سلامنقل قول:
فینال هیچ مدلش بدرد نمیخوره البته من شنیدم DVD+R فینال بدک نیست
Printable View
سلامنقل قول:
فینال هیچ مدلش بدرد نمیخوره البته من شنیدم DVD+R فینال بدک نیست
سلام به دوستان عزیز .
دوستان بین تیگیت و مکسل بسته 50 تایی - نه 10 تایی - کدوم بهتره به نظر شما ...
یه وقتی تیگیت خیلی خوب بود حالا هم به خوبی خودش باقی مونده ...
به هر حال ممنون می شم راهنمایی بفرمایید .
موفق باشید .
مکسل از t-gate قطعاً بهترهنقل قول:
بهتره ولی قیمت نسبتا بالایی دارهنقل قول:
مکسل از t-gate قطعاً بهتره
مكسل بهتره:46:نقل قول:
ممنون از لطفتون دوستان عزیز .
مکسل خریداری شد و واقعا بهتره .
موفق باشید .
مگه مکسل بسته 10 تایی با 50 تایی فرقی داره ؟ مکسل اصلا تقلبی داره؟ رنگش طلایی هست؟
تو قیمت 450 یا 500 چی پیشنهاد میکنید؟ واسه آرشیو دایویکس
سلام
من اکثر مطالب رو تو این فروم خوندم
اما تعجب کردم جایی از DVD های سونی اسم نبرده شده بود!!
من تاحالا 2 بسته 10 تایی از اینا گرفتم.هرکدوم 3 تومن
خود فروشنده میگفت بهترین نوع dvd هستش.
نظر شما چیه؟
یکی از بهترین ها تو کیفیت Sony هست. ولی خوب قیمتی صرف نمیکنه.
به نظر من الان چیزی که هم قیمتی خوبه هم کیفیت Princoه. چون رو هر دستگاهه جواب میده. Princo مشکی بهتر از قرمزشه.
دوستان برای رایت بازی ps2 چه نوع DVD مناسبه؟ اگه اشتباه نکنم باید dvd-R باشه..
راستی اگه از dvd خام مدت زیادی استفاده نشه (روش اطلاعات نریزیم)..روی کیفیت dvd تاثیر میذاره؟!
البته شنیده ها حاکیست(!) dvd سونی در ایران تقلبی زیاد داره!!نقل قول:
تاثیرش خیلی کمه و محسوس نیستنقل قول:
راستی اگه از dvd خام مدت زیادی استفاده نشه (روش اطلاعات نریزیم)..روی کیفیت dvd تاثیر میذاره؟!
بله و بهتره از نمایندگی های سونی بخرینقل قول:
البته شنیده ها حاکیست(!) dvd سونی در ایران تقلبی زیاد داره!!
من موندگاری برام مهم هست تا 6 ماه
کدوم از این مارکها میتونه حداقل 6 ماه بدون مشکل اطلاعات رو نگه داره؟؟
Tdk بهترینه
دوست عزیز LG سفید که عکس یه ماهی آبی رنگ روشه بهترین مارک هست به نظر من.
چون شخصا دو سه سالی هست که استفاده میکنم و نه تا حالا سوزوندم نه خرابی داشته همشون هم کار میکنن بسیار عالیه.قیمت پک ده تاییش هم 3000 تا 3500 تومنه
سلام.نقل قول:
من هم TDKرو تایید میکنم.
همینجوری بزاری بمونه و خط و خشی روش نیفته شاید بیشترم نگهداره.
دوستان جدیدا از princo budget slim استفاده میکنم که مدل خیلی خوبیه و من هم با پست زیاد سر و کار دارم.مزیت هاش
1-انعطاف پذیره واسه همین توی پست امکان شکستن یا تاب برداشتنش نیست.
2-وزنش خیلی کمه بطوریکه هزینه پستی رو نصف کرده واسم!
3-قیمت 60 تاییش هزار تومن از 50 تایی پرینکو سفید معمولی گرون تره.
حالا مشکل من اینه که من این دی وی دی ها رو با یه دی وی دی رایتر پایونر خیلی راحت رایت میکنم ولی یه دی وی دی رایتر ایسوس دارم که نمیتونه روی این دیسک ها رایت بزنه.مثلا ایسوس خیر سرش تو بازار گرونتر از بقیس.راه حلی وجود نداره؟
ایا با پیغام خطایی هم مواجه میشین؟؟؟متن پیغام چبه؟؟؟نقل قول:
با نرو که میگه دیسک خالی داخل درایو بزار.انگار فکر میکنه اصلا تو درایو دیسک نیست!نقل قول:
دوستان من متوجه نشدم برای رایت فیلم DVD-Video نوع مثبت دی وی دی بهتر است یا منفی؟
کسی نیست؟.................
دوست عزیز فناوری DVD+Rبدلیل جدیدتر بودن نسبت به نسخهDVD-R توسط دستگاههای پخش لوح، بیشتر و بهترنقل قول:
پشتیبانی میشه. این در حالی هست که این نسخه در مقابل اسیب به اطلاعات و نحوه ذخیره سازی هم از نوی(-)،
بهتر و با مقاوت بالاتری ظاهر شده. پس برای فیلم و فایلهایی که بحث کیفیت مطرحه بهتره که نوع(+)انتخاب بشه.
موارد دیگه هم هست که اگر دوست داشتین میتونیم روی اونها بحث کنیم.
خب اگر روی نوع منفی باشه مشکل خاصی پیش میاد؟
نه مشکلی پیش نمیاد روی منفی با سرعت پایین تر رایت کنیدنقل قول:
خیر مشکلی پیش نمیاد.نقل قول:
همونطوری که مهرداد گفت، باید با سرعت پایینتری رایت بشه تا دچار بدسکتور نشه.
چون یک فروشگاه هست تمام آیتم های خرید من رو داره فقط مشکلش اینه دی وی دی های خامش از نوع منفی هست...
این گفته رو شما تایید میکنید؟
دیسک های نوع DVD+R دارای تکنولوژی سرعت گردش زاویهای هستند . بدین معنا که هنگام استفاده در کامپیوتر و یا دستگاههای پخش دی دی وی خانگی ، این نوع دیسکها از ابتدای اجرا یا نمایش اطلاعات تا انتها، با تنظیم نگه داشتن سرعت تبادل اطلاعات باعث می شوند تا موتور DVD Rom یا همون دستگاه سخت افزاری پخش DVD سرعتش را به صورت آهسته کاهش می دهد .
اما در دیسکهای DVD-R سرعت موتور ثابت و سرعت خواندن اطلاعات به صورت خطی زیاد می شود . به طور مثال در دیسکهای DVD-R اگر قصد داشته باشید تا هنگام مشاهده یک فیلم به صورت مکرر ، فیلم را به جلو یا عقب ببرید موتور DVD Rom مدام نیاز به تغییر سرعت داره که این امر سبب پایین آمدن عمر مفید موتور دستگاه خواهد شد .
بله.نقل قول:
این امر به خاطر نوع چیدمان اطلاعات روی این نوع دیسکت ها و متفاوت بودن نوع قطاع بندی و ترک بندی اونهاست!
شانس رو ببین
حالا چرا اینقدر نوع مثبت کم یاب هست؟
شما در نبود نوع مثبت روی منفی فیلم رایت میکنید؟
به خاطر اینکه توی ایران فیلمهای بلوری و HD و کلا باکیفیت، کمتر طالب داره!!!و قیمت بالاشون!!!نقل قول:
البته دیسکش رو میگم!
من اصولا از لوح فشره برای ذخیره سازی استفاده نمیکنم.
بیشتر از هارد استفاده میکنم. لوح فشرده قابل اعتماد نیست!
شخصا برای فیلم ارزش بسیاری قائل هستم
با اینکه تو این خراب شده فیلم 250 تومنی با اونی که میده 5 هزار تومن فرقی تو اصل موضوع نمیکنه و همه کپی هستند
بازم دوست دارم برای یک فیلم هزار تومنی که معلوم نیست چطور رایت شده و سوخته هست، پرده ای هست و......2 هزار تومن پول بدم ولی یک کاور، قاب و دیسک مرغوب تر باشه...
شاید به نوعی دور زدن باشه ولی خب چی کار میشه کرد...
تو آمازون بلوری فیلم آپارتمان بیلی وایدر رو دیدم زده 10 دلار....افسوس خوردم
الان سایت هایی هم که بلوری میفروشند بازار تاسف باری دارند
بلوری رایت شده با چاپ روی دیسک و کاور از 4 هزار هست تا 30 هزار تومان در صورتی هر دو هیچ فرقی از نظر ظاهر ندارند
---------- Post added at 12:37 PM ---------- Previous post was at 12:33 PM ----------
پس دیسک های + گرانتر هستند؟
یک سوال دیگه هم دارم شاید مربوط به اینجا نباشه...
