[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بابا ايول مافيا جون ـ كارت بيسته ؛ واقعا كه خسته نباشي . :D :D :D
مافيا جون چند مدت پيش از يكي ار سايتها چند تا نرم افزار 6600 گرفتم <مثل استفاده از گوشي بدون سيم كارت يا تغيير صدا و يا حتي نشان دادن موقعيت فرستنده بلوتوس روي نقشه > كه البته كار نمي كردن يا دمو ورژن بودن ؛؛؛ خلاصـــــه ...ميخواستم اگه زحمتي نيست بيشتر از اين جور نرم افزارها وطريقه استفادشون معرفي كنيد. :)
سلام
بابا سرعت :D
در عرض يكي دو روز اين همه بازي از كجا آوردي مافيا جان :mrgreen:
من كه بايد بشينم دانلود كنم . ولي پيشاژيش ازت تشكر ميكنم
با تشكر :arrow:
آقاي مافيا من نميدونم چهجوري ميشه اين بازيهايي كه فايل داره فرستاد تو گوشي....چيكار كنم؟؟؟؟ :cry:
ali reza جان ممنون .... حتما به روي چشم
Lucky Luck خيلي لطف داري به من خيلي خوشحالم كه شما رو در كنار خودمون داريم
sourena جان ميشه بيشتر توضيح بدي ؟
نه نميشه!!!! :mrgreen:
آقا جون فايل داره....نميره تو گوشي!!!
بهتر نيست به جاي بازي برنامه بزاريم
سلام مافيا جان ! خيلي ممنون براي زحماتي كه ميكشي . خسته نباشي :oنقل قول:
نوشته شده توسط Mafia
ميشه طرز كار اين برنامه BlackList رو توضيح بدي !!!
چون من هر كاري كردم كار نكرد . يعني كل ليستم رو ميتونه . ولي وقتي يه شماره بهش ميدم كار نمي كنه ! :arrow:
آقا راجب سوني اريكسون تي 610 هم بنويسيد.
با اجازه جناب مافيا
با برنامه blacklist شما ميتونيد كاري كنيد كه موبايل برايه يه سري شماره خاص زنگ بخوره يا برايه يه سري شماره خاص زنگ نخوره.
اين دو حالت و همين طور ليست شماره تلفن ها قابل تنظيم.
فقط بايد موقع خروج برنامه رو باز بذاريد يعني مثلا در گوشي 6600 دكمه قرمز رو بزنيد تا برنامه باز بمونه و البته بايد فعالم باشه.
اگرم كسي زنگ بزن و تو ليست باشه برايه اينكه همچين شماره اي زنگ نخوره برايه طرف اشغال ميزنه يعني بلافاصله قطع ميشه.
اگه سوالي بود بپرسيد.
[quote="mohammadkh"]با اجازه جناب مافيا
با برنامه blacklist شما ميتونيد كاري كنيد كه موبايل برايه يه سري شماره خاص زنگ بخوره يا برايه يه سري شماره خاص زنگ نخوره.
اين دو حالت و همين طور ليست شماره تلفن ها قابل تنظيم.
فقط بايد موقع خروج برنامه رو باز بذاريد يعني مثلا در گوشي 6600 دكمه قرمز رو بزنيد تا برنامه باز بمونه و البته بايد فعالم باشه.
اگرم كسي زنگ بزن و تو ليست باشه برايه اينكه همچين شماره اي زنگ نخوره برايه طرف اشغال ميزنه يعني بلافاصله قطع ميشه.
اگه سوالي بود بپرسيد.
سلام ! مرسي از كمكتون . كاري كه گفتيد رو انجام دادم ولي جواب ندادش ! :cry:
مگه ميشه؟
مشكل كجا بود؟
بگيد تا كمكتون كنم :D
با اجازه مافيا جان
شما اول بايد ببينيد كه گوشيتان با چه سيستمي كار ميكند بعدفايلهايي از قبيل اس.اي.اس وجر وغيره را از طريق کابل يو اس بي معمولي يا کابل اينفرارد يا کابل بلوتوس به گوشيت منتقل کني گوشي اونها رو به صورت مسيج دريافت ميکنه وزماني که شما اونهارو باز کني به صورت اتومات به روي گوشيت اين استال ميکنه اگر فايلي هم باشه که با فرمتهاي گوشيت همخوني نداشته باشه گوشي ارور ميده ::
اميدوارم که مطلب رو گرفته باشي دوست عزيز اگر سوالي بود بازهم در خدمتيم... :?:
عرض كردم خدمتتون . وقتي مي خوام فقط اون شماره اي رو كه من بهش دادم رو بپيچونه ! كار نميكنه ! يا كل ليستم رو ميپيچونه و يا هر سماره اي كه بهم زنگ ميزنه !!! :arrow:نقل قول:
نوشته شده توسط mohammadkh
شما ليست رو درست تنظيم نكردين.
شما اول از قسمت rules نوع مورد نظر كه همون ليست سياه يا فقط قبول كردن شماره خاصي هست رو انتخاب ميكنيد.
حالا از قسمت option,edit list.حالا اون شماره اي كه مي خواين بپيچونيد رو از قسمت option,add person و از داخل contact انتخاب مي كنيد.
پس دقت كنيد در اين قسمت كه عنوانش correspondents هست فقط و فقط شماره مورد نظر باشه.
بعد از انتخاب done رو انتخاب مي كنيد.برنامه رو فعال ميكنيد(بايد active باشه)
حالا با زدن دكمه قرمز كه معمولا برايه reject كردن به كار ميره از برنامه خارج ميشيد.
برايه اطمينان هم در حالت stand by دكمه منو رو برايه چند ثانيه نگه داريد تا برنامه هايه در حال اجرا رو بهتون نشون بده.
بايد برنامه blacklist رو هم نشون بده.
اميدوارم ديگه مشكل حل شه :D
سلام محمد جان ! من خيلي ازت ممنونم :arrow:نقل قول:
ولي متاسفانه بازم نشدش . تك شماره رو كه بهش ميدم نمي پيچونه . كل ليستم رو مي پيچونه :cry:
ممكنه كه خوده اين برنامم كه نصب كردم مشكل داشته بهشه !؟ :?:
احتمالش هست
دوستان لطفا اين نرم افزار رو دارن لينك بدن
من تا چند ساعت ديگه سعي مي كنم قرار بدم اگه كسي قرار نداد لينك
آقا اين برنامه رو از كجا گير بيارم؟؟؟PC Suiteنقل قول:
نوشته شده توسط Mafia
اينم لينك black list:
sourena جان در سايت نوكيا براي دانلود هست
فكر كنم حجمش بالا باشه
معرفي گوشي
------------------
سلام
سعي مي كنم هر وقت تونستم يه گوشي رو معرفي كنم.امروز nokia 6630 smartphone
شهرهايه ديگه رو نمي دونم ولي تويه شيراز الان مد بازار و آخرين قيمتي كه داشتم 420 بود.برايه اطلاعم عرض كنم كه مموري 512 برايه اين گوشي هم در حدود 200 است.
و اما اطلاعات كلي گوشي:
size:110 mm x 60 mm x 21mm
weight:127g
display size: 176x208 pixels
Display Colors: 65,536 colors
Java™ Technology: Java™ MIDP 2.0,CLDC 1.1
Talk Time: Up to 3 h
Standby Time: Up to 11 days
Operating Frequency: GSM 900/1800/1900 and WCDMA 2100 networks
Pre-installed Ringing Tones:Polyphonic,Monophonic, TrueTones, Midi, Wav
Image Frames: Nokia Image Frame SU-7
Image Viewers: Nokia Image Viewer SU-5
Digital Pen: Nokia Digital Pen SU-1B
Wireless Keyboard:Wireless Keyboard SU-8W
Internet Browser: WAP 2.0 XHTML/HTML multimode browser
Music Player: Yes
RealOne Player: Yes
اين گوشي 10 مگ حافظه دروني داره و مموري هايه mmc رو ساپورت ميكنه كه رويه خودش مموري 64 هست.
دارايه سيستم chat و E-mail هم است.infrared نداره.
دارايه دوربين 1.3 مگا پيكسل با زوم 6x.توانايي عكس گرفتن با دو resulotion 1280 x 960 و 640 x 480.
با دو كيفيت فيلم برداري 176x144 or 128x96 pixels (QCIF or SubQCIF), 15 frames per second كه در هر كليپ ميتونه تا يك ساعت فيلم بگيره.
ديگه اينكه دارايه كي بورد بي سيم هم هست.
همچنين سيستم نمايش عكس زيبا و برنامه ميكس فيلم كه شما خيلي راحت مي تونيد فيلم خودتون رو در حد ابتدايي ميكس كنيد.
cpu 233 mhz(اين رو با نصب يه برنامه متوجه شدم)
بايد بگم كه اين گوشي نسل جديدي از گوشي هايه نوكياست كه سيمبين 2 روش نصبه.
از سري گوشي هايه smartphone.راستش فكر ميكنم منظور از smartphone اين كه شما بدون سيم كارت و نصب هيچگونه برنامه خيلي راحت ميتونيد گوشي رو روشن كرده و حتي عكس يا فيلم بگيريد! اگه دوستان چيزي در مورد smartphone ميدونن لطفا منو هم در جريان بذارن.
طراحي اين گوشي هم جالب.بلندگويه گوشي رويه سر گوشي تعبيه شده و كيفيت صدايه خيلي عالي هم داره.همچنين دكمه خاموش/روشن و جايه مموري هم در سمت راست گوشي قرار داره.يكي ديگه از امكاناتش اينه كه بطور مستقيم مي تونيد عكس خودتون رو رويه يه پرينتر HP پرينت كنيد.خلاصه اينكه گوشي خيلي خوش دستيه. :wink:
اينم دو نمونه عكس گرفته شده كه عكس اول رو عيد همين سال از دريايه بوشهر گرفتيم:
سوالي بود بپرسيد.موفق باشيد.
سلام....من يه مشكلي دارم!!!نميتونم فايل با حجم بالا رو تو گوشي كپي كنم...مثلا همين تام رايدر رو دانلود كردم ولي وسط كار ميگه مموري فول!!!256 مگابايت مموري دارم....چيكار كنم؟؟؟ :(
در ضمن وقتي برنامه هم نصب ميكنم نمي آد روي صلفحه و نميدونم كجا ميره؟؟؟
گوشي شما چيه؟
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط coolboy6929
گرچه زياد تو كار sonyericsson نيستم ولي خوب اينم يه سري اطلاعات در مورد T610:
راستش تويه گوشي سوني اريكسون اين گوشي بيشترين طرفدار رو داره.
اينم عكسش:
البته اينجور كه معلوم دو نوع هستن.T610 و T610 NZ.
اينم اطلاعات كلي:
screen
128x160 pixel
Color LCD 65,536
Sound
Polyphonic Sound 32 voices
Polyphonic ringtones
Networks
GSM 1900
GSM 1800
GSM 900
Sizes
102 x 44 x 19 mm
Weight
95 gr
N-gage QD :lol:نقل قول:
آقا محمد يه زحمتي بكش براي معرفي گوشي تاپيك هاي ديگه هست در اين تاپيك فقط نرم افزار معرفي ميشه
محمد جان مرسي
برنامه يا عكس يا بازي لطفا براش معرفي كن
شما بگيد كجا معرفي كنم من همون جا معرفي ميكنم.من تاپيك خاصي نديدم. :roll:نقل قول:
نوشته شده توسط Mafia
والا من اصلا با اين گوشي با كلاس ها كار نكردم. :wink:نقل قول:
نوشته شده توسط sourena
چند تا برنامه رو امتحان كردين و نشد؟
برنامه رو رويه حافظه گوشي نصب ميكنيد يا رويه مموري؟
با سلام خدمت مافيا و دوستان عزيز
1. مي خواستم بدونم چرا pc suite براي گوشي من جواب نميده در حالي که برنامه mobimb جواب ميده.
گوشي من 6610i هست و infra red هم خريده ام.
2. در ضمن اگر امکان داره کرک برنامه mobimb را هم به من بدهيد. اگر هم پيدا نشد يک ورژن mobimb به من معرفي کنيد که سريال يا کرکش موجود باشه و بشه دانلود کرد.
3. در ضمن من وقتي فايلهاي midi را توسط mobimb نسخه trial مي ريزم روي گوشي کار نمي کنن در حالي که حجم و فرمت و اطلاعات فايل را تشخيص مي دهد.
4. يک سوال ديگه گوشي من که 6610i هست به غير از فايلهاي midi ميتونه فايلهاي mmf هم پخش کنه؟
5. من چطوري مي توانم برنامه اي که توي جاوا نوشتم را براي گوشي هاي نوکيا کامپايل کنم تا روي اين گوشي ها run بشوند؟
ممنون ميشم من راهنمايي کنيد. :)
سلام آقا محمد . خيلي ازت ممنونم . مرسي . ميشه لطفا كركش هم رو بذاريد ! :lol:نقل قول:
آقا رامتين
كرك داخل خودشه.
يه فايل app كه بايد بعد از نصب تويه پوشش كپي كنيد.
مرسي . چشم :wink:نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط rambod
=-=-=-=
Mobimb V2.5.1 Full
کد:http://rapidshare.de/files/1401052/MobiMB_v2.5.1.rar.html
Xilisoft Video Converter 2.1.41.Full
براي تبديل انواع پسوندها
The Video Converter is a powerful, universal avi to mpeg converter which can convert video file between almost all popular video formats such as converting WMV to AVI, WMV to MPEG. Xilisoft Video Converter also supports converting video file between DVD, VCD, SVCD, MOV, RM, AVI, MPEG, WMV, 3GP, etc. You can select the video and audio codec, set the output parameters. In addition, the video converter provides a powerful way to convert video file to all popular audio file, including MP2, MP3, AC3, RA, M4A, OGG, AAC etc. all conversion processes, such as AVI to MPEG, WMV to MPEG, WMV to AVI, are very easy and fast with hight quality.
Features:
-Convert AVI to MPEG, WMV to MPEG, WMV to AVI. Convert between various formats including DVD, VCD, SVCD, MOV, RM, AVI, MPEG, WMV, MPEG1/2/4, 3GP
-Convert video formats to all popular audio files, including MP2, MP3, AC3, RA, M4A
-Support batch conversion
-Support multithreading, you can convert multiple files at the same time
-When converting files, you can pause, stop and continue at any moment
-You can use the default settings or set parameters of the video and audio codec by yourself
سايت اصلي شركت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.xilisoft.com/
کد:user name = sihmar_online
code = 93E4-C6E2-911B-B36B-4445-29E8-80C6-5BE0
يا
7CE9-EDC6-7E32-83BB-EE09-BC3C-A15F-0105
BlackBaller v 1.20
يه برنامه مثل ليست سياه كه كارش اينه كه تماس و SMS / MMS رو block كنه