راستي پژو آردي هم رو اضافه کن به ليست
راستي پژو آردي هم رو اضافه کن به ليست
کلا پیدا کردن سیناد سختهنقل قول:
خود من حدودا یکی دو ماهی دنبال یه تروتمیزش بودم تا پیدا کدم
بهترین جایی که می تونی دنبالش بگردی نیازمندیهای همشهریه
نه آردي خيلي لشه! من يه ماشين جمع و جور ميخوام. با اين اوصافي كه شما ميگيد از سيناد پس نيو پي كي ميدن با 4 تومن؟!نقل قول:
ما که به سیناد میگیم آکواریومنقل قول:
اگه بشینی توش کفشت هم دیده میشه
کی گفته پی کی بده؟نقل قول:
من خودم یه دونه 84 دارم دارم باسود زیادی میفروشم
به دو دلیل سود داره
1-خرج کم
2-مصرف بنزین کم
من هر روز باهاش میرم دانشگاه و بر میگردم(حدود 20 کیلومتر در روز) بنزین هم 400 لیتر زیاد آوردم
رنو
پی کی
اردی
h-back
84 ازين جديدا ميشه يا از 85 زده ؟نقل قول:
الان ماشين شما رو چند ميخرن ؟
پی کی تر تمیزش چنده مگه؟
نه جدید نیستنقل قول:
از 85 جدید زده
من قیمت کردم 4800 میخرن
ولی فعلا لازم دارم
مجبورم بعد از عید بفروشم
فکر کنم اون موقع بشه 4500
آردی نخرین که پشیمون میشیدنقل قول:
پیکان هم با توجه به مصرف سوخت زیادش به صرفه نیست
(خودم 83 رو داشتم با کلی تنظیم صدی 9 میسوزوند تو شهر هم صدی 11)
ولی پی کی صدی 6 میسوزونه
البته بگما پی کی اصلا ماشین خوبی نیست
ولی در کل اگه میخواید ماشین حول و حوش 4 تومن بگیرین انتخاب خوبیه
سلام
می تونید شرایطتون مثل بودجه, سلیقه و نیازهاتون رو ذکر کنید تا دوستان خودروی مناسب رو به شما پیشنهاد کنند.
همچنین اگر انتخاب کردید و می خواهید بخرید, بهتره قبلش اینجا مطرح کنید تا دوستان حرفه ای و صاحبان اون خودرو شمارو راهنمایی کنند که بعدا پشیمون نشید.
موفق باشید.
توصیه: هر چقدر اطلاعات دقیقتری از خودتون بدید, دوستان بهتر می تونن شمارو راهنمایی کنند.
حداقل و حداکثر بودجه تون
سلیقتون و اینکه خودتون بیشتر چی رو می پسندید
نیازهاتون و شرایط زندگیتون
هدفتون از خرید خودرو (مثلا تفریح, رفتن هر روزه سر کار یا ...)
به نظر شما بین پژو206 و رنو ریو کدوم انتخاب بهتریه و چرا؟
باید کاملتر بیان میکردید سوالتونونقل قول:
ماشین برای خانواده و یا مجردی ....
206 هاچ بک ماشین پر شتاب و جمع م جوریه ولی به درد مسافرت نمیخوره چون صندوق نداره
206 صندوقدار همون ماشین یکم زشت ولی نرمتر و همون صندوق داشتن کلی محاسن داره
رنو احتمالا ال 90 یا لوگان خودمونه که ماشین بی ریخت ولی امروزی و بسیار کم مصرفیه و این یکی از محاسنشه
ریو ماشین کره ای روز ولی امکانات رفاهی کمی داره و در ضمن هندلینک جالبی نداره البته بی صدا بودن ماشینش و کم مصرف بودنش یکی از محاسنشه
البته این نکته خیلی مهمه برای خیلی از مردم ظاهر ماشین حکم اصلی انتخاب ماشینه ولی یه عده هم هستند که فاکتور ظاهر یا دیزاین براشون مهم نیست مهم استحکام و نرمی ماشین و هم استحلاک بودن ماشین براشون فاکتور مهمی هست
مثال میزنم خیلی از دوستان از پروتون بدشون میاد ولی تعدادی از دوستان هستند که به فاکتور دیگه ماشین توجه میکنن
من خودم یکی از اونام البته ماشین بنده تویوتا هست اونم ... بماند
راستش یه ماشین می خواستم بخرم که دارای خصوصیات زیر باشهنقل قول:
1-قیمتش بین14-15 میلیون باشه
2-در صورت امکان هاچ بک نباشه چون حالم رو بهم می زنه
3-هم برای یک خانواده کم جمعیت (3نفره) مناسب باشه (نه اینکه کاملا خانودادگی باشه)
4-در مسافرت های جاده ا ی کم نیاره یعنی حداقل بنیه دو سه تا سفر طولانی رو در سال داشته باشه
5-صندوق عقبش حتی الامکان به اندازه یه لوازم یه پیکنیک جا داشته باشه
6-توی جاده آتیش نگیره(منظورم اینه که 405 نباشه):31:
7-قابلیت اسپورت شدن داشته باشه(برام خیلی مهمه)
8-من خودم از ظاهر مزدا خوشم میاد ولی قیمتش یک کم گرون تر از بودجه منه
:11:
سلام
از ظاهر 206 صندوق دار اگه بگذریم ، ماشین خیلی خوبیه ، البته تیپ پنجش !
