ییخشید دیر شد
هیچی اقا صحبت شد ولی برا 15 اردیبهشت
فکر میکنم بهتر باشه یه قرار بزاریم بعد میتینگ دوم رو میزاریم اونجا
Printable View
ییخشید دیر شد
هیچی اقا صحبت شد ولی برا 15 اردیبهشت
فکر میکنم بهتر باشه یه قرار بزاریم بعد میتینگ دوم رو میزاریم اونجا
اونجا یعنی کجا؟نقل قول:
نقل قول:
نمیدونم واللاه
ما که کار خاصی نمیکنیم، اما اونا نمیدونم چرا فک میکنن کار خاصی میکنیم بعد میان گیر میدن
به همین سادگی
اینطورام نیست حتما یه موردی میشه که گیر میدننقل قول:
اگه بی جنبه بازی در نیاریم اتفاقی نمیفته
نظر شما در مورد مکان میتینگ کجاست؟
راستی نمایشگاه کتاب نزدیکه نظرتون در باره اون هم دوستان بفرمائید لطفا
نقل قول:
راست میگید. اگه بی جنبه بازی نشه، هیچ مشکلی پیش نمیاد.
در مورد نمایشگاه هم محلش کجاست؟ نمایشگاه بیثن المللی؟
نقل قول:
راست میگید. اگه بی جنبه بازی نشه، هیچ مشکلی پیش نمیاد.
در مورد نمایشگاه هم محلش کجاست؟ نمایشگاه بین المللی؟
حالا چند نفری هستید؟
فکر کنم دختر بینتون نباشه، نه؟
چند بار قرار گذاشتید؟
درضمن، اقا توحید فکر کنم منظور دوستمون نمایشگاه کتابه تهرانه که فکر کنم نیمه دوم اردیبهشت ماه باشه
سللاام
منم هستم
البته اگه اجازه بدید بیام
راستی کیو میگید گیر میدن ؟
والله تا حالا 35 نفریم دختر هم فقط نسرین خانم هستننقل قول:
بله برای نمایشگاه تهران
سلامنقل قول:
خوش اومدی
بله بفرمائید تو
بچه ها میگن سر قرار میتینگ مامورا گیر میدن مثلا
سلام ، گفتم همین جوری تاپیک رو بالا بیارم و اینکه ...
پس فردا انتخابات است اگه یه دفعه قصد شرکت در انتخابات رو داشتید ولی هیچ کاندیدایی رو هم نمی شناسید ، هادی غفاری یادتون نره ...
من رای نمیدم چون شخصی رو که صلاحیت داشته باشه نمیشناسم! شما رو نمیدونم
تایید میشه از نوع 100%نقل قول:
نقل قول:نمی خوام باز بحث سیاسی طولانی داشته باشم چون جاش نیست ولی منم مثل شما از 10 کاندیدایی موجود هیچ کدوم رو به هیچ وجه قبول ندارم ولی اگه من ، تو ، ما رای ندیم کسانی مثل فرهنگی ، شایق و ... انتخاب می شوند ، من می گم حداقل این هادی غفاری رو که یکم می شناسیم و من بهش اعتقاد نسبی دارم رای بدیم تا حداقل اون بره به مجلس ...نقل قول:
ایشون هیچ آشنایی با من ندارند و من حتی از نزدیک ایشون رو ندیدم و تمام اعتقادم به ایشون براساس سوابق ایشون است چه قبل و چه بعد از انقلاب ...
من فقط به فکر تبریزیمون هستم که باید به ارزش و اعتبار واقعی خودش برسه و معتقدم اگه از این 10 نفر حداقل هادی غفاری هم انتخاب بشه می تونه یکم حرف حساب بزنه ...
غفاری کسی هست که اگه بدونه یه چیز درسته به هیچ وجه دیگه عقب نشینی نمی کنه و تو این راهش هم رییس جمهور و ... رو نمی شناسه !
من خواهش عاجزانه دارم برین رای بدین اونم تک رای >>> هادی غفاری <<<
:11:
دوستان بهتره اینجا بحث سیاسی نکنیم
چون جای این جور حرفا نیست
و ممکنه مدیر ها تاپیک رو ببندن
ممنون
من رای نمی دم چون تابعیت ایرانی ندارم.:31:نقل قول:
چرا قرار ملاقات رو ترتیب ندادید؟ من فردا بر می گردم ارومیه.
عزیزان کسی آموزشگاه خوبی سراغ داره که هم قیمتش مناسب باشه و هم سطح آموزشی بالا، در ضمینه موسیقی، برایه ساز ویالون؟؟
بچه ها نگوئیم رای نمیدهم چون صلاحیت ندارند
بگوئیم به رای ندادن رای میدهیم
سلام خیلی وقت بود از اینجا رفته بودم:31:باز پیدام شد
خوشم اومد اینجام تونستین دور هم جمع بشین آفرین .
راستی من کلا صلاحیت انتخابات رو تائئید نمیکنم :5:
دو دفعه هم رفتم رای دادم بسه دیگه .شناسنامم جا نداره .
راستی اگه قبول کنید منم به جمعتون را بدین ممنون میشم .
خوش امودی رو چشم ما جا داری
حیف که دیر اومدی وگرنه یه استاد درجه یک برای ویلون/ویولنسل بهت معرفی میکردم که...:20:نقل قول:
آقای احمدی زاده که تو پاساژ کریستال (شریعتی جنوبی) طبقه پایین مغازه دارن و قبل ها آموزشگاه استاد سلیمی تدریس میکردن. ایشون در زمینه گیتار کلاسیک هم تخصص دارن ولی متاسفانه برای همیشه دارن میرن ترکیه:41: غیر از ایشون یه نفر دیگه رو هم میشناسم، گالری نغمه برو تو مغازه و بگو میخوام ویلن یاد بگیرم ولی متاسفانه اسمشونو یادم رفته. استاد یکی از آشناهای نزدیکمون بود و خیلی ازش تعریف میکرد قبلنا ولی متاسفانه من به ایشون دسترسی ندارم تا اسم استادو بپرسم. آموزشگاه نغمه تو ولی عصر رو هم یه سر بزن. از اساتید قدیمی هم آقای وارتان رو میشناسم البته اخلاقش زیاد جالب نیست و شنیدم کتک هم میزنه:31:
چطوری رامین چه خبرا؟ منو شناختی؟:31:نقل قول:
بابا سخت نگیر شناسنامتو بردار برو رای بده، آخه بزرگترا میگن رای دادن یه فریضه الهیه!:27:
کاملا موافقم اینفو جان ( آخرش اسم کوچیکتو نگفتی ها )نقل قول:
متاسفانه بعضی ها شایعه درست میکنن که اگه کسی از دانشجو ها رای نده نمیدونم تو آینده ی تحصیلی و کاریش تاثیر داره و اینا هم میرن هی رای میدن آقا جوون نکنین این کارا رو خوبیت نداره
ببین بهزاد جان فرض کن قراره سوپر مارکت محل یه شاگرد برا خودش پیدا کنه و میاد به اهالی محل میگه که شما هر کدومو انتخاب کنین من هم اونو قبول دارم . . . . . :20:نقل قول:
حالا چند نفر هم داریم که کاندیدا شدن برا شاگردی ، اون اولی میاد میگه که اگه منو برا شاگردی مغازه انتخاب کنین هر روز یه دونه آب پرتقال بهتون مجانی میدم :18:
دومی میاد میگه که منم هر روز براتون شیر پاکتی میزارم کنار :13:
تا نفر اخر :11:
( وضعیت بالا رو تجسم کن بعد بیا پایین . . . :8:)
فرض کنیم مثلا ما به اونی که میگفت من آب پرتقال مجانی میدم رای دادیم و اونم انتخاب شد برا شاگردی مغازه :27:
آیا اون میتونه کاری رو که گفته بوود انجام بده ؟ مسلما خیر !
چرا چون که مغازه داره نمیذاره که هر روز بیست سی نفر آب پرتقال مجانی بخورن ( اونوقت دیگه کاسبی نداره که )
گرفتی موضوع رو
حالا جریان انتخابات هم مثل اینه
اینا هی بگن ما فلان میکنیم و بهمان میکنیم وقتی اون مغازه داره اجازه نده این بابا چیکارست
دوستان به نظر من هر کسی یه انتخابی دارهنقل قول:
همه باید به رای همدیگه احترام بزاریم خوب وقتی کسی یکی رو انتخاب مکینه حتما صلاح دونسته
بعد بهتره بحثهای سیساسی رو بزاریم کنار
هر کس بنا به انتخاب خودش در انتخابات شرکت میکنه و البته بعضی ها هم با شرکت نکردن رای خودشون رو انتخاب میکنن
پیروز و سربلند باشید
اما من رأی میدمنقل قول:
چون الان خیلی اوضاع حساسیه
دوست ندارم من رأی ندم و بعد طرفدارای احمدی نژاد بیان رأی هارو ببرن و بعد گند بزنن به مملکتمون
افرادی مثه عشرت شایق(که اصلا تبریزی نیست و تا جاییکه یادمه از تبریزیا بدش میومد و ازشون بد میگفت اما الان داره نون همین تبریزیارو میخوره) یا فرهنگی و و یا تاج الدینی که آبروی هر چی تبریزی هست رو ببرن
و بعد که اینا انتخاب شدن هی بشینم بزنم تو سرم که آی و وای اصفهان ائل شد بل شد، ولی تبریز ...
پس من رأی خواهم داد
به قول دوستم، الان انتخاب بین بد و بدتر هست
پس من بد رو ترجیح میدم تا گیر بدترها نییفتم
درضمن، به نظر شما تک رای بدین اونوخ شایق و فرهنگی در نمیان؟ بابا حق رایتون خراب نکنید
ببخشیدا، شما تک بدین، اینام بیان خرابکاری کنن دوز شهریمیزین یوخاری باشینا
دکتر علیرضا منادی ، رضا رحمانی ، هادی غفاری ، دکتر محمدحسین لواسانی و شکور اکبرنژاد
به نظر من کسانی هستن که خیلی بهتر از افرادی چون شایق و فرهنگی و تاج الدینی و اهور هستن
ببخشید اگر بحثو منحرف کردم، دیدم جواب ندم میترکم
آره شناختمت .نقل قول:
خوب هر کس یه نظری داره .من که یه بار توی ریاست جمهوری دیدم چقدر رای من تاثیر گذاشت .اصلا هم دیگه اعتقادی به انتخابات ندارم .وقتی یه عده آدم ----- شده اومدن شدن کاندید دیگه انتخابات چه معنایی داره .
باز هم به تمام عقاید احترام میزارم .من وقت اضافی واسه این کارا ندارم .
رای ما اکبر اعلمی بود که صلاحیت ندادن بهش
الان همه ی کاندیدا ها همونایی هستن که یه اطلاعیه بر ضد اعلمی منتشر کردن پس رای نمیدم
سلام به همگی
منم رای نمی دم دور اول کافی بود ...:13:
خواهشا دیگه کافیه بحث حسابی انتخاباتی شده هاااا ...
خوش باشین ...
سلام دوستان -
چه خبر از
1- عنوان تاپیک
2- راه اندازی سایت
آهسته ولی پیوسته
دوستان بحث رو عوض میکنیم
موافقید یک سایت درست کنیم با همکاری هم دیگه یا نه؟
لطفا فعلا به این سوال جواب بدید یک کلمه بله یا خیر
لطفا نپرسید هدف چیه موضوع چیه و دیگر موارد فقط بله یا خیر
لطفا هر کی خواست جواب بده این پست رو نقل قول کنه
تا بقیه دوستان هم ببینن
نقل قول:
دمت بسی گرم ...
دیگه حرفی واسه گفتن نذاشتی ...
فقط یه چیزه دیگه اضافه کنم اینکه عشرت شایق (:2:)اهل شهر قم هستش ...
من هستم ... اگه لایق بدونین ... :46:نقل قول:
اگه بخواین منم هستمنقل قول:
دوستان بحث رو عوض میکنیم
موافقید یک سایت درست کنیم با همکاری هم دیگه یا نه؟
لطفا فعلا به این سوال جواب بدید یک کلمه بله یا خیر
لطفا نپرسید هدف چیه موضوع چیه و دیگر موارد فقط بله یا خیر
لطفا هر کی خواست جواب بده این پست رو نقل قول کنه
تا بقیه دوستان هم ببینن
چی بگم .خوب مثللا همین پارانوید میدونه من اولش تخته گاز رفتم تو چند تا سایت بعدش ول کردم .حالا اگه شد میشه دیگه .
قم؟نقل قول:
نه بابا اهل بم هست :41:
من که بلد نیستم سایت طراحی کنم
ولی میتونم تشویقتون کنم :31:
سلام
سايت مي خوايم چي كار !!
يه دونه از همين انجمنهاي رايگان درست كنيم ، دور هم حال كنيم و صفا !
تا ديگه مثل اينجا هر حرفي بزنيم زودي پاكش نكونن !!!!!!!!!!!!!!
حداقل يه جا باشه يه نمه تركي ياد بگيريم :(
منم با فرشاد جان موافقم، هدف دور جمع شدن و بحث و گفتگوی دوستان به صورت متمرکز و هدفمند هستش که این کار هم با یه سیستم مدیریت محتوا مثل همین وی بالتین یا رایگان مثل مامبو یا نیوک قابل انجامه. فکر میکنم منظور جناب tabriz_info هم همین بود چون بعید میکنم کسی یا گروهی فرصت طراحی پایه یک وب سایت رو داشته باشه آخه لزومی هم نداره. نظر شما چیه؟
منم موافقمنقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
سلام
بابا شماها دیگه کی هستید؟ راستی کارهای روزانه شما رو کی انجام میده؟
خودتون؟؟؟؟:18:
محمد جون مثل اینکه همه خوابشون میاد.:41:
منظور از کارای روزانه؟والا منظور نفهمیدم
نقل قول:
منظور این بود که خیلی تنبلی میکنید و از کار فرار میکنید و از این جور چیزها.
البته فقط شما رو نگفتم ها.