اگه سالم و تمیز هست خوبه. فکر کنم نوش اینجا 130-140 تومنهنقل قول:
اگه سالم و تمیز هست خوبه. فکر کنم نوش اینجا 130-140 تومنهنقل قول:
اولا خیلی از شما ممنونم .. دست شما درد نکنه..نقل قول:
اینجوری میشه:
(این یه مدل پایه هست)
پخش 4050 : اینجا 150
باند کنوود 718 : 80 تومن (jbl 953 هم هست که بهتره ولی اینجا 130 تومنه. تهران فکر کنم 115 باشه)
آمپ 4 کانال که برای هر دو استفاده بشه و خوب هم جواب هم بده: سانداستریم ترا 680.4 فکر کنم حدودای 210 باشه
ساب هم : یه آلپین تیپ s و 12 اینچ. قیمت اینجا 145 تومنه
اینا شد حدود 590 تومن. البته توی شهر های بزرگ اینا ارزونتر درمیاد و ممکنه تا 530 هم بتونی اینو جم کنی که 50-70 تومن هم دسمزد بدی میشه 580-600 تومن
راستی میتونی خودت هم برای ساب یه باکس درست حسابی بسازی. قطعا نتیجه بهتری میگیری. البته با حساب کتاب و برنامه مخصوص باکس.
بعد 600 تومن خرج داره .. :18: اینجوری که میرم یک ضبط و پخش 15.000 وات سونی میخرم میندازم عقب ماشین..:21:
البته اینجا (کرمانشاه) این چیزها خیلی ارزون تر هست ولی از هم من از خیر ساب و این دم دستگاه ها گذشتم.. خیلی گرون در میاد..
__________________________________________________ _________
من یک ضبط سونی امروز قیمت کردم 120 تومن دوتا بلندگو 200 وات هم روش بود.. فقط نمیدونم چرا یادم رفت مدلشو بپرسم..
گفتم میشه اون ضبط رو به همراه دوتا بلندگوی که روش هست نصب کنم .. با بلندگو های خود ماشین میشن 6 تا..
امکانش هست یا نه..
4 تا میشه. به شرطی که قدرت بیشترشو بندازی روی اینایی که میخوایی بخری.نقل قول:
يه سوال بسيار ساده.(نخديدا!)
براي نصب پخش روي پرايد بايد بدي خود طرف اينكارو بكنه يا خودمونم ميشه يه كاري بكنيم ؟
سلام.نقل قول:
چرا بخندیم دوست عزیز؟
اینجا یعنی فروم یعنی انجمن یعمی پرسش و پاسخ. هر سوالی دارید بپرسید تا جایی که بلد باشید در خدمتیم.:10:
خودمون هم میتونیم ببندیم، به شرطی یکم دقت کنیم و یکم هم سررشته داشته باشیم. همین
:12:
دمت گرم.نقل قول:
دقت ميتونم بكنم ولي سررشته رو يه كم بيشتر توضيح ميدي ؟:31:
یعنی یکم دست به آچار پیچ گوشتیت خوب باشه و خلاقیت داشته باشی :46:نقل قول:
روی بدنه پخش هم توضیح داده که چی به چیه.
پس به سلامتي حله ديگه !!!:20:نقل قول:
آخه ميدونيد كه براي رانندگان كم مصرف جايزه گذاشتن ما هم بايد صرفه جويي كنيم !:whistle:
سلام من یک ضبط میخوام که dvd خور باشه خوب باشه به این زودی ها به فنا نره یعنی لنزش خراب نشه
یواس بی خور باشه اس دی خور باشه ساپورته خوبی داشته باشه
من هر چی جستوجو کردم جای مناسبی برای این سئوال پیدا نکردم..
ما یک پراید 132 داریم که می خوام دزدگیر براش نصب کنم..
خواستم بدونم چه مدلی بگیرم.. که بکارم بیاد .. فقط گیر دادم رویه ماجیکار و قیمتشم زیاد بالا نباشه..
با تشکر
ماجیکار غیر تصویری هست که فکر کنم الان 70 تومن باشه(m861a,b,c)نقل قول:
برای اطلاعات بیشتر هم برو توی سایتش
اگه تهرانی چراغ برق و امیر کبیر ارزونتره برای نصب
اگه خودت بلدی ببندی برو توپ خونه پاساژ .... (یادم رفته) یک پاساژه که بر میدونه
"پشت شهرداری"
توش لوازم اکو وآمپلی می فروشن
مغازه سمت راست وقتی وارد می شی برو از اون بخر عمده فروشه
فقط باید حواست باشه توی این دزد گیر دکمه هارو با هم نزنی چون هرکدوم یک برنامه ای است
ولی اگه یاد بگیری به کارت میاد
نمایندگی تعمیراتش هم میدون رسالته بعد از ایستگاه مترو دردشت
در ضمن استیل میت هم بد نیست
سلام
من و مادرم با هم شريكي از 206 تيپ 2 استفاده ميكنيم كه 90 درصد دست منه ، حالا همون طور كه ميدونيد تيپ2 هيچي نداره و از اونجايي كه هر كي اطراف ما هست ضبط و بانداشو دزديدن و مادرم زياد طرفاي مركز شهر ميره و تو كوچه پس كوچه پارك ميكنه با خريد سيستم تا حالا موافقتي صورت نگرفته بود.
ولي پس از مذاكرات مستمر رضايت خريد گرفته شده
حالا سوال :
1) يه ضبط ميخوام طرفاي 50 -60 تومن كه اگه دزدينش زياد از طرف خوانواده تو سري نخورم و فقط برام مهمه mp3 پخش كنه بهترين مارك با اين پول چيه كه بهترين كيفيت صدا رو داشته باشه؟
2) عقب تيپ 2 جاي بلنگو هاش خاليه حالا اگه بخوام خودم 2 تا بلندگو توي اون جاهاي خالي تو در ماشين بزارم چه قدر در مياد كه كيفيت صداشونم خوب باشه؟
به نظر من که یک mp3 fm بگیر تا خیالت راحت بشه تازه کنترلیش هم هست خیلی هم ارزونه خیلی هم خوب کیفیت داره منتهی یا باید رم داشته باشی یا فلش
در مورد باند هم که یک باند 100 یا 150 تومنی بگیر البته فکر نمیکنم باندو بیان بدوزدن چون زیاد طول میکشه ولی ضبط رو خیلی سریع در میارن حالا دیگه خودت میدونی
تاييد مي شه !نقل قول:
ضبط 50 تومني كه بخواي بخري كه فكر نكنم گير بياد با mp3 fm فرقي نداره ! يا يه ضبط متوسط دست دوم بگير كه براي تنظيمات دستت باز باشه ! ( البته دست دوم هم اصلا ارزش خريد نداره ! )
نقل قول:
البته دوست عزیز، همه fm پلیر ها نیاز به فلش مموری ندارن.نقل قول:
FM PLAYER خودشون چند نوع هستن. که خیلیاشون هم حافظه دارن. کنترل دارن و ... .
توی شهر ما FM PLAYER با حافظه 1 گیگ 18 تومنه. بدونه حافظه 12 تومن. البته به نظر من هم بدون حافظه داخلی، و یا اگه حافظه داخلی داشته باشه ، قابلیت اتصال فلش مموری هم داشته باشه بهتره.
در مورد باند هم یه چیزی بگیرید که پخشتون بکشه اونو و بدون آمپ هم کار کنه.
شما میتونید یه پخش 70 تومنی بگیرید که البته کنترل هم نداشته باشه. و سعی کنید پخشتون خروجی 4*50 داشته باشه. اونوقت باند ارزون قیمت در عین حال خوب هم میتونید از کنوود 718 استفاده کنید که قیمتش 70-80 تومنه.
بهتر بود سقف هزینه ای که میتونید برای این کار خرج کنید رو بگید. اونجوری خیلی بهتر بود.
با سلام خدمت تمام دوستان!
میخواستم یه مدل ظبط پایونییر بهم معرفی کنید که با کنترل روی ضبط زانتیا همخونی داشته باشه!
حداقل قیمتو داشته باشه و حداکثر کارایی!
آقا من هم یک همچین سوالی داشتم
یکی از آشناهام می خواست برای 206 ضبط (همون پخش) بگیره(ضبط فابریکش mp3 نمی خونه)
می خواد با دیسپلی خود 206 سازگار باشه و بشه از بغل فرمون کنترلش کرد
تحقیق کردم گفتن باید پایونیر اروپایی بگیری مدل هایی که دو صفر آخرشون داره (مثل 4000 یا 5000)
بعدشم گفتن باید اینتر فیس بندازی
کسی اطلاعات بیشتری داره
همونطور که حاج تقی جون گفتن پخشهایی از پایونیر قابلیت اینترفیس دارن که 00 آخرشون هست.
همانند 4000 و 5000 و 6000 و 7000 و 9800 و ...
حاج تقی اطلاعاتت درسته. در چه مورد اطلاعات بیشتر نیازه؟
می خواهم بدونم کار اصلی این اینتر فیس چیه؟نقل قول:
اگه ضبط ها سازگارند پس اینتر فیس برای چی می خواد؟
ضبط فابریک مگه اینتر فیس داره که همه اون کارها رو انجام میده؟
آها...نقل قول:
کار اصلی اینتر فیس برقراری ارتباط با ریموت هست. در واقع کارش همینه. کار دیگه نداره. یعنی یه رابط هست با اون کنترلهای مثلا کنار فرمون.
در واقع کارش اینه که میاد آدرس سخت افزار جدید رو برای ای سی یو تعریف میکنه. سخت افزار جدید یعنی همین پخش که مقصد هم بهش میگن..
( فکر کنم ) پخش کار خونه اینو نداره... چون از قبل براش این سخت افزار تعریف شده... و نیازی نیست که اینترفیس بگرده و یه آدرس خالی از ای سی یو برای پخش پیدا و پخشو براش تعریف کنه
حالا فکر کنم بشه اگه ما بتونیم با دیاگ این پخشو برای ای سی یو تعریف کنیم دیگه نیازی هم به اینترفیس نیست.
ببخشيد يه سوال ديگه :
اگه بخوام 2 تا باند تو در هاي عقب 206 بزارم چقدر در مياد ؟ (تيپ 2 در هاي عقبش باند نداره)
تو اينجا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمیدونم که سیم کشی رو داره یا نه... اگه نداشته باشه که هزینه دستمزد بیشتر میشه.نقل قول:
در مورد قیمت هم بستگی به کامپوننتی داره کی میخوایید استفاده کنید و همچنین تمایلی به استفاده از آمپ دارید یا نه؟ پخشتون همون پخش کارخونه هست؟
سلام دوستان.
براي پرايد يكي از دوستام مجموعه باند و پخش ميخوام. حداكثر بودجه هم 200-220 تومن.
انتظارات:
مارك پايونير براي پخش- مارك هر چي شما بگين براي باندها!
USB خور باشه،از جلو يا كنار. اونم نه با كابل و اين ها، يعني بند و بساط اضافه لازم نداشته باشه.
Mp3و WMA هم پخش كنه.
زياد اهل ولوم دادن و سيستم بازي هم نيست طرف.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
پخش پاييونر 3050 يو بي + اسپيكر كنوود 718 ! رو هم همون حدوده 10-200 تومن ميشه !نقل قول:
نقل قول:
پایونییر 3050UB
کنوود 718
اگه اشتباه نکنم با دسمزد میشه همون 200-220
خیلی ممنون فرشاد جان!:11:نقل قول:
حالا اگه بخوایم یه 4000 (ارزونترین مدل باشه فکر کنم) بگیریم با یه اینترفیس چقدر در میاد حدودا؟ بعدا هزینه ی نصبشم زیاده ؟(به خاطر اینترفیسو این حرفا)
خيلي ممنون از راهنمايي ها!نقل قول:
توي يكي از اين پست هاي تاپيك خوندم كه يكي از دوستان گفته بود اين مدل ظاهراً پيچ ولوم سفتي داره. اينطوره؟
سفت هست ولي ديگه نه تا اون حد ! كنترل داره اصلا با پنلش كار نداري كه !نقل قول:
راستش من خيلي از كنترل استفاده نميكنم!!!حالا زياد مهم نيست.نقل قول:
خودتون توي يك پست اشاره كرده بوديد كه اين مدل ديتا رو نميخونه. مدلي كه تو همين حدود قيمت باشه و ديتا رو بخونه سراغ داريد؟:10:
ضمناً نظرتون در مورد تلفيق 4050 يا 5050 با باند اينفينيتي 9613 چيه؟ حدود قيمتش رو ميدونيد؟
میگم الان بخوایم بهترین مدل ضبط (همون پخش) بخرم که دی وی دی هم بخوره و رم و یو اس بی هم داشته باشه چه مارکی هست چند هست البته لنزش به این زودی ها خراب نشه من فقط برای صوت میخوام نه تصویر
ممنون
نه ديتا نميخونه ! نمي دونم اصلا ضبطي باشه كه ديتا بخونه يا نه ! اطلاع دقيقي ندارم !نقل قول:
4050 يا 5050 اون ديگه سليقه ايه و هعم چنين اگر اونا رو برداريد بودجه بر باند كم مي اد ! در ضمن تفاوتي زيادي با 3050 ندارن !
اينيفينيتي 9613 كيفيت خيلي خوبي داره ولي اصلا بيسه جالبي نداره ! اينطور مي گن ! در كل اگر دنبال كيفيتي چيزه خوبيه !
پس ميرم سراغ همون پيشنهاد شما. باز هم ممنون.
ارزونترين ضبط پايونير يا JBL كه usb هم بخوره چنده ؟
با کسب اجازه از دوست خوبم امیر موسر
در جواب سؤال به دوستمون که می گن ضبطی که دیتا بخونه من پایونیر4050ub رو معرفی می کنم که واقعا ضبط تمیزی هست و همه ی امکاناتی که باید یک پخش خوب داشته باشه رو داره.
ضمنا یک تذکر مهم در مورد ضبط های پایونیر:
با توجه به بررسی های من در سه شهر شیراز،بندر عباس و قشم ضبط پایونیر ساخت مالزی و سنگاپور در ایران نیست و اگر فروشنده ای این ادعا رو کرد به قطع داره خالی می بنده و می خواد پول بیشتری از شما بگیره!!!در ایران فقط ساخت تایلند و چین هست
همیشه به کیفیت قطعات جنسی که می خرید توجه داشته باشید!!!:11::11::20:
والا محمد عزیز الان دقیقا از قیمت ها خبر ندارم.نقل قول:
ارزونترینش هم فکر کنم 3000 هست که حدود 110-120 تومن قیمتشه.
قیمت اینتر فیس هم فکر کنم حدودای 20 تومن باشه.
دستمزد هم فکر نکنم به اون صورت زیاد باشه.
ممنون از راهنمايي.براي خودم سواله كه چطور ديتا رو از رو USB ميتونه بخونه، ولي از روي CD حتماً بايد به صورت mp3 رايت شده باشه.نقل قول:
اطلاع از اخرين قيمت 3050 و 4050 داريد؟:10:
چیزی کسی نمیدونه؟نقل قول:
خواهش میکنمنقل قول:
باید بگم که اگر یک cd با گزینه ی MAKE DATA CD برنامه ی NERO رایت شده باشه و اون CD فقط یک آهنگ MP3 و بقیه دیتا باشه P4050UB اون تک آهنگ رو می خونه!!!البته توجه داشته باشید که اگر آهنگ MP3 با CONVERTOR معروف تبدیل نشده باشه یا سرعت رایت cd خیلی بالا باشه قادر به پخش نیست!!!
(دلیل اینکه این موضوعات رو با اطمینان میگم اینه که خودم 1 ماه پیش یکیش رو خریدم و کلی ضبط رو بررسی کردم.)
ضمنا سیستم های صوتی در شهرهای مختلف تفاوت قیمت زیادی دارن!!!
برای مثال p4050 در بندر عباس164-158 هست،ولی در شیراز با 132 تومن هم میشه تایلندیش رو خرید!!!:20::11::11:
دوست عزیز،اگر به سایت زیر مراجعه کنید DVD PLAYER های پایونیر برای ماشین رو می بینید که نمی دونم کدومش تو بازار هست.از سایت از زیر مجموعه PRODUCT روی CAR ENTERTAINMENT کلیک کن.بعداز زیرمجموعه CAR DVD روی لینک DVD RECEIVER کلیک کن تا لیست DVD ها رو ببینینقل قول:
کد:http://www.pioneermalaysia.com.my/
خب پس بهترین دی وی دی پلیر پیونر شد؟
راستی این ----- با پلیر چه فرقی میکنه ؟