خب اگه به یه کامپیوتر نیاز داره که به درد نمیخوره برادر من. من مثلاً میخوام برم تو مک دونالد کار کنم!
خب اگه به یه کامپیوتر نیاز داره که به درد نمیخوره برادر من. من مثلاً میخوام برم تو مک دونالد کار کنم!
راستی، وبلاگ هواداران نینتندو با مطلب DS Organizer Review به روز رسانی شد.
سلام. خبر دارم از e3:
ساخت GTA برای دی اس تأیید شد: GTA Chinatown wars
این زمستون، منتظر این بازی پرطرفدار باشید. امیدوارم این از بازی هایی که فقط یه عنوان محبوب رو حمل می کنن نباشه. مثل Assassin's Creed که هیچ شباهتی به اون اساسینی که من بازی کرده بودم رو PC نداشت.
خبر های جدید Gta دی اس، جنگ نینتندو، پیپر ماریو دی اس و... در نینتندو فنس
برای اطلاعات بیشتر به وبلاگ من مراجعه کنید.
چرا e3 معرفی نکرده دی اس 2 رو؟ یعنی همه اش شایعه بود؟
من فیلم بخش نینتندوی ای 3 رو دیدم هیچ خبری از دی اس 2 نبود.
همین دی اس معمولی خودمون رو بچسبید 2ش رو بیخیال!!
راستی، یه خبر دیگه:
بالاخره spore هم از انحصار pc در اومد و برای دی اس هم زده می شه، spore برا دی اس!
یه عکسی چیزی میذاشتی ایمان جان ما که نمیدونیم این بازی چیه
گفته ی ایمان جان رو کامل می کنم
اولین عکس از بازی spore
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این رو هم اضافه کنم که راکستار در صفحه ی اول سایتش از Chinatown wars گفته.
امین لطفاً اون متن جنگ نینتندو علیه r4 رو فارسی توضیح بده. من که نفهمیدم چی شد!
دوستان این تاپیک رو کاملا تبدیل به چت رووم اختصاصی نمودید!
راه های بهتری برای افزایش پست ها هست ...
موفق باشید
سلام خدمت دوستان دی اس باز . کسی میدونه از کجا میتونم تو تهران بازی اصل بخرم؟ به چند جا سر زدم از جمله پایتخت خبری نبود. لطفا اسم مغازه رو بهم پ.خ بدید. ممنون.
چرا حالا بازی اصل؟ وقتی میشه ارزون تر بازی کرد؟
نه خداوکیلی نتونستیم با هم چت کنیم چون من دایال آپ دارم اون هم الان تو خارجه قسمته نظرات وبلاگمون هم چند روز بود کار نمیکرد پس اینجا بهترین جا برای چت بودنقل قول:
ببخشید
نمی دونم چرا دیگه ملت نمی آن اینجا، برا همین اینجا شبیه چت روم شده. من هم معذرت میخوام.
بلاخره رکستار به فکر کنسول ds هم افتاد
grand Theft auto China Town Wars نام جی تی آیی هست که قراره زمستان امسال برای ds ساخته بشه:
اطلاعاتی در رابطه با بازی:
- You play as a young gang soldier involved in the internal power struggle for control of his gang
- 4 multiplayer modes over Wi-Fi
- 70+ missions, 20+ hours of gameplay
- Stylus-based mini-games such as assembling a sniper rifle to complete assassination missions
- Replayable missions, replay any completed mission through a convenient menu
شما که این ها رو نوشتی ترجمه و منبعش رو هم می نوشتی دیگه! :46:نقل قول:
راک استار ظاهراً داره به شکل فجیعی تغییر عقیده میده! هم داره برا دی اس نسخه میده، هم میخواد IV رو برا پی سی بده. خوبه، این سیاستش رو دوست دارم!نقل قول:
لاخره رکستار به فکر کنسول ds هم افتاد
grand Theft auto China Town Wars نام جی تی آیی هست که قراره زمستان امسال برای ds ساخته بشه:
اطلاعاتی در رابطه با بازی:
- You play as a young gang soldier involved in the internal power struggle for control of his gang
- 4 multiplayer modes over Wi-Fi
- 70+ missions, 20+ hours of gameplay
- Stylus-based mini-games such as assembling a sniper rifle to complete assassination missions
- Replayable missions, replay any completed mission through a convenient menu
منبعش که معتبره از سایت جی تی آ پلیس کپی کردم.نقل قول:
منبع دقیقشم سایت rockstar.com هست اگه وارد سایت بشی میتونی تبلیغ بازی رو ببینی [php]http://www.rockstargames.com/chinatownwars [/php]
ترجمه هم فکر نمیکردم لازم باشه چون چیز زیاد مهمی نیست مطالبش خیلی کمه و میشه ازش یه چیزایی فهمید من چیزایی که فهمیدم برات مینویسم:
شما در نقش یه سرباز جون هستید و مسئول کنترل گنگسترها هستید
بازی مولتی پلیر هم داره که میشه از طریق wif بازی کرد
بازی 70 مرحله داره که اگه بکوب و حرفه ای بازی کنی حدود 20 ساعت طول میکشه
بازی مرحله های فرعی هم داره.......
