Conaito PPT to Flash Converterنقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/112324364/Conaito.PPT.to.Flash.Converter.v2.2.rar.html
Printable View
Conaito PPT to Flash Converterنقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/112324364/Conaito.PPT.to.Flash.Converter.v2.2.rar.html
سلام
3Gp To WMV
رو کی داره ؟
حجم کم لطفا !
پست اول نرم افزار اولنقل قول:
سلام
من يه نرم افزار ميخواستم كه باهاش فرمت dat يا همون mpeg1 رو به avi تبديل كنم
البته اگه يه برنامه باشه كه فرمت همه ي ويدئو هارو به Avi تبديل كنه خيلي بهتر ميشه
لطفا اگه كرك و يا سريال هم ميخواد بزارين
ممنون
پست اول نرم افزار اولنقل قول:
نميتونم دان كنم
ارور ميده
رپيد شر به درد نمخوره نميشه روي يه سرور ديگه بزارين؟؟؟
خيلي لازمش دارم
Video Convert Master 8.0.11.25نقل قول:
serial:کد:http://www.video-convert-master.com/downloadserver/mcfunsoft/VideoConvertMaster.exe
Name: <any>
Organization: <any>
Registration Key: VCM5947428
خيلي ممنونم
لطف كردين
با سلام
براي تبديل فيلم هاي دانلود شده از سايت youtube به فرمت AVI چه نرم افزاري مي تونم استفاده كنم؟
من از نرم افزار Total Video Convetor استفاده كردم ولي نتونست فرمت اونها رو تشخيص بده!
مگه فرمت فايل هاي دانلودي از يوتيوب چي هست؟
خيلي ممنون.
نرم افزاری میخوام واسه اینکه DVD هام رو به همون DVDRip معروفی که تو اینترنت پره تبدیل کنه.
مهمترین ویژگیشم واسم اینه که بتونم زیرنویسشم انتخاب کنم که مثلاً با زیرنویس فارسی تبدیل بشه.
احتمالا کدک flv رو سیستمتون نصب نیست!نقل قول:
فرمت فایلها flv هستند که خود total فکر کنم ساپورت میکنه!
شما کدک زیر رو نصب کن اگه باز با total نشد کانورت کنی با نرم افزار اول پست اول(video convert master) حتما میشه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر برنامه kingconvert for sonyericsson k800 ورژن 4 با کرک اگر پیدا کردید من میخوام
KingConvert for MP3 3.0.0
Mirror:
برای تبدیل کلیپهای 64 کیلو بایتی به فرمت قابل پخش با مدیا پلیر از چه نرم افزاری باید استفاده کنم؟
بسیار ممنون دوست عزیز.نقل قول:
حالا شما خودت کدوم رو پیشنهاد میکنی؟
من هر دو رو خوندم ولی به نظرم توتال ویدئو کانورتور با توجه به سرعت بالاش گزینه ی بهتریه.
آیا نظر شما هم همینه؟
سلام به همه دوستان کمکم کنید : یک نفم افزار می خوام که بتونه فایلهای vob و dvd و به همون dvd تبدیل کنه ولی با این تفاوت که قادر به تنظیمات زیرنویس باشه که بشه زیرنویس رو حذف و اضافه کرد و فارسی هم ساپورت کنه
من خودم با این دو برنامه کار کردم convert x to dvd و vso convert x dvd اما زیاد قوی نیستند برای فیلهای vob
لطفا یک نرم افزار قوی در این زمینه بهم معرفی کنید ممنون
سلام.من یه نرم افزار میخوام برای تبدیل دی وی دی(vob) به mp4 که زیرنویس را هم در فایل تبدیل شده بیاورد.من از CloneDVDmobile استفاده میکنم که بدون زیرنویس تبدیل میکنه.کسی میتونه کمکم کنه؟
خیلی عجله ایه!کسی نمیتونه کمکم کنه؟
vodka عزیز مطمئن نیستم اما فکر کنم توتال ویدئو کانورتور بتونه اینکارو کنه.
بچه ها یه سؤال اساسی.لطفاً بهم جواب بدین.
ما وقتی یه دی وی دی رو ریپ میکنیم به یه فایل avi تبدیل میشه.
خوب نرم افزار X-DVD Ripper Platinum هم میتونه دی وی دی رو به avi تبدیل کنه.آیا میتونم از این نرم افزار برای تبدیل به همون DVD Rip استفاده کنم؟
اگه اره رو چه رزولوشنی بذارم؟
Avi به چند دسته ی گوناگون تقسیم میشه Divx بهترین اونا هست فعلا که هم حجم و هم کیفیت قابل قبول داره
ok دوست عزیز.میرم تست کنم امیدوارم کار کنه.:11:نقل قول:
سلام به همه دوستان کمکم کنید : یک نرم افزار می خوام که بتونه فایلهای vob و dvd و به همون dvd تبدیل کنه ولی با این تفاوت که قادر به تنظیمات زیرنویس باشه که بشه زیرنویس رو حذف و اضافه کرد و فارسی هم ساپورت کنه
من خودم با این دو برنامه کار کردم convert x to dvd و vso convert x dvd اما زیاد قوی نیستند برای فیلهای vob
لطفا یک نرم افزار قوی در این زمینه بهم معرفی کنید که دو برنامه بالایی نباشه ممنون
سلام
دوستان یه کانتورتور میخواستم که فقط کارش تبدیل Ogg به Mp3 و برعکس باشه
ممنون میشم
قبلا Total Video رو تست کردم ولی زیاد بدرد بخور نبود
آخرین ورژن
سلام دوستان
اگه امکانش هست نرم افزار my video converter رو با کرک بذارید . هر چی میگردم terial هستش .
متشکرم
برای این ورژن ها کرکش هست. من فقط لینک کرکش رو میزارم باقیش با خودت :دینقل قول:
برو اینجا :
- My video converter 1.2.20
- My Video Converter v1.0.0
- My Video Converter v1.2.1
- My Video Converter v1.2.2
- My Video Converter v1.2.25
- My Video Converter v1.2.4
- My Video Converter v1.2.7
- My Video Converter v1.2.8
کد:http://www.crackzplanet.com/index_1_m_16.html
با سلام خدمت همه دوستان خوبم در انجمن پي سي ورلد.
من جديدترين و کاملترين ورژن برنامه زير را به همراه کرک و سريال مي خواستم.
Allok MP3 to AMR Converter به همراه کرک و سريال سالم
خواهشا لينک دانلود سالم و کامل باشد و خراب نباشد و خود نرم افزار نيز سالم باشند.
با تشکر از دوستان پاسخگو به سوال
سلام.
برنامه Xilisoft Mp4 Convertor رو برای تبدیل فیلم برای گوشی میخواستم!
ممنون میشم آگه پیشنهاد بهتری اگه دارید بگید؟
پس درخواست ما چی شد
نقل قول:
مچکرم خیلی عالی بود
نقل قول:McFunSoft Video Convert Master v8.0.10.26
کد:http://rapidshare.com/files/100081222/McFunVidConMstr8.0.10.26.rar
INSTALLATION
1. Install the software. Run the program.
2. Use SR# with any name and comp.
3. Enjoy it
سلام به همه دوستان کمکم کنید : یک نرم افزار می خوام که بتونه فایلهای vob و dvd و به همون dvd تبدیل کنه ولی با این تفاوت که قادر به تنظیمات زیرنویس باشه که بشه زیرنویس رو حذف و اضافه کرد و فارسی هم ساپورت کنه
لطفا یک نرم افزار قوی در این زمینه بهم معرفی کنید که دو برنامه بالایی نباشه ممنون
بابا یکی به داد من برسه لطفا ................................؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان من یه نرم افزار برای تبدیل WMV به DivX میخوام کسی داره؟
برو به پست اول قسمت Convert For DivXنقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز برای تشکر فقط و فقط از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید
ارسال پست تشکر در انجمن ممنوع است.
دوستان بنا به درخواست های این چند وقت اخیر پست اول آپدیت شد می تونین نرم افزارهایی رو که می خوایین از اونجا وردارین
با عرض سلام و خسته نباشيد.
من دنبال نرم افزار زير هستم دوستان عزيز لطفا براي مورد زير لينك دانلود سالم را بدهيد؟
1- نرم افزاري بسيار قدرتمند و عالي كه تمامي فرمت هاي فايلهاي صوتي را به mp3 تبديل کند
مانند فرمت هاي فايلهاي صوتي موبايل و فايلهايي که فوق فشرده شده اند که يعني يک فايل
80 دقيقه اي تبديل به حجم 2.5 مگابايت شده است را بتواند به mp3 تبديل کند. و ***** از همه
مهمتر تمامي فايلهايي که با Voice Recorder يا mp3 player ضبط شده اند را نيز به mp3
تبديل کند.
در ضمن هيچ افت کيفيتي نداشته باشد.
با تشكر از همه دوستان خوب كه در انجمن بزرگ و قديمي پي سي ورلد فعاليت مي كنند.
تقریبا همه کانورتور های های صوتی که در پست اول هستن قادر به انجام کارایی که می خوایین می باشند