آقا خداییش هنرپیشه های RED ALERT II رو از هیچ نظر نمیشه با اینا مقایشه کرد یه مشت آدم تعطیل ررو ور داشتن گذاشتن تو red alert 3 نظر شما درباره هنرپیشه های این قسمت (RED ALERT 3) چیه؟؟
Printable View
آقا خداییش هنرپیشه های RED ALERT II رو از هیچ نظر نمیشه با اینا مقایشه کرد یه مشت آدم تعطیل ررو ور داشتن گذاشتن تو red alert 3 نظر شما درباره هنرپیشه های این قسمت (RED ALERT 3) چیه؟؟
این کلا چیش قابله مقایسه هست که این باشه!نقل قول:
داستانش هم چرته
همون yuris revenge و پچ های دیگه ی redalert به 100 تای این میارزن!
واقعا حیفه پوله د وتا دی وی دی ای که بالا این دادیم!×!
سلام
آقا بازی رو گرفتم 1 دی وی دی هست
دموهای بازی رو هم نشون نمیده.
البته هیچ مشکل دیگه ای ندارم و خیلی هم راضی هستم از بازی. فقط همون دموها هست که نشون نمیده
لطفاً راهنمایی کنید.
احتمالا بازیه شما ریپ شده هست یعنی ویدئو ها حذف شده !نقل قول:
سلام
آقا بازی رو گرفتم 1 دی وی دی هست
دموهای بازی رو هم نشون نمیده.
البته هیچ مشکل دیگه ای ندارم و خیلی هم راضی هستم از بازی. فقط همون دموها هست که نشون نمیده
لطفاً راهنمایی کنید.
حالا یه راه جلوم بزارین لطفاً
البته نگین 4500 بده دو تا دی وی دیش رو بخر
راه های دانلودی و از این چیزا.
مرسی
اقا من تقریبا تمام بازی های شرکت وست وود رو بازی کردم
از اون رد الرت یک که تو پلی استیشن 1 بود تا وقتی که الکترونیک ارتز این شرکنت رو خرید
ولی فک نمیکردم این بازی با ایه همه پشتوانه و سابقه درخشان اینجوری در بیاد جز شا....تو این بازی هیچی نمیشه گفت
شرکت سازنده میگه این بازی باگ نداره و مولتی پایرش اخر مهیجه ولی در جواب میشه گفت بابا خود بازی باگ احتیاج به باگ نیست
1600 بده جفتش رو بگیر!!!:31:نقل قول:
اگه آشنا داشتی هم 500-600 بده جفتش رو رایت بزن!
میری ریپ شده میگیری بعد میگی راه جلوی پات بزاریم؟
شما میتونی همین بازی رو روی سی دی!!! هم بگیری منتها میبینی برای کرها درست شده و نصفه بیشتره یونیت ها هم سایشون هست ولی از خودشون خبری نیست!
در کل ایرانی ها تو این زمینه ها فعالن!!!
خودشون که بازی نمیتونن بسازن هیچ گند میزنن تو بازی های مردم!
سلام
یه لینک کم حجم برای فیکس کردن بازی بازی بزارید قبلی کار نمیکنه
اینم فیکس بازی که علی عزیز زحمتش رو کشیده »نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3197896&postcount=206
من این بازی رو دانلود کردم بعد از نصب وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم صفحه آرم بازی میاد و دیگه هیچ کاری نمیکنه .
میشه بگین مشکلم چیه ؟
البته کارت گرافیکم 6200 هست. میدونم حداقل 6800 میخاد؛ ولی نباید با 6200 حداقل اجرا بشه ؟
نقل قول:
من وقتی با 7300gt اجرا می کردم وسط بازی هی قاطی می کرد (صفحه پر پر می کرد) حالا شما نمی دونم چطور می خوای 6200 اجراش کنی!!!!!!!
من با 6600 بدونه مشکل اجرا کردم
ولی 6200 رو نمیدونم
سلام
من Red Alert 3 رو نصب کردم.
زمان اجرا، بعد از نمایش Splash که پرچم شوروی روشه، صفحه سیاه میشه و هیچ اتفاقی نمیفته.
1 - کرک های مختلفی رو تست کردم.
2 - آخرین نسخه ی درایور گرافیک رو از سایت nVidia گرفتم. ( 7300 GT )
3 - روی دو ویندوز Xp SP2 n Sp3 تست کردم.
4 - از اینترنت دیسکانکت میشم ( برای جلوگیری از ریکوئست احتمالی لایسنس )
ولی ....
ضمنا وقتی با استفاده از Task Manager از اون صفحه ی سیاه خارج میشم، صوت سیستم به طور کامل مختل میشه.
کانفیگ سیستم بنده:
4400+ dual core
2 gig ram
Axtrom 7300 GT
پیشاپیش از راهنمایی دوستان، سپاس.
عجیبه:
1.مشکوکه ولی این طور که معلومه یه عدم ساپورت نرم افزاری مثلا ناسازگاری با کارته صدایی تصویری چیزی باید باشه
2. لازم نیست من که با همون درایور قدیمیم مدتهاس بدونه مشکل اجرا میکنم همه بازیها رو البته ماله من 6600 هست و قدیمی تره
3. رو جفتشون بدونه مشکل اجرا میشه پس از این مورد نباید باشه
4. اینم خوبکاریه! کار از محکم کاری عیب نمیکنه
تا اونجا هم که یادمه بالا اومدنش حیلی طول نمیکشید تازه اونم با سیستمه من
توی تاپیک مشکلات بازیها هم مطرح کنید ببینید بچه های اونجا چیزی میدونن
اینجا هم ببینیم بقیه بچه ها چی میگن
سلام.نقل قول:
دوستان آیا برای نصب این پچ نیازی به کرک جدید است؟؟
ممنون.
آقا من وقتی توی مرحله 6یا7 نیروهای روسی و مرحله 3 نیروهای آمریکایی پیروز میشم از بازی می پره بیرون.چه کنیم؟
البته گرافیکم 5200هستش ولی بازی رو با سرعت خوب اجرا میکنه.
سلام به دوستان.من با کارت گرافیک7300gs بازی رو خیلی روون اجرا می کنم. نه می پره بیرون نه چیز دیگه ای.شاید مشکلات شما از نسخه ای باشه که دستتونه.من یه نسخه ارجینال از یه مغازه گرفتم.
چند صفحه پیش ، علی عزیز یه Fix واسه بازی گذاشته حجمش هم 2 کیلوبایت هست !نقل قول:
با اون مشکلت حل میشه .
شما برو یکمی تنظیمات گرافیک رو بزن بالا ببین بازم روون میاره ؟! :31:نقل قول:
سلام به دوستان.من با کارت گرافیک7300gs بازی رو خیلی روون اجرا می کنم. نه می پره بیرون نه چیز دیگه ای.شاید مشکلات شما از نسخه ای باشه که دستتونه.من یه نسخه ارجینال از یه مغازه گرفتم.
من دارم روی normal بازی میکنم.ولی روی high می کشه ولی بازی یجوری میشه!انگار سربازاومسایل نقلیه روی هوا هستن!!!!!!!!!!!!!:31::20:نقل قول:
میبینم که بکس رد آلرتی اینجا جمع شدن! در مورد بالا اومدن بازی گفتین بذارین منم بگم -
من این بازی رو، رو چند تا سیستم نصب و اجرا کردم بدون مشکل میاد بالا ولی وقتی میخوام رو سیستم خودم نصبش کنم اصلاً صفحه ی (progress) نصب بازی نمیاد ولی بازی به اون مسیری که بش دادم در حال نصب شدنه آخرشم که dvd1 نصب شد طبیعیه که باس dvd2 روبخواد ولی یه صفحه dos میاد بالا و یدفه اون فولدری که dvd1 روش نصب شده خالی میشه!!!
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18:مگه این بازی 2dvdهستش؟برا من کامله یکی هست!:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18 ::18::18::18:نقل قول:
مال منم 2dvd هست .!.
مال شما فیلم های وسط بازی رو داره ؟
مال من یک dvd می شد ( البته دانلود کردم ) همه فیلمها و همه چیشو داشت .
در کل من بازی رو تموم کردم به نظرم اصلا قشنگتر نشده بود (علی رغم گذشت سالها)
کسی هست که واقعا بگه این بازی خیلی قشنگ بود؟
بله فیلم های وسط بازی رو هم داره.من وسطای بازی هستم بازی خوبی بود یه چند تا پیشرفت هم داشت نسبت به نسخه ی قبلی:1-معلومه گرافیک(که برا من مهم نیست گیم پلی مهمه)2-سربازا و وسایل نقلیه3-نبردهای دریایی(باحال تر شده بودن)ولی من کلا از این سبک بازی خوشم میاد.راستی اقا یا خانمoracle _eldorado بازی شما چند گیگ شد؟برا من5.38 گیگابایت.نقل قول:
سلام
چرا آپدیتش انجام نمیشه و عرور میده:19:
من پسرم !نقل قول:
اینم حجم نصب شده »
5.29 gb
عزیز برای من 8 گیگ میشهنقل قول:
فایلهات کامل نیستن
کسی میدون چجوری میشه آپدیت کردش من 1.01 و 1.02 و 1.04 و 1.05 رو گرفتم کرک 1.04 رو هم دارم ولی آپدیت
نمیشه چجوری باید آپدیت کرد بنظرم این کرک ایرانی گزاشتن مربوط میشه یکی کمک کنه:11:
ببخشید دوستان اون مرحله از آمریکا که باید با تانیا بری و مهندسهای روسیه رو تو اون نیروگاه ها بکونی باید چه جوری برم؟ این مهندس های خنگ نمی رن تو نیروگاههای ژاپن
باید رو مهافظ کلیک کنی تا بز شه بعد ش انجام میشهنقل قول:
برای شما آپدیت میشه
تورو خدا یکی جواب بده
در مورد اينكه از نظر گرافيك اين دو تا با هم فرق دارن كه خب شكي نيست...شايد خيلي ها گرافيك جديد رو خوب و بهتر از رد آلرت 2 بدونن ولي رد آلرت 2 و انتقام يوري يه چيز ديگه بودن و تو يه فاز ديگه؛ (در این مورد نظر بچه های تاپیک چیه؟)نقل قول:
از نظر گرافيك داريوش شما چطوري پچ 1001 يوري يا 1006 ردآلرت 2 رو نصب كردي؟ من كه هر كار كردم ارور داد هنوز يوري 1000 و ردآلرت 1003 رو سيستمم نصبه!
اگر Command and Conquer The First Decade را بگیری که همه C&C ها از 1995 تا 2005 روشه توسط خود EA هم منتشر شده پچ های جدید این 2تا روش نصبه.نقل قول:
کسی کمک نمیکنه
هر کاری میکنم آپدیتایی که از خود سایت اصلی گرفتم نصب نمیشه
red alert 3
یکی بگه چیکار باید کرد
منم فكر مي كردم برا من كامله.فقط دموهاي روسيه رو داره.برا امريكا چند مرحله يه بار يه دمو داره.ژكc&c رو از1990 تا2005 ازكجا ميشه گير اورد؟
از کجا ؟ اینجا ایرانه...نقل قول:
چون که نسخه ی اصل نداری واسه همین نمیتونی پچ های جدید نصب کنی...نقل قول:
منم این مشکل رو با ردآلرت 2 و یوری داشتم که البته مشکلم حل نشد! چون نسخه اصل تو ایران نیست یا خیلی کمه...
سلام دوستان
یه سئوال
بازی اینده داره هست ؟
راستش من مدت زیادی هست به جنرال وقت گذاشتم ولی الان دیگه خسته شدم یکم کسی دیگه بازی نمیکنه
میخوام نسخه اصل اینو بگیرم
به نظر شما ارزش داره ؟
حتما دو سه نفر راهنمایی بکنن ؟
نوع بازیش استراتژی زیادی داره ؟
خوب منم از ایران گرفتم. شرکت dc اینو در 2 dvd منتشر کرده بود.نقل قول:
یک جورایی این مشکل حل میشه
مثل قسمت رجستری فقط نمیدونم چجوری هست
سلام به همه من 2 راه حل های رو بلد هستم که در اختیارتون می زارم .
1.خرید نسخه اصلی به قیمت 50000 تومان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
راه اول اصلا با ما ایرانی ها جور نیست .
2.گرفتن سیو مرحله بالا مثلا 7 شوروی و یا 4 ژاپن و آمریکا .
برای این روش باید به سایت های خارجی رفت و با کلی التماس سیو رو از آن ها گرفت .
من برای شوروی خودم پیگیر هستم اگر پیدا کردم خودم در سایت آپ می کنم .
تازه بچه ها نسخه های کرک شده مشکلات دیگر هم دارد .1. نسخه های کرک شده، در مراحل سوم متّحدین و ژاپن و همچنین مرحله ی ششم شوروی، دچارمشکل شده و بازی crash می کند.
2. در نسخه های کرک شده امکان به روز کردن بازی و رفع مشکلات آن وجود ندارد
3. در نسخه های هک شده، اگر به internet وصل باشید، صفحه ی سیاهی هنگام بازگشت به منوی اصلی نمایش داده میشود که باید مدّتی را منتظر بمانید تا کنار رود.
4.در نسخه های هک شده امکان استفاده از سرور های خود بازی برای بازی آنلاین وجود ندارد.