من که همینا رو فهمیدم
انگلیسیم در حد متوسطیه ولی فکر کنم که درست ترجمه کردم:46:
فکر کنم بهتر باشه بحث در این باره رو تموم کنیم. کاملاً مشخصه که این بازی یه بازی فوق العاده است. اما وقتی باید در باره اش بحث کنیم که وارد بازار بشه. من واقعاً نمی تونم تا زمستون صبر کنم!!!نقل قول:
منبعش که معتبره از سایت جی تی آ پلیس کپی کردم.
منبع دقیقشم سایت rockstar.com هست اگه وارد سایت بشی میتونی تبلیغ بازی رو ببینی
PHP کد:
http://www.rockstargames.com/chinatownwars
ترجمه هم فکر نمیکردم لازم باشه چون چیز زیاد مهمی نیست مطالبش خیلی کمه و میشه ازش یه چیزایی فهمید من چیزایی که فهمیدم برات مینویسم:
شما در نقش یه سرباز جون هستید و مسئول کنترل گنگسترها هستید
بازی مولتی پلیر هم داره که میشه از طریق wif بازی کرد
بازی 70 مرحله داره که اگه بکوب و حرفه ای بازی کنی حدود 20 ساعت طول میکشه
بازی مرحله های فرعی هم داره.......
من که همینا رو فهمیدم
انگلیسیم در حد متوسطیه ولی فکر کنم که درست ترجمه کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورژن جدید Guitar Hero هم داره میاد که امکان song share با ورژن قبلی رو هم داره و یه سری آهنگ جدید داره.
spore هم به نظر بازی جالبی میاد. اینها همه عنوانهای معرفی شده در E3 08 هستند.
سلام میخواستم ds بخرم ایا کنسول جالبی هست بازیهای خوبی داره و کارای دیگه داره قیمت دستگاه و بازیها چقذر هستش و از کجا میشه دستگاه و بازیها را تهیه کرد
اگه سرعت و گرافیک دوست دارید اصلاً بهش فکر هم نکنید. اما اگه میخواید بازیهای فوق العاده ابتکاری و جدید با استفاده از Touch بکنید، این کنسول رو از دست ندید. بازیهای خوبی هم داره، مثل Guitar Hero و بازیهای خوبی هم براش میاد که در حال حاضر جنجالی ترینشون GTA chinatown wars اِ که همین زمستون میاد.نقل قول:
سلام میخواستم ds بخرم ایا کنسول جالبی هست بازیهای خوبی داره و کارای دیگه داره قیمت دستگاه و بازیها چقذر هستش و از کجا میشه دستگاه و بازیها را تهیه کرد
کارای دیگه ای مثل پخش فیلم، آهنگ، عکس، ای بوک و غیره هم داره. البته باید قبلش کپی خورش کنید. پس حتماً اول کپی خورش کنید. اصلاً هم پول برای بازی اصل ندید که مثل من پشیمون میشید.
اطلاعات خود کنسول و نحوه کپی خور کردنش، هم تو همین تاپیک به صورت پراکنده و هم تو وبلاگ ما به صورت طبقه بندی شده وجود داره (به آرشیو وبلاگ مراجعه کنید).
قابل توجه همه:
سایت Rom-freaks.net بالاخره دانلود مجانی بازی Racedriver:GRID رو گذاشت. من دارم دانلود می کنم، بعدش هم تستش می کنم و نتیجه رو میگم. برید و DL کنید.
این R4 چیه و اصلا میخواهم بازی دانلود کنم از کدوم سایت مطمئن دانلود کنم مگر بازیهاش موجود نیست
گفتم که، همه ی این چیز ها رو تو وبلاگ گذاشتیم و نمی تونم دوباره این جا copy و paste شون کنم. ولی یه توضیح کلی می دم:
برای کپی خور کردن دی اس از حافظه هایی به نام فلش کارت استفاده میشه که مثل بازیهای دی اس هستن، ولی یا خودشون حافظه دارن، یا micro SD می خورن. R4 معروف ترینشونه که میشه گفت بی نقص ترینشون هم هست و در واقع، یه اداپتر محسوب میشه. یعنی توش micro SD میذارید و اون رو وارد دستگاه می کنید و میتونید بازی هایی که روی mSD ریختید رو بازی کنید.
هر بازی یی که بخواید رو هم راحت می تونید گیر بیارید. همین سایت rom-freaks.net هر چی بازی دی اس بخواید میذاره. بازیهاش موجود هست ولی هرکدوم 15 الی 40 یورو قیمتشونه، بازی guitar hero هم به خاطر سخت افزار توش، 50 یوروه. یورو هم 1400 تومنه.
وقتی شما فلش کارت میگیرید، میتونید از همین سایت ها مجانی بازی دانلود کنید. در این باره شک نکنید، چون اگه دی اس بگیرید ولی فلش کارت براش نگیرید، میتونید بگید دی اس نگرفتید اصلاً.
برای اطلاعات بیشتر به وبلاگ ما بیاید چون دیگه بیشتر از این در اینجا نمی تونم توضیح بدم. اون پست های اولیمون هر چی اطلاعات در این باره لازمه رو دارن. به آرشیو وبلاگ برید. (آدرسش تو امضامه)
در مورد بازی racedriver:GRID سعی می کنم یه دید کلی فردا بدم تو وبلاگ. همین جا الان یه کم توضیح میدم:
گرافیک بازی در سطح بسیار خوبی قرار داره و حرکت ها هم خوب ساخته شدن، ولی بازی بیشتر شبیه یه NFS اِ تا اون گریدی که من تو PC بازی کردم. ولی اگه اصلاً بازی هم نکنید به شدت ضرر کردید.
گرافیک بازی های ds در چعه حدیه ؟ به ps1 میرسه؟ یا سگا؟ یا بیشتر؟
من بیشترین گرافیکی که در دی اس دیدم، بازی نینجا گیدن بود. معمولاً عکس هایی که تو مجله ها و اینترنتن از بازی های دی اس چاپ میشن، یه کم پیکسلی تر و ضعیف تر هستند؛ با این حال، فکر کنم در حد PS1 باشه. اما شما، اگه گرافیک دوست دارید اصلاً نباید حتی نزدیک این کنسول بشید. ولی خوبی های خودش رو داره: تاچ پد، دو تا صفحه، میکروفون، امکانات وای فای خوب، بازی های ابتکاری و جالب. در ضمن، بازی هایی که براش میان هی دارن بیشتر و بیشتر میشن. حتی کپانی هایی مثل راک استار و کد مسترز هم نتونستن در این مورد مقاومت کنند.نقل قول:
گرافیک بازی های ds در چعه حدیه ؟ به ps1 میرسه؟ یا سگا؟ یا بیشتر؟
در کل اگه یه نفر هم PSP و هم DS داشته باشه، خیلی راحت تره.
آخه امکانات دیگه هم داره مثلا اگه شما یک دستگاه وای فای داشته باشید میتونید صفحه ی کامپیوتر خود رو توی دی اس ببینید، از هم زمان از دی اس بعنوان موس و page up-down و ... استفاده کنید یا بعنوان مثال با یکی دیگه مثلا من که جایی دیگه هستم از طریق اینترنت بازی کنید. همین امکان بازی شبکه هست که این دستگاه رو به محبوبترین کنسول تبدیل کرده.
فقط محبوب ترین نیست، رکورد داره. حتی رکورد PS2 رو هم شکونده.نقل قول:
آخه امکانات دیگه هم داره مثلا اگه شما یک دستگاه وای فای داشته باشید میتونید صفحه ی کامپیوتر خود رو توی دی اس ببینید، از هم زمان از دی اس بعنوان موس و page up-down و ... استفاده کنید یا بعنوان مثال با یکی دیگه مثلا من که جایی دیگه هستم از طریق اینترنت بازی کنید. همین امکان بازی شبکه هست که این دستگاه رو به محبوبترین کنسول تبدیل کرده.
مطلب وبلاگتون رو درباره ی وای فای کانکشن خوندم!دستگاه وای فای کانکتور خود نینتندو تو ایران پیدا میشه؟؟؟اگه نمیشه چه مارک وای فای کانکتور از همه بهتره و قابلیت اکسس پوینت شدن رو داره؟؟؟؟؟؟
نه دوست من به nintendo wifi connector نیازی نداره هر جا که اکسس پوینت پیدا کردی میتونی وصل شی من خودم یه اکسس پوینت 10 تومنی usb خریدم با اون وصل میشم خیلی چیز باحالیه.نقل قول:
دوستان میتونین یه عکس از بازیهاش بذارین؟
من کل نتو گشتم نتونستم یه عکس ازش پیدا کنم
مارک اکسس پوینت شما چیه؟؟من یه وای فای کانکتورD-link مدلDWL-g132 که هرکاری کردم وصل نشد!usb هم هست.نقل قول:
مال من tp-link هست آره من D-Link تست کردم کار نمیکرد.
چشم این هم چند تا عکس: :5:نقل قول:
راستی شما نتونستید از بازی های رکورد دار ترین کنسول تاریخ عکس پیدا کنید؟؟؟؟؟؟؟؟
سایت های خیلی زیادی هست ولی چون هنوز توی ایران جا نیفتاده سایت فارسی بغیر از همین جا پیدا نمیکنید.
نقل قول:
ممنون
بازیهاش زیادم جالب نیستن
psp صد برابر بهتره
جالبه که نتونستین از پرفروش ترین کنسول دنیا عکس بازی پیدا کنین! بستگی داره از چه keyword ای استفاده کنید. من چند تا عکس از معروف ترین بازیهاش میذارم:نقل قول:
دوستان میتونین یه عکس از بازیهاش بذارین؟
من کل نتو گشتم نتونستم یه عکس ازش پیدا کنم
عکس بالا: New Super Mario Bros
عکس پایین: Guitar Hero On Tour
(دقت کنید که کیفیت این بازی ها روی صفحه دی اس یه کمی بهتر از این عکس هاست)
عکس بالا: بازی Animal Crossing:Wild World
عکس پایین: NFS Prostreet
(تو دی اس دنبال گرافیک نباشید! فقط برید تو کف ابتکار و نو آوری بازی ها و گیم پلی)
عکس بالا: بازی Racedriver:GRID که به تازگی وارد بازار شده و نشون داده که هیچ شرکتی نمی تونه جلوی بازی ساختن برای دی اس مقاومت کنه! این بازی برای PSP و PS2 نسخه ای نداده و نسخه PC هم خیلی خیلی سنگینه.
عکس پایین: بازی Assassin's Creed که مظهر ناتوانی شرکت Ubisoft در ساختن یک بازی ابتکاریه. ولی خب این عنوان هم برای خودش ارزشمنده.
این عنوان یه مشکل خیلی اساسی داره: دوربینش! فوق العاده افتضاح. اما از نظر گرافیکی و کارهایی که میشه توش کرد باز هم عنوان خیلی بدی نیست.
عکس بالا: بازی Mario Kart که فوق العاده جذابه. یه ابتکار فوق العاده.
عکس پایین: Dr Kawashima's Brain Age Check
این بازی از امکانات دستگاه بسیار عالی استفاده کرده. مثلاً وقتی شما عدد ها رو با قلم دی اس می نویسید تشخیصشون میده و یا وقتی اسم رنگها رو تو میکروفون میگید، می فهمه. فقط یه مشکل داره و اون هم اینکه یه بازی آموزشیه و هیجانش کمتر از بازی های معمولیه.
عکس بالا: بازی Nintendo Dogs که اوج استفاده از میکروفون در دی اسه. مثلاً شما به سگتون یاد میدید که وقتی بش میگید "بشین" ، بشینه! به سگتون دستور میدید و نوازشش می کنید! یا مثلاً باهاش بازی می کنید، میبریدش حموم یا موهاش رو شونه می کنید یا میبریدش بیرون!
عکس پایین: بازی نینجا گیدن
خب دیگه خیلی طولانی شد. برای همینه که من پست های طولانی رو تو وبلاگ میذارم و میام اینجا فقط معرفی می کنم. امیدوارم که تاپیک رو خیلی شلوغ نکرده باشم.
فقط از نظر طرفدارهاش یه نگاه کلی بکنید ببینید چه خبره. همه جون میدن برای دی اس. مطمئناً با یه نگاه نمیشه درباره یک کنسول قضاوت کرد. باید حداقل چندبار بازی کرده باشید. اون هم بازیهای خوبش رو. من نمیخوام به نظر شما توهین کرده باشم ولی اگه PSP صدبرابر بهتر بود یا درمورد خرید PSP آدم نباید حتی شک می کرد، الان وضع بازار کنسول ها در سطح جهانی اینطوری نبود.نقل قول:
ممنون
بازیهاش زیادم جالب نیستن
psp صد برابر بهتره
نه این طوری نمی شه توضیح داد. من یه سری عکس از یه فروشگاه فرانسوی خیلی بزرگ (بخش بازیش) میذارم. اینجا هم نمیذارم که به کسی بر نخوره یا ضد قوانین فروم نباشه. اگه واقعاً به نظرتون درباره PSP، سونی و نینتندو اعتقاد دارید و میتونید نظرتون رو ثابت کنید، بیاید به وبلاگ ما. احتمالاً همین امروز میذارم.
