بروی چشم .فقط من چند روز درگیر پروژه دانشگاه هستم . انشالله در هفته دیگه تمام وقت رو برای ریویو می زارم.نقل قول:
Printable View
بروی چشم .فقط من چند روز درگیر پروژه دانشگاه هستم . انشالله در هفته دیگه تمام وقت رو برای ریویو می زارم.نقل قول:
دوستان یه سوال:این گوشی کیبردqwerty مجازی نداره؟
محتویات تو جعبه اش چیا باید باشه؟
کیبورد کامل نداره .
گوشی ... هدفون ... باتری ... کیف ... پوشش باتری ... کارت طلائی مایکروتل ... دفترچه راهنما .
ببینم کیف و پوشش باطری همون چرمی ها هستن دیگهنقل قول:
و این که خبری از قلم هم نیست دیگه!!!!!!!!!!!
ببینم اندازه السیدی این گوشی با n95 8gb و diamon یکیه دیگه؟
آخه بهش نمیاد ال سیدی بزرگی داشته باشه
و این که قیمتش چنده و با این حساب این بهتره یا ال جی؟
ال سی دی ، این گوشی 2.8 هست........ که با 8 گیگ و دیاموند یکیه..........!!نقل قول:
ببینم اندازه السیدی این گوشی با n95 8gb و diamon یکیه دیگه؟
این ، گوشی فضای اضافه نداره......... برای همین ، این جور به ذهن میاد..........!!نقل قول:
آخه بهش نمیاد ال سیدی بزرگی داشته باشه
اگه ، منظور شما از ال جی ، ویوتیه.......... باید بگم ، انتخاب سختی هست...... یه تاپیک هست که بچه ها در این باره ، حرف زدن........ و آخرش هم به نتیجه نرسیدن............!!! :دی.نقل قول:
این بهتره یا ال جی؟
مرسی دوست من
جریان قلمش رو میدونی چیه ؟
آخه اگر قلم نداشته باشه اقلا مثل ویوتی و I900 یه دستی همراهش باید داشته باشه
کاش اینم 120 فریم در سانیه فیلم میگیرفت
راستی ببخشید فضولی نباشه این اواتار عکس شماس ؟نقل قول:
دوست عزیز این گوشیا آیکن ها و اینترفیس و ساختار منو طوری طراحی شده که اصلا نیازی به قلم نباشه !
ویوتی هم همینطوری هست و قلمش واقعا اضافیه ! چون با دست راحت میشه باهاش کار کرد !
اینو ، که زحمتش رو امیر حسین کشید.......... :نقل قول:
جریان قلمش رو میدونی چیه ؟
در ادامه ، حرفای ، داداشم ، باید بگم.......... این گوشی به اثر انگشت حساسه.... یعنی به ضربه تا یه یک نقطه......... چیزی مثل آیفون..........!!!نقل قول:
دوست عزیز این گوشیا آیکن ها و اینترفیس و ساختار منو طوری طراحی شده که اصلا نیازی به قلم نباشه !
ببشخید ،مگه شما خودت نداری...........؟!؟!؟! :31: ، دست رو میگم.......!! :دی.نقل قول:
آخه اگر قلم نداشته باشه اقلا مثل ویوتی و I900 یه دستی همراهش باید داشته باشه
موافقم.......... ای کاش در رزلوشن qvga ، 120 فریم بود........ ولی نیست.........!! ولی فکر نکنم فیلم برداریش توی همکلاسی هاش بد باشه..........!!نقل قول:
کاش اینم 120 فریم در سانیه فیلم میگیرفت
همچنان منتظر یه ریویو توپ از دارندگان تنبل این گوشی هستیم .... !
حالا اینو بعدا بهت میگم...................نقل قول:
راستی ببخشید فضولی نباشه این اواتار عکس شماس ؟
ببینم این گوشی مولتی تاچه ؟نقل قول:
آره درست میگی ولی هر چی باشه ویوتی مولتی تاچ نیستنقل قول:
ویوتی هم همینطوری هست و قلمش واقعا اضافیه ! چون با دست راحت میشه باهاش کار کرد !
راستی یه سوال خیلی خیلی مهم من شنیدم که پرادو هم مثل آیفون مولتی تاچه
در صورتی که گوشی تقریبا همرده اش یعنی ویوتی مولتی تاچ نیست
ببیم راست میگن که پرادا مولتی تاچه؟
خوب اگه در حد آیفون باشه و راضیم کنه مشکلی باهاش ندارمنقل قول:
اینو ، که زحمتش رو امیر حسین کشید.......... :
یعنی اینم مولتی تاچه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
در ادامه ، حرفای ، داداشم ، باید بگم.......... این گوشی به اثر انگشت حساسه.... یعنی به ضربه تا یه یک نقطه......... چیزی مثل آیفون..........!!!
:31: :31: :31: :31: ببخشید اشتباه چاپی بود قبل از "دستی" باید قلم مینوشتم یعنی "قلم دستی" (قلم همراه)نقل قول:
ببشخید ،مگه شما خودت نداری...........؟!؟!؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، دست رو میگم.......!! :دی.
ولی متاسفانه تو همکلاسی هاش بده !!!!!نقل قول:
موافقم.......... ای کاش در رزلوشن qvga ، 120 فریم بود........ ولی نیست.........!! ولی فکر نکنم فیلم برداریش توی همکلاسی هاش بد باشه..........!!
15 فریم در ثانیه
واقعا بد جور بین این دو تا موندم
هر کی این گوشی رو میخره تنبل میشه ؟نقل قول:
یا این که اینقدر باهاله که هیچکس وقت نداره به کار و زندگیش برسه
پس خیلی خطرناکه من نمیخرمش !!!
حالا اینو بعدا بهت میگم....................نقل قول:
راستی ببخشید فضولی نباشه این اواتار عکس شماس ؟
ببینم این گوشی مولتی تاچه ؟نقل قول:
آره درست میگی ولی هر چی باشه ویوتی مولتی تاچ نیستنقل قول:
راستی یه سوال خیلی خیلی مهم من شنیدم که پرادو هم مثل آیفون مولتی تاچه
در صورتی که گوشی تقریبا همرده اش یعنی ویوتی مولتی تاچ نیست
خوب اگه در حد آیفون باشه و راضیم کنه مشکلی باهاش ندارمنقل قول:
اینو ، که زحمتش رو امیر حسین کشید.......... :
یعنی اینم مولتی تاچه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
در ادامه ، حرفای ، داداشم ، باید بگم.......... این گوشی به اثر انگشت حساسه.... یعنی به ضربه تا یه یک نقطه......... چیزی مثل آیفون..........!!!
:31: :31: :31: :31: ببخشید اشتباه چاپی بود قبل از "دستی" باید قلم مینوشتم یعنی "قلم دستی" (قلم همراه)نقل قول:
ببشخید ،مگه شما خودت نداری...........؟!؟!؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، دست رو میگم.......!! :دی.
ولی متاسفانه تو همکلاسی هاش بده !!!!!نقل قول:
موافقم.......... ای کاش در رزلوشن qvga ، 120 فریم بود........ ولی نیست.........!! ولی فکر نکنم فیلم برداریش توی همکلاسی هاش بد باشه..........!!
15 فریم در ثانیه
هر کی این گوشی رو میخره تنبل میشه ؟نقل قول:
راستی میگن بعد سیو عکس کیفیت عکسای سیو شده میاد پایین یعنی مات میشه این درسته ؟
به شدت ، تکذیب میکنم....................!!نقل قول:
ببینم این گوشی مولتی تاچه ؟
نه ، به همون شدت........ ولی بازم تکذیب میکنم................!!نقل قول:
امیر حسین ، ویوتی ، مولی تاچه.............؟!؟!؟!؟
در حدش که......... من رو جو گرفت یه چیزی گفتم........... ولی بالاخره ، اگه آیفون رو ندیده باشی........ توی اون ماییه هاس.......:31:.نقل قول:
خوب اگه در حد آیفون باشه و راضیم کنه مشکلی باهاش ندارم
گفتم ، که....... خیلی ها ،بین این دوتا موندن..................... راستش به نظرم عکسهای ویوتی بهتره........ ولی رابط کاربری و اضافات 480 بیشتر به دلم میشینه...............!!نقل قول:
15 فریم در ثانیه
خلاصه ، مسئله این ست.............!!
والا، شی بگم..................... :31:.نقل قول:
هر کی این گوشی رو میخره تنبل میشه ؟
:31: ، گفتم کمی بخندم............!! :31:.
ویوتی مولتی تاچ نبیده ! ولی کار کردن باهاش حتی با شست هم راحته !
رضا این اضافات یعنی چی ؟
ویوتی نه پرادا رو میگم
یه جا خوندم
منم از همین لحاظ بین این دو تا موندمنقل قول:
گفتم ، که....... خیلی ها ،بین این دوتا موندن..................... راستش به نظرم عکسهای ویوتی بهتره........ ولی رابط کاربری و اضافات 480 بیشتر به دلم میشینه...............!!
خلاصه ، مسئله این ست.............!!
کیفیت دوربین بهتر مخصوصا فیلمبرداری
فلش زنون
ال سیدی بزرگتر
قیمت مناسبتر
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میخوام ببینم اینترفیس سامسونگ به کل این امکانات می ارزه؟ به نظر خودم آره چون بیشتر دلم با f480 هستش
ضمن اینکه تیپ f480 خوشکلتر از viewty هستش
آره دیدم خیلی قشنگه
میبینی تو رو خدا این سامسونگ تو نصب نرم افزار اونقدر گند زده که ریویو نویس ها برای عکس گرفتن از اینترفیس گوشی نمیتونن از برنامه اسکرین شات استفاده کنن و مجبورن با دوربین از ال سیدی عکس بگیرن که واقعا بی کیفیته
با دوربین از ال سی دی عکس نگرفتن ، خروجی تلویزیونه .نقل قول:
از لحاظ نرم افزاری تو گوشیای تاچ بدون سیستم عامل کلا انتظار بالایی نباید داشته باشی .
اینم خلاصه فرقای ویوتی و F480 :
ویوتی : فلش زنون ، فیلم برداری بهتر ، فوکوس دستی ، صفحه کمی بزرگتر ، ابعاد بزرگتر
F480 : فلش الیدی (چراغ قوه !!!!!) ، عکس برداری بهتر ، زیبایی و ابعاد کوچک ( خیلی با کلاس ) ، گارانتی بهتر ، اینترفیس بهتر ، سرعت عمل کلی بالاتر ، ساپورت مموری بیشتر.
اگه فیلم برداره خیلی واستون مهم نیست F480 رو پیشنهاد میکنم (فلش زنون ویوتی اونقدرا هم که آدم انتظار داره زنون نیست در مقایسه با N82 و k800 و ....)
ویرایشششششششششششششششششششش ششششششششششششششششششششش
خیلی خوشگلو خوشدسته مگه نه ه ه ه ه ه؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگي .
اينترفيس F480 واقعا عالي و زيبا هستش و اصلا ازش خسته نميشي .
دوربين گوشي هم خوبه ( عكسهاشو گذاشتم ) ، البته كيفيت عكسهائي كه ميگيرين در صفحه نمايش گوشي خيلي بده كه به خاطر اينه كه صفحه نمايش نميتونه با رزولوشن كم كيفيت 5 مگاپيكسل رو نشون بده ، ولي وقتي آپلود ميشه توي كامپيوتر واقعا عاليه .
فلاش گوشي هم بد نيست و تا فاصله يك متر عكسهاي روشني ميگيره و بيشتر از چراغ قوه كارائي داره .
باتري گوشي هم عاليه ، با استفاده سنگين هر 2 روز يكبار شارژ ميخواد .
خوشگلي و كيفيت بدنه هم يه سر و گردن از Viewty بهتره .
مخلصيم.
پست بالا به شدت تاییییید میشود :5:
همون، رابط کاربری منظورمه..............!! :31:.........!! و این ، تکنولوژِی ایکونها رو بگیر و بنداز........... :31: ، همونی که توی ویستا هم هست...........!!نقل قول:
رضا این اضافات یعنی چی ؟
هی من ، میگم ، مسئله اینست........... شما هم بیا بگو مسئله همین است............. :31:.نقل قول:
منم از همین لحاظ بین این دو تا موندم
کیفیت دوربین بهتر مخصوصا فیلمبرداری
فلش زنون
ال سیدی بزرگتر
قیمت مناسبتر
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میخوام ببینم اینترفیس سامسونگ به کل این امکانات می ارزه؟ به نظر خودم آره چون بیشتر دلم با f480 هستش
ضمن اینکه تیپ f480 خوشکلتر از viewty هستش
من باشم ، 480 ترجیح میدم........ چوت ظاهر برام از باطن مهم تره...... در ضمن من اینقدر عکس هم نمیگیرم.................!!
ولی اینجوری هم نیست ، که از تم ویوتی زود خسته بشی ها........... اینو از روی تجربه کار با گوشی های کره ایی میگم..........!!
عکس رو ببین.......... دسته ، لژیونر اسپانیایمون درد نکنه....... سانتیاگو... :31:.
این عکس با ، ادم حرف میزنه............ بچه خوبیه ......... حرفای جالبی میزنه..............!! :31:.
اینو بات هستم................. نمیدونم چرا ساموسنگ توی نصب برنامه از این کارا میکنه........ من ویوتی رو نمیدونم، ولی 480 توی نصب برنامه کمی اذیت میکنه...... من اینجوری شنیدم............ زحمت ، تایید یا تکذیب این حرف با امیر خان.............!!نقل قول:
میبینی تو رو خدا این سامسونگ تو نصب نرم افزار اونقدر گند زده
ای بابا............. برو ، عکسهای سانتیاگو رو ببین .............!! :31:.
اینم ، نظر یه 480 باز حرفه ایی............. :31:.............!!نقل قول:
اينترفيس F480 واقعا عالي و زيبا هستش و اصلا ازش خسته نميشي .
دوربين گوشي هم خوبه ( عكسهاشو گذاشتم ) ، البته كيفيت عكسهائي كه ميگيرين در صفحه نمايش گوشي خيلي بده كه به خاطر اينه كه صفحه نمايش نميتونه با رزولوشن كم كيفيت 5 مگاپيكسل رو نشون بده ، ولي وقتي آپلود ميشه توي كامپيوتر واقعا عاليه .
فلاش گوشي هم بد نيست و تا فاصله يك متر عكسهاي روشني ميگيره و بيشتر از چراغ قوه كارائي داره .
باتري گوشي هم عاليه ، با استفاده سنگين هر 2 روز يكبار شارژ ميخواد .
خوشگلي و كيفيت بدنه هم يه سر و گردن از Viewty بهتره .
کجاش رو دیدی........ ما بیشتر......... :31:........!! :11:.نقل قول:
مخلصيم
البته کیفیت عکس ویوتی یه سر و گردن از 480 بالاتره ! و فلاشش زنون نیست strobe هست .نقل قول:
و سری KE فلاش زنون داره ! ولی ویوتی رو من دو سه تا برنامه ریختم توش خودم کفم برید !!! خیلی خوب گرفت !!!!
درضمن ویوتی QWETRY داره که شما میتونید سه سوته اس ام اس بزنید !
من حاظرم دوربين F480 رو حتي با G810 و N82 ( در روز ) رقابت بدم .
من چندتا عكس تو پايتخت با Viewty انداختم و بعدش با F480 از همون منظره انداختم . توي كامپيوتر F480 عمسهاي روشن و با نويز كمتري انداخته بود و.
نصب برنامه با F480 اصلا امكانپذير نيست و بهتره دور اين مورد رو خط بكشي .
اينم بگم حساسيت صفحه نمايش F480 به نظر خودم خيلي بالاتر از Viewty بود .
مخلصيم .
جند تا عکس از گوشی خوشگل من که واقعا دوستش دارم :
با D900 گرفتم و نور کم بود ( بد شده دیگه ببخشید )
به این میگن گوشییییییییی
بهsamsung هم میگن گوشی باز نگاه کنین گوشیو چقدر تمیز نگه داشته ....................:دی
ممنون سامسونگ جان صداش در چه حده نسبت به U900 یا U600 بگو البته Perjixen عزیز نگی مگه ضبطه صوت می خا ی بخری......:دی دی دی دی دی دی دی
این سایه که روی گوشی افتاده خودتی امیر جون............:دی
.می گم دیگه لو رفتی مواظب فن بوی های سونی باش یه وقت بلایی سرت نیارن......:دی
البته ................ مگه میخوای ، ظبط صوت بخری...........؟!؟! :31:.نقل قول:
البته Perjixen عزیز نگی مگه ضبطه صوت می خا ی بخری......:دی دی دی دی دی دی دی
مگه ، ما مردیم.......... امیر ناموس (:11:) ماست........:5:.....!! عثمان کجایی.......؟!؟! سعید کوش.........!؟؟ علی قرار شد جیم شیم ، من روی کارت سوختت حساب باز کردم ها.............!! :31:.نقل قول:
.می گم دیگه لو رفتی مواظب فن بوی های سونی باش یه وقت بلایی سرت نیارن
ولی جدی ، امیر چقدر به گوشی حال دادی........... بعد از این همه مدت (نمیدونم چقدر گوشی رو خریدی) ، هنوز طلق ال سی دیش هست................!! :46::10:
ممنون امیر جون بسی لذت بردیم
فقط امیر جون تا حالا عکس باحال با f480 ننداختی و منتظر عکس های باحالت هستیم
به جای کارت سوخت مردم برو توی یه بانک حساب وا کن....:دینقل قول:
علی قرار شد جیم شیم ، من روی کارت سوختت حساب باز کردم ها.............!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
واسه فرارم از بی آر تی و متر استفاده کن بهتره....:دی
ولی اف480 یه چیز داره که بد ضد حاله !!
اونم اینه که کیفش ازش جدا نمیشه !!
به در پشتش وصله !! خیلی ضایعه
سلام ..........
Samsung جان مگه در اضافه ندا ره . (فقط همون کیفشه؟؟؟؟؟؟؟)
احتمالا ( باید ) در اضافه داشته باشه . ( برای مواقعی که نخای از کیف استفاده کنی)
یه سری عکس از اینترفیس F480 SAMSUNG....................
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله داره .
يه پوشش باتري كه كيف داره و يكي هم جدا . عكساشو دوست عزيزمون زحمتشو كشيد .
توي پكش هستش .
امیر جون صدای این گوشی در چه حدیه و اگه میشه با یکی از مدل های سونی اریکسون و نوکیا بلندی و کیفیتش مقایسه کن
عکسهای گرفته شده توسط این گوشی.
سعيد جان من تا حالا گوشي نوكيا و سوني اريكسون نداشتم خوشبختانه !نقل قول:
ولي به نظر خودم صداش كيفيت خوب و بلندي متوسط داره .
كلا من از صداش راضيم .
مخلصيم
امیر جان خیلی ممنون
البته اگه صداش در حد یو600 باشه بازم راضی کنندست
راستی امیر همچنان منتظر عکس های شما هستیم