اتفاقا ریو صدای موتورش بد میزنه تو اتاقنقل قول:
به نظر شما با 14 مییلیون یه پزو 206 صندوقدار بخرم بهتره یا یه ال 90 تاپ بخرم و بدنه اش رو اسپورت کنم و یه نمه هم موتورش رو تیونینگ کنم؟
من خودم از اسپورت کردن بیشتر خوشم میاد ولی ال 90 جا برای اسپورت و تیونینگ داره؟ چون هر چی باشه از پژو 206 جدیدتره!:31:
راستی شما خودت ریو داری؟ می شه یکم درباره قیمتش و امکاناتش توضیح بدی:11:نقل قول:
نقل قول:
ببين عزيزم توبااي ماشينها به هيچ جا نمي رسي والبته بااين پول .:41:
من پيشنهادمي كنم برو يه پيش فاكتور ازيه نمايندگي بگير بعدبروازبانك وام ماشين بيگير حدودا يه 4الي 5
ميليوني بهت ميدن بعدبزار رو پولت برو يه 206تميز بگير اينطوري ديگه نه مشكله بنزين داري نه مشكل خرابي .
تازه اون موقع ميتوني كلاس بالا بزني .:11:
405هم خوبه ولي اگركاره مناسبي نداري ونمي توني قسط بانك بدي بهتره البته من بهت پيشنهادميدم كه يه
وانت بخري كلي هم ميتوني باهاش حال كني .
:8::8::8:
دوست عزيز الان که دارم اينو واست مينويسم از يه مسافرت دو روزه کاري برگشتم.مسير ما از يزد شروع شد ،
سپس به اصفهان و از اونجا به شهرکرد و ياسوج و سپس شيراز رفتيم و از آنجا به يزد برگشتيم. دو نفر بوديم با وسايلمون هم که کم هم نبود. مسير اصفهان تا شهرکرد و تا ياسوج که سربالايي هاي خفني داره که خوب ميشه
ماشينا رو تو اين مسير آزمايش کرد. ماشينمون هم که ريو بود که حدود 4000 تا کار کرده بود. تو اين دو روز چيزي که فهميدم اين بود که ماشين از قدرت خوبي براي عبور از شيبهاي تند برخوردار بود ولي من در مجموع از اين ماشين ناراضي هستم به دلايلي که خواهم گفت.صداي موتور داخل خودرو خيلي زياد است که اين موضوع در دور موتور 3000 و کمتر از اون خيلي مشکلي نيست اما با توجه به اينکه حداکثر گشتاور موتور ريو در دور بالاي 4000 به دست مياد در جاده هايي که حتي شيب کمي هم داشته باشه لازم است که دور موتور رو نزديک به 4000 و حتي بيشتر از اون نگه داريم که اين مساله وقتي مسير طولاني باشه با توجه به صداي زياد موتور بسيار آزار دهنده خواهد بود. اگر با دنده 5 وبا دور موتور 3000 در حال حرکت باشيم اگر در شيب بسيار ملايم هم قرار بگيريم ، ماشين اصلا به پدال گاز هيچ عکس العملي نشون نميده. يک قسمت از مسير يزد به اصفهان داراي يه شيب بسيار ملايم به طرف بالا بود که اصلا محسوس نيست ولي ماشين اصلا هيچ عکس العملي به پدال گاز نداشت و هر چي بيشتر گاز ميدادم سرعت ماشين بيشتر که هيچ کمتر هم ميشد که اين مساله واقعا براي من تعجب آور بود. لاستيکهاي خودرو هم که ايراني و با کيفيت پايين است که صداي اونها بسيار آزار دهنده است. در سرعتهاي بالا احساس آرامشي که در پژو است را نداره و احساس ترس در راننده به وجود مياد ضمن اينکه فرمان بسيار نرم اون در سرعتهاي بالا خيلي آزار دهنده است که باعث ميشه هميشه چهار چشمي حواست به جاده باشه. سيستم تعليق اون با لاستيکهاي بي کيفيتش هم واقعا آدم رو خسته ميکنه. فضاي داخل خودرو هم بسيار کوچيکه و به خصوص صندليهاي اون هم اصلا راحت نيست و بعد از چند ساعت رانندگي بسيار خسته کننده خواهد بود. در مجموع از رانندگي با اين ماشين اصلا لذت نخواهيد برد. اگر گشتاور خودرو در دور 3000 به حداکثر خودش ميرسيد اون وقت بقيه مشکلاتش رو ميشد تحمل کرد اما صداي موتور اون در دورهاي بالاي 3500 رو اصلا نميشه تحمل کرد. فعلا چيز ديگه اي در ذهنم نيست که بنويسم اگه سوالي داشتي در خدمتم. اين رو هم بگم که من تجربه رانندگي با ماشينهاي ديگه مثل سمند ، 206 و 405 و تندر رو ندارم و نميدونم اين ماشينها چه جوري است شايد اگه ريو با اونا مقايسه بشه عليرغم مشکلاتش در مجموع از اونا بهتر باشه. البته از نظر کيفي که قطعا از اين ماشينا بهتر خواهد بود اما من فکر ميکنم لذت رانندگي با اين ماشينها بسيار بهتر ار ريو باشه. در مجموع عليرغم کيفيت پايين تر سمند و 405 اگه زمان به عقب برگرده احتمالا ديگه ريو نميخرم. البته اينم بگم که ماشين شتاب خوبي داره ولي چون صداي موتورش تو اتاق خيلي زياده معمولا رانندگي پر شتاب رو آدم بهتره فراموش کنه چون اصلا لذت بخش نخواهد بود.
من یه e2 فول پیشنهاد می کنم.نقل قول:
به نظر شما با 14 مییلیون یه پزو 206 صندوقدار بخرم بهتره یا یه ال 90 تاپ بخرم و بدنه اش رو اسپورت کنم و یه نمه هم موتورش رو تیونینگ کنم؟
من خودم از اسپورت کردن بیشتر خوشم میاد ولی ال 90 جا برای اسپورت و تیونینگ داره؟ چون هر چی باشه از پژو 206 جدیدتره!
تو جدیدترین مقایسه مجله ماشین با sd و e1 ,پژو امتیاز بیشتری اورده.ولی از نظر ارزش مبلق پرداختی بود که لوگان بهتر بود.
e2 لوگان خودرویی که از هر نظر فوله.
رینگ اسپورت.
2 تا کیسه هوا
ترمز abs.
و...
که یک سری از این خصوصیات رو sd فکر میکنم فقط رو مدل v8 خودش داره که اونم قیمتش بیشتر از این حرفهاست.
بهر حال من پیشنهادم فقط لوگانه.تا پیشنهاده اساتید چی باشه....
یک مشکل دیگه این که میگن لوگان دیگه تولید نمیشه ک اینطوری بخوایم حساب کنیم اصلا انتخاب خوبی نیست...
آقا چرا از این پیشنهاد ها به بنده خدا میدین؟نقل قول:
میخواد با خیال راحت ماشین بخره
نمیخواد که بره زیر بار قرض
آقا همو 4 تومن که داری برو یه چیزی بخر دیگه
نقل قول:
من گفتم تازودتربجايي برسه .
قرضه زيادي لازم نيست بستگي به پرداخت داره هرچي بامش بيش برفش بيشتر.
:11::11::11::11::11:
دستتون درد نکنه بابت راهنماییتون:11:نقل قول:
اگه تولید نشه که دیگه لوازم جانبی اش هم گیر نمیاد چه برسه به این که بدنشو اسپورت کرد:13: راستی شما می دونید چه خودرویی قراره جای لوگان بیاد و مشخصاتش چیه؟
ممنون از توضیحات کاملتون...دیگه من که چه عرض کنم نوه نبیره منم ریو نمی خرن:31:نقل قول:
پس دوست عزیزمون که گفتن لوگان تولید نمی شه و این گزینه رفت کنار ...سرور گرامی هم عرض کردن ریو بی کیفیته اینم رفت کنار
پس دیگه مثل اینکه بازم باید بریم دنبال همون ماشین های اهل بوق دهه80 ایران خودرو یهنی پژو های موزه:19:
والا منم اینطور شنیدم.نقل قول:
پس دوست عزیزمون که گفتن لوگان تولید نمی شه و این گزینه رفت کنار ...سرور گرامی هم عرض کردن ریو بی کیفیته اینم رفت کنار
پس دیگه مثل اینکه بازم باید بریم دنبال همون ماشین های اهل بوق دهه80 ایران خودرو یهنی پژو های موز
نمیدونم چطور یمی خوان جوایزبانک ملت رو بدن.(یا ملی بود !!)
سلامنقل قول:
عزیزم این وامی که میگی دربارش اطلاع کامل داری؟می تونی راهنماییم کنی؟درضمن قسطش حدودا با خرید یک 206 چقدر در میاد4تومنم نقد
گزینه بازم هست
فولوکس گل و هیوندا ورنا و پروتون ویرا
هر کدوم مزایا و معایبی داره که مخصوصا من تعریف ورنا رو زیادشنیدم
دمتون گرم..از بین سه تا گزینه که گفتید اگه اشتباه نکنم فولوکس باید هاچ بک باشه که اگه بمیرم اینجور ماشین نمی گیرم...پروتون هم که مال مالزیه و بهش اعتماد ندارم...ولی هیوندا که گفتید لطف می کنید مشخصات فنی اش و قیمتش رو بگید ممنون می شمنقل قول:
منظورم دور موتور و قدرت و این جور چیزاست
راستی اگه لوگان بره چی قراره بیاد جاش
نظرتون راجع به پژو 206 صندوقدار جیه؟
از هیوندا دیگه مدلی تو بازار ایران نیست
عزيزم خودت تشريف ببر وانتو بگير با هاش حـــــــــــــال كن. ما هم ميريم با پي كي خودمون حال مي كنيم.نقل قول:
درست تر هم ميشه حرف زد.
ابدانقل قول:
بره زیر بار قرض
بام ما برفي نداره!نقل قول:
هرچي بامش بيش برفش بيشتر.
سمند LX.نقل قول:
L90 اسپورت نمیشه.نقل قول:
اگه میخوای اسپورت کنی بزن تو کار 206و پارس و سمند و 405
نقل قول:
آره. اینا هم خوبه.
که به نظر من از اینا ورنا از بقیه بهتره.
سام داداشي
آقا منم 4 ميليون دارم بعد ار سيزده بدر مي خوام يك پرايد 5درب بگيرم شما هم همين كارو كن يا حق
عزیزان خواهشا به جای به تمسخر گرفتن یکدیگر کمک کنید بنده خدا به جوابش برسه.حسین جان حداقل از کاربر قدیمی مثل شما بعیده!!!نقل قول:
من فکر می کنم پیشنهاد وام پیشنهاد خوبی بود.
اگرهم وام نمیخوای می تونی تو نیازمندیهای همشهری ماشین مورد علاقتو پیدا کنی.
فکر کنم دیگه این تاپیک به نتیجه رسیده باشه.
یاحق...
انصافا اسپورت نمیشه! بی ریخت میشه کلا .... :13:نقل قول:
چيزي كه حسين گفت كجاش مسخره بود ؟! منظورش هاش بك هستش. ولي با 4 تومن نميدن !نقل قول:
الان كه با اين اوضاع نيو پي كي هم به 4 تومن فك كنم ندن. ميدن ؟
در مورد وام:وامی که میدن 7 میلیون است که باید اولش 2 میلیون به حسابشون بریزی بعد از نمایندگی های خودرو یه ماشین انتخاب میکنی بعدش یه برگه از نمایندگی میگیری میبری بانک بعد اونا یه چک پول 9 میلیون تومانی میدن به خودت یا میدن به نمایندگی.بعد میری ماشینو تحویل میگیری.
طریقه پرداختش هم 5 ساله که ماهی 153000تومن باید بریزی تو حسابشون.