بازم میگم نمی خوام کسی این وسط ناراحت بشه، فقط بیاید یه نگاه بندازیم.
در هر صورت منم نظر خودمو گفتم و قصد توهین نداشتم
دی اسم بازی و هیجان خودشو داره
ولی من هیچ وقت به یه دی اس پول نمیدم
ممکنه که با یه برنامه بشه بازیهای دی اس رو رو psp بازی کرد ولی محاله که بتونی بازیهای psp رو رو دی اس بازی کنی!!!
راستی قیمت ds چقدره؟ قیمت مموریش چطور؟ قیمت بازیهاش چطور؟
عزیز شما فکر میکنید دی اس فقط برای بازی ؟؟؟ چون صفحه ی فینگر تاچ داره web browser های خیلی خوبی داره!نقل قول:
نرم افزار های فیزیکی بسیار عالی داره که من خیلی ازش استفاده میکنم.
به موس کامپیوتر تبدبل میشه.(یعنی شما صفحه ی کامپیوترتون رو داخلش میبینید)
بازی آنلاین که تا باهاش بازی نکنید از لذتش خبردار نمیشید چون بازی کردن با یک مغز دیگه لطف خودشو داره.
راستی شما چتوری میخواهید بازی های فینگر تاچ دیاس که تازه دو تاصفحه داره رو روی پی اس پی اجرا کنید؟؟
تا حالا با دی اس بازی کردید که با پی اس پی مقایسه کنید؟ چون خود من با دوتاش بازی کردم و بینشون دی اس رو انتخاب کردم.
قیمت دی اس هم حدود 175 تومنه دستگاه کپی خورش 60 تومنه و مموری کارتش هم که بسته به حجمشه.
حالا دیگه هر جور میدونید.
اولاً بنده میدونم شما هیچ قصدی نداشتید!نقل قول:
در هر صورت منم نظر خودمو گفتم و قصد توهین نداشتم
دی اسم بازی و هیجان خودشو داره
ولی من هیچ وقت به یه دی اس پول نمیدم
ممکنه که با یه برنامه بشه بازیهای دی اس رو رو psp بازی کرد ولی محاله که بتونی بازیهای psp رو رو دی اس بازی کنی!!!
راستی قیمت ds چقدره؟ قیمت مموریش چطور؟ قیمت بازیهاش چطور؟
ثانیاً هیچ کدوم از اون دو تا کار ممکن نیست.
ثالثاً، شما بازیهایی که از touch و microphone استفاده می کنن رو چه جوری روی PSP که نه Touch Pad داره، نه microphone اجرا می کنید؟
رابعاً، قیمتش به اضافه کپی خور کردن میشه 200 و خورده ای تومن و بازی هاش هم مجانی رو اینترنت هستند.
فقط ازتون میخوام که بیاید به وبلاگ و جدیدترین پست من رو با عنوان Who Rules بخونید. اون رو اینجا کپی نمی کنم چون خیلی عکس داره و درازه و ممکنه بعضی ها ازش خوششون نیاد و فروم یه وب عمومی محسوب میشه. آدرس وبلاگ تو امضام هست.
عکس بالا هم عکس دی اسه. فقط خواستم ببینید.
شما همچین چیزی رو چجوری تو PSP میتونید اجرا کنید؟ در حالی که هیچ سنسور یا چیز دیگه ای نداره؟
کدوم کنسول دیگه ای تاچ داره؟
پیشنهاد می کنم حداقل یه بازی خیلی خوفش رو بازی کنید، بعد زیر سوال ببریدش.
قصد توهین به کسی رو ندارم.
وبلاگ رو هم که میگم اینجا به خاطر زیاد شدن بازدیدش نمی گم. شما فقط یک بار و همون یک پست رو بخونید لطفاً. بیشتر از 3 دقیقه وقت نمی گیره ازتون.
thanX
نقل قول:
من اطلاعات زیادی در بارهی این کنسول ندارم ولی با این امکاناتی که گفتین کنسول خوبی به نظر میاد کم کم دارم وسوسه میشم یکی بخرم:31:
ds برای خودش دیسک مخصوصم داره مثل psp ؟ قیمتش چنده؟
این قیمت که گفتین مال light هست؟
در کل خیلی گرونه قیمتش با psp یکیه :13: