ببخشيد ميشه اين بازي را با دسته بازي كرد اگه ميشه چطور؟
و اگه كار با شبیه ساز Joy To Key را توضيح بديد ممنون ميشم
Printable View
درباره بازي نميدونم اما :نقل قول:
با برنامه Xpadder اين كارو كن عاليه ، خيلي برنامه خوبيه من بارها ازش استفاده كردم .
حجمش زياده وگرنه واست ميزاشتم . در مقابله برنامه joy to key خيلي بهتره . كار باهاشم عرض 1 دقيقه ياد ميگيري .
سرچ كن تو ياهو پيدا ميكني حتما ///
با سلام
اقا من بازی رو همین الان تموم کردم ولی هنوز تو شکم!!
ببینم کسی میدونه تو قسمت اخر این بازی (choose for all ) چیشد ؟!
من نتونستم بفهمم که تو این قسمت چیشد و چرا sara شبیه جونورا شد ؟
اصلا تو اون قسمت چیا گفتن و چی شد ؟!!!
چرا ما سنگ رو برداشتیم و سارا تو قسمت اخر بما چی گفت ؟؟!!
خواهشن کمک کنید ممنون میشم .
یه چیی من یه مشکل که پیدا کردم این است که دشمنا به من حمله نمی کنن! یعنی سر جاشون ایستادن و خرناس می کشن!!!
کسی این مشکلو داشته؟
چطور رفع می شه؟ کسی بلده؟؟؟
================================================== ===========نقل قول:
عزیز یک همچون مشکلی اصلا وجود نداره تو کل مراحل بازی .
اگه امکانش هست یکدفعه دیگه بازی رو نصب کن .
البته بعضی وقتا این امکان هستش که مرحلرو اشتباه رفته باشی یا اینکه وسط بازی برقا رفته باشن اگه مراحل قبل درست کار می کنن سعی کن برگردی از یه چند مرحله قبل شروع کنی به بازی شاید درست بشه ؟.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال کوچیک دیگه! اینجا من بایس چیکار بکنم؟
دوربین از اون کاناله عبور می کنه حالا نمی دونم بایس با اون کاناله چیکار کنم یه کوکتل هم توش انداختم نمی ره توش!!!!
هلپ می!!!
من فقط از یکی از برو بچ شنیدم سارا آخر بازی تسخیر می شهنقل قول:
من نتونستم بفهمم که تو این قسمت چیشد و چرا sara شبیه جونورا شد ؟
اون دختره یادته تو ساختمون مرحله اول بازی که تسخیر شده بود باهاش مبارزه کردیم؟ یه چیزی تو همون مایه ها!
سلام
بازی به این سیستم میخوره ؟
رم 1 گیگ
گرافیک 7100 جی فورس
سی پی یو 3.2
اره ميتوني اجراش كني ولي شايد با مشكل افت فريم زيادي مواجه بشي.نقل قول:
رم 1 گیگ
گرافیک 7100 جی فورس
سی پی یو 3.2
کوکتل درست کن دورش رو چسب بگیر و روشنش کننقل قول:
وقتی اون موجود اومد اینطرف تا خون بخوره پرتش کن روش و وقتی رفت پیش تولید کننده موجودات منفجر میشه
سلام آقایون من در قسمت اتاقک 943 با اون دختره گیر افتادم میشه بگید اونجا را چجوری باید رد کرد من موندم
با تشکر
بايد كليدي كه چشمك ميزنه رو بزني اگه اشتباه نكنم x بعد چند دقيقه نگه داري و خوب به اطراف نگاه كني تا بتوني يه شبح رو ببيني دقت كن كه با انگشتش به كجا اشاره ميكنه بعد بايد به همون جا با چشم بسته نگاه كني منظورم دكمه ي X رو نگه داري و به اون نقطه نگاه كني همين طور چند تا secreto چيزاي مخفي رو پيدا كني.بايد بعد از هر بار پيدا كردن دوباره چشم بسته به اطراف نگاه كني تا شبحو پيدا كني كه به كجا اشاره ميكنه.
البته در حالت اول شخص ايكارارو انجام بده.
تو قسمت 8 بازی ، رسیدم به اون منطقه که دور و برش یه حفاظ داره .
هر کاری می کنم از اون حفاظ رد نمیشه ...
وقتی می خورم بهش از جونم کم میشه ...
چیکار کنم ؟
من تو اون ساختمون در حال خراب شدن گیر کردم تو یکی از اتاقا یه تناب هم هست چه جوری باید برم بالا.