شما پیشنهاد میکنید یک فیلم مثلا از تارکوفسکی The Mirror 1975 رو بصورت DVD-Video خرید کنم یا بصورت دانلود شده بلوری ریپ شده 720p که 2 تا 4 گیگ حجم داره...
خوبی نسخه دی وی دی اینه مشکل اجرا و زیرنویس تو پلیر نداره ولی کیفیت پایین تری نسبت به دیگری داره
خوبی نسخه ریپ شده کیفیت بالاتر هست ولی مشکل زیرنویس داره...چون مثلا کی فیلم The Mirror 1975 که برای دهه 70 هست چطور میشه فروشنده زیرنویس هماهنگ با نسخه ریپ شده اش رو پیدا کنه؟
چون ادعا میکنه مشکل زیرنویس نیست برای هر فیلمی، در صورتی که در جریان هستید یک سری فیلم ها فقط یک ورژن زیرنویس داشتند...
نظر شما روی کدام است؟
کاملا با این اظهارات شما موافقم.نقل قول:
چون اصولا کیفیت بلوری وارد کشور ما نمیشه.
خودم هم به شخصه برای پکینگ ارز شزیادی قائلم. ولی توی مملکت ما تنها چیزی که ارز نداره بسته بندی
هست:2:
این سایتها هم اصلا به درد نمیخورن. و گفته شما در موردشون کاملا درسته. چون همه فیلمهاشون دانلودی
هست و نسخه اصلی نیست.
بله درست هست. کیفیت بالایی هم دارن.نقل قول:
قطعا دانلود بهترین کیفیت صدا و تصویر رو به شما میده.
سعی کنید صدای دالبی رو با قابلیت5.1کاناله رو مد نظر قرار بدین. من خودم وقتی فیلم دانلود میکنم، کیفیت
صدا و تصویر در اولویت هست و حجم برام مهم نیست.
در مورد فیلم هم بریم توی پرو فایل بهتره!
باشهنقل قول:
بهتون پیام میدم
دوستام امروز Dvd نوع مثبت برند RIDATA پیدا کردم...
چطوره؟
دوستان الان بهترین برای ارشیو چی هست؟؟؟؟
من t-gate استفاده میکنم
میشه راهنمایی کنید نزدیک به یه باکس میخوام بخرم
RIDATA دی وی دی های خوبی داره
پرینکو قرمز هم خوبه..
برند جالبی نیست!نقل قول:
کیفیت ساخت متوسطی داره.
برای ارشیو برندPRINCO Redرو توصیه میکنم.نقل قول:
به شخصه تا 5سال هم روی این دی وی دیهای این برند اطلاعات رو صحیح و سالم ذخیره کردم.
من یه سری دیسک خریدم کیقیتش خیلی عالیه قیمتش هم مناسبه. گفتم بگم اگه کسی خواست. ار princo خیلی بهتره ولی قیمتش خیلی تفادت نداره. princo
رو اگه ازش استفاده نکنید میشه تو آرشیو نگه داشت. ولی کافیه 2 بار ازش استفاده کنید بار سوم 3ساعت طول میکشه تا از رو دیسک کپی کنه یا بخونه یا هرچی ولی این دیسکها اینطوری نیست و هرچقدرم ازشون استفاده میکنی باز کیفیتشون رو حفظ میکنن.
البته من برای آرشیو فیلم از اینها استفاده میکنم.
دیسکهای Aone تمام روی دیسک سفیده و نوشته های روش به رنگ نقره ای.
یه بار یادمه رفتم بخرم یه مارکی بود شبیه همین اسم رو داشت ولی کیفیت خیلی خیلی بد. فکر کنم Oone اسمش بود (تفاوت اسمشون تو این حرف اوله بود). یه وقت اشتباهی از اونها نخرید.
(این دیسکها که خوبن. من از بازار رضا تو ولیعصر راحت گیر میارم با قیمت خوب)
Verbatim هم دیسکهای خوبیه. منتها قیمتش بالاست. ولی برای چیزهایی که ارزش آرشیو دارن و دیگه گیر نمیان و این حرفها خوبه. من چیزهای آموزشی رو روی اینها رایت میکنم.یا فایلهایی که خیلی به درد میخورن ولی به سختی گیر میان.
دوستان مکسل بهتره یا کوداک؟ (اصل)
هر کدام یک قیمت دارند 4000 هر پک 10 تایی، ساخت تایوان
هندی هم بود ارزانتر ولی
کداک رو نمی دونم اما مکسل یادمه که قبلا دیسکهای خوبی بود.نقل قول: