون مسير ميريزي .
البته براي نصب نياز به سرويس پك 1و2 هست كه اونطور كه من خوندم اول سرويس پك 1 بعد 2 بايد نصب بشه
و البته هردوتا نياز به كرك دارن.(اگه پكيج شبيه سازت كامل باشه يعني 4dvd تو dvd4 سرويس پك ها و تو dvd3 كرك هاش هست.)
هر وقت نصب شد خبر بده كه آموزش كار كردن باهاش رو ياد بدم.
http://thepiratebay.org/torrent/4820719/FSpassengers_X_TESTED_AND_WORKING__
سلام
مشخصات سيستم من اينه:
CPU:2.4GHZ CELL
RAM:256MB
VGA:128
HDD:80GB
بااين سيستم ميتونم اين شبيه ساز جديدى که تو فروشگاه اومده رو استفاده کنم؟!
فکر نکنم. دستکم RAM کامپیوتر شما خیلی کم هست. به نظر من (نمیدونم Requirement خود برنامه چی هست) اما RAM برای این برنامه حداقل 2 گیگابایت باید باشه. کامپیوتر خود من با این مقدار RAM این برنامه رو خوب اجرا میکنه اما جای دیگه با 8 گیگابایت RAM دیدم که خیلی طبیعی تر اجرا میشد.نقل قول:
سيستم مورد نياز براي اجراي بازي Microsoft Flight Simulator X :
اطلاعات مورد نیاز بازی :
Customization: Editing Tools
Number of Players: 1 Player
Number of Online Players: 32 Online
DirectX Version: v9.0
Operating System: Windows XP
حداقل سیستم مورد نیاز :
System: 1.0 Ghz or equivalent
RAM: 256 MB
Video Memory: 32 MB
Hard Drive Space: 14000 MB
سیستم توصیه شده :
System: 3.6 GHz CPU or equivalent
RAM: 2048 MB
Video Memory: 512 MB
Hard Drive Space: 14000 MB
اينارو توسايت زده،مال من تقريبا به حداقل ميخوره!فکرکنم بايد با 2004 سرکنم!
كسي ميدونه درب هاي قسمت cargo چطور باز ميشن؟
-تا الان من فقط با ديدم landing ميكردم اما يوهو به سرم زد كه تو هواي پر از مه ...
اما خيلي مشكله بخاطر همين گفتم بايد landing با autopilot هم ياد بگيرم .
از اينجا ميگم كه من هميشه" سرعت و ارتفاع و direct gps رو on ميكنم تا وقتي كه به مقصد نزديك بشم بعد خودم همه ي كار هارو انجام ميدم.
خوب حالا مي خوام يكي يه روش بهم ياد بده كه درست هواپيما سر باند و در مسير درست قرار بگيره.
البته بگم يه چيزايي از adf و nav و اينا ميدونم اما نميدونم چطور باهاش كار كنم
يه چيزايي هم تو پست هاي قبلي خوندم اما چيز زيادي حاليم نشد.
ممنون.
برای باز کردن cargo باید Shift+E رو بزنید و بعد از آن بلافاصله 2 را فشار دید. دقت کنید که ابتدا Shift+E و آنها را رها کنید و بد کلید 2.
برای فرود ILS یا اتوماتیک فکر کنم یه پست گذاشته بودم راجع به ست کردت فرکانسها و کلید approach.
خسته نباشین. اگه میشه یه توضیح دربارهی چه جوری اعلام کردن این که کمر بند ها را با ز کنید و یا تا دقایقی دیگر در فرود گاه به زمین خواهیم نشست و ... بدهید. آخه شما گفتید جزییی ترین کار ها هم با خودمونه اصلا این چیزا جزش هست؟ درباره ی تخلیه بار هم توضیح بدین.:20:
اگه میشه یه توضیح هم واسه اتو پایلوت بدین.میگن تو fsx با دکمه ی x خاموش و روشن میشه اما من وقتی این دکمه رو میزنم تغییری مشاهده نمیکنم.
در FSX این کار رو نمیشه کرد اما با نصب fspassenger وقتی ارتفاع رو برای فرود کم کنید مهماندار نزدیک شدن به فرود رو اعلام میکنه و همچنین هنگام فرود اضطراری که فریادها و دلهره مسافرین رو هم در پی داره. کنترل بیشتر مانند سرو غذا و یا نمایش فیلم رو هم دارید.نقل قول:
باید کار کنه. حتی وقتی با x سیستم اتوماتیک رو خاموش کنید معمولا آژیر می کشه.نقل قول:
توضیح اجمالی و آموزش اتو پایلوت در مقاله ی صفحه ی اول هست ولی تنظیم فرکانس برای فرود خودکار در صفحات قبلی توضیح داده شده.نقل قول:
اگه میشه یه توضیح هم واسه اتو پایلوت بدین.میگن تو fsx با دکمه ی x خاموش و روشن میشه اما من وقتی این دکمه رو میزنم تغییری مشاهده نمیکنم.
شما چرا اصلا اینکار رو میکنی ؟؟نقل قول:
مثل یه خلبان کارکشته دکمه اتوپایلوت رو که روی خود پنل هواپیما هست رو engage بکن !!:31:
فکر کنم اسمش cmd یا AP هست.