یعنی هیچکی این بازیو تموم نکرده ؟!!!نقل قول:
اون کپسول آتشنشانی رو بذار روی اون تخته و بعد برو بالا طناب رو بکش تا کپسول بپره بالا ...نقل قول:
کدوم منطقه رو میگی؟؟؟؟
حفاظش چجوریه؟؟؟همون منطقه که یک حاله نوری دورش رو گرفته؟؟؟
آره ، دقیقا همونجا ...نقل قول:
بیش از 50 تا sv دارم ولی اون نوره جلومو میگیره .
هی خواستم از بالاش مولوتوف بندازم توش ولی نمیشه و مولوتوفه برمیگرده ...
تنها راهش همون مولوتوف هست
باید تا میتونی مولوتوف را بالا پرت کنی تا بیفته اونور نوره....
اگه میتونی sv رو بالاتر از 60 یا 70 ببر
تا 68 رسوندم بازم نشد .نقل قول:
اصلا ارتفاع اون دیوار نوری خیلی بیشتر از اونیه که از بالاش مولوتوف بندازی ...:41:
کپسول پرید بالا بعدش باید چی کار کنم
چی جوری اتش خاموش میشه
کپسولو بگیر دستت بعد tab رو بزن تا دوربین بشه اول شخص بعد با موس خاموشش کن .نقل قول:
من توی اون مرحله ی بازی توی پارکینگم که سوار ماشین می شن ولی بازی مسخره مشکل داره نصف گرافیکش پریده من وسط زمین و هوا معلقم همین که آسفالت می ریزه دیگه نمی دونم چیکار کنم یکی بگه اینجاشو چطوری رد کنم خودم که هیچی نمی بینم
خوب وقتی سوار ماشین شدین باید از پارکینگ خارج بشید و به خیابان اصلی برید
خب اگه می دیدم که مشکلی نداشتم که
من اصلا نمی دونم از کدوم وری باید برم هرطرفم می رم انگار دیواره هیچی نمی بینم
اگه دیدی خیلی مشکل داری از تو قسمت episode برو مرحله بعدنقل قول:
اون اپیزودش خیلی باحاله!نقل قول:
اگه دیدی خیلی مشکل داری از تو قسمت episode برو مرحله بعد
آخرش باید با تاکسی از بین خیابانات در حال داغان شدن منهتن خودت رو به سنترال پارک برسونی.... اگه ردش کنه که خیلی حیف می شه!
یه جاهاییش هست که زمین پارکینگ خراب شده باید از روش بپری! شاید نمی بینیش بعد می افتی پایین!نقل قول:
من توی اون مرحله ی بازی توی پارکینگم که سوار ماشین می شن ولی بازی مسخره مشکل داره نصف گرافیکش پریده من وسط زمین و هوا معلقم همین که آسفالت می ریزه دیگه نمی دونم چیکار کنم یکی بگه اینجاشو چطوری رد کنم خودم که هیچی نمی بینم
می تونی به دیالوگ ها گوش فرا دهی! یه همچین چیزی:می خوای چیکار کنی؟ میخوام از روش بپرم! در این زمان برو عقب بعد سرعت بگیر مستقیم برو! وقتی دختره با شوق فراوان گفت yes!!!! بدون که موفق شدی!!!!
.
.
.
.
آقایان من اینجا گیر نمودم!
یکی هلپ برسونه!
نشد F1 کنید!!!
من این سکو هه رو که سمت چپ می بینید آتیش زدم خیلی باحال سوخت بعدش یه چیزکی از بالاش افتاد پایین(دور تادورش هم پر مشعله)
یعنی برا بدست آوردن اون بایس سکو ر وآتیش می زدم
اما نمی دونم به چه در دمی خوره
اونجا یه غارکی هم هست که تهش این دیوار قرار داره (تصویر سمت راست!)
می گم خیلی باحاله ها تو این تشکیلات نور(چراغ قوه) تبدیل به تاریکی می شه! همون بلایی که سر لوسیفر اومد!
شما باید یکی از همین مشعل ها رو برداری و بری توی همین تونل یک قسمت از این تونل دیوارش فکر کنم ترک خورده که با اون مشعل ها باید بهش ضربه بزنی تا دیوار خراب بشه و اون شخصی که پشت دیوار هست رو در بیاری و با خودت همراه کنی
دوستان من یک مشکلی دارم در بازی بعد از اونجایی که پیرمرده خودشو می کشه یعنی اپیزود 3 بازی موقع لودینگ گیر می کنه و هیچ اتفاقی نمی افته یعنی episode3 رو من نمی تونم بازی کنم کسی راه حلش رو می دونه؟
دمت مرسی!نقل قول:
شما باید یکی از همین مشعل ها رو برداری و بری توی همین تونل یک قسمت از این تونل دیوارش فکر کنم ترک خورده که با اون مشعل ها باید بهش ضربه بزنی تا دیوار خراب بشه و اون شخصی که پشت دیوار هست رو در بیاری و با خودت همراه کنی
تمومش کردم:31:
وای پسر آخرش خیلی باحال بود!
دو تا پایان داشت که معلوم نبود کدوم پایان خوبه کدوم بد!
گرچه من رو اون پایان که دختره رو می کشی اصرار بیشتری دارم و خودمم بار اول همون رو انتخاب کردم!
تو قسمت بعد حتما عواقب انتخابات آخر داستان این شماره معلوم خواهد شد!
و بدین ترتیب باری دیگر ادوارد بدون سر و همسر باقی ماند!
تازه فهمیدم که اون زخم رو صورت ادوارد مال چیه!
اگه طالب باشید نسخه اول بازی رو براتون آپلود می کنم صفا کنید! رو داس اجرا می شه!!
مربوط می شه به تحقیقات ادوارد در یه امارت اشرافی جن زده و قدیمی و آخر اون داستان فک کنم path of light رو پیدا مبکنه!
این بازی کلا رو هر سیستمی یه ایرادی داره مثلا برا من سیو نمی شد که مجبور شدم سیو کامل رو از نت گیر بیارمنقل قول:
دوستان من یک مشکلی دارم در بازی بعد از اونجایی که پیرمرده خودشو می کشه یعنی اپیزود 3 بازی موقع لودینگ گیر می کنه و هیچ اتفاقی نمی افته یعنی episode3 رو من نمی تونم بازی کنم کسی راه حلش رو می دونه؟
اما ابدا" ارزش بازی رو پایین نمیاره!
نور دینامیک
موسیقی دینامیک
آتش دینامیک!
خیلی باصفاست!!!!
نکته دیگه اینکه تخیلات الکی به سبک ژاپنی توش نیست و همه چیش با منطق من جور در میاد!
به امید آن روز که یه بازی ایرانی خوب ساخته بشه و از اون تعریف و به به وچه چه کنیم و تاپیکشم همینجا بزنیم به تاپیک رزیدنت4 بگه زکی!
بگذریم!
بهت توصیه می کنم از همون روش اپیزود ها استفاده کنی و اپیزود 3 رو انتخب کنی
اگه بازم تو لودینگ گیر کرد اون اپیزود رو بیخیال شو و برو رو اپیزود4 چون چیز زیادی از دست نمی دی
اگه تونستی بری تو سکانس دوم اپیزود سوم هم خوبه! فوقش فقط یه سکانس از دست می دی که من برات تعریف می کنم چی می شه!
من این زخم رو نفهمیدم جریاشن چیه؟؟!!
اگه میشه یه توضیحی بده...در مورد این پایان هم توضیح بده چون برای من توی پخش سکانس ها صداشون هی قطع و وصل میشد و هیچوقت نفهمیدم جریان چیه!
اگه اون قسمت اخر رو هم زحمتش رو بکشی ممنون میشم
وقتی لوسیفر به بدن ادوارد هلول می کنه اون زخم تازه می شه(کلا بدن تسخیر شده ها شکاف بر می داره)نقل قول:
من این زخم رو نفهمیدم جریاشن چیه؟؟!!
نتیجه می گیریم که قبلا هم لوسیفر به جسم ادوارد وارد شده بوده! و همینطور تیجه می گیریم آخر تنها در تاریکی بعدی(6) کل مردم نیویورک می تونن دوباره به حال عادی برگردن!
اوایل بازی هم لوسیفر از زبان یکی از humanz ها به ادوارد گفت که ادوارد قبلا از مریدانش بوده بعد ازش می خواد که دوباره بهش بپیونده!
حالا بگو چی فهمیدی که اگه اشتباه کردی اصلاحش کنم!نقل قول:
اگه میشه یه توضیحی بده...در مورد این پایان هم توضیح بده چون برای من توی پخش سکانس ها صداشون هی قطع و وصل میشد و هیچوقت نفهمیدم جریان چیه!
پایان از این قراره که برای درست کردن اوضاع باید با استفاده از path of light آورنده نور رو به زمین احضار کنیم !
اما آورنده نور همون لوسیفره!
lucifer=luces+ferro=light bringer
سابقا فرشته بوده(ابلیس) که بعد از جریاناتی از جایگاه خودش ساقط شد! ولی این اسم هنوز روش مونده!
بعد ازاینکه دروازه باز شد و نور همه جا رو فراگرفت کسی که سنگه کامل path of light رو لمس کنه لوسیفر به بدنش هلول می کنه!
ادوارد که سنگو می گیره تو دستش حالش دگرگون میشه بعد اون سارا هه جو می گیرتش میاد ادوارد رو لمس می کنه که یه دفه اشتباهی می ره تو بدن سارا
حالا اون یارو هرمس می گه باید سارا رو بکشی وگرنه لوسیفر اشتباهی تو بدن اون هلول می کنه!
این اون چیزی بود که ما فهمیدیم!
اگه کسی اشتباهی تو فهمیده های ما می بینه بگه!!
من به دیالوگ ها گوش فرا دادم ولی اینو بهش توجه نکردم فکر کردم اون پایین خبراییه مرسینقل قول:
بازی منم کلی از این مسخره بازی ها داشت خاک برسرشون با این سی دی های مزخرفشون!نقل قول:
نوشته شده توسط prince_ of _persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون *Necromancer
این لوسیفر توی کدوم یک از سری های قبلی این بازی بوده؟
من فقط شماره اول این بازی و این شماهر اخری رو بازی کردم...البته شماره یک رو تا اخر نرفتم
بعدشم وقتی دختره رو می کشیم و لوسیفر وارد بدن ادوارد میشه چه اتفاقی برای هرمس میفته؟
توی سکانسی که نشون میده هرمس حالتی مانند به صلیب کشیده شدن داره و داره میره به سمت اون دروازه...جریان این چیه؟
یک سوال دیگه چرا وقتی دختره رو نمی کشیم و دختره حالت شیطانی پیدا می کنه نه سراغ ما میاد و نه میره سراغ هرمس و جفتی همونجا میمونن؟
راستی اون ادوارد چرا صد سال عمرشه و هنوزم پیر نشده ایا دلیلش همین وجود لوسیفر تو بدنش بوده یا یه چیز دیگه ای باعث این اتفاق بوده .
خواهش می شه!نقل قول:
ممنون *Necromancer
خوب من شماره های قبلی رو به اون صورت بازی نکردم اما همه بازیاشو دارم(دی وی دی بازینما!) اما فک کنم تو همه سری یه نقشی داشتهنقل قول:
این لوسیفر توی کدوم یک از سری های قبلی این بازی بوده؟
ببین،آخرین دیالوگا تقزیبا اینان! البته اون جوری که من از دیشب یادمه!نقل قول:
بعدشم وقتی دختره رو می کشیم و لوسیفر وارد بدن ادوارد میشه چه اتفاقی برای هرمس میفته؟
توی سکانسی که نشون میده هرمس حالتی مانند به صلیب کشیده شدن داره و داره میره به سمت اون دروازه...جریان این چیه؟
ساراوقتی می بینه ادواردسنگ رو لمس کرده و الان حالش بد شده بهش می گه من که بهت گفته بودم برش ندار!من نمی خوام تو رو از دست بدم(چه لوس!)
بعد سنگو ازش می گیره اما حال خودشم بد می شه
هرمس:بکشش ، زود باش بهش شلیک کن! لوسیفر فقط باید به جسم تو منتقل بشه!تصمیم بگیر ای حامل(carrier)این تصمیمی برای همه ست!
اگه شلیک کنی:
و حالا آخرین انسانی که باید می مرد کشته شد!
در این لحظه ادوارد تبدیل به لوسیفر می شه!
لوسیفر:تازه اولین کسی که باید کشته می شد کشته شد!
هرمس:حالا تو دیگه یه انسان نیستی!
لوسیفر:و تو هم نخواهی بود!
اینجا هرمس رو با قدرت ذهنیش بلند می کنه و به سمت 9 حلقه پورتال می بره
لوسیفرفریاد می زنه:
I'm no light bringer! I'm the f**king univers!
هرمس:منو باش که فک می کردم کار درستی انجام میدم
لوسیفر با خودش می گه:فکر کردید من تنها میام؟و یه لبخند رضایت منداخنه می زنه!
اون یکی پایان رو از دیشب تا حالا فراموش کردم!نقل قول:
یک سوال دیگه چرا وقتی دختره رو نمی کشیم و دختره حالت شیطانی پیدا می کنه نه سراغ ما میاد و نه میره سراغ هرمس و جفتی همونجا میمونن؟
بذار فردا دوباره بازی کنم بیام بگم چی شد!
خوب شنیدم آخر تنها در تاریکی 4 ادوارد سنگ فلاسفه رو پیدا می کنه و از اون تاریخ ناپدید می شه(1936)نقل قول:
راستی اون ادوارد چرا صد سال عمرشه و هنوزم پیر نشده ایا دلیلش همین وجود لوسیفر تو بدنش بوده یا یه چیز دیگه ای باعث این اتفاق بوده .
و دیگه معلوم نیست چی بسرش میاد تا اول تنها در تاریکی 5 که حافظه شم از دست داده خودشم نمی دونه چی شد!
لوسیفر هم از زبان ماری (اون زن تسخیر شده داخل هتل) به ادوارد می گه سنگ منو پس بده!
پس در جریان نیست که ادوارد چی بسرش اومده!(نمی دونه ادواردحافظه شو از دست داده و اینا!)
نه لوسیفر می دونه نه خود ادوارد !
آخر همین شماره دوباره دو نیمه سنگ به هم متصل می شن و...
یه چند روزی نت دور از دسترس بود!
اومدم که بگم تو اون یکی پایان اون طوری که من چند بار دیالوگا رو گوش دادم اتفاق خاصی نمی افته
فقط یه مقدار اول تو این صحنه حرفای رماتوک رد وبدل می کنن و بعد دختره آخرش با یه لحن خاصتی می گه قصد نداری منو بکشی؟
بعد ادوارده تعجب می کنه یه نگا به صورتش که می ندازه و صورت سارا رو میبینه
بعد دیگه عین این که جزامی دیده باشه روشو بر می گردونه!
ادوارد پشتشو به دختره می کنه اونم بهش می گه: تنها بودن چه احساسی داره؟ واقعا" تنها بودن؟(ادوارد هم حافظه شو از دست داده هم از زمان خودش دور شده و سارا تنها کس و کارش بود!)
ادوارد هم یه چیزی زیر لب تو مایه های غرولند می گه که نفهمیدم چی گفت بعد دیگه همین دیگه!
اون دو تا رو ترک می کنه از غار خارج می شه
این پایان یه کمی بی سر و ته بود! به همین خاطر من به پایان اول بیشتر معتقد ام! حالا بذار ببینیم تو شماره بعدی چی پیش میاد!
به نظر می رسه که چون سنگ دست ادوارد نبود لوسیفر نتونست به این دنیا وارد بشه(به همین خاطر اتفاقی که تو پایان اول رخ داد ، واقع نشد!) و سارا هم فقط یه بخش کوچیک از لوسیفر رو به خودش جذب کرد که این شکلی شد! (فک کنم نیمه شیطان شده باشه!)
هر چی باشه اون هرمس هم گفت که فقط ادوارد می تونه میزبان لوسیفر باشه!
حله دیگه؟:31:
اینم یه عکس تمیز از شکاف روی صورت ادوارد بعد از تبدیل شدنش به لوسیفر!
حالا فک کنم گرفتید این زخم رو صورت ادوارد از کجا اومده!
حدس می زنم تو این مدت که گم شده بود یه جورایی Humanz شده بود و پیر نشدنش هم به همین خاطر باید باشه!
بذار شماره بعدی بازی بیاد تا بعد!
با سلام
این ترینر بازیه شماره 5 . تیر بینهایت اسپری بینهایت یاتری بینهایت . فایل رو از لینک زیر دانلود کنید بعد از خارج کردن از حالت فشرده اونو اجرا کنین بعد بازی رو اجرا کنین تو صفحه اول اول که نوشته پرس انی کی دکمه F1 رو بزنین تا ترینر فعال شه بعد از شماره های صفحه کلید استفاده کنین 1 و 2 و 3 و 4 .
من تو epsode 5 یعنی دقیقا بعد از کشتن اون غولی که نصفش ادمه و نصفش هم عنکبوت یا چیزی شبیه اونه گیر کردم . اول دست اون نگهبانه رو قطعش میکنم و بعد هم به یه اتاقی میرسم که یه در کفشه و اونو بازش میکنم و با یه طناب که به دیوار وصله به پایین میرم ولی نمیدونم کجای این پایین برم به یه در میله مانند میرسم که یه قفل بهش وصله ولی هرکاری میکنم نه میتونم این قفل رو بازش کنم و نه میتونم خودمو به جایی اویزون کنم . لطفا راهنمایی کنید.
هر وقت تو بازی قفل دیدی با تیر بهش شلیک کن!
همیشه وقتی گیر کردی بدون یه قفلی هست که باید بهش شلیک کرد!
برا منم همیش همین طور بوده!