مباركت باشهنقل قول:
هنوزم مشكيش نيومده ؟
Printable View
مباركت باشهنقل قول:
هنوزم مشكيش نيومده ؟
شرمنده دوست من اشتباه پستا رو دیدم :دینقل قول:
سلام من 500 هزار خريدم لطفا اگه ميشه بهم بگين جليل
ممنون دوست مننقل قول:
از پاساژ علاالدین.روز شنبه ساعت 11:45 دقیقه به قیمت 464 هزار تومان خریدم و واقعا هم ازش راضیم
+++++++++
بچه ها بنظرتون بازم ارزونتر میشه ؟؟؟
در ضمن کلآ همه ی اونایی که این گوشی رو دارین از باتریش راضی هستید !!؟؟؟!؟؟
صد در صد ارزوتر میشه توی بهمن .. اسفند تا 420 هم رسید فکر کنم تا 10 . 20 روز دیگه ارزونتر بشهنقل قول:
حتما" دوباره تا 420 میاد پایین و حداکثر هم تا 1 ماه دیگه انشاا... سیاخش هم میاد :40:نقل قول:
قیمتش هنوز گرون بود و اکثر مغازه ها 480 یا 490 میفروختن
راستش من از یه عمده فروشی تو طبقه ی آخر با هزار جور خواهش خریدم:19:
رنگ مشکیش هم هیچ جا نبود
:11:
رنگ مشکی؟
مگه مشکی هم داره؟
کاشکی ارزونتر بشه
بله مشکی هم دارهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این قیمتها با گارانتی هست یا بدون گارانتی ...؟
بدون گارانتيه عزيز
من با گارانتی اصل رو پرسیدم 550 تا 560...
Garanti koja bud?! Gushit harkar beshe migan jozve garanti nist, age moghe e kharid khub deghat koni ke gushiye salem bashe niyazi be garanti nist!
(sry finglish neveshtam, ba mobile on shodam...)
خدا کنه سریع بیاد پایین !!!
البته من عاشق رنگ مشکیش هستم
من این تاپیک رو دنبال میکنم
از بچه ها اگه کسی مشکیش رو دید قیمتش رو بگه !!!
بهراد جان فکر نمیکنم حداقا تا 2 ماه دیگه
وارد بازار بشه
ضمنا 10 20 تومن از مدل عادی گرونتره
ولی مشکیش اگه بیاد خیلی خوشگلتر میشه...
اگه فرقش فقط 10 20 تومن باشه واقعاً ارزششو داره .....
من با این گوشیم چیکار کنم ؟؟؟
یک دفعه رم رو فرمت کردم (یک هفته پیش )
الان دوباره مشکل پیدا کرده و وقتی میذارم تو گوشی هنگ میکنه.چیکار کنم ؟؟؟
میدونم اشکال از رم هست چون تو موبیلستان یه نفر نوشته بود رم های 2گیگ فابریک که رو ان82 هست کیفیتشون خوب نیست.یکی هم رمش سوخته بود.
چیکار کنم ؟؟
کمک کنید لطفا
سلام دوستان
نوکیا برای بار چندم ورود ن82 بلک رو به تاخیر انداخت برای 10 may
نمی دونم چرا ولی شاید هنوز دارن رو فریمور جدیدش کار میکنن!
البته همونطور که سایر دوستان گفتند قیمتش 20$ گرونتر خواهد بود
راستی لینک اولین فیلم واقعیش رو هم میزارم اگه خواستید ببینید (البته شما بیشتر در این فیلم یک انسان نه چندان عاقل (:d) رو میبینید و تنها در دو صحنه روی گوشی زوم میشه)
کد:http://www.youtube.com/watch?v=3VuFx7-yZR4
میخام رم گوشیمو عوض کنم.
چه مارکی بخرم ؟؟؟ سان دیسک و میکروسیم خوبن یا نه ؟؟؟
سلام آقا من گفتم وقتي آنتي ويروس نصب ميكنم آيكونش نيست ولي تو آپ منيجر زده هستا چه كار كنم كسي جواب نداد لطفا حالا جواب بدين
سان دیسک خوبه...
چرا آنتی ویروس نصب میکنی در صورتی که واسه سیمبین 9.2
اصلا ویروسی رو نمیشه ساین کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟
والا من شنيده بودم فقت جاوا ويروس نميگيره ولي من مثال زدم بقيه برنامه ها چي فقط بازي ها درسته يه دكشنري ريختم روش اونم نيستنقل قول:
نه دوست من
به خاطر ساین کردن برنامه ها قبل از نصب گوشی های سری 9.1 از ورژن 60اس
نوکیا مثل ان 73 هیچ کدوم ویروسی ندارن
و همچنین سری 9.2 که شامل ان 82 میشه
مگه شما تا حالا ویروسی دیدن واسه این ورژن سیمبین ؟؟؟
نه حالا اون رو بي خيال شين مشكل من رو حل كنيد لطفا راستي بهترين تنظيم براي دوربين رو ميشه برام بزارين اگه ميشه برين تو آلبوم 5 مگا پيكسلي ها نگاه كنيد چه گندي زدم با اين عكس گرفتنم ولي تو خود گوشي خوب بودانقل قول:
من یه سرچی توی اینترنت در مورد باطری این گوشی کردم اکثرا راضی بودم و مشکلی نداشتن
در مورد قیمت هم از اونجایی که اوایل اسفند به 420 رسیده بود احنمال اینکه دوباره تا اواخر اردیبهشت دوباره به همون قیمت برسه زیاده
در مورد رنگ مشکی هم حالا حالا ها منتظر نباشید چون تازه هروقت تو آمریکا و اروپا بیاد 4 تا 5 ماه بعدش پاش به ایران میرسه
یکی از دوستان من میگفت بخاطر ورود 2 میلیون سیمکارت قیمتا خفن داره میکشه بالا! راست و غلطش رو نمی دونم... در مورد سیاخش هم اگه تا 1 ماه دیگه وارد بازار آمریکا بشه تا دو سه ماه دیگه یعنی اوایل تابستان امیدوارم وارد ایران هم بشه... دیگه مثل قبلا نیست که هروقت گوشی از رده خارج شد بعد وارد کنن!!!نقل قول:
حالا کو تا وارد بازار آمریکا بشه فعلا که اونجا هم خبری ازش نیست
کاش تغیراتی تو ال سی دی میشد...در مدل مشکی...
مگه ال سی دیش چشه !!؟نقل قول:
سلام شما وقتي اين گوشي رو خريدين چند بازي روش بود ؟ من حالا رفتم بررسي تخصصي gsm رو خوندم اسم يك بازي ديگه نوشته بود كه مال من نداره راستي wi fi ايكونش كجاست هرچي مگردم پيدا نمي كنم ديروز رفتم طرف فرودگاه هرچي گشتم پيدانكردم كه وصل بشم
ال سی دیش یکم کم نوره...زیره افتاب که تعطیله...
بله متاسفانه N82 پخش صدا و Lcd ضعیفی داره ....
در مورد ماندگاری شارژ یکم توضیح بدید
خواهشا کامل تر از خوب است یا بد است توضیح بدید
ان82 شارز خوبی داره...
ولی باز بستگی به مصرف خودت داره...
اگه تو یک روز واقعا ازش کار بکشی 1 روزه تموم میشه...
ولی اگه معمولی رو به بالا باهاش کار کنی 2 روز نهایت 3 روز دووم میاره...
lcd این گوشی اصلا ضعیف نیست و زیر آفتاب هم خوب کار می کنه ولی در مقایسه با 95 8گیگ وضوح و روشنایی کمتری داره.
در مقایسه با سایر گوشیها هم شفافیت و روشنایی ضعیفی داره ....
منبع: کامنتهای gsmarenaنقل قول:
1. Yahoo Go! 3.0 is available for N 82. It is possible that in some countries yahoo go is not available yet, if u still really want to hav it installed on ur device follow these steps a) open yahoo site on your mobile browser. b) click on the link Yahoo International. c) open yahoo us or yahoo uk site. d) click on the link upgrade to Y! Go. e) downloading starts automatically , so does the installation. Follow the steps as mentioned in the site. Bingo ! yahoo go is yours.
If yahoo go downloaded from us site does not work try uk site. One of these will work in ur country.
2. If shooting pics indoors in the evenings with lesser light illumination compared to daylight, go to scene modes in ur camera windows. Select user defined. Select change. Go to light sensitivity value. Select high. Back. Next time when u want to click in dark conditions, make sure user defined is selected instead of 'A' in the scene modes of ur camera window. U will get better pix.
3. U can put ur phone into silent mode and back to general profile by long pressing the # key.
راستش گوشیه قبلی من ان 73 بود کی از همچیش راضی بودم و صفهشم در همه شرایط خوب بود
حالا که ان 82 خریدم به نظرم صفهه ان 82 هم خوبه و از ان 73 بهتر نباشه تو نور آفتاب کمتر نیست.
از نظر صدا هم ان 73 صدای خیلی بلندی داره اما کیفیت صدا اصلا نداره حتی k750 ماله برادرم کیفیتش بهتر از اون بود درسته ان 82 صداش کمه اما کیفیتش بهتر از ان 73 هست و به نظرم در حدی هست که بخوای بشنوی ومشکلی نداشته باشی
مگه می خواین با صدای بلند چکار کنید (عروسی راه بندازید)
اره...میشه کنار امد...
دیگه سلیقه ای هست...
دوستان عزیز من تمام برنامه هایی که قبلا رو ګوشیم نصب کرده بودم و جواب داده بودند الان دیګه جواب نمیدند.در واقع هیچ فایله Sis (حتی فایلهای جدیدو تازه دانلود شده)دیګه رو ګوشیم جواب نمیده.پیغام File Corrupted میاد